Funderar starkt

Här om dan när jag var med Loijs på stan hamnade vi på NK av en slump (jag rör mig i princip aldrig där - jag lägger hellre pengarna på fler saker än en dyr sak) och kom in på deras väskavdelning. Jag råkade hamna framfören hylla med Marc Jacobs väskor och blev lite sådär drömmande till sinnes. Tänk om man hade haft en sån där ändå?! Hade inte det varit fint... Väldigt fint faktiskt. När jag kollade på prislappen blev jag förvånad över att de faktiskt inte var dyrt, men ja, fortfarande dyrt för att vara mig. Ca 3000kr för en större variant, de mindre typ cluch-likandne med dragkedja kostade lika mycket - för en mindre?! Aja. Nu är jag riktigt sugen på att kanske ge mig själv en sån i skolstartspresent! (svimma inte mamma!:) Men det beror helt på vad jag får i lön efter denna sommarens jobb. Jag hade 19 dagar semester att ta ut men de kommer jag få utbetalt istället, upptäckte också att jag hade en hel del timmar flex = catching! Vi får helt enkelt se, men hade inte denna varit en fin investering ändå? (Ja ja ja!)

Sen är det ju bara en
Miu miu och en Chanel som saknas i sammlingen... Och kanske en sån där Balenciaga... (osv)




TYP. Inte denna färgen, snarare svart eller mörkblå men typ denna modellen, hittade ingen bättre bild tyvärr. Men oj så fint!


Edit: Här är den rätta modellen, exakt samma typ fast med bara en axelrem - såå fint. Och i annan färg då!



Mjauu.... Fast, frågan är vad som är mest praktiskt, en eller två axelremmar?! Det löser sig - om jag ens ska köpa en alltså. Jisses vad jag drömmer mig bort!

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback