Ytligheter

Först och främst; slut i dag med! Men det gick bra på jobbet, visserligen är det ganska lugnt men jag stötte inte på några större problem ;) Var VRÅLHUNGRIG när jag kom hem, illsket hungrig och jag-äter-vad-som-helst-superduperhungrig. Efter två äggmackor är jag lite nöjd. Blir nog en skiva av mitt goda bröd också...

Imorgon är det en tidig morgon igen, ska öppna repan och då blir det till att gå upp och åka en timma tidigare. Fint det. Dessutom - taaamtatataaa! - ska jag och Josefin gå på bio imorgonkväll, och inte vilken som helst utan: ECLIPSE! Det kommer bli sååå bra! Åh, jag är så glad about it! Det blir sena bion så jag kommer vara trött som jag vet inte vad på fredag men det är det värt - lätt!

Till en ytlig sorg jag bär på. Suck. Jag får inte köpa den här superfetcha och asballa tekanna för Nils (shame on you!) och jag är sad, sad, sad. Den är helt perfekt och i rätt storlek - precis en sån jag vill ha. Jag behöver inte muggarna (som visserligen var fab de med) bara jag får tekannan! SNÄLLA!



ALLA färger man kan tänka sig och en "gnutta" guld - perfekt!



Hur underbar?! Denna going finns iaf på Stockhome... Åh!

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback