Jomentjena

Haha! Happy news hörrni! Fick hem deklarationen och jag kan säga så här jag är GLAD och ska få tillbaka pengar på skatten :D Kommer ihåg att jag förra året tolkade siffrorna helt fel och fick tillbaka typ 3000 mindre än vad jag trott, ringde till och med och frågade (läs: dum blondin) varför jag fått tillbaka för lite. Haha. Men nu har jag förhoppningsvis kollat rätt och detta är nog rekord mycket för min del sen jag började jobba första sommaren efter 1an i gymnasiet. Att jag får mig en hacka beror kanske på att jag bara jobbade under sommaren förra året så det kan ju vara det, antagligen inte - men hey jag är inget ekonomisktgeni. Nog med skryt!

Hade vår förträffligt fina redovisning av vårt underbara arbete (marknadsanalys) om Gina Tricot idag. Shit. Men det gick bra, vi fick presentera vårt först (bra bra), sa vårt och höll tiden. Sen var det bara att lyssna på de andra och sitta ut tiden i princip (taskigt, jag vet). Jag och Matilda drog till stan för att gå på Nationalmuséet, gratis för oss modevetare, men tog en avstickar i lite butiker, bland annat Gina Tricot - bara för att kolla om vi tolkat det hela rätt liksom ^^ Eftersom min kameraladdare är borta är det inte mycket egna bilder här, men jag kan säga att jag köpte två fina saker - jag är värd det. En kavaj med "puffärm" i grått och ett par oversized pilotbrillor, jag har bestämt mig för att det får bli min grej ändå (annars tycker jag att jag ser ut som en ledsen hundvalp i pilotsolbrillor).

Har fixat med räkningar och snart ska det hackas rotsaker för att göra soppa till min och Nils (not) förtjusning. Men nyttigt är det ju.

Hej på er! Puss å sånt.



/emma.


Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback