Gårdagen på Grönan

Gårdagens mest överraskande: Jag gillar karuseller! Det var ju inte SÅ farligt. Och jag dog faktiskt inte - även fast jag sa det typ 20ggr per åkattraktion. Extreme trodde jag aldrig att jag skulle testa eller klara av - men det gjorde jag! Riktigt skoj ju!

Gårdagens märkligaste: "Är du gravid?! Åh vad gulligt", en jäkla karl på 40+ säger detta till mig på vägen hem igår på t-centralen. Jag bara "Tsss" och höjde på ögonbrynet. Vad är grejen liksom? Tittade sjäklvart ner på magen för att titta efter, nepp ingen skillnad där inte (midjekjol).

Gårdagens obekvämaste: Skoskav. I say no more.

Gårdagens dumdristigaste
: Kjol (och klackar) på ett nöjsefält? Tror alla stackars barn fick se något som berövar deras barndom i trappen till Lustigahuset. Fy. Eller så var det bara Sabrina och David (kollegor) som noterade detta. Humm... Att en mega fläkt i golvet fick kjolen att lyfta på en halv nano sekund var nog också relativt underhållande, tur att man har relativt snabba reflexer så jag han få ner lite typ iaf. Stackars barn säger jag bara...

Gårdagens mest oväntade
: Stötte på Jens från Brighton på Sveavägen bara sådär. Såg en typ jag liksom kände igen och det var han! Riktigt kul ju :)

Gårdagens övertalning: Sabrina och David övertygade mig att köpa ett åkband som dem - och det ångrar jag inte!

Gårdagens första karusell: Tekopparna - känns bra att mjukstarta!



Jag och David sitter nervösa i en kopp.



Motljus. Jag med Insane i bakgrunden - aldrig i livet!



Det är gulligt där på Grönalund...



Lustigahuset. Den trappan + kjol = ingen bra kombo. Ni kan nog tänka er...



Släng-gungorna. Åh...



Man skulle tydligen sitta längst ut. Sure did. Lite små scary att åka över vattnet, att jag är höjdrädd gjorde det hela lite mer spännande om man säger så.



P-A-I-N!



Lilla Fritt Fall - i min smak det! 6 meter över marken räcker för mig det!



Bläckfisken - också en karusell jag och barnen diggar.



Fyller på med socker - rosa socker såklart.



Radiobilarna! Jag fick tips av Sabrina och David - NU fattar jag vad man egentligen ska göra, för att backa och åka frammåt altlså ^^ De borde ha en teorikurs för rookies!



Extreme - svälj...



Hum. Att jag ens satte mig i den där saken som snurra både fram och bak och upp och ner är fortfarande oförståligt för mig.



Näst sista "karusellen"  fick bli Kvasten. Man hänger och dinglar med benen liksom, kul men kort!



Pop-express åkte vi två gånger på raken innan vi drog från Grönan, jag mådde lite lätt illa efter andra omgången om man säger så... :D

Fasen vad kul! Det kanske har blivit en karusell-brud av mig ändå! Jag och Sabrina åkte hem, både hon jag jag haltade (hon blev sparkad av en häst tidigare den dagen och jag med min märkliga skoskav) och var hemma halv ett ungefär. Underbart snälla Emil hämtade mig med moppen :) Thank god.

Btw, alla bilder är tagna med min fina mobil! Visst blev bilderna bra!! Jag hade glömt min kamera men mobilen funkade ju minst lika bra :)

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: emelie

love your shoes. var har du köpt dem?

Postat av: Emma

Ja visst är dem fina! H&M fakitskt, beställde dem från internet, är nog relativt slut i butik. Det är kilklack på dem så de är riktigt sköna att gå i (kanske inte en heldag på ett nöjesfält dock ;)

2009-07-20 @ 08:09:52
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback