Bra jobbat!

Dagens göromål: tvätta 10-15. Trodde jag ja! Jag gick upp (trött som 17) för att tvätta kl 10. Kommer ner med massa tvätt och tvättmedel för att se att jag ska tvätta mellan 15-20! Jisses. Bara att gå tillbaka till lghten... Har tänkt att jag ska plugga nu istället - ha! Men varför inte blogga först liksom?

Nu tänkte jag visa lite bilder från i fredags och igår - härliga stunder!



MAT! Svingott blev det!



Obligatoriskt gruppfoto.



Kanske världens minsta (och sötaste) chokladask.



Gott i soffan. Vår kladdkaka var outstanding!



Vi spelade spel! Urban Djungle och Cluedo - så jäkla bra!


Igår då? Jo, jag spenderade dagen med min mamma. Länge sen sist ändå, så det var mys pys!



Efter att Josefin åkt, gick jag via ICA, köpte "fitness ciabatta" och gick hem till mamma för macka och kaffe i solen. Riktigt skönt och varmt.



Hugo njöt också av solen.



När vi skulle åka till Lidingö Centrum stötte vi på problem. Mamma fick inte upp bagageluckan utifrån och hon hade lagt bilnycken längst in i ena hörnet av bagageluckan och fick därför krypa in genom baksätet. Haha!



Världens skitigaste hund? Promenad i solen på Långängen.



Titta vad fint jag hittade i Lidingö Centrum! Cupcake te-burken fick jag av mamma i påskpresent (TACK!) och den andra burken tyckte jag också skulle få flytta hem till oss. Passade på att köpa två tesorter också, eftersom jag är en sucker for Rooiboste så fick det bli två sånna, Jordgubb och grädde och "Wimbeldon" (lite blomigt).



GUD SÅ FINT!



Sen hade jag lördagsmys med mig själv, Wimbledonteet invigdes, jag käkade lite påskgodis, tittade på den fina blomman jag fick av Josefin i fredags och myste framför en film i sängen. Perfekt!



Åt den godaste lilla marsipankycklingen också. Mamma vet vad man ska stoppa i påskägget ;)


Det var allt för den här gången det. Nu ska jag nog plugga... Eller kolla klart på en film.. Eller plugga! Ha en fin dag!

/emma.

 


Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback