Ganska duktig faktiskt

Hallå hallå! Ni skulle aldrig kunna gissa vad jag gör idag på min lediga dag! Jag städar, hör på den! ;) Jag gick upp kl 10 något tröttare än någonsin och började ta tag i mitt liv. Gjorde klart Älsklingens ena present som nu bara ska slås in och packas ner i väskan på lämpligt sätt tillsammans med den andra. Ska ta lite bilder på den bara innan jag slår in den, är lite stolt ;) Så ja, sängens ena halva som förr var ett berg med kläder och diverse prylar är nu borta. Tur att jag har en 1,20 säng alltså! Så jag kunnat sova brevid högen med grejer, bara att skjuta den mot väggen när det är dags att sova - mycket praktiskt ;) Jag har städat lite i garderoben för att få bättre plats med det som låg på sängen. Sen har jag börjat röja i utrymmet under trappen med.. Phu. Allt står i rummet, mest skor och skokartonger + lite smutstvätt. Skrivbordet har fått sig ett ansiktslyft och räkningarna ligger i en hög brevid datorn, i väntan på att lönen ska komma in på kontot för att sedan betalas. Lite skönt att ha lite koll på sina prylar om jag säger så. ;)

Inte nog med att mitt rum blir fint, jag ska också klippa gräsmattan (dagens träningspass) så den blir kortare i växten :) Det är min tur att fixa badrummet så det ska jag också polera upp! Herre gud. Jag ska ju packa inför helgen också! Kommer vara borta från ikväll till söndagkväll. Kanske att jag hinner säga hej här innan jag drar... I och för sig kan jag inte garantera något, så jag säger redan nu: Glad Midsommar på er!



Jag ligger inte direkt på latsidan idag som söta Hugo ;)

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Ellie

Hej min sotnos. Ville bara onska dig en trevlig midsommar!!!! Jag har fatt tag pa en dator har nere i Spanien. Forsta veckan har nere var usel men nu skiner solen och jag borkar bli riktigt brun :) Saknar saklart min alskling och er i ganget men snart e jag hemma igen. Imorn blir det midsommarfirande med stang, nubbe, sill och kottbullar.. Min systers pojkvan kom hit idag och jag ar lite smatt avis.. Vill ha Johan har oxa... Ha en underbar midsommar!!! Halsa de andra! Puss Ellie


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback