Glädje och ljus/Shopping efter köpstopp

Oh yes. Jag har shoppat! Heeeelt fantastiskt var det och nu sitter jag här med min lilla skörd och vet inte riktigt vad jag ska göra här näst (egentligen läsa ut en kursbok eller två...). Tänkte att det var sin plats att treata mig lite eftersom jag "blir av" med min kurslitteratur till Modevetenskapen på måndag (efter att jag har ryckt in och jobbat som receptionist på SC i 5 timmar De sköt upp det, så de hör av sig i nästa vecka när det blir istället). Därför är ett par stövletter med lagom hög och stabil klack är numera mina. Jag har haft ett ha-begär kring de skorna sen förra hösten då de helt plötsligt uppenbarade sig. Och nu är de mina. Skinn! Nästan mocka tydligen, en lite ruggad yta karaktiserar (!) denna typen av skinn som ska vara extra fint tydligen. Spraya, putsa och undvika vattenpölar med andra ord! De är bruna också, alla mina skor är i princip svarta så när 38an var slut i svart såg jag det som ett tecken! Brunt är det nya svarta.

Ahh, och sen följde några svarta vanliga strumpor och ett par tights med hem + en ögonskugga från Make Up Store då. IM HAPPY!




Samma färg som dessa, fast lite lägre klack och ingen rem på dragkedjan. Me likey!

/emma.


Fina kommentarer
Postat av: Elin

Hej grym blogg du har! men vart är de där skorna från? assnygga! :)

Svar: Hej Elin! Hittade tillbaka till min gamla blogg! De där skorna är från Scorett (kanske Bianco)! Köpte likadana fast i svart i våras och jag tror både Scorett och Bianco har de där i sitt sortiment fortfarande. De brukar komma in varje år iaf sen trenden kom :) Hoppas du hittar dem!
Emma Johanna

2012-11-11 @ 19:23:21

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback