Emma-bäst

Snart, snart har alla bitar fallit på plats. Blev nyss uppringd och meddelad att jag kommit vidare med Receptionist-sommarjobbet i Spånga och att jag ska träffa arbetsgivaren på måndag så de får träffa mig personligen! Jag är sååååååååååå GLAD! Dessutom får jag nästan två veckors semester först så jag kan vila upp mig lite innan jag börjar jobba på allvar och sen jobba HELA sommaren! Nu kan jag göra massa skoj i sommar och inte bara rulla tummarna och vända på örena. "... om allt känns bra blir du anställd!" stod det i mailet och jag är så glad och så lättad att det finns inte! Nu blir antagligen min och Annas New York-resa av (Matilda kanske inte kan följa med - aj aj, nån som är sugen på NY?;) och det är även det ett glädjeämne! Ha-ha-ha, vad jag är bra!



Förra sommaren på Grönan! Ser så jävla glad ut liksom.

/emma.


SATC 2

Bring it!











/emma.


Shine on me

Helgen bara swichade förbi! I fredags åkte vi till Nils familj i Hällekis och på lördagen åkte vi till Lysekil för bröllop och på söndagen (igår) var det dags att åka hem igen. Ja, swich sa det bara! Helgen var, trots hastigheten, väldigt bra, fick träffa Nils familj och gå på bröllopsfest och det är inte fy skam det inte! Himla trevligt tycker jag.

Denna veckan kommer bli minst sagt intensiv. Phu! Men på torsdag eftermiddag är jag klar med plugget för den här terminen och kan ta "sommarlov". Jobbar visserligen hela veckan men det är plugget som är det mest sega... Vi ska läsa minst tre uppsatser var och ge olika sorters feedback på dem + att vi ska opponera på (?) varandras uppsatser... Men sen är det över, bara att hålla ut med andra ord!

Just-för-17! Jag och Eva ska på Sex and the City 2 idag! Hejja oss liksom! Kommer bli helt fantastiskt med ett litet brejk och bio i början av min hektiska vecka ;) Som jag har längtat! Jag skiter fullständigt i att den blivit totalsågad, jag vet att den är fylld med sånt jag älskar - oh yes!

Puss å hej för idag!

Om vi säger så här;

Det är mycket som ska göras ikväll! Disken ska diskas, klädhögen som täcker hela mitt skrivbord, en stol och längs med min sida av sängen ska ordnas och sen ska jag dessutom packa! Nils och jag ska nämligen till Skara och hans familj och hälsa på, dessutom blir det bröllop i Lysekil på lördagen. En av Nils alla hundra kusiner (typ!) ska gifta sig :) Jag älskar bröllop! Just! Måste stryka klänningen jag ska ha på mig, och packa ner locktången!

Förövrigt hade jag en underbar dag igår efter att Matlida och jag lämnat in arbetet på Mondo. Det kändes inte helt hundra och sjukt läsigt att lämna in det. Jag kunde inte direkt skaka av sig stressen kring det hela. För att på något sätt råda bot på det hela drog jag in till Kronobergsparken där det blev lunch med Joanna, Lovisa och Hedvig + mini-hundarna Gucci och Alva. Vi satt där tills det blev kväll och då drog vi till Mosaik där jag käkade Meze - gott, så gott! Sen drog vi hem till Matilda som just slutat jobbet (vi kommer få kroniska smärtor av att inte ses varje dag som vi gjort när vi skrivit vårt arbete!) och snackade lite innan jag mötte upp darling och åkte hem. Du är fin du älskling!

Nu ska jag ta tag i alla hundra grejer som ska fixas! Puss på er ♥



/emma.

Sitter i kronobergsparken med kursare och ...

20100526246 (MMS)

Sitter i kronobergsparken med kursare och firar att vi lämnat in våra vetenskapliga uppsatser! Fick precis ett samtal från SC att jag kommit vidare med ett sommarjobb - vi hoppas på det! Nu blire snart middag! Med girlsen. Pussen!


Ledsen?

Får man tillåtelse att vara lite ledsen över ett par skor? Sjukt banalt jag vet. Men det finns ett par som jag suktat efter i ett år (såg dem på nätet för över ett år sen när jag var i Brighton), de är liksom så fina. Blev riktigt sugen på att införskaffa dem till de två bröllopen i sommar (och så klart till alla ljumna sommarnätter) och tittade ut på hemsidan. Men de är borta?! De fanns ju där förra veckan? Noooo! De fanns i flera färger men jag hade nog ändå slagit till på ett par svarta. Pumps i satin med peep-toe, lite platå och en stor ros över tårna. Ahh! Måste ringa till Bianco på lunchen och höra om det stämmer att de inte finns mer. Då blir jag ledsen på riktigt. Faktiskt. Veckans i-landsproblem mina vänner!

Det finns ett par snarlika, fast i skin och med en rosett över tårna. Men de är ju "bara" 500kr dyrare... Nej, nej.



Skorna nr 1, fast i svart då - och om de ens finns kvar!


En värdig ersättare?!


/emma.


Gul som solen är min julklapps hood jag fi...

20100524242 (MMS)

Gul som solen är min julklapps hood jag fick av darling. A&F it is. Sitter och sliter mig i håret (typ) och skriver jämförande analyser. En fråga kvar och svaret på min första blev helt okej måste jag säga! Najs. Sen ska vi 'bara' skriva en avslutande diskussion, sammanfatta + annan skit. Humf. Hoppas din måndag blir fin, fin! Puss från plugg-emma.


Ska döden dö

Vår uppsats alltså.

Har avnjutit en kyckling-i-ugn-med-sallad-middag och ska snart placera mig brevid darling för att kolla på kvällens film, 27 dresses. Jag har sett den men Nils ville också se den ;) Imorgon ska jag jobba som visningsvärd och till kvällen ska jag ha analyserat sönder/klart två av våra "underfrågeställningar som ska besvara våra huvudfrågeställningar". Öhhj.

Soffan kallar. Puss å hej!

Panik! Hopp?

Från att ha övergått från olika känslolägen de senaste timmarna börjar vi se ljuset i tunneln. Ena stunden har man drabbats av panik, den andra av att vi inte förstår vad f*n vi håller på med egentligen?! Sen kommer de där skära, skimmrande stunderna när allt faller på plats men som efter två sek blir ögonblick av förtvivlan. Just nu har vi en ljus stund där vi känner att vi visst vet vad vi vill med vår uppstats och att vi nu har tagit fram och skrivit allt det sega förarbetet och det är dags att skriva den jämförande analysen och därefter vår avslutande diskussion. Trevligt. Vi får se hur länge detta lugn stannar, men just nu är läget okej. Eller? Urhhrg!



Solen strååålar, den saken är iaf säker.

/emma.

Plugg och sol

Gött med solsken och att man kan käka lunch i Vasaparken samtidigt som man gör anteckningar inför det som ska skrivas i vår upspats. Dessutom väldigt bra att vi sååå lätt kommer in på sidospår och babblar om typ 10000 olika saker som är 60 gånger mer intressanta. Bra där. Handledningen i skolan gick förövrigt väldigt bra, vi kom även där in på massa andra sidospår. Bra där igen.

/emma.

P.S. Har iaf fått fin färg på näsan och några fräknar till - gillas!

Trådlös

Sitter hos Matilda med MIN dator (har åkt snålskjuts på Nils dator sen vi flyttade in i lghten) med vårt nya trådlösa mobilbredband, alltså jag har med mig stickan/dongeln och vår router är kvar hemma - perfekt att man kan ta med den och dessutom surfa trådlöst hur "många" man vill hemma i vår lya nu! 199kr i månan för att surfa fritt - yeey!

Nu är tanken att jag ska skriva två filmanalyser om de två filmerna om Marie Antoinette från 1938 samt 2006. Jag såg Van Dykes film från 1938 igår och jag skojar inte när jag säger att den var sjukt lång och sjukt.. 38-talig. Hu. Men nu har jag sett den och nu ska det bara till att analyseras!

Ha en fin fin dag hörrni! Solen skiner så jag hoppas på lite härlig solning till lunch på Matildas tak! :)



/emma.


Jag ska inte klaga. Slutet av den här ve...

20100517238 (MMS)

Jag ska inte klaga. Slutet av den här veckan kommer dock bli hård... Jag ska skriva en hel jäkla B-uppsats med Matilda, jag jobbar på söndag och jag väntar på besked för sommarjobb! Det löser sig alltid för mig, men det hade varit skönt att veta säkert:) Efter jobbet blir det första träningspasset på länge och sen ska jag hem och ladda inför tre dagars intensivt plugg - jamen! Ha en skön och solig onsdag hörrni! Pusss <3


Back slap

Idag har Matilda och jag pluggat, ja när vi inte solade på taket, pratade om New York eller hittade på andra anledningar att inte plugga. Vi hade ett handledningstillfälle kl 12 och efter det åkte jag hem till Matilda (Matilda cyklade) där vi käkade lunch på det redan nämnda taket. Ahh säger jag bara. Där satt vi i de minsta antal kläder man kan tänka sig och lapade sol. Att min ena arm är lite vitare än den andra får man ta. Lite färg fick jag allt!

Sen en tråkig och en rolig sak! Jag fick veta att jag inte fick jobbet på Urban Outfitters (stackarna som gick miste om mig!) det var 4 av 8 som blev anställda - tuff konkurens, tydligen. Det var ju inte så kul, men på vägen hem ringer dem från SC och frågar om jag vill komma på intervju redan imorgon! Yeey! Ett receptionistjobb i Spånga (hum...) men tidiga mornar får jag ta! Det är bara att gå upp och somna i tid helt enkelt. Ho-hå-jaja. Jobba, jobba, jooobba!



I värdsklass den sämsta outfitbilden?



Blek men glad.

 

Rosett i håret. Såklart.

Nu ska jag umgås med min karl! Puss

/emma.


New York, New York

Jag och Matilda smider planer om att åka till New York i september! Jag vill verkligen! Ringde nyss Anna och frågade om inte hon hade lust att följa med ändå. Hade varit såå himla fabulous! Dessutom får jag äran att åka till Toscana med Nils familj i oktober så frågan är om jag kan ta ledigt i två veckor från plugg? Alltså det får gå!

Man ska ju göra det man vill och blir glad av har jag hört ;)

Pusss!



/emma.

P.S. Har precis solat på Matildas tak, har numera en lite brun arm och en vit. Fint det!


Liten skörd

Nu är jag redo att återvända till bloggandet (peppar peppar)! Jag tänkte börja dagen med att ladda upp lite bilder från helgen, dock glömde jag kameran hemma när vi gjorde stan i fredags, och åt middag och tog en öl. Sjukt fin helg har jag haft! Här är ett axplock, jag väntar på mer bilder från Amanda och Sofie! Det här är iaf vår lördag:



Sofie spexar, fredag morgon och varje morgon.



Efter att vi fixat oss lite, tog vi Lidingö Banan till Kottla, där vi bytte till buss till Lidingö Centrum.



Efter en sväng i affärerna i Lidingö Centrum åkte vi lite buss och sen gick vi till Långängens Gård där vi käkade lunch i solen. Helt fantastiskt var det!



Amanda och jag käkade varsin god, god chevre sallad! Åh.



Här har jag redan käkat lite (kunde inte låta bli) men lätt en favorit och en av de bästa chevresalladerna!



Blekfis... Men blev iaf någon nyans brunare på höger axel och fick ett par fräknar på kinderna under dagen!



Självdistans... Vi avslutade dagen i solen (efter ett besök hemma hos mamma och en Corona på Restaurang Bryggan) med choklad-ansiktsmask och nymålade naglar. Fint! Här kan man ana min "fina" bränna efter linnet.. ;)

/emma.


Bloggfrånvaro; nytt ord i ordlistan. Har h...

20100516232 (MMS)

Bloggfrånvaro; nytt ord i ordlistan. Har haft en helt underbar helg med Amanda och Sofie, vi har shoppat, gått promenader i solen och pratat en massa, druckit nåra öl på Söder, käkat middag på Vapiano, fikat gott, tagit en Corona i kvällssolen på Restaurang Bryggan och bränt oss om axlarna... Nu är jag helt slut och har dessutom jobbat idag. Kommer nog somna alldeles strax här brevid darling. Finns det nåt mysigare än att vara nyduschad, osminkad, ha på sig en stor tröja och krypa ner i nya lakan brevid sin älskling? Fint det. Puss på er!


Njuuuuter i solen på Långängen med tjejern...

20100515221 (MMS)

Njuuuuter i solen på Långängen med tjejerna! Underbart. Nu ska jag njuta vidare med min chevresallad! :) Puss på er


NYC!

Jag vill, jag vill, jag vill! Åh...!

/emma.

The workin' kind of gal

Yes indeed.

Dagen har bestått av jobb, jobb, jobb från 8.30 till 17.00 och då åkte jag hem. Sen dess då? En sväng förbi ICA såklart, skulle egentligen köpa tvättmedel men köpte annat kul istället (typ lunch och grönsaker) och glömde tvättmedlet - darling du får köpa det tll söndag! Skönt då behöver jag inte tänka på det mer ;)

Imorgon kommer söta tjejer må ni tro, två töser från skogarna. Vi träffades i Brighton för över ett år sen, vi gick i samma klass och gjorde en massa skoj tillsammans. Härliga tider. Och fler ska det bli! Vi fortsätter med en hel helg ihop! Innan Sofie och Manda kommer ska jag plugga hela dagen med Matilda. Phu! Men är det bara en enda lång och kul helg!



Vi i Brighton ♥

/emma.


Mödan värt?

Oja! Nu så här i efterhand, när smärtan i händer och armar är glömd, var det verkligen värt det med storshoppingen (av mat). Har nyss styckat upp laxen (köpte ett kg för 99kr!) och stoppat dem i frysen, det är första gången vi ska äta lax i lghten, Nils är inget större fan av det men jag skulle kunna leva bara på skaldjur. Åh! Imorgon tar jag och fryser in köttfärsen, kanske ska göra en köttfärslipa till middag? Så jäkla trist bara att darling jobbar kvällspasset och inte kommer hem förns närmare halv tio, så sent vill ju inte jag äta och äta gör man ju bäst tillsammans! Hum. 

På torsdag kommer ju mina kära damer från skogen (Tranemo/Nittorp) och hälsar på över helgen vilket ska bli himla trevligt! Måste därför imorgon (efter en hel dags jobb) fixa i lghten och göra fint eftersom hela torsdagen kommer gå åt till att plugga med Matilda, ja, tills tjejerna kommer halv fem! Yeey säger jag bara!

Nu ska jag uppdatera vårt PM och sen skicka det till Matilda... Plugg och jobb, jobb och plugg. Jag säger åh det.



/emma.


Blod, svett och tårar

Okej, där fick jag för min "facination över veckans varor på ICA och WILLYS". Big time. Nämligen. Efter skolan hoppade jag av vid AGA för att gå till WILLYS och köpa riktigt bra grejer till riktigt bra pris, men har någon egentligen tänkt på hur tungt frysta grejer väger? Och 1,2kg paket köttfärs (eh) och det, och lite mer, och lite sånt, och lite sånt-för-det-är-ju-så-billigt-och-bra-att-storhandla-när-man-ändå-är-igång. JÄKLAR vad det sved i händer och i armar bara biten mellan WILLYS och AGA station... Grrrrr. Sen att jag gick uppför mastodontbacken upp till lghten hör också historien till. Jag stoppade in alla prylar för 470kr i kyl och frys innan jag gick ner till ICA för att fynda "veckans varor" där med, 320kr. Jag höll inte koll på hur många timmar jag spenderat till att shoppa... MAT. Inte kläder, utan mat. Men faktiskt, det är kul att köpa mat och tänka ut lite vad man ska laga till middag - ladda upp kyl och frys är typ något av det bästa som finns. Så det så. Men ont gjorde det!

Juste! Allt detta mat-släpande skedde i klackar... Pust!



/emma.


En helt vanlig morgon

Sminkning klar, kaffet nästan uppdrucket, bara att välja kläder och borsta tänderna. Idag blir ännu en intensiv dag, först jobb till kl 12 och sen Seminarium på det. Det är verkligen hög tid att jag och Matilda kommer igång på allvar med vår uppsats, vi måste hitta MER MER MER litteratur och teorier kring konsumktionskultur... Men det fixar vi allt!

Puss på er!


Et voilá

Mitt nya hår hörrni, var bara en vecka sen jag klippte det nu men här är det alltså! Hon tog kanske en dm och tunnade ut det rejält, så nu är det inte lika tungt längre ;)



Ser lite smått hysterisk ut... Men nyklippt iaf!



Glamour-fönad typ.



Nice, nice.

/emma.


Sirap

I lördags spenderade jag ett par timmar med Eva, Josefin och Loijs. Först åkte jag och Loijs till Söder och Café String och var nästan framme när Josefin ringer och säger att vi skulle vara på Café Sirap på Tulegatan (Odenplan/Odengatan) och inte på Söder! MEN HERREGUD! Jag och Loijs vänder om i kylan och åker dit, bara en liiten omväg vida Söder från Lidingö. Eh. Sen när vi kommer fram visar det sig att Sirap inte öppade förrän kl 11 (klockan var ciruks 10.25). Vi tog en kopp varm choklad på ett annat café och sen gick vi till Sirap. Och det var lätt värt mödan! De hade de godast American Pancakes jag någonsin ätit, iofs har jag bara ätit det tre gånger - men iaf! Sjuuukt gott.





Yummie! /emma.

?

Hur ofta (om ens någonsin) brukar jag dissa bloggandet så hårt, utan att vara bortrest eller vara inlåst nånstans utan dator vill säga? Jag undrar jag. Min enda förklaring är att allt går i ett och att jag var så nedrans trött imorse så jag överväger att gå och lägga mig om en och en halv timma. Faktiskt. Äter Ben & Jerry's till middag och sörjer att jag missade träningen idag - ja ja, en annan gång!

Har insett att jag blivit en äkta... eller äldre (?) nånting. Jag facineras t ex över att jag sitter och blir glad över extrapriserna i ICAs och Willys veckoblad och planerar genast när allt ska inhandlas och att jag tycker att hammarborrar och maskiner som känner av var elledningar och dyligt går är väldigt bra att ha. Husmor? Måste kompencera med att läsa Cosmo och Elle känner jag. Innan det blir till att pugga vill säga. Phu!

Hoppas dagen varit fin trots mulen och kall dag!



/emma.

6. 6 månader. Idag har jag och darling var...

20100509204 (MMS)

6. 6 månader. Idag har jag och darling varit ihop i 6 månader, ett halvår. Mys tycker jag. Blev överraskad med vin och räkor framdukat när jag kom hem från jobbet. Love<3


The show must go on

Ah. Har nästan precis dammsugit hela lägenheten (vi får ju storfrämmande imorgon i form av Farmor och Farfar) precis efter att jag kom hem från stan. Herregud vilken dag! Först var jag nervig hela morgonen, nåväl, inte hela morgonen över gruppintervjun på Urban Outfitters, jag gick hem till mamma och hämtade mitt CV som hon skrivit ut och sen fick jag skjuts till tåget. Hade god tid på mig på stan innan intervjun, och då menar jag god tid (en timma) som jag gick och var lite nervös. Men äsch, klart dem vill ha mig!

Gruppintervjun gick bra! Det känns så i alla fall :) Vi var fem stycken i gruppen och det var två intervjuare, vi fick berätta kort om oss själva (känns som om jag missade att berätta MASSOR för att jag var först ut och inte visste hur mycket jag skulle bre på... Suck!) och sen fick vi ett uppdrag att gå ner i butiken och hämta varor till en "kund". Min kund var en pappa som skulle köpa present till sin 16-åriga dotter. Jag hämtade ett par Levi's shorts som var upprullade, en vit t-shirt med tryck i form av en cykel, ett par röda Vans och ett par "raybans" solbrillor. Sen skulle man motivera sitt val och jag tror det gick okej! Haha. Kul uppgift ändå! Sen snackade vi lite mer och de sa att de skulle träffa några till inte nästa vecka, men veckan därpå så vi får hålla tummarna tills dess.

Nu väntar jag på baby. Vill helst sova känner jag. Imorgon ska jag upp tidigt för att käka brunch med tjejerna på söder så det blir inte mycket till sovmorgon inte! Haha. Busy life indeed.



Puss puss!


Wake up in the morning

Morgonstund har guld i mun. Säger dom. Vem? För seriöst, jag är trött... Inte kommer jag få sova ut i helgen heller, inte för att jag klagar, jag ska träffa Josefin, Eva och Loijs på Café String kl 10 på lördag och kl 14 kommer Farmor och Farfar på besök, på söndag ska jag jobba som visningsvärd hos Erik Olsson. Men idag, mina vänner, idag är det intervju som står först på dagordningen följt av att jag ska träffa Karin! Karin och jag gick i musikklass tillsammans i 7an och 8an i Strömstad och hon pluggar i Uppsala. Var länge sen vi sågs sist nu (som vanligt med "långväga" kompisar. Kul ska det bli! Men först ska jag ägna hela morgonen åt att vara nervös inför min gruppintervju... Håll tummarna!



Kaffe kan hjälpa den trötte, i alla fall lite.



Wish me luck!

/emma.


Work it

Sen jag kom hem idag halv 6 har jag:

[X] Tvättat massa skit
[X] Målat lite i taket där vi missat med "väggfärgen"
[X] Målat två tavellister två gånger med vit färg
[X] Ringt målaren som ska komma och hämta lite spackel
[X] Skrivit om mitt CV och personliga brev
[X] Putsat viterskorna med nåt balsam-aktigt

Säkert nåt mer, men det kommer jag inte på nu ;)

Gonatt!

Night-i-nighti

Har nyss kollat klart på Gossip Girl och ätit en halv Ben & Jerry's till middag. Helt okej eftersom jag tränade som en dåre förut. Hum. Plus minus noll? Nu är jag ledig resten av veckan, eller nåja, jag jobbar på söndag som visningsvärd och innan dess ska jag och Matilda skriva ett PM... På fredag har jag intervju och på lördag ska jag till Söder och käka brunch med sötaste tjejerna innan Farmor och Farfar kommer för att se hur jag och Nils bor! Kul, kul! Eller ja, PM:et och intervjun måste gå BRA och sen ska jag visst tvätta och dammsuga imorgon. Ehhw. Nu funderar jag på att smaka lite på den andra B&J glassen jag har i frysen, men det är nog lite väl. Eller?

G'natt på er och hoppas dagen var lovely.

/emma.

Sorry, sorry, sorry! Ni vet jag lever ett ...

20100504174 (MMS)

Sorry, sorry, sorry! Ni vet jag lever ett busy life at the moment, bara jobb, jobb och lite plugg (borde dock plugga mer...). Nyss blev jag telefonintervjuad och ska få komma på intervju på fredag till ett stort företag... Jag vet vilket, men tänker hålla det hemligt tillsvidare;) Har jobbat på C&W sen 7.30 imorse och kl 18 är tanken att jag ska träna Body Combat. Phu! Ledig tors och fre och då blir det bara plugg, och intervju då.. Hejja mig! Och juste, klippte mig igår för första gången sen augusti förra året (!) SKÖNT! Klippte av en bra bit och tunnade ut rejält, känns bra i övrigt också vilket är ett plus:) Hare gött! Puss


Idag.

Hela dagen idag har jag jobbat på Cohn&Wolfe samt Grey. Himlans massa springande i trappan mellan våningarna och företagen - men kul är det! Aldrig en lugn stund och allt bara rullar på! Gillart. Direkt efter jobbet passade jag på att träna Body Pump och det toppade jag med lite Ben & Jerry's... Ni förstår, det var 2 för 75kr på ICA och det tackar man inte nej till.

Dessutom fick mitt "samlade betygsdokument" med posten idag, MVG i Engelska A. Känns ganska bra ändå! Nu är jag mest trött, men måste läsa ytterligare en text till imorgon innan seminariet och det får jag göra nu. Ska nämnligen jobba imorgon innan seminariet och efter att det är slut ska jag klippa mig! De ni, senast jag klippte mig var i augusti förra året. Långt har det blivit! Alldeles strax kommer nog Nils hem också, han skulle laga mat sa han. Men jag vill nog mest sova...

Hoppas din dag var fin ♥



/emma.


Make up

Blev som sagt fint sminkad på Make Up Store i fredags vid 15 tiden. Tjejen som sminkade mig var jättegullig och som plåster på såren att jag fick vänta när vi skulle börja sminkningen fick jag lite extra produkter! Älskar sånt! För pengarna som man får produkter för (kostnaden för presentkortet) köpte jag puder, foundation och en foundation-borste. Det blev lite dyrare än 495kr men det är det värt! Nästa månad ska jag köpa en till borste och lite annat fint! Längtar.



Inga bra bilder direkt på sminkningen, min panna ser ut att vara större än en jordglob...



Ah ni förstår nog grejen nu :)



Lila skugga på ögonlocken. Som på den gamla goda tiden (när jag gick i gymnasiet) :)



M tidningen, en nagelfil, en mascaraborste, en läppstiftpensel, en brown sugar peeling, en "dutt" och tofflor + foundationen, pudret och faoundation-borsten!

/emmaNöjd.


Bästa

Min pojkvän är världens bästa. Eftersom jag har orutin som heter duga när det gäller baksmällor (idag efter ca fem små öl i går kväll) har darling fått pyssla om mig. Coca cola, thaimat och godis + sömn och ett parti Chicago (som jag vann!!) och massa skratt. Fint tycker jag.

Nu ska jag bara läsa en provuppsats.. Kl 21 en söndag kväll. Well. Föresten en annan bra grej (förutom min sötnos till sambo) är att Matilda och jag äntligen har spikat ett ämne! Vi ska skriva utifrån Koppolas film Marie Antoinette och se hur modekonsumtionen framställs i filmen utifrån Marie Antoinette. Kul! Det innebär att Matilda och jag ska se filmen på tisdag hemma hos henne! Yes, vad skönt att ha spikat ett ämne! Äntligen.

Och som jag skrev överst. Världens sötaste pojkvän och sambo har jag som tar hand om mig när jag är ynklig (och annars med för den delen) ♥



/emma.


I got stripes

Ny kofta som jag fann på Monkis rea invigdes i fredags när jag skulle till skolan och iväg för att sminkas hos Make Up Store. Fint tycker jag :) Sen att Nils är typ världshistoriens sämsta outfit-fotograf är en annan sak (lessen darling, men det är bra att du har ett annat jobb om man säger så ;).



Det börjar helt okej... Dock världens sämsta bakgrund i form av kartonger, kartonger och annan skit. Ha!



Sen blev det sämre med fotograferingen (och bakgrund?!). Har inget mer att visa ang. min outfit som inte är grymt osmickrande. Iofs är jag osminkad för att jag skulle sminkas på eftermiddagen - känner mig naken utan smink ;)




Meeen darling då! Jaja. Ni får iaf ett hum om hur jag såg ut + mina nya killer heels då.

/emma.


RSS 2.0