Resö - en öde ö utan täckning

I söndags kom Emil och jag till Strömstad med tåget, resan hade gått undan och vi hade avverkat en film och en del musik. Gick super fort faktiskt! Vi åker till Konsum för att handla och jag känner på en gång att jag inte vill åka ifrån stan, jag vill stanna kvar, inte åka till någon jävla ö. På Konsum träffar jag en person som gick i en parallell klass på gymnasiet och vi babblar på, träffade dock ingen mer just på Konsum - annars brukar det vara ett säkert kort. Vi åker från bebyggelsen ut på vischan, förbi Daftö och bara åker och åker. Till Resö och en liten stuga, oj då vi är ju bara sju pers plus hund.


Stugan var väldigt gullig och jag gillar verkligen inredningen, lite lantlig och gammaldags stil, med vita skåp och blommiga soffor. Mycket sött! Upptäcker snart att jag inte har någon täckning på min mobil (panik moment), internet visste jag ju att det inte fanns men det var lite frustrerande det med (panik moment 2), drabbas av rastlöshet och klättrar nästan i taket (panik momenten forstätter)


Min mobil börjar ringa! Sara ringer mig! Jaaaa! Jag har kontakt med omvärlden, jag är inte helt isolerad! :D Hör knappt vad Sara säger och rusar upp på övervåningen, hon var kvar i luren och vi kunde prata lite, det var ett tag sen hon och jag pratade så det var kul att höra vad som händer på den breddgraden. Saknar dig stumpan!

 

Det blir tillslut en ny dag och vi åker tillslut in till stan a.k.a. Strömstad, jag fikar med Fredrik och solen tittar fram. Yes! När man har semester ska det faktiskt vara solsken! Det hör liksom till.

 

Nu är det redan tisdag (00.43 enligt datorn) och om jag ska orka gå upp kl 9.00 för att ta mig in till stan med en buss som går 10.39 är det kanske dags att sova lite. Måste bara klaga på Ströstads busstrafik, det går bussar utanför oss, precis där vi bor, men - jag säger men - den bussen går endast på torsdagar (!) Eh. Torsdagar? Är det någon helig dag här liksom? De kanske drog lott när de var tvungna att bestämma EN dag när bussen skulle uppenbara sig på Resös vägar (väg kanske är ett mer passande ord).

 

Anyway, imorgon ska jag in till stan och koppla upp mig mot internet och publicera alla mina inlägg jag skrivit för bloggen! Resultatet ser du här!

 

Gonatt eller god morgon - precis som du vill.

 

/emma.

 


Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback