Idag

Fick boken av kollegan nu, på engelska, och den är såå mycket tjockare än den svenska?! Nu blir jag orolig att jag missar en massa?! Äsch. Den är rysligt bra för det, men sjukt deppig. My god. Hoppas att det vänder liksom. Har du inte läst dem - gör det! Så sjukt bra! Men jag hoppar nog över till den engelska istället! <3 <3 <3

Okej, kanske ska vakna upp ur min "Twilight bubbla" och tänka på annat? Svårt måste jag säga. Men inte omöjligt :) Ikväll kommer alltså barndomsvännerna till mig och familjen (mamma kännde mamman till min klasskompis, vi gick i samma klass halva ettan till femman tillsammans och har inte setts sen dess typ) kommer bli jättekul! Vi ska åka och köpa pizza vid sex tiden och sen ska vi åka hem till oss och käka det (i solen). Pizza, bra för min kropp ja. Men jaja, det händer ju inte varje dag! Därför blir det en hel del bök på mitt rum innan dess, måste dammsuga och försöka gömma undan alla mina prylar. Skorna får nog allt stå framme, de är för fina för att gömmas undan! Appropå skor, kolla in hetingarna några blider ned!



En stor rosett har fått flytta in till mig! Riktigt tjusigt tycker jag.



Lite smått trött imorse. Osminkad och lite ur fokus ser jag ;)



En kjol från förr (två år sen?) och vitt linne blir bra.



Knälång kjol alltså och SKORNA!



Lite överexponerad bild, men man ser ju hur skorna ser ut iaf.



Gud så tjusigt! Perfekta vardagsskor, lagom hög klack för att springa maraton och sånt (typ) + att de är fin fina! (Riktigt sköna än så länge också, inget skoskav! Peppar peppar.) Från H&M.

/emma.

Igår

Ja jag säger ju det! Har jag en bra bok har jag inget liv! Jag bara vill läsa och läsa och läsa... Igår efter jobbet läste jag ut det sista i Twilight och eftersom jag inte fått nästa bok än (New moon) började jag läsa på den svenska versionen vi har hemma - jag kunde inte låta bli. Läste mer än halva igår redan. Fasen vad den ska vara sorglig då! Började nästan gråta. Rysligt bra författare alltså! Så att läsa är det enda jag vill göra och allt annat som måste göras inkräktar bara på tiden med boken. Iofs höll huvudvärken i sig så jag hade inte ork att göra annat än ligga raklång på sängen och läsa (+ somna till en stund). Så när jag slutar idag måste jag hem och städa som 17 på mitt rum, får ju besök av barndomsvänner idag ju! Då vill man inte att ens rum ska se ut som "hej kom och hjälp mig" - tajkon. Lätt hänt i mitt rum. Det är städat och fint ungefär en kvart sen börjar jag droppa grejer lite var stans igen, nästan lite okvinnligt ;)



Lite mer kvinnligt kanske, gårdagens outfit. Svart tubtop från Peacocs i Brighton (2st för £6) och H&M-kjol.

/emma.

Headache

Aj aj. Nu fick jag riktigt ont i huvet, poppade en Ipren men det blir bara värre och värre, visserligen har inte Iprenen kunnat värka än. Jag har typ aldrig huvudvärk därför blir jag alltid lika förvånad. Iofs kan det mycket väl vara vädret, satt ute mina 45 minuter på lunchen i gassande sol så det kan mycket väl vara det. Nu har jag slukat typ en liter vatten iaf, det är alltid nåt - hoppas på det bästa!

Btw. Twilight-boken är snart, snart slut och jag har inte nästa bok tillgodo än! Hua. Men det kan å andra sidan vara en fördel då jag kan ha ett liv åtminstone en kväll och städa rummet till imorgon! Vi får nämligen besök imorgon av några från Uppsala. Mammas kompis från början och hennes barn, den älsta sonen och jag gick i samma klass från halva 1an till 5an. Vi har inte setts på alla år sen dess så det ska bli jättekul! = mitt rum måste vara tillfixat - nåt rejält! Men ååh vad jag vill börja läsa på nästa bok direkt efter att denna är slut om några sidor...

Peace out!

/emma.

Solskensmåndag

Idag fyller sötaste Emelie år! Grattis tjejen!! :D

Vidare så skiner solen för fulla muggar där ute (såklart) och jag sitter här inne i kylan. Men jag är inte sur för det! Livet är ju fantastiskt :) Ska snart ha lunch i hela 45 minuter också, på somrarna stänger vi nämligen växeln helt och jag är fri från den i trekvart, den extra kvarten är fikat på eftermiddagen, men jag får ta den redan nu istället...



Dagens sminkning, svart eyeliner, mascara och lite solpuder - that's it! (Ser blekare ut än vad jag är vill jag lova!)



Körde på knut i håret idag med, skönt när jag inte riktigt har någon frisyr... Förövrigt, här sitter jag på mornarna och sminkar mig, i min säng med spegeln på fönsterbrädet, i pyjamas skjorta.

/emma.

Helgen i Uppsala

Det hela började med att jag åkte med mamma och Maja i bil till Uppsala. Vi kom till farmor och farfar till middagen och dem var i full fart med att grilla ribs. Gott gott. Till förätt blev det skagenröra med toast och till huvudrätt ribs (såklart) med färskpotatis (upptagen samma dag!!) som var en fröjd för smaklökarna! Efterrätten var inte helt fel den heller, vattenmelon och färska jordgubbar (dagsfärska de med) med mjölk och socker. Mmm..



Jordgubbar och mjölk + socker is the shit!



Lördagen började lika fint som fredagskvällen slutat, med solsken såklart! Och sminkning på altanen.



Poolen lockade ganska bra sådär på morgonen.



Men Maja och jag skulle ju in till stan innan kusin Daniels kalas så det blev inget morgondopp för min del. Tog en dusch istället :)



Maja fick köpa sina efterlängtade skor! Här är vi på väg att gå till Stina för att möta upp mamma. Notera Uppsala Domkyrka's torn i bakgrunden.



Me too. Shit vad det var varmt alltså!



I väntan på mamma gungade jag, jag klämde ner mig i gungan och smälte nästan bort i solen.



Det fläktade i alla fall skönt när jag gungade! Grymt ju. Kände mig som ett barn igen. Att gunga är lätt underskattat som "vuxen".



Jag tog tyvärr inte en endaste bild under kalaset... Men till kvällen tog jag mig en knäckemacka med kall färskpotatis. Det är så sjukt gott alltså!



Jag läste på som en (bok) tok, fick ju låna Twilight (på svenska: Om jag kunde drömma) av en kollega. Och oj så bra den är! Även fast jag vet vad som händer (sett filmen) är det sjukt bra, mycket är ju inte ens med i filmen heller... Mys!



Söndagens frukost. Knäckemacka idag med men med leverpastej på (skivbar såklart, min absoluta favvo! Farmor och Farfar vet vad jag vill ha ja;), ägg och flingsalt + en kopp kaffe. Och min bok såklart. Allt detta på altanen i skuggan av parasollet. Sommarfavorit!



Sen passade jag på att steka i solen. Farmor blev vild och galen efter att jag legat tre timmar i solen och hällde massa solkräm på min rygg. Men då satte jag mig i skuggan istället, kändes som om jag fått min beskärda del av solen.

Tack för i helgen!

/emma.

Hemma igen efter helgen

Nu är vi hemma igen, har varit det en stund men jag är helt förlorad i min bok. Började på Twilight i fredagskväll och sen dess har jag i princip varit trollbunden när jag fått tillfälle att läsa. Snart har jag faktiskt läst ut den! Ska be min kollega ta med alla böckerna i serien i morgon - måste! Jag blir löjligt mycket bokmal när jag har en bra bok, allt socialt liv flyger ut genom fönstret och jag är ganska tråkig. Men oh så jag gillar att ha en bra bok! Bloggar mer imorgon, nu måste jag läsa vidare innan klockan blir allt för mycket - jobb imorgon ju!

Sov sött hörrni <3

/emma.

P.S. Självklart, helgen har varit fab (27° i poolen)!

Dags att ta helg

Nu drar jag! Ut i sommarhettan och vidare till Uppsala! Blir hämtad av mamma och Maja som också ska till Uppsala. Mamma ska på grillfest hos en kompis och Maja och jag ska mysa hos F&F. Det blir skagentoast till förätt, ribs och färskpotatis mm till varmrätt, vattenmelon och jordgubbar till efterrätt, har Maja skvallrat om! Mumsigt värre! Och detta bara ikväll, imorgon och på söndag blir det mer gosaker. Oj oj, magen kommer spricka! Har typ världens sötaste farföräldrar som fixar så mycket och pysslar om oss varje gång vi är på besök! Maja och jag, vi ska bo i bastun minsann, där de har byggt till i den så man kan sova två pers där inne. Kommer bli en fantastik helg! Massa kalas och kul blir det ju också :)

Lite kuriosa ang bastun är att jag hade "Kanin-klubb" där när jag var liten (minre), farfar ställde upp ett litet "Kanin-klubbs kontor" till mig och grann-flickan med små bord och stolar där vi ritade bilder på kaniner, skrev "viktiga" dokument om kaniner på skrivmaskin, hittade på kaninnamn, skrev på en dator som inte funkade och satte upp kaninbilder över hela väggarna och farmor kom dit med fika på eftermiddagarna (jag åt alltid 5st bullar med saft). Allt detta hände varje sommar under någon vecka i förrummet till bastun. Självklart kom mina egna kaniner med och vi hade hopptävling över hinder som farfar byggt. En sommar hade vi kanindop, farfar var präst och vi lagade stenålderssoppa i utomhusugnen ("Spanska rummet") där vi sen satt och åt efter dopet. Några år efter hade vi ett annat dop då vi döpte min trähund som farfar gjort, Sälen, Coco fick hon heta, året efter det fick min trähund två valpar (av trä) som vi döpte till Ditte och Datte, även dessa gången var farfar päst. Kanin-klubben döptes om till "Djurk-lubben" och vi värnade om alla sorters djurs välmående några år frammåt till jag "växte upp" och blev lite för gammal för att hitta på namn till djur en hel vecka.

Det var tider det, vilka minnen man har ändå! Fina och vackra minnen. Sånna som ingen kan ta ifrån en utan sånna minnen som alltid kommer finnas där som bara jag vet om och förstår. Tack alla fina personer runt om mig som jag skapat alla minnen med. Det är oslagbart!

Vi ses snart! Pussar å kramar - ha en underbart fin helg om jag inte hinner titta in här förns söndagkväll! Take care!



Puss!

/emma.

(Idag var det 25° i poolen!! Räkna med mig i det turkosa vattnet 5sek efter att jag kommit fram!)

Det där med svensk mat alltså

Om vi säger så här, svensk mat slår fasen allt (speciellt engelsk kanske)! Bara en vanligt frukost på fil/yougurt med müsli och färska jordgubbar. Eller en fräsh ceasarsallad med räkor från Stenemur en helt vanlig fredag i solen på lunchen. Kanske att man läser lite i Metro eller en stylish bok under tiden med hjärtsolbrillor på näsan.

You got to love it.



Min dagliga frukost!



Underbar Ceasarsallad med färska räkor á 65kr.



Härligt sällskap.

/emma.

Dagens minus det rosa

Idag har jag på mig denna klänningen, fast med ett vitt skärp och svarta ballerinas istället för det rosa. Det var nämligen igår jag körde på lite stylish rosa matchning när mamma och jag åt middag på Restaurang Bryggan. Rosa skärp och heels är mjau! Jag bara älskar de där skorna! Synd att de är lite stora i hälen bara, men det fixar jag lätt med ett par hälgrepp! De ska bara inköpas så är jag redo att spatsera runt i dem på heltid. Typ. Sånt gillas skarpt!



Gårdagens hår...



Skärp i fokus.



Gud så fint.



Oj så höga! Högst hitills tror jag nästan.



Helheten uppe i vårt vardagsrum. Mamma fick agera outfits-fotograf :)

/emma.

A phonecall from England

Tjo vad kul! En trevlig engelsman från vårt kontor strax utanför London ringde, han undrade vem det var och när jag sa att det var jag började han fråga en massa om England. Vi "känner" alltså varandra. Skitkul att få snacka lite engelska ju! Jag är så rädd för att jag ska glömma av allt eftersom jag inte snackar någonting just nu! Får ta varje chans jag får helt enkelt! Yes box.

/emma.

Repeat, repeat, repeat, repeat, repeat

She work it girl, she work the pole
She break it down, she take it low
She fine as hell, she about the dough
She doing her thing out on the floor
Her money money, she makin' makin'
Got the way she shakin'
Make you want to touch it, make you want to taste it
Have you lustin' for her,
go crazy face it

She's so much more than you're used to
She know's just how to move to seduce you
She gone do the right thing and touch the right spot
Dance in you're lap till you're ready to pop

She always ready, when you want it she want it
Like a nympho, the info I show you where to meet her
On the late night, till daylight the club jumpin'
If you want a good time, she gone give you what you want

Baby It's a new age,
You like my new craze
Let's get together
Maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy,
Spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here, you got me saying

Aayooh
I'm tired of using technology,
Why don't you sit down on top of me
Aayooh
I'm tired of using technology
I need you right in front-- of me

In her fantasy, there's plain to see
Just how it be, on me, backstrokin',
Sweat soaking
All into my set sheets
When she ready to ride,
I'm ready to roll I'll be in this bitch till the club close
What should I do, on all fours
Now that that shit should be against the law
Different style, different move,
Damn I like the way you move
Girl you got me thinking about,
All the things I'd do to you
Let's get it poppin' shorty
We can switch positions
From the couch to the counters in my kitchen

Baby It's a new age,
You like my new craze
Let's get together
Maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy,
Spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here, you got me saying

Aayooh
I'm tired of using technology,
Why don't you sit down on top of me
Aayooh
I'm tired of using technology
I need you right in front of me
Ooh she wants it, Ooh she wants it
Hmm she wants it, I got to give it to her
She wants it, Hmm she wants it
Hmm she wants it, I got to give it to her
I got to give it to her

Baby It's a new age,
You like my new craze
Let's get together
Maybe we can start a new phase
The smokes got the club all hazy,
Spotlights don't do you justice baby
Why don't you come over here, you got me saying

Aayooh
I'm tired of using technology
Why don't you sit down on top of me
Aayooh
I'm tired of using technology
I need you right in front of me



/emma.

Helgen kommer bli great

Jag bara känner det på mig! (Har hört att det är inställningen som räknas!) Helgen kommer bli amazing; vädret, trevligt sällskap och kärt återseende, ta det lugnt, bada i en turkos pool och bara njuta! Att en kollega ska låta mig låna första Twilight boken gör mig också väldigt glad! Yes liksom! Kommer få den redan idag så jag har något att läsa vid poolen i helgen. Tjo! Äntligen ska jag få läsa böckerna! + att den är på engelska så det gör mig ännu mer nöjd! Har bestämt mig att jag ska försöka läsa alla böcker jag kan på engelska hädan efter. Varför inte liksom? Läsa på svenska är lame.

Puss på er!



Ännu en bild från Thailand julen 2008, hittade dem i Emils usb jag lånade igår :)

/emma.

Fjärde gången gilt

Förstå min panik när jag slog upp ögonen tio över åtta och anade att något var fel?! Att jag försover mig är inte direkt något vanligt. Har max försovigt mig kanske tre gånger i hela mitt liv (varav en gång mamma stängde av min väckarklocka utan att jag visste om det). Suck. Sen att allting ska gå extra fort när man väl vaknat bidrar ju till stress och att det mesta går galet. Typ sätta in linserna och tvätta ansiktet gick inte alls, satt inte in linserna först vilket blir lite knäppt (när jag inte fatta varför jag inte såg någonting) och när jag skulle smörja in ansiktet tog jag mer rengöringskräm istället. Knas! Men nu är jag här! Söta Zuzana ställde upp i mitt ställe - bless her! "Smått" varm efter kånkandet på min weekendpackning på min tio minuterspromenad till jobbet + värmande sol, kom jag in kvart i nio. Phu. Ganska bra jobbat ändå! Typ noll smink, slarvig knut och säkert helt fel saker nerpackade till helgen. Men det bjuder jag på!

Lite surt bara att jag skulle försova mig redan första veckan... Jäkla mobilklocka som aldrig ringde!



Typ denna minen när jag vaknade. Panik!



Lite lugnare nu, väl på plats.... Efter en kopp kaffe. Phu.

(Bilder från Thailand julen 2008.)

/emma.

Lycka

Behöver bara en bild att beskriva det med. Thailand julen 2008. Brun, sol, värme, hoppa i vattenbrynet, rosa, ett leende på läpparna och skratt i halsen.



Tror bestämt det är Emil som står bakom kameran, såklart.

Godnatt!

/emma.

Finkväll med mamma

Jag kom hem från Restaurang Bryggan med mamma för en liten stund sen. Vi passade på att gå dit och äta när det bara var vi två hemma. Åh vad härligt att sitta på en brygga i solskenet och äta god god mat och dricka öl. Underbart! Riktigt mysigt var det! Men jisses vad trött jag är nu alltså! Väldigt glad att jag tog beslutet att stanna hemma ikväll så jag kan gå och lägga mig - typ nu. Zzz. Ska bli så skönt. Jag borde dock packa klart till imorgon först... Jag har iaf gjort en liten hög med klänningar som jag tänkt ta med, sen bikini, lite underkläder, smink och lite krämer så är det klart?! Det jobbiga är att jag ju vill ha valmöjlighet när jag ska klä mig varje morgon... Antar att jag överlever ^^

Puss å godnatt!

/emma.

Vi kallar det "dagens i-landsproblem"

Okej, här har vi dilemmat. Imorse när jag vaknade lovade jag dyrt och heligt att jag ska somna typ nio ikväll. Igårkväll somnade jag inte förns kl 2! Helt förskräckligt. Ja, lika med trött som ett as i morse. Men nu till kruxet då; Elina bjöd med mig till Cafét (Café Opera) ikväll. Gratis inträde och Mange Schmidt på scen. Låter skitkul! Jäklar! Känns ju väldigt lockande måste jag säga. Men jag vet att jag kommer vara mer död än levande imorgonbitti om jag hänger på... Han lär ju inte spela förns typ sent, sent... Jäklar säger jag. Får filura lite. Nu känns det väl mest som jag borde följa uttrycket: Carpe diem och typ man kan sova när man är död (vilket jag iofs kommer vara imorgonbitti). + att det är helg efter fyra imorgon. En kollega kom inramlandes imorse, lite härligt hes sådär, han har varit ute till fyra imorse och typ hållt på så hela veckan, och hallåå han är typ dubbelt så gammal som jag och jag pallar inte trycket. Pinsamt ju.

Jag skulle ju kunna ta det nyktert... Då är jag åtminstone inte bakis imorgon, "bara" trött. Nå? Hjälp! Detta kallar jag högklassigt i-landsproblem!

/emma.

P.S. Känns som om jag är ganska lättövertalad dock - attans!

Edit: Tror banne mig jag struntar i det iaf. jag ska laga mat till familjen ikväll och känner mig rent av hyperstressad vid tanken på allt jag måste hinna med på kort tid. Kommer bara bli trött också, nog mer en party-förstörare om inte annat. Ja så får det bli. Idag får jag vara 80 bast istället för 21,5 ;)

24

Fick precis ett sms av Farmor, 24° i poolen! Oh yes! Bikini åker ner i väskan så fort jag kommer hem :D

/emma.

The Hummingbird Bakery

När jag var i London med David fick jag besöka The Hummingbird Bakery, gissa om jag var överlycklig?!! Bara massa fina cupcakes med pastellfärgad glasyr - ÖVERALLT. Mycket rosa i inredningen (I like!) Kolla bara in det här, jag inne i det pyttelilla cafét (fanns typ två mini stolar med mini bord att sitta vid inne och två bord utomhus) men en massa, massa cupcakes! Där skulle jag lätt kunna bo...



Skulle vilja åka dit igen bara för att köpa ca 23st cupcakes att ta med hem och titta på.

The Hummingbird Bakery ligger på Portobello Road i Notting Hill. Ett måste om du åker till London!

/emma.

Sommarstress?

Attans vad jag missar saker/inte har tid! Igår var det tre roliga saker som hände på samma gång men jag kunde såklart bara välja en sak (suck), idag händer nog inget speciellt förutom att jag ska laga mat till familjen (hello vardagsrutiner!). På fredag (imorgon) är det också en sån där dag då det händer en massa, vi har afterwork med jobbet, skulle ta båten in till stan från Gåshaga Brygga (3 min här ifrån) och sen dricka öl (eller nåt annat med alkohol) - idylliskt! Samtidigt har grannskapet där vi bor (villaföreningen? vår-gata-föreningen?) afterwork, kanske inte det mest exalterande i år men ändå! Så, det jag ska göra (som absolut är väl värt förstahandsvalet) är att åka till Uppsala för att träffa F&F (farmor och farfar) och det är ju inte tokigt alls! Riktigt kul ska det bli! Kommer stanna i Uppsala hela helgen för att fira "diverse" folk och träffa massa släkt! Perfekt att få in allt det på en helg! Bor hos F&F hela helgen - skönast så!

Helgens schema:
♥ Fredag - åka till F&F efter jobbet, middag, snacka - trevligt!
♥ Lördag - F.m. Sola och bada! Tidig e.m. (?) till kusin Daniels 25års-firande-grillning
♥ Söndag - F.m. och lite e.m. - Sooola och bada mer! Kalas för lillbror Rasmus (2år)

Sen får jag åka hem och sova för att orka med nästa jobbvecka! Tjo!

/emma.

Sol gillar vi!

Ja tänk när jag kom hem till Sverige igen efter mitt halvår i England... Det regnade! Solen sken i London/Heathrow men när vi gick ner vid Arlanda kom vi in i ett enda stort grått moln. Skitkul tänkte jag. Lite av ett nerköp om jag ska vara ärlig. Men nu, ja herre jäklar! Solen skiner som bara den och man behöver inte ha mer än en kofta på armen i fall att. Lite trist att man ska jobba och måste sitta inne men om jag ska vara ärlig är det helt okej ändå, känns rätt liksom. Jag har ju varit ledig i ett halvår och nu känns det minsann som det är dags att göra något vettigt om dagarna, typ tjäna pengar ;) Glädjs med er andra semesterfirare som får njuta av detta fantastiska vädret! Vad jag vet håller det ju i sig även i helgen och då ska jag plaska runt i farmor och farfars pool! Så sant som jag heter Emma och är shoeoholic!



Jag och Lotta -  dancing in the rain, typ. (Jag måste lägga ner fasonerna med mitt V-tecken åt fel håll alltså.)

Söndagen efter lördagen (13 juni) då jag kom hem, på väg hem från brunchen med Lotta, Lovisa och Amelie! Man får göra det bästa av situationen och regnet, ingen idé att gnälla liksom (vilket jag iofs gjorde...)

Kram hela dan!

/emma.

Rullar snart vidare...

... först till Fältan för att köpa födelsedagspresent till lillebror Rasmus som blir hela 2år idag! Grattis snuttis! Ska fortsätta på mitt Astrid Lindgren-boks-tema. Tänker ge honom hela uppsättningen av hennes böcker, så som min gudmor gjorde när jag var mindre. Riktigt kul nu i efterhand (när man var mindre var det ju aptråkigt att få böcker när man fyllde år!) att ha alla böckerna samlade, perfekt att läsa högt för honom ur om inte annat! Blir kanske Emil eller Madicken denna gången... Förövrigt är det kalas för honom på söndag! Äntligen ska jag få pussa på honom igen!! Efter Fältan ska jag vidare på annat håll så jag är nog inte tillbaka förns imorgon, men man vet ju aldrig med mig, Emma ♥ My Blog liksom.

Puss på er och ha en fantastisk dag i solskenet!

Håller tummarna för att det fina vädret är kvar även i helgen då jag ska till Uppsala och bo hos Farmor och Farfar och dem har pool!! Ska också fira kusin Daniel på lördagen och Rasmus på söndagen (som sagt). Blir en kanon helg det!

***

/emma.

Just!

Kom på en kul sak. Fick en fin fin komplimang(er) i Strömstad på Midsommar. En bekant från förr som jag stötte på sa typ tre gånger att jag hade otroligt vackra ögon under si sådär fem-tio minuter. Alltid kul att höra! :) Weey liksom! Man ska spara på fina ord och plocka fram dem när man behöver det - hett tips!



/emmaGrönöga.

Krispigt, vitt och romantiskt

Idag kör jag på vitt och sött. Mitt H&M-linne jag köpte i Brighton för inte så länge sen. Det är sådär oskuldsfullt på något sätt. Drog på mig mina älskade svarta capribyxor som funkar till typ allt + gladiatorsandalerna från New Look för att edga till det lite... För att inte glömma mina svart lackade tånaglar!



Krispigt.



Skitig spegel ja... Så blire när man är borta ett halvår!



Härligt att DN stödjer mig när det gäller svart nagellack (att det är inne), fick lite upprättelse där, eller hur söta Mam ;)

Puss!

/emma.

Båtturen

Mm. Igår var det riktigt mysigt ute i skärgården, det var varmt, solen sken och vi grillade goda hemmagjorda hamburgare! Kan det bli bättre så säg? Ett fantastiskt sätt att avsluta dagen om inte annat!



Maja och jag väntade i båten efter att vi fällt ner kapellet. Solen sken <3



Helt okej skönt sådär.



Håruppsättningen för dagen.



Söta lillasyster Maja och hennes kompis Sirid från Tyskland som åker hem snart efter ett år i Sverige.



Det var minst sagt skönt, ofärskämt skönt, i solen...



Sol, sol, vindar och vatten...



Det är något med lite suddiga bilder ändå, något sådär mystiska och näst intill magiskt.



Jäklar vad jag brer på med egopics nu då! Glad va jag!



Sen gick solen ner och vi begav oss hemmåt. Fint avslut på en bra dag!

/emma.

B-friend

Ett nytt ord jag upptäkt tar allt större och större plats här i bloggsfären är ordet: b-friend. Det är inte pojkvän, min kille eller boyfriend som gäller, här förkortar vi för att få mer tid till annat? Eller så är det för att det ser "coolare" ut. Vad vet jag. En trend är en trend. En annan grej angående b-friends, hade jag haft en sån hade jag kunnat sno en sån där vit skjorta och sett lite casual chic ut. Attans. Man får nästan skaffa sig en sån... En vit lite större skjorta alltså.

/emma.

Nu knyter jag mig

Nu är det hög tid att sova, somnar ju så tokigt sent varje kväll. Snart blir jag nog så trött att jag bara måste somna tidigare, för imorgon bitti kommer jag helt klart ångra att jag aldrig går och lägger mig om nätterna...

Ikväll åkte vi ut med båten och grillade hamburgare på en klippa i kvällssolen. Helt fantastiskt. Det är sommar det! Var riktigt fint väder idag också :)

Nee, puss å godnatt!



/emma.

Funnen: röd nästan oanvänd

I juni förra året hade jag på mig denna klänningen en gång. Det är ju "nästan" skamligt att jag bara använt den en endaste gång! Skämmes. Men imorgon kanske? Eller på torsdag? Bara vädret är fint så! :)

(Förutsatt att jag kommer i den vill säga...)



/emma.

P.S. Kul att man kan hitta ny inspiration i gammla outfitbilder från förr :)

Här sitter jag och ler minsann

Jag måste säga att jag är riktigt glad och livet känns uppåt! Jobbar andra dagen idag och det känns riktigt bra. Det är ju ganska lugnt på telefonen och solen skiner där ute. Började morgonen med en kopp kaffe (gammal tradition sen jag började jobba här, så mysigt att vakna upp med lite gott kaffe sådär kl 8 på morgonen...) och säga "hej hej" till de inrammlande kollegorna. De tycker jag är brun också vilket uppskattas ^^

Solen skiner där ute och jag sitter inne, men jag klagar inte för det. Pengar behövs! "Emma-kreditkort" måste klippa sitt kreditkort om jag säger så. Mamma nämnde eventuell båttur efter jobbet, ut och lägga sig på nån klippa direkt när vi kommer hem och sen grilla nåt till middag. Låter ju inte alls dumt tycker jag!

Annars då? Igår saknade jag Sofie och Amanda massor! Vi umgicks ju varje dag antingen i skolan men också en hel del på fritiden, typ åkte in till stan, fikade, shoppade, boxades - allt! Jag lärde verkligen känna dem och de var alltid där för mig! Riktiga vänner blev vi allt. Så igårkväll saknade jag dem riktigt mycket, blev nästan lite tårögd... Att de ska bo så himla långt bort! Men nån gång i höst måste vi absolut ses! Vem vet, jag kanske börjar plugga i Gbg vad det lider?! :) Och det går inte att sätta ord på hur många minnen vi har tillsammans!

Miss you ♥



Remember the scone över the beer? ;)

/emma.

Time to sleep

Igår somnade jag närmare kl ett och det är inte att rekommendera när man ska upp strax efter sex - halv sju morgonen efter. Jajamensan, så är det när man börjar jobba! På sätt och vis gillar jag det ändå, skönt att få in nån typ av rutin liksom. Ska lyssna på låten (inlägget nedan) några 100ggr till bara innan jag stänger av datorn. Mm...
























My eye.

/emma.

Majuu

I really like this tune, and the video... But I don't get the end really... Anyway, it's fab.



/emma.

Gulligaste på länge

Jag måste verkligen rekommendera att man kollar på hela denna lilla filmen. Min söta syster Maja tipsade om den och jag måste hålla med om att den var sjukt söt! Kolla på denna och bli sådär varm <3



/emma.

Princesskronor

Jag är nog allt en riktig liten rosa prinsessa rakt igenom. Inget att ens disskutera ju! Därför omringar jag mig med prinsess-saker. I Strömstad hittade jag dessa små kronor i den lilla butiken Te & Krusiduller som man ska ha värmeljus i när det blir mörkt.

Oj så fint!







/emma.

I got the Love #2

Första gången var det min tatuering, andra gången var det väl egentligen mitt lilla mobilsmycke med texten "Love". Men detta får officiellt bli nummer två. En Love-nyckelring som låg i min kartong från England som kom idag.

Jag omringar mig med kärlek. Love det är allt.



Btw, jag älskar min tattoo!

/emma.

Hell yeah!

Jag har faktiskt städat nu. Har röjt och fixat i evigheter - känns det som iaf. Har till och med fått ont i ryggen! Hehe. Hade en hel del småskit som bara låt överallt, minnen från Brighton (typ kvitton, kartor och biobiljetter). Passade på att packa upp väskan och stoppa in all ren tvätt i garderoben (som för överigt snart sprängs!). Nu är det väl snart dags att avrunda och sova... Igår somnade jag på tok för sent!



/emma.

Det sista av England

Ja, nu har jag precis hämtat kartongen jag skickade hem till mig själv från England. Det var det sista av England det, nej det är iofs inte helt sant, kommer ju ha alla minnen och fina vänner kvar! ♥ Och förhoppningsvis får jag åka dit och fylla på förrådet med skor vad det lider ;)

Nu tänkte jag sätta på lite music och röjja i rummet, måste hitta lite grejer jag plockade undan innan jag åkte och självklart plocka ur kartongen på 6,1kg jag fick hem nu. I really love my stuff!

Vidare, helt okej att börja jobba igen ändå! Relativt lugnt på kontoret nu, fler och fler tar ju semester i dagarna eller om ett par veckor. Sen kommer ju min vikarie jag haft under de gångna sex månaderna jobba kvar i höst så jag slipper lära upp någon ny och det nya hon lärt sig behöver jag inte lära mig, kommer bli en skön sommar det här! :) + att vi skaffat bärbar telefon - äntligen - så jag kan gå runt lite och kanske till och med sitta på trappen i solen om det blir fruktansvärt lugnt! Yeey!

Hum, röran i rummet ja!



Hum...

/emma.

Back in business

Yes! I'm back at work. So far so good. Inga missöden än! Har kramat om massa folk (de som inte är på semester - nähä!) och började svara i telefonen bums. Ingen idé att dra ut på det liksom :) Sitter nu med mina älskade Eurocardfakturor! Hehe. På ett sätt känns det ändå kul, lite mer struktur i vardagen om man tänker på mitt relativt flummiga halvår i Brighton. Kommer jobba hela sommaren och slutar först den 14e augusti då jag ska finna mig nya mål och möjligheter. Får se om det blir till att plugga lite mer seriöst eller om jag ska ge mig ut i världen ännu en gång! Finns ju massor med möjligheter! Gäller bara att inte tappa modet nånstans på vägen, positivt tänkande är det som får råda! Har inte tid eller plats för negativt tänkande som; att jag är dum i huvet som säger upp mig nu (during the credit crunch) och att jag inte dirket vet vad som händer i höst. Skiter jag i sånna åsikter känns det riktigt bra! Allting löser sig ju! Varför oroa sig i onödan?!

Back to work!

Later you guys (I have to practise my English while I still got it fresh in my mind;)!

/emma.

Det borde blomma

Min lilla boost där i bilen är som bortblåst.

Edit: Jag lyckades boosta upp mig igen! :D



/emma.

Min midsommarhelg



På väg till Strömstad, väntade på att mamma, Maja och Majas kompis skulle vara klara i en affär.



Smått uttråkad, tog kort på bilratten, notera: den var upp och ned vänd. Kul.



Tråkigt var ordet, här är min relativt nya sjal - I like!



Framme i Strömstad! Skulle käka hamburgare från Torskholmens Kiosk (där jag brukade jobba), typ bästa burgarna, ja efter Font såklart. Softaste reseoutfiten, stoor tröja, kofta, sjal, leggins och Converse.



Läskiga lilla rummet uppe på vinden där jag skulle bo, men nää, här skulle det ju typ spöka först...



Så jag drog ner med min lilla "netta" packning igen. Haha.



Detta vaknade jag upp till, sol på Midsommarafton?! Najs! Inte helt fel view att se från sängen heller.



På en brygga på Nordkoster vid en sjöbod + öl = bra grejer.



Sjöbodsprylar.



Hav när det är som bäst. Kostersundet, solsken hela dagen på Koster! Najs I lajk.



Fick träffa sötaste Alina på lördagen, midsommardagen, igår. <3

/emma.

Home at last - again

Hemma från Bästkusten nu då. Hälsade på en kompis (mammas) i Strömstad som precis fått en liten son. Så pluttig! Därför kom vi inte hem förns typ en halvtimma sen. Skönt att vara hemma! Hann ju inte riktigt landa första gången...

Imorgon ska jag jobba för första gången på ett halvår. Galet, men skönt. Kul att göra nåt mer vettigt liksom och tjäna pengar igen. Visserligen har jag sagt upp mig och jobbar till 14e augusti och sen får vi se! Hoppas på att jag kommer in på någon av utbildningarna jag sökt in till!

Nu ska man kanske se till att avrund här på nätet eftersom man ska upp tidigt imorgon. Humm. Känner jag mig själv så sitter jag väl här en stund till, har ju vänt aningens på dygnet senaste veckan. Aj aj!

Detta hade jag på mig under dagens biltur (jag körde från Strömstad till Karlstad btw).

'

Marint har blivit mer och mer min grej på sistone (senaste två veckorna?).



Diggar blått ändå.

Natti!

/emma.

God Midsommardag

Yes! I'm alive :) Mår oförskämt bra faktiskt! Ska alldeles strax möta upp Alina och sen ska vi fika (äta frukost för min del) nånstans. Hoppas det är öppet.

Nu regnar det också, skitkul. Men jag ska inte klaga vädret var kanon igår! :)

Puss


Vi kör!

Ja jag sa ju det; vi kör! Är i Strömstad igen, åkte hem från ett trevligt Koster! Sooolen sken!

Pöss.

Over and out!

Vi kör!

Ja jag sa ju det; vi kör! Är i Strömstad igen, åkte hem från ett trevligt Koster! Sooolen sken!

Pöss.

Over and out!

Glad Midsommar!

Nu är jag inne i Strömstad! Sitter i Fredriks lägenhet och väntar på att han ska bli klar (killar och göra sig i ordning på kort tid - BS!) Jag var minsann klar på en timma inkl dusch när han hämtade mig på Resö. Solen skiner btw! Riktigt najs väder än så länge :) Vi ska som sagt ut till Koster och placera oss vid nån sjöbod och fira midsommar! Inte helt fel om jag får säga det själv. Hoppas på att det fina vädret ska hålla i sig!

Det får bli allt för idag, kanske att jag är tillbaka imorgon, beror väl lite på ;) Att träffa Alina står vilket som på schemat! <3

Ha det finast!

/emma.

P.S. Outfiten består av den blåblommiga kjolen och vitt linne - den vann "omröstningen" med 3-0. Grattis! Eh.. Eller nåt. Känns bra iaf :)

Hejdå för helgen

Nu är det dags att krypa till kojs tror jag allt! Imorgon blir det Strömstad. Antar att jag får köra första biten ;) Mamma var på G när jag hämtade henne på Stureplan, det bästa var ändå mammas kastrull som hon hade med sig på Sturekompaniet. Hon hade lagt den på någon hylla sa hon och kollegorna frågade var hon hade kastrullen ideligen. Hahha. Så jäkla roligt! Du är skön du mamma. "Men Emil kanske vill koka potatis" var förklaringen.

Som sagt, jag lämnar datorn hemma men antagligen kan jag sno åt mig lite data/blogg-tid på Fredriks dator så jag tittar säkert in här innan söndag :)

Ha en underbart trevlig Midsommar!

Pusss å kram!

/emma.

Dags att ta fler än 13 bilder!

Jajamensan, glömde visst säga att jag fick tillbaka mitt minneskort som hållts gisslan i Cissis dator. Cissi bor i Katrineholm så idag kom äntligen mitt minneskort på posten! Så himla bra! Tack för allt besvär :) Nu tar jag massa bilder! Typ på mitt stökiga rum. Och hur det ser ut från där jag sitter på sängen med datorn i knät. Så himla värt.

Btw jag skiter nog i att ta med mig datorn till Strömstad. Vi ska bo på en ö som heter Resö och på Resö kan man vara glad om man har teckning på mobilen. Visserligen ska jag väl in till "civilisationen" i Strömstad nåra omgångar men då har man ju inte tid att vara osocial med en dator! Gud nej. Ska bland annat träffa fina Alina och sen blir det ju Midsommarafton med Fredrik på Koster. Vet dock inte vilken utan Kosteröarna jag kommer befinna mig på än... Inte det som är det viktigaste! Kommer bli skaldjur och alkohol + massa folk. Najs! Känner väl inte många fler än just Fredrik men det kommer bli helkul! Midsommaraftons outfiten kommer antingen bestå av denna eller denna. Vilken röstar du på? Den blå-blommiga kjolen har redan två röster. :)

/emma.

Mina röda heels

Här har vi dem, glittriga, röda och högklackade! Har inte använt dem en enda gång sen jag köpte dem i Brighton! Fy, det är ju skamligt! Men nu har jag minsann tänkt använda dem. Ska nämligen åka och hämta mamma nångång (nu har hon tydligen avancerat till stan...) och då får dessa hänga på! :)




/emma.

Classy











/emma.

La Cucaracha

Igår var vi alltså på Söder och åt tapas på Cucaracha! Riktigt god mat och urskönt sällskap! Vi satt där och åt oss proppmätta på en tapasbuffé med sju olika tapas, bland annat blåmusslor, calamares, kyckling, tomat- och olivsallad och massa annat gott! Sen gick vi vidare till Snaps där jag tog mig en öl... Hum. Fosters var är du??! Sen drog Sandra, Lotta, Gabbi och jag hem, var väl hemma runt ett, så skönt att tåget fortfarande gick!



Hade på mig denna lilla kombo, kavaj, svart fodral, nitbälte och pärlor + svart nagellack. Juste, blodröda läppar också!



Mjaau!



All mat! Ser grymt grisigt ut, men det var grymt gott!



Tjo, vad glad man kan va ;)



Lotta och Bella!



Skål!



Mys på Snaps!

/emma.

Knas

Ibland blir man "smått" galen när saker inte vill funka. Som nu, jag kan inte ladda upp bilder här på bloggen... Suck. Får kanske försöka igen om en liten stund. Först måste jag ut och dammsuga mammas bil (en deal...).

Kan ju också passa på att säga lite snabbt att jag var på bio med Lotta idag! Himla kul grej ändå, gå på bio mitt på dagen och se nåt skoj. Ett måste! Vi såg Tha Hangover (Baksmällan) och visst var den kul! Vi skrattade på som bara den :) Nu är jag hemma igen och borde verkligen börja packa på allvar! Har inte tänkt ut alls vad jag ska stoppa ner i väskan. Men jag orkar inte riktigt hetsa upp mig, hur svårt kan det vara liksom? Nåt till midsommar (typ täckbyxor och fleesetröja?!) något till de andra dagarna, pyjamas, underkläder, lite smycken och nåra skor. Så svårt kan det ju inte vara. Inte lika krångligt som när jag skulle åka till England ett halvår...

Nej! Dammsuga bilen var det! Sen ska jag hämta mamma när hon behagar från kollege-träffen på Foresta. Najs att köra bil om inte annat!

Puss å hej!

/emma.

Födelsedagsfirande

Ikväll ska vi fira Lovisa! Hon blir nämligen hela 22år idag - Grattis, grattis! Först ska vi till Lotta och sen bär det av till nån tapas-restaurang och efter det nåt ställe på Söder (om jag kommer ihåg rätt...). Kommer bli kalas! Måste bara filura ut vad jag ska ha på mig ikväll, kavajen är ju given, resten blir dock klurigare. Mina dödligt höga blå heels tror jag på! Ska stirra in i garderoben ett tag och se om jag kommer på något! Wish me luck.

Tillbaka imorgon med andra ord ;) Pussss



/emma.

Dagens lunch

Avocado- och räksallad! Åh så gott. Blev så mätt, så mätt. Jag och Emil tog mammas bil in till Lidingö Centrum, letade parkering i "hundra år" och tillslut hittade vi en "liten" lucka längs med en liten gata. Ganska rymlig ficka med andra ord, nästan så man inte kunde kalla det fickparkering. Haha. Skönt att mjukstarta! Men oj vad skönt (och kul) att köra bil!! Sen mötte vi alltså upp mamma och gick till Konditori Princess där jag åt en supergod sallad för 80kr (inkl. kaffe - starkt igen!) Under lunchen löste vi bland annat min-kamera-är-jätte-paj-t ex-displayen-fungerar-inte-problemet. Man tryckte på någon knapp och voilá problemet var löst och jag kan numera ta kort utan att se knäpp ut för att jag inte kan kisa med ena ögat utan att munnen gör en konstig grimas. Jepp, jag kan använda displayen på kameran igen. Haha.

Så här såg det alltså ut, mamma, Emil och jag, utomhus i solskenet på lunchen! Dock lånade mamma min sjal då solen gick i moln. Men hey, radigt är ju flott!



Randiga klubben. (Nu får jag äntligen använda min kavaj! Yeey.)



En halvt road/kisande Emil - söt!



Åhh vad mys att vara hemma med bland annat söta Mam! Obs, hysteriskt leende på mina läppar...

/emma.

Vardagslyx

Nu måste jag skynda mig igen, min mobil (den gamla) är inställd på vintertid så jag trodde klockan var 9 när den egentligen var 10. Kul. Ska in till centrum och luncha med mamma och lillebror! :) Mysigt värre!

Puss så länge.

/emma.

Börjar se ljuset i tunneln

Nu börjar jag faktiskt se botten av högen. Har packat upp allt ur min väska nu (progress, progress) och organiserat lite i utrymmet under trappen... Ganska mycket skit där under vill jag lova. Lyssnar på The Killers för fulla muggar, köpte en cd-skiva för £4 i fredags (sista shoppingrycket) samt en massa annat skit :) Har stoppat några av mina tjusigaste skor i de genomskillniga skokartongerna jag fick av mamma också. Så fint, så fint. Dock vet jag inte var jag ska ha allt. Jag har verkligen grovt mycket prylar för mitt lilla rum. Nej, nu ska jag pilla vidare, känner att det är en liten bit kvar innan något som kan komma i närheten av "städat".

Puss å hej så länge!

/emma.

"Busy"

Man är allt lite upptagen när man precis kommit hem efter sex månader i England. Men tacka gud för det! Kul att folk har saknat en liksom. Tacksam ska man va ;) Idag träffade jag Loijs, vi drog in till Liiidingö Centrum för att kolla runt och sen fika! Det var så mysigt att träffa Loijs igen, känns som senast igår och det är ju ett inte så dumt tecken :) Men uppdaterade oss fick vi allt göra!

Uppmärksammade idag att kaffet här är så starkt, min latte var inte direkt len. Iofs kan det ha mycket att göra med att kaffet i England är ganska klent... Efter vår fika (älskar att jag kan få använda uttrycket fika igen! Sagt det förr? Kan jag tänka mig.) åkte jag in till stan för att lämna in min mobil på lagning. Suck. "Bara" fjärde gången nu! Igår fick jag upp ett meddelande på mobilen "Använd inte telefonen. Kontakta Sony Ericsson Call Centre". Hjälp liksom. Aja, nu har jag lämnat in den och hoppas på det bästa; att jag ska få en ny mobil. Hoppas, hoppas. För tydligen ska man inte bara lämna in den på lagning tre gånger, utan man ska lämna in den för samma fel alla tre gånger. Gaah. Blir tokig på att det ska vara olika bud varje gång. Men men, om Sony Ericsson tycker att det är okej att jag får en ny istället så får jag det. Hoppas, hoppas.

Nja, vad ska jag göra nu då? Fortsätta med "projekt packa upp" antar jag. Men först ska jag vila mig lite här med datorn på magen. Livet är najs.



/emma.

Borta bra men hemma bäst

Kan inte förklara hur skönt det var att få sova i sin egna säng i natt. Oslagbart. Det luktade hemma (eller bara vårt tvättmedel) och var sådär mjukt och skönt som det bara kan vara i ens egna säng. Fick så fint mottagande igår också, mamma och syskonen som mötte upp mig med blommor och sen god god middag. Grillad kyckling och sommar-svensk-färsk-potatis. Mm. Fick en välkoms present av mamma också, och en Galmourtidning av Maja! Bättre kunde det liksom inte bli.



Finaste rosorna! Såå mycket jag ändå :)



Rosor på sängbordet också, från våra rosenbuskar runt huset + Glamourtidningen <3



Mammas present! Genomskillniga skolådor från Designtorget. Har redan vikt ihop dem och stoppat skor i dem! Love, love!

/emma.

Brunch på Söder

Idag har jag haft en riktigt mysig dag med Lotta, Lovisa och Amelie på Söder där vi käkade brunch för 65kr! Bargain! Jag körde in till stan också, mamma och Emils kulle hämta upp sin tv nånstans så jag passade på att köra! Lika bra att börja så fort som möjligt och "vänja sig av" med västertrafiken man är van vid i England. Det gick superbra faktiskt, skönt med söndag iofs, inte lika hektiskt inne i stan då. Vilket som, jag träffade upp Lotta på Medborgarplatsen och sen gick vi till en coolt ställe nånstans (kommer inte ihåg vad det hette) och åt brunch. De hade pannkakor också! Mums! Riktigt mysigt. Satt där i flera timmar - åhh vad jag har saknat "Svensk fika". De har ju inte det ordet i England, men fika för oss svenskar är ju ett helt koncept! Älskar det konceptet om jag säger så :)



Jag åt massa pannkakor! Såå gott ju! Med blåbär och vaniljglass.



Sötaste Lotta!



Fina Lovisa och Amelie (aningens dålig bild) på andra sidan bordet.

Trots regnet har jag haft en strålande dag! Fick nyss uppdraget att köra och hämta Maja om två timmar också. Hehe, dags att slipa lite mer på körkunskaperna - inte för att jag klagar. Vidare, jo farmor ringde så jag har bokat in en dejt med farmor och farfar näst-nästa fredag den 26e. Nu börjar livet rulla igång här i Sverige. I like it!

/emma.

På vägen hem igår

Har lite sköna bilder från igår när jag och Ida åkte hem, hit, till Sverige! Man kan ha bra kul alltså, speciellt när resesällskapet är så fin fint!



Fyller på med ork (läs:koffein och kaka) när vi klivit av bussen och väntar på att få checka in.



Sista Frappuccinon från Starbucks, körde på Mocka Light. Mummmms!



Ida fick också posa med min Frappuccino ;)

/emma.

Hemma i Sverige!

Shit vad mysko det känns. Nu är jag hemma i Sverige igen efter ett halvår. Galet, galet. Vad har hänt under sex månaders tid egentligen? Typ inte mycket. Eller jo massa för mig, men här hemma massa som jag inte vet om...

Det var så mysigt att bli mottagen på Arlanda av mina söta syskon och fina mamma (fick rosa rosor och allt!!) vilken lycka. Dock regnade det och i London sken solen, litet nerköp, men på det stora hela är jag helnöjd! ;) Har haft fin fint sällskap av Idis hela vägen från Brighton till Arlanda, riktigt skönt måste jag säga, att åka själv är ingen hitt med all min packning. Det jag checkade in vägde 26-27kg men jag SLAPP betala övervikt (hurra!) mitt handbagage på 9,5kg hade jag iofs gömt hos Ida ;)

Åhh va härligt att sitta i sitt egna rum igen, älskar alla mina saker så sjukt mycket (materialist javisst)! Nu ska jag upp och äta middag, grillar och sånt mumsigt! Maja gör efterrätt. Imorgon kl 11.30 ska jag var på Medborgarplatsen och bruncha med lite efterlängtade bruds! Underbart!!

Later!

Tjo för Sverige och att vara hemma! :D

/emma.

Nu säger jag godnatt...

... en sista gång från Brighton. Imorgon vid den här tiden är jag i Sverige och säkert på god väg att lägga mig i min säng. Helt underbart om man tänker efter.

Idas "host-dad" kommer och hämtar mig kl 6.30 och så får vi skjuts till bussen som går till Heathrow. Så skönt att jag får skjuts! :) Nu ska jag kolla under sängen och försöka förbereda allt så mycket som möjligt. Är riktigt trött så jag kommer nog kunna somna ganska bra ändå.

Hej då England, hej hej Sverige!



Glada supportrar i H&M's omklädningsrum :D

/emma.

The very last day in Brighton

Hur dagen gick till vet vi ju redan (förra inlägget) men lite bilder har ju aldrig skadat.

Kl: 9.30 - minglade runt och kramade alla, här har vi våra "main teachers", underbara Gill och söta Caroline!


Kl: 10.00 - Champagnefrukosten. Behöver väl inte säga mer?







<3







Kl: 13.35 - Jag och Manda fikar på svenska caféet för sista gången!




Kl: 16.30 - sista hamburgaren och sista pint(en) Fosters på Font. Man ska sluta som man börjar!


Kl: 17.00 - vi måste ju ta kort på våra kompisringar Amanda och jag köpte, självklart ska Sofie få en med! Min är svart, Mandas är den korallfärgade och Sofie ska få den lila. Brighton in our hearts (do you remember?) ♥


Kl: 18.30 - kom hem till mig och fick denna fin fina (och goda) sko av choklad av Julie och Rachel!! Det är kärlek det <3


/emma.

Sista dagen i Brighton!

Det är väl märkligt att det har kommit till den sista dagen här i Brighton, efter nästan sex månader. Det är som om man ser allt för första gången när man kom hit, fast det egentligen är sista gången. Man börjar titta på riktigt och upptäcker hur det verkligen ser ut här ändå. Hur skolan ser ut och alla lärare, alla underbar människor och ALLT verkligen.

Imorgon åker jag äntligen hem, känns så bra att få åka hem nu! Fick ett gulligt mail av mamma och då längtade jag ännu mer hem! Plus att det verkar som om jag ska få åka till Strömstad över midsommar!! Trodde jag inte skulle få komma över till västkusten alls i sommar - men det ska jag allt! Torsdag till söndag kommer jag befinna mig i Strömstad och fira midsommar! Myyys! <3

Vi fick nyss Champagnefrukost här i skolan, innan dess satt vi ute och snackade, några spelade crocket osv. Vi fick sen bubbel, kaffe/te och lite bakelser (bullar, muffins och sånt) samt våra Certifikat med en personlig kommentar av våran huvudlärare. (Till Nils: Hahaha! Det står Advanced Plus på både G1's och S1's certifikat, så i princip har vi gått i samma kurs, även fast du var i den "bästa" engelskagruppen - asg). Nu sitter många här i datasalen och väntar på lunchen kl 12. Efter det ska vi (Ida, Manda och Sofie) åka in till Brighton för en sista gång (alltig är för en sista gång...) åka in till stan för att droppa av Sofie vid Pool Valley (hon ska åka hem idag - snyft) och sen går runt och kolla lite. Ida ska tydligen shoppa (!?) och sen blir det hamburgare och öl på Font. Man ska sluta som man började! Fösta fredagen i Brighton utspelade sig på Font med en hamburgare och mina första öl på engelsk mark (innan jag började gilla öl måste tilläggas) och därför tycker jag det hör till att vi går dit en sista gång, sista kvällen här i Brighton.

Imorgon kl 7.10 går bussen från Brighton Pool Valley, Ida, Manda och jag kommer vara på plats med ALL vår packning. Det ska bli så skönt!

Tack alla underbara lärare och fina människor för det här halvåret! ♥


Några av de fina brudarna! Ni vet vilka ni andra är <3

/emma.

Sista kvällen i Pavven

Ja, nu är jag hemma igen från sista kvällen i Pavilion, vi käkade pizza ihop några stycken - frossade rättare sagt. Johanna, Rickard och jag delade på en 15'' och en liten (gratis) pizza. Mm mums. Sen gick jag och Johanna hem för att greja. Känner mig klar där, nu har man hängt i Pavven ett x-antal gånger och detta var den sista. Måste säga att det känns bra ändå, vi avslutade ju på ett väldigt bra sätt! :)



Johanna städar upp efter pizza-frossan :)



Resten av skaran innan vi drog. Här har man hängt många timmar under dessa sex månader, fina Sinan i mitten (Pavilion-ansvarig, student på skolan som vi men som även jobbar med massa annat där, typ storebrorsan som fixar).



Här skriver man in sig varje gång man kommer till Pavilion, idag var det sista gången jag skrev in mig och sen sista gången jag signade ut mig. Snyft?



Skolan i kvällsljuset när jag gick hem idag. Det är faktiskt ganska förtrollande, eller enchanting som det heter på engelska :)

/emma.

Påminner

Rävar, Fosters, LA, gula bilar, macken, jordgubbsmjölk, Providence, skinnpaj, mina hjärtsolglasögon, "God only knows", relativt dåliga filmer, fotboll, kaffe utan mjölk, skjortkragar, chinamat, hip hop, brun utan sol, äckliga stinkande korvar från macken, volleyboll, hundar på film, vatten i plastflaskor, vissla/visslingar, Stags, korsningen, Facebook, dataspel, knepiga böcker, "Av längtan till dig", andra, Brighton...

Thanks, and I guess that's it. <3

/emma.

Den måste skoja?!

Min dator alltså. Shit vad det kan vara segt ibland. Sitter och laddar över Amandas och Sofies bilder i min dator och nu skulle jag lägga över mina. Ränkte bara kopiera min mapp in i Amandas hårddisk, lite lätt och smidigt sådär. Men när jag såg den beräknade tiden för överföringen stod det 7 timmar och 36 minuter! Haha. Sen blev det bara 9 timmar efter en stund.

Ja, jag avbröt överföringen.



/emma.

Lite av dagen i bilder

Kl: 8.00 - mitt rum, beundrade röran och den halvt packade väskan samt min oanvända kavaj.




Kl: 8.40 - redo att gå till skolan.


Kl: 9.20 - i klassrummet med Caroline för sista gången.


Kl: 12.30 - tog kort på en liten bit (fokus trappa) av skolan när jag väntade på att prata med Gill efter lunch.




Kl: 15.30 - tog bussen in till stan för att kolla från Boundary Road.


Kl: 15.35 - satt på bussen in till stan.



Snipp snapp snut, så var sagan slut!

/emma.

Vin och foton, Pavilion och pizza

Just nu har jag håltimma från Creative English, vi träffade Gill och gick igenom våra autorbiographies en och en och sen var vi klara. Hon är såå gullig Gill och hon vet förmodligen mer om mig än många andra gör. Har skrivit ganska mycket personligt i mina Essays och nu i denna uppsatsen om ett event i mitt liv. Jag är så glad som har haft henne som lärare!

Snackade nyss med Emil på Skype också men mitt headset sluta funka. Aja. Sen ringde Julie och sa att det skulle kosta £41 eller £49 att skicka mitt paket. Så då var det gjort! Skönt att bli av med det! Ska ta ut pengarna efter skolan. Ja varför är jag fortfarande här kan man undra? Vi ska nämligen ha lite kultiverat mingel där vi kollar på foton tagna av foto-gruppen och dricka vin. Kl 15. Vin mitt på blanka dagen, känner mig inte direkt sugen. Får nog bli det alkoholfria ändå. (Oj, vad har hänt!!??) Sen ska jag kanske ta en sväng till stan ändå och ta ut lite pengar till Julie och nåra pund till mig. Kanske att Primark ska få sitt första besök, eller att jag bara borde gå hem istället... Det löser sig!

Känner mig lite mer uppåt idag, glad liksom. Visst jag var glad igår med, men med ett större behova att kramas ;) Bara två dagar kvar nu! Åker hem på lördag! Herregud.

Ikväll blir det Pavilion för sista gången med film och pizza tror jag bestämt! Soft och fint. Precis som det ska vara! Man får ta tillvara på de sista dagarna här och se till att ta hand om varandra :) Men jag kan inte förneka att det ska bli riktigt najs att komma hem och träffa alla igen! <3

Puss å hej så länge!

/emma.

Sista onsdagen, sista boxercisen

Nu var man hemma igen efter ännu en "händelserik" dag (händelserik gällande skola, Tesco-besök, skola igen, hem, byta om, gå till Boxen, kicka some ass med the gloves and pads, duscha, smörja in oss med lite "tannande" lotion, trava till Pavven, fixa lite mat och kolla på film, ganska händelselös gällande att man inte har några måsten och så stressigt är det ju inte.) Sitter i sängen med datorn med ögonlock tunga som ?.. Som.. Bly? Ja, bly blir bra. Antar att jag behöver sova snart. No shit. Anywho, det är sjukt sorgligt att detta var sista onsdagen här i Brighton (kanske inte föralltid, men för nu) och att det var vårt sista Boxercise-pass. Vi tog kort på oss med ledaren, hon är såå söt! Ska visa sen, Manda har öronhinneinflammation så hon tog massa kort på oss "in action" så att säga. Ska bli kul att kolla in de bliderna sen. Btw vi såg filmen Gost i Pavilion. Såå fin den är, grät nästan. Låten de spelar är ju ganska smått fantastisk den med...

Gäsp.

Dags att knyta sig kanske. Det är ju trotsallt en dag imorgon. En torsdag. Två lektioner innan lunch och sen lite utvecklingssamtal på Creative English med Gill om våra autorbiograhies. Hon är så söt! Sen kanske man tar en svängom i Brighton, eller sparar man sig till fredag månne? Den sista fredagen i Brighton...

Zzzz..

Godnatt!



/emma.

P.S. Tack gode gud för Julie. Hon är en ängel! Vad hade jag gjort utan henne? Hon ska bland annat köra min kartong till ett Post Office och skicka det till Sverige för min räkning! Hon ville inte att jag skulle behöva släpa den själv. Hon har gjort min tid här så mycket lättare, utan henne här i huset hade jag väl gått under för "Madames" fasoner. Nej men faktiskt. Helsiket är löst! (Dock bara Julie och tanten som ligger i fejd, jag är bara åskådare (åhörare - går inte att missa tantens röst, speciellt inte om hon gormar och smäller i dörrar...) som tur är). Tanten är ju läskig, men Julie är cool. Go Julie, go Julie!!

Myser omkring i nostalgi

Nostalgi for att jag hade pa mig detta senast nar det var kallt och dant har i England, nostalgi for att det var en av de forsta grejerna, ganska saker pa att det var det forsta, jag kopte. En stor harlig kofta pa H&M for £15. Love it.



Exakt detta har jag pa mig idag.



Ja, fast inte stovlarna, kor pa mina svarta Keds istallet.

***

Imorse regnade det och jag kande for att krypa ner under tacket igen. Var ju fest igar (en vinflaska senare liksom! Det roliga ar att nar jag snackade med Sofie efter allt vin trodde hon jag var typ nykter, snacka om att man hojt sin alkoholtolerans - bra - daligt?) Hehe.

Idag aker ytterligare nagra glada sjalar hem till Sverige igen. Kanns sa tomt! Det har droppat av folk under de senaste tva veckorna och man marker verkligen skillnad nu, sepciellt idag. Det ar liksom lite som ett lock over atmosfaren i skolan, man gar omkring och mest vantar pa sin tur att fa aka hem. Jag vill verkligen aka hem nu. Kanske extra mycket for att det forsvinner sa mycket folk varje dag. Saknar dig mamma! Vill bara hem och kramas. Det kanns som att en epok slutar och en ny epok borjar. Nu ar det har kapitlet i mitt liv over och det ar dags att borja pa ett nytt. Bade sorgligt och harligt. Sorgligt for att det ar jobbigt att ta farval och lamna allt fint har, harligt for allt man gjort och astakommit under dessa sex manader och alla underbara manniskor man traffat! Det gar inte att ta tillbaka, det kommer alltid att besta och jag kommer alltid ha det med mig.

Love you all!

/emma.

Fest!

Oh yeah. Ikväll är det partaj som sagt! Så här såg det ut senast hos Sinan. Vadå, det är ju inne med håliga tights! Ikväll kör jag dock på ett par hela, vad jag ska ha på mig övrigt är dock inte bestämt. Dags att dyka ner i väskan (har ju "smart" nog packat ner allt redan)!

Puss på er och ha en fin kväll!



Vi vet i alla fall hur man festar :D

/emma.

Snodda

Jepp. På Facebook hittar man en hel del skoj!



Snyggaste gänget utanför Buckingham Palace!



Som sagt, vi är så bra! Green Park i London.



Emelie och jag härmade Ida och köpte kavajer. Min har fått vara oanvänd pga "lika som bär"-problemet. Men när jag kommer hem ska jag använda den varje dag! Eller ja, nästan. På Scoop & Crumble, svenska fiket! Bästa latten.



En regnig bank-holiday-måndag tror jag bestämt. Två proppmätta brudar på vift i Brajjan med solbrillor (i regnet).



Innan vi skulle ta gruppkortet en soolig måndag utanför skolan med solskens Sofie!



Det blåste lite skönt, körde en Marilyn på det!



Haha. En bild säger mer än mycket annat.



Sofie + mig = <3



Skön skara, snygg-Manda, en aningens full (?) Idis och Memmelie!



På Jamie's Italian i fredags. <3



Riktigt gott - som man kan se!



Skål!

/emma.

Det börjar närma sig slutet

Jag vet inte riktigt om jag har greppat situationen än, det var väl för inte så länge som man vande sig vid att bo här och snacka engelska titt som tätt, och nu ska man packa ihop allt och dra hem. Har bara fyra dagar kvar nu! Herregud.

Idag köpte jag en kartong i alla fall, funderade ett tag på att strunta i det och knöka ner allt i väskan istället, men jag tror det är lite brist på plats i nuläget. Så jag skaffade mig en kartong som jag nu smockat full. Iofs skulle den väga max 5kg, undrar vad den väger? Svårt sånt där.

Ikväll blir det fest hos Sinans "kusin kusin" Birol med typ "alla" från skolan. Många åker hem imorgon och många har redan åkt, men det blir väl sista rycket/festen tillsammans. SNYFT! Känns liksom mer verkligt nu när jag i princip har packat ner allt i min väska och man börjar säga hej då till höger och vänster. Känns hyffsat vemodigt om man säger så.

Är hemma tidigt idag, brukar oftast se till att göra nåt efter skolan när vi slutar tidigt men idag drog jag hem på en gång, efter Post Office besöket, för att greja. Vädret är lite lagom grått också. Vemodigt var ordet.

Funderar på om jag ska skriva en liten "sammanfattning" om min tid här i Brighton också. Personligt utvecklande om inte annat. Vi får se. Är ju en bra stund kvar innan jag ska dra till festen!



En del av det som ska hem, det är alltså inte allt... Wish me luck med övervikten! Får köra på dubbla bh:ar och ha på mig ca 15 koftor. Svettigt om inte annat. Hua.

/emma.

Supernajs ju!

Kolla in min nya ursnygga bloggdesign! Självklart är det min lilla grafiska formgivare till lillebror som ligger bakom detta verk! Oj, man blir ju glad bara genom att titta på den! Ohhh. Sååå fint!



/emma.

(Obs. Kan du inte se mästerverket, tyck bara på F5 knappen!)

Emil grejar

Som ni kanske ser är designen på bloggen lite annorlunda. När jag kommer hem ska den nämligen få en uppfräshning av min duktiga lillebror Emil! Det är illa när ens lillebror tröttnar på baggrunden till bloggen innan ens jag gör det :)

Puss å natti!

Sitter/ligger och jäser

Oj, jag är så otroligt mätt att det nästan övergår till illamående. Galet. Det var som sagt en Host Family day i skolan idag och det var riktigt trevligt. Det sjöngs, spelades teater, åts kakor, dansades runt midsommarstång (!) och sånt. Min tant kom aldrig, hon hade vänner på besök - dålig planering! - men på samma gång var det ganska skönt :) Sen när allt var över gick vi ett ganska stort gäng till en av våra locals, Stags och tog oss en öl. Sen drog jag hem och kom hem precis lagom till middagen, sista middagen jag någonsin kommer äta med allihopa här under min tid i England. De ni! Lika med att jag blev proppmätt och ville lägga mig på sängen. Men det gick ju inte sådär jättebra eftersom jag lagt typ alla kläder på sängen för att kolla om de skulle gå ner i min väska eller inte. Suck. Vilket som, allt gick ner men jag har 100 andra prylar som ska ner i väskan också så jag måste skicka hem ett paket mer prylar iaf. Aja. Nu blir det seriöst inte-göra-ett-skit-tid. Underbart!

Puss å hej.



/emma.

Ironi

Är det inte ganska roligt ändå att efter mina snart sex månader här i Brighton har jag äntligen kommit på hur duschen fungerar. Ni som var med här på bloggen i början när jag kom till Brighton i januari kommer ihåg vad jag skrev om de engelska duscharna, eller ja min engelska dusch. Det enda jag fick till var antingen skållhett eller iskallt vatten. Jag fick liksom sitta ner i duschen och luta huvudet bakåt för att tvätta håret och slippa få det brännvarma vattnet på ryggen. Nu mina vänner, har jag äntligen förstått mig på duschhelsiket! Nu kan jag stå upp i duschen när jag duschar som en vanlig människa! Helt otroligt. Detta ska jag alltså få njuta av min sista vecka här i Brighton. Livet är fantastiskt!

/emma.

Host Family Open Day

Idag är det lite utav ett jippo i skolans trädgård. Alla elever har bidragit med något (sång, teater, kak-tårt-bakning, midsommarstång osv) och idag ska vi alltså tacka våra Host Familys för tiden vi varit här. De ska bl a få smaka på Cissis, Idas och mina 200st hallongrottor! Kan ju bli trevligt om inte annat!

Nu funderar jag på om jag ska lägga fram alla kläder och skit jag har sammalt på mig här och uppskatta hur mycket det kan väga och hur mycket jag måste skicka hem. Någon som har nåt företag här i Brighton som jag kan skicka hem grejerna igenom? Nehe. Jag ska nog fixa det ändå :)

Puss å hej!

Lite bilder

Min kamera alltså. Nu är det inte bara minneskortet som inte är där, skärmen har slutat fungera. Den är bara svart! Visserligen kan man fortfarande ta biler men det blir ju så sjukt mycket mer komplicerat! Gaah. Dags att skaffa sig en ny rackare till kamera då... Suck.

Annars, lite bilder har jag i alla fall tagit.



Detta hade jag på mig på restarurangbesöket i fredags. Ärtigt va? ;)



Här åt vi! Supergott och underbar inredning!! + den snygga personalen då :)



Stenhögen.



Stenhögen på lite närmare håll. Också kallad Stonehenge. För lääänge sen var det skog runt omkring osv.



Salisbury Cathedral.



Jag köpte mig lite kärlek i Salisbury <3



Tantens roliga dammsugare!

/emma.

En stenhög senare

Ja. Då var man typ nyss hemkommen från Stonehenge och Salisbury. Skön dag ändå, men stenhögen nja... Haha. Nu ska jag käka och sen fixa mig lite för att sen dra till New Hero och 80-talskvällen (mer eller mindre tvingad, love you girls;) Det är ju faktiskt Sveriges nationaldag! Det måste ju firas om inte annat. Visserligen kör jag nog alkoholfritt, ska upp och ha Host Family Day på skolan imorgon. Det var därför vi bakade 200st hallongrottor i onsdags :P

På återseende! Pusss.

/emma.

Jamie Oliver's Italian

Det blev inget tapas för vår del, vi hamnade på Jamie Oliver's Italian istället! Och det var såå bra! Riktigt coolt inrätt med gud vet allt, så snyggt i alla fall. Maten var super och vi hade det jättemysigt! Att personalen var skitsnygg också gjorde ju inte direkt saken värre ^^ Vi var en skön skara på fem tjejer och en kille, Emelie, Ida, Sofie, Amanda och Rickard. Jag åt Tagliatelle Primavera, tagliatelle med sparris, små plommontomater och ost - mums mums och pannacotta till efterrätt. Jag och Sofie drog oss hem tidigt för vi ska ju upp i ottan imorgon... Känns toppen att avsluta kvällen när allt var på topp! Resten av gänget drog vidare såklart :) Er kan man allt räkna med! Nej, om man skulle ta och sova lite kanske.

Tänker på dig Emil och grattis till stipendie och att du kom in på utblildningen!!! Pusss!



/emma.

Middag med tjejerna och Rickard

Kom hem från stan för ca en halvtimma sen. Åkte in dit med Emelie efter lunchen för att kolla lite liksom. Kom typ hem med lite grejer om man säger så. Attans! Och jag som inte har någon som helst plats över för mer grejer i bagaget! Anyway, jag har ju helt klart mått bättre än vad jag mått i dag. Bakis såklart, från igår. Funderar skarpt på att ta det lugnt sista tiden här och definitivt när jag kommer hem :) Ikväll blir det noll alkohol t ex, ska upp tidigt som attans imorgon för att åka till Stonehenge och Salisbury på skolresa. Känns väldigt kulturellt sådär. Googla om ni vill veta mer, orkar inte skriva nåt om det ;) Nu måste jag klä på mig nåt passande till kvällen äventyr. Tapas inne i stan med massa brudar och allas våran Rickard! Mums för Tapas! Efter det blir det kanske lite bio :) Sicken fredagskväll jag kommer få!



/emma.

Emils dag!

Exakt, idag är det min lillebror Emils dag! För idag tar han studenten! Tjoho för honom! Kommer tänka på honom heeeela dagen idag och hoppas att solen skiner över Sverige (för här är den då inte)!

Grattis, grattis lillebror! Älskar dig massor! ♥



Emil och jag förra sommaren påväg till Djurgården en sooolig sommardag!



En annan varm dag förra sommaren, picknick på Djurgården :)

Grattis min sötaste lillebror på Strudentdagen!

/emma.

The End of Term Party

Tjoho, det var klackarna i taket igår! Iofs lossnade ena omklackningen på mina lila skor efter typ fem sekunder (dålig lagning! Fixade ju dem i veckan!) så jag fick hoppa runt i mina ballerinaskor istället (iofs mer dansvänligt). Hihi. Det var riktigt skoj alltså! + att vi hade kareoke också!  Jag och Ida samt jag och Amanda sjöng/skrek loss - såklart. Blev både Rockstar med Nickelback och Barbie Girl med Aqua ^^ Haha. Tyvärr har jag inte mycket bilder eftersom min kamera har extremt lite minne (minneskortet hålls fortfarande gisslan i Cissis dator)... Men detta är vad jag har att bjuda på! Visserligen har jag två filmer också, den ena på Nils och Simon när de sjunger Total Eclipse of the Heart och det får man inte missa! Oslagbart :P Vi får se, det kanske hamnar här med?! Någon som sätter sig emot det?



Uppladdning (?) i pavilion, Sofie och jag. Notera Sofies snygga håruppsättning, gissa vem som fixat?!



Så ska det se ut!



Brudarna bruds vet var skåpet ska stå. Också detta uppladning i pavven. Precis som på lågstadiet i väntan på att discot ska börja!



Yeah!



Sen var det in i dimman. Detta kortet har någon annan tagit, det sista som fick plats i kameran... Men det är på söta Anna-Mia, Emma och Laura :)

Puss å hej!

/emma.

Yes!

Fasen vad skönt det känns att äntligen vara klar med min autorbiography! Fab! Nu måste jag slänga i mig något att äta, sminka mig och fixa håret. Hoho.

Hursom kommer kvällen bli lovlely! See ya på dansgolvet <3



/emma.

Skynda, skynda!

Känner väl att jag direkt inte har mycket tid över just idag. Jag ska nu skriva om ett event i mitt liv, som en autobiography om mig själv helt enkelt. Ingen liten grej egentligen... Det ska jag hinna göra innan halv sju då jag ska till skolan och fixa Sofies hår samt sminka henna (tjo!) för ikväll är det nämligen "End of Term Party" (tjo igen!). Det ska hållas i sporthallen, med musik, lite nibbles, drinks och kareoke m.m. Kommer bli sjukt najs! Ska klä upp mig såklart och allt vad det innebär. Vilket betyder att jag inte direkt har mycket tid att spela på. Måste ju sminka mig och komma på vad jag ska göra med mitt ruffs (hår)... Nästan panik. Iofs vet jag iaf vad jag ska ha på mig och det är ju alltid nåt :) Juste, äta lite måste jag ju också!

Ha en fab kväll! Det ska minsann jag ha :)

Massa puss!



/emma.

In Pavven

Nu sitter jag i soffan i Pavilion. Det är fullt ös - not. Men skönt liksom :) Manda kom förbi från sin promenad från Brajjan så det blev liksom extra najs ;) Annars, nä inget. Sov sött sen!

Puss

Jag måste nog säga...

... att jag är ganska brun nu ändå :) Spenderade hela eftermiddagen ute i solen, spelade lite volleyboll (flumma som fasen) och fotboll (!). Första gången jag gav med mig och var med på fotbollen, jag gillar liksom inte att vara kass... Men men. Sol på kroppen fick man i alla fall. Sen däckade jag ihop på gräsmattan och låg där en stund. Skönt! Nu har jag precis ätit pitaböd med coscosröra (färdigköpt), paprika och cremé fraiche. Najs! Så nu är jag mätt. (Intresseklubben antecknar). Ska dra till Pavven ikväll igen (var där igår) och slöa hade jag tänkt. Kuligare att slöa med folk än själv ju. Jahopp. Vidare har jag nog inget mer vettigt att säga. Känner mig lite slö och seg...

Boxning imorgon! Kul kul. Avslutningsfest på torsdag - kalaskul! Fredag ska jag försöka få lite folk att gå ut att äta middag nånstans och på lördag blir det Stonhenge (stenbumlingar som släpades ända från Wales nåra hundra år innan Kristi födelse). Kan ju vara najs. Hoppas på fint väder! Sen är det ju Emils stundent på fredag som jag dumt nog inte kan närvara på :( Men jag ska tänka på dig som tusan här ifrån!! <3

Nu ska jag nog knäcka ett Desperate Housewives avsnitt hade jag tänkt. Puss på er!



Rena rama utlandssemestern är vad det är!

/emma.

New moon

Jäklar. Det är nästan så att jag längtar till hösten. Jo, det gör jag banne mig, inte bara pga min födelsedag utan pga det här. Twilight uppföljaren. New Moon....

Åh.

THE TWILIGHT SAGA: NEW MOON trailer in HD


/emma.

Livet är inte så hårt ändå

Nepp. Här snackar vi livskvalité!



På G innan utgången i lördags, sotade ögon (syns ej) och pretty simple outfit.



Jag och en halv (skitsöt) Emelie på Font <3



I gårkväll på stranden inne i Brighton a.k.a Brajjan. Solnedgång...



West pier och mina fossingar i gladiatorsandalern - LOVE them.

Ja, livet är otroligt fint ändå.

/emma.

Min middag - B&J

Som sagt, middagen bestod av Ben & Jerrys Cookie Dough framför ett Desperate Housewives avsnitt... Mmm. Livet är najs.



Mmmm!



Mmm! Ni ser ju hur gott det är :P (lite smått klibbig och varm efter promenaden hem från Tesco med all mat - men ack så nöjd!).

/emma.

Nästan som om man vore utomlands

Det är riktigt varmt här i England! Smälter bort. Det är ju nästan som om man vore utomlands, vilket jag iofs är... Men typ medelhavsvarmt och klibbigt. Jag klagar aboslut inte, den begynnande brännan gillas skarpt! Idag var det skola som vanligt, två hela lektioner och klass-foto-tagning med alla 50 elever + 10 lärare/kökspersolnal. Hihi. Det är ju nästan som att gå i skolan igen! Solen sken som tusan och alla stod och kisade. Ska lätt köpa det kortet, som minne eller nåt sånt :) £5 kan man lägga på mer onödiga saker... Sen enjoyade jag solen, hade ett mat-komitée möte inför Host Family Open Day på söndag, jag och Cissi ska baka 180st syltgrottor - de ni! Efter att vi kollat upp recept och skrivit inköpslista gick Amanda, Sofie, Johanna och jag till en park runt hörnet av skolan för att sooola! På med bikinin och ner på gräsmattan = ultimata sättet att spendera några timmar. Försökte mig på att plugga men det gick la sådär... Amanda och jag drog vilket som till Tesco efter nåra timma för att handla mat. Det var riktigt länge sen jag handlade mat (har käkat havregrynsgröt på sistone) så jag slog till på stort och kom ut £20.64 fattigare. Det var nog Ben & Jerrys glassen som kostade mest ^^ (Förövrigt var det B&J glassen som blev min middag) men jag tänkte att det får bli sista B&J:n här i England. Bara 12 dagar kvar nu! Galet, galet.



/emma.

RSS 2.0