Gissa vem som har körkort!

JAG. Fattar ni?! Jag - Emma - har från och med idag KÖRKORT! Jag har inte fattat det. Förstår det inte riktigt än. Jag har en papperslapp som tillsammans med mitt id-kort blir mitt körkort - än så länge. Det är insane! GALET. Tjejen har körkort ta me fan! Grattis till mig! Nu ska jag bara våga mig ut på vägarna i Sthlm. Mjukstartar nog med Lidingö ;) Och sen den där turen till Uppsala nästa helg med min babe! Vågar du det älskling? ;)

Jag var faktiskt inte så nervös som jag trodde att jag skulle vara, utan tog det lugnt. Jag var faktiskt coollugn om jag ska vara ärlig :) Jag gjorde det jag skulle kollade överallt och körde försiktigt fram. Nervositet hade jag inte tid för. När jag kör bil fokuserar jag mer på körningen, så jag hade inte tid eller utrymme att bli nervös. Grymt. Vilken förmåga!

(Det är faktiskt okej att skryta i det här läget!)

Om en vecka får jag hämta ut mitt körkort på posten och då kanske jag fattar. Då kanske jag fattar att jag faktiskt har grejat och fixat det! Att jag är grymmast i världen (just nu i alla fall) och tog mitt körkort idag fredagen den 19 september 2008 kl 9.45.

Grattis till mig! :D



Puss på er!

P.S. Den enda som visste om det här var min mamma, er andra ville jag överraska! Mindre press om inte alla vet om det liksom :) Darling, jag vet att du också ville veta, men jag ringde dig i alla fall först! På sekunden efter jag klev ur bilen! :)

Fina kommentarer
Postat av: Alina

Du är GRYM!!!

Postat av: Elina

Jag visste att du skulle ha en tid idag.. Eller jag anade i alla fall!!! Du är grym tjejen, hoppas inte David blev allt för besviken att han inte hade fått veta om uppkörningen :)

GRATTIS GRATTIS GRATTIS!!! Fira ordentligt nu darling. Puss

2008-09-19 @ 14:39:00
URL: http://elina86.blogspot.com

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback