I got the love <3

Oh yeah. Om jag har kärleken. Här kommer bildbeviset på mitt lilla hjärta. Nu kommer jag alltig gå runt med kärlek, för att påminna mig om att jag ska älska mig själv vart ena liten sekund!



Jag ritade det helt själv eftersom tatueraren inte riktigt fick till det enligt mig :) Men tillslut blev det precis som jag ville ha det! Han var jättebra han som gjorde den, inte piercad, med långt svart hår och tatueringar upp på nacken, han var en vanlig medelålders man, vi skrattade, pratade om svenskar osv. Jag frågade hur det var med att dricka alkohol och han sa att jag borde ta en shot direkt efteråt... Haha. Det gjorde jag naturligtvis inte! Men titta så fin, så fin den är!



Dessa bilder tog jag igårkväll och då var den fortfarande lite svullen. Redan nu är den finare :) För £20 blev den alltså min, mitt egna lilla hjärta.

Nu ska jag ta på mig lite kläder (eller massor!) och gå till skolan, vi ska åka till ett slott och till kvällen blir det vinprovning! Kommer bli en skön, skön fredag! Ha det fint <3

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: sara

Vad söt den blev!

2009-05-15 @ 10:15:27
Postat av: Alina

Åh, vad gulligt! Men gjorde det inte förskräckligt ont?!!

Postat av: Emma

Tack :) Love it! Nej faktiskt inte, trodde det skulle vara värre.. Det var illa nog att få se den stora feta, läskiga nålen, som att bli stucken av ett bi utan att det svider efteråt. Typ. Det var för lätt att tatuera sig! Kommer väl hem med en till ;) Nejdå. Puss på er!

2009-05-15 @ 20:15:43
URL: http://emmajohanna.webblogg.se/

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback