Julfests strejk

Nu händer det grejer här på kontoret! Vi fick för knappt en månad sen fick vi en tjusig inbjudan till Julfest på Husby Säteri som ligger lite utanför Norrköping. Det är tydligen ett trevligt slott som företaget äger och där hålls det mycket konferenser och fester! Det hade blivit hur kul som helst! Att äta julmat och dansa, tjoa och ha sig, sova över och åka hem dagen efter. Men förra veckan ställdes detta event in på grund av bristande intresse och det gjorde många upprörda. Slottsmiljön och festen byttes till julmiddag i matsalen här på företaget, på en torsdag. (En uppföljning av Från slott till koja?) De som hade bokat om andra saker för att kunna vara med på Husby, blev minst sagt irriterade och det var ett hett samtalsämne i korridorerna och vid kopiatorn. Så nu har de på ekonomiavdelningen skapat sig en egen julfest för oss alla på företaget, inte lika fancy som julmiddag på ett slott men i alla fall!

Vi ska vara hos någon, ej bestämt ännu, och sedan gå vidare ut till Aladdin. Vad åldersgränsen är där är det ingen som vet men det gick ju bra sist! :) Några "där uppe" på ekonomiavdelningen ska till och med inte närvara vid företagets julmiddag som en protest. Så ja, det är mycket som diskuteras här om kring och många är lätt upprörda och irriterade. Det kanske inte kan mäta sig med en dålig såpa som går på tv men vem vet, en dag kanske. ;)

Jobba lugnt och disskutera mer...

P.S. Kolla in slottet och dess möjligheter (bland annat julbord...)
www.husbysateri.com


Fina kommentarer
Postat av: Magnus

hehe.. värsta intrigerna på jobbet nurå! :P Men jag kan ju förstå att man blir besviken om man sett framemot en flott slottsfest och sen blir den inte av! :/

2006-12-01 @ 12:24:59

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback