Tålamod är en dygd

Man kan ju lugnt säga att det är för tidigt att säga någotning, i överhuvudtaget. Men det är väldigt svårt att låta bli, fast för en gångs skull ska jag inte göra det.

Såg en söt liten, väldigt liten, lägehet på internet som jag skulle vilja ha. Det var nog den "billigaste" hitills och jag vet, det bästa och mest ekonomiska är att bo hemma nu. Men jag kan inte låta bli att bra vilja flytta in redan i morgon!

Som med allt annat så återstår det bara att se vad livet har att ge mig och vad jag har att ge livet.

/Det stora tålamodet


Allting har en första gång, eller hur?

Ja, ska jag erkänna det här eller inte? Jag har aldrig varit på en riktig date. Men hur lyckas jag då "få" pojkvänner? Okej, jag har nog dejtat, måste i alla fall ha gjort det. Men inte på detta sättet, inte på riktigt. Ska bli spännande att se hur det blir, känns ändå avslappnat eftersom vi ändå setts tidigare. Var och varannan dag, för att vara exakt.

Annars har dagen varit bra, men jag är väldigt trött. Har sprungit på stan i ett X-antal timmar för att leta reda på de perfekta kläderna. Det är verkligen ett heltidsjobb! Tänk den som får betalt för att spendera pengar, kanske ska bli stylist.

I morgon ska jag å mam till Uppsala för att träffa mormor, men också för att besöka Himla och IKEA, me like! Fast det har lite tappat tjusningen eftersom jag inte längre bor själv, i en alldeles egen lägenhet. Men ge mig bara lite tid så fixar jag det!

Puss på er /emma.

To die for

Vilket flyt! Löning i går och middag ute med Lovisa och Loijs på Rice. Innan middagen stressade jag från jobbet, via ICA och sen hem. På ICA fick jag något, ett nummer, en smile och ett namn. "Jag hör av mig..."

Det var jätte mysigt ute på stan, kallt men mysigt, speciellt när man har gott sällskap! Loijs pluggar i Åre och är hemma denna veckan för att... Underhålla Lovisa och mig? :) Ett litet missförstånd på vägen bara, jag menar vad är egentligen skillnaden på Riche och Rice? Stor tydligen. Sen hamnade vi på Oxid och tog en drink, jag och Loijs festade till det med ännu en efterrätt! En chokladkaka på menyn var två i verkligheten och sen gissade vi priser. (Ingen dog när notan kom).

Annars känns allt toppen! Det har ordnat sig med det mesta och från igår kan jag shoppa obegränsat ;) Nja, kanske inte... Vad är det de heter.. hum.. Spara? Men pengar är inte allt, det är annat runt om kring mig som faller på plats. Fast ändå inte, jag är ganska kluven ändå, men jag har fler valmöjligheter än innan... Och det funkar det med, nu ska jag bara känna efter vad jag verkligen vill  och känner. Oj, det kommer bli en nöt att knäcka!

Pussar å Kramar/emma med kalla händer...


Höst



Nu är verkligen hösten här! Löven har fallit av träden och på marken ligger det ett täcke i klara, starka färger. Hösten kan vara ganska rofylld och lugnt, speciellt de dagar då solen tittar fram och man känner lite värme i ansiktet. Man är ute och prommenerar, antingen själv eller med en självfrände, luften är sval och frisk, det känns härligt att andas. Sådana dagar känns allt så lätt och härligt, det är stilla i naturen och livet har sin gång. Man känner sig heller inte stressad och man accepterar vad livet har att erbjuda och tar tacksamt emot det...

Sen innehåller hösten även en hel del regn och dagarna är inte alltid klara och soliga, det är då man kan passa på, utan att få dåligt samvete, att kura ner sig i soffan. På sommaren går det bara inte att kolla på film mitt på dagen när solen strålar utanför fönstret. Alltså är detta en perfekt årstid att dra ner rullgardinerna (om man behöver det) och trycka på play.

Så tänd ett värmeljus för mig, nu när jag sitter på jobbet. /emma.

Vad kan jag säga, mer än att...

Något som egentligen var menat som omtanke, vändes istället tvärtom,
Nu har jag dig kanske sårat och det är inte bara att vända om,
För trots allt är det så jag känner och det är dig jag ensam vill rå om,
Så försök att mig förlåta och snälla bara kom.



Dikt

Krama mig hårdare än hårdast, och ge mig en passionerad kyss,
Låt mig få känna den känslan du lät mig känna alldeles nyss,
Du behöver inte säga något, inte ett endaste knyst,
För jag förstår vad du känner, men ännu mer om du säger det tyst.





/emma.

Helg snart...

Ja! Snart är det fredag och det betyder underbar helg, ska blir riktigt skönt att få helg! Veckan har varit maxad med jobb och jag har suttit med 30st produkt pärmar idag, har fem kvar... Fast de är långt ifrån klara! Nu har jag satt in 12 sidor i små små plastfickor och det tar sin tid, speciellt när de korvar sig! Så jag måste erkänna att man har hört tysta svordommar från receptionen.

Jag förstår inte hur jag bara kan vara anställd på 75% sen, just nu jobbar jag 100% tills Maria har lärt sig sitt. Men hur det ska funka sen förstår jag bara inte, det är ju så sjukt mycket att göra! Att gå halv tre varje dag känns väldigt avlägset när jag knappt är klar kvart i fem...

Åh, va skönt de ska bli. Nej oj, i morgon kommer städerska så jag ska nog röja undan på rummet!

Kysss




Vemodig månad

Hur många gånger för mycket har jag fått höra saker bakvägen? Hur många gånger har jag inte blivit arg och ledsen för det? Mina fingrar räcker inte till om jag skulle räkna efter.

Minnen väcks så lätt och efter ett tag växer de sig större och tar allt mer plats i vardagen. För oavsätt hur mycket jag försöker förhindra att känna all denna besvikelse och lessamhet, så dyker den upp mitt framför mig någon stans längs med vägen. Jag är annars väldigt bra på att hålla negativa känslor på avstånd, i alla fall några månader i taget. Sen räcker det med ett ord och det jag gömt undan stiger till ytan, igen.

Det känns som att det är nog nu, när ska det försvinna? Den som kunde svara på det...


Balen och studenten

Ännu mera nostalgi...

Balen innan studenten: Finns hel crazybilder, valde de mest neutrala :) Sandra, Sara å jag på bilderna.




Studentdagen och studentfesten på furuholmen...



Här har vi ett urval av bilder från balen, utsläppet, flaket, furuholmen, till och med lite dans! Tillsist var vi tvugna att dra oss hem så där på morgonen.


Mycket att minnas och mycket att komma ihåg - men jag gör det med glädje!


Prisvärt mode direkt hem till dig

Åh, va fina de är! Jag har beställt ett par stövlar från La Redoute och jag hämtade dem idag direkt efter jobbet.. De är väldigt snygga men dock för små, så jag måste fixa det, och det är inte så kul att hålla på att åka fram och tillbaka med ett stort paket till Brevik. De kommer känna igen mig där från och med nu! Men jag ser fram emot att få ha på mig dem, utan att tårna viks dubbla.

Annars har dagen varit fullsmockad med saker att göra och dagarna räcker inte riktigt till! Känner mig riktigt trött, men snart är det faktiskt helg och på lördag ska jag mam å Maja se Djävulen bär Prada på bio. Det ska bli riktigt kul, det är nästan vår lilla tradition att se filmer med Anne Hathaway på bio (t ex En Prinsessas dagbok 1 & 2) Riktig tjejkväll! Men sen är ju Emil här också, han stannar nog dock hemma när vi är på bio, finns "grabbigare" filmer än så...

Nu är det dags för ännu en satsumas, kanske ska slå mitt rekord..

Puss å kram


Äh men kom igen!

I går blev jag galet arg! Snacka om att gå igång... Vissa förstår bara inte och gör det värre än vad det är. Tar ord på fel sätt och fattar helt fel! Man kan inte låta bli att tänka: Världen är lite större än så och allt handlar inte om det och dig. Och hur man än försöker förklara så kommer det inte låta bra i dina öron, det är ingen idé att ens försöka. Men det är svårt att låta bli, jag vill inte att det ska vara missförstånd, men nu är det nog. Jag blir bara arg, mest på mig själv kanske... 

Vad är det jag ska lära mig? Att vara rakare och tydligare redan från början och sluta vara en mes?

Då har jag fått något att bita i.

Spontanitet

I går kväll var det menat att jag skulle ha en lugnt kväll framför tvn i soffan med Tessa... Men ja, Lovisa hade tydligen fått för sig att jag skulle med och fira en kille som fyllde 20, inne i stan. Ytterst motsträvigt så följde jag med. Oj så det kan bli! Lovisa ska tävla om tredjeplatsen idag (håller tummarna!) och Ammelie skulle jobba, den enda som inte hade någon ursäkt var jag. Alltså drack jag för tre.

När vi egentligen skulle åka stannade jag kvar, varför vet jag faktiskt inte. Det är ingen idé att ifrågasätta sånt. Efter ett tag fattade jag att jag inte kände någon på festen och kände mig lite felplacerad. En kompis till Lollovisa skulle visa mig vägen till tunnelbanan men han stack till Café Opera (UTAN mig!) så jag fick ta mig hem själv. Och visst kvällen var relativt billig tills dess, men påväg hem snackade jag med alla jag kunde hitta i mobilen! Så om jag inte ringde dig så var det för att ditt nummer inte finns i min mobil ;) Kollade saldot nu, oops!

Ett speciellt minnesvärt samtal, var när jag satt på tunnelbanan till T-Centralen. Det var några 15-16 åringar och en som såg ut som 12, de ville att jag skulle med på efterfest, för kvällen va ju inte slut än!  "Eh nej tack, jag tror inte det". 12 åringen sa då "jag har mvg i sex". Eh... Dagens ungdomar!

Kom hem vid fyra någon gång, passade på att ringa ytterligare ett samtal, den stackaren skulle upp åtta i morse.. Lite trött kanske?

Spontanitet kan abolut vara kul, och det blir vad man gör det till! Om man tänker att jag fixade till mig på kanske en kvart så är jag ganska snabb, för att vara tjej. Man kan bara man vill.

Dags att hoppa ur morgonrocken och ut i det fina vädret! Solen skiner och det ska bli powerwalk med mam runt Långängen!

Ha en skön söndag gott folk, och spana in Nice-bilderna nedan!
Kysss

Nice nostalgi

Vem av oss fem tjejer som åkte till Nice i somras kommer någonsin att glömma den fantastiska resan? Inte jag i alla fall... Men jag tänkte tillägna detta inlägg med Nice bilder för att friska upp minnet av den härliga veckan i juli!

 Här är vi alla, inte Lollovisa då som står bakom kameran...
 Ännu en kväll på väg till gamla stan där Waynes dansgolvet väntade.
 Lovisa längst bort sen jag och Loijs i Monaco.
 Jag å Loijs i våra nyinköpta klänningar (ja det är samma modell på dem)
Jag, Lotta å Malibu (cocos e gott enligt Lotta)
Jag och Lollovisa
Bandet på Wayne's, brittisk pub i Nice, drag varje kväll och dans på borden!
Som sagt fullt ös!!
Jag å Loijs ute på en shoppingtur...
Jag, Loijs å Lotta i Monaco, bakom oss Casinot.
Ute och äter middag, jag, Jenny å Lovisa
Okej, vi ser liiite.. Men kul hade vi under korttagningen!
Jag avslappnat tillbakalutad i en fotölj i lägenheten...
Sista soldagen i Nice, nästan hela gänget på stranden.

Här har vi några godbitar från den underbara veckan. Nästa år åker vi igen till något annat varmt ställe... Längtar till det!

Puss på er tjejer!

Fredag den trettonde..

Jag kan inte påstå att jag är skrockfull och jag har absolut inte tänkt på det sättet idag. För mig är det vilken dag som helts som råkar finnas i almanackan...

Dagen började väl okej, visste redan från början att det skulle bli en stressig dag med mycket att göra. I och med College för säljarna. Fast det var inte lika mycket som sist, då var de 19 nu var de bara 11st. Så jag kunde till och med kolla mailen mellan alla telefonsamtal... Men oj så trött jag är nu, veckan har verkligen varit tuff på sitt sätt och jag ser fram emot min sovmorgon i morgon, ska ställa klockan på elva. Sista jag gjorde det vakna jag halv nio å kunde inte somna om! Ganska irriterande...

Dagen så här långt, kanske kväll nu, slutade i alla fall bra... Jag fick mer än korta ord, snarare meningar å skratt. Och det är alltid uppskattat mitt i allt grått väder... Fast det är tydligen super-inne med grå kläder.

I morgon kommer Tessa till mig på ön... Vi ska åka till ett super mysigt fik och värma oss över en kopp varmchoklad eller två.

Hösten kommer ganska hastigt ändå, trots att man kanske tycker att man är beredd och har väntat länge. Men faller en så faller alla, alla löv alltså... Och snart faller även snö flingorna. Men en positiv sak som kommer värma mig vid jul är att jag ska åka till Teneriffa över jul-nyår. Många kanske tycker att traditioner är viktigare men jag känner att traditionerna kommer inte glömmas och än har jag många julaftnar kvar att fira. Så varför inte åka till solen och värmen för att samla ny energi och få lite färg på näsan? Julen efter denna åker vi till Thailand, om allt blir som det ska!

Sen en annan sak... Jag skulle verkligen vilja flytta till en lägenhet igen, just nu bor jag hemma och det är ganska jobbigt, eftersom jag bott själv i tre år. Ganska stor omställning i överhuvudtaget. Om jag ska vara smart så kan jag ju vänta med bostad tills jag sparat pengar att kanske resa eller så, men nej Emma vill ha allt nu och på en gång! Varför inte? Ska på en visning på söndag, men att låna nästan en miljon innan 19 är det vekligen min grej?

Puss pusss

Ursäkta?

Jag trodde jag hörde fel men det gjorde jag tydligen inte. Hon som bad mig rama in 30st diplom i knäppa klipps- ramar i måndags, bad mig nu att plocka ut diplomen igen och laminera dem istället. Tydligen blir det lite mycket, och framförallt tungt att ta ned 30 ramar i metall (med jobbiga klipps x 8 + plast på varje sida av glaset) till Afrika. Det kom man tydligen på efter vi ramat in alla, vart enda ett av alla diplom! Så ja... Precis på tisdags morgon några minuter över åtta hör jag: "Emmma..? Skulle du vilja vara en ängel och hjälpa mig?" Mycket riktigt, chefens sekriterare. Det var bara att gå till vaktmästerit, sätta på laminatmaskinen och ta ut vart enda diplom ur ramarna igen! Placera dem fint i en laminat-plastficka och trycka in i maskinen. Ramarna slängde jag.

Så mycket för slitet dagen innan, inte en bra början på dagen. Fick så klart tack och senare en kanelbulle. Jag råkade nämligen ha kafferast samtidigt som en pesionerad gubbe, som tidigare jobbat på Rahmqvist och som gillar kanelbullar. Så ett plus.

Nu ska jag sova och bli utvilad till i morgon gympa på morgonen och sen är det College (konferans för säljare). Vi ska fixa allt, Maria och jag... Men vi e grymma :P

Puss å gonatt


Detaljer som gör det

Oj oj, ännu en måndag avklarad och detta var nog den stressigaste dagen på jobbet hitills! Har gjort allt från att svara i telefon, packat upp tavelramar och placerat ett diplom i dem som ska skickas till sisädär 30 pers i Afrika... Helt otroligt! Sen har jag printat ut etiketter av olika färger, 30 av varje (är 30 mitt nya lycko nummer?) till en produktpärm. Så min puls har gått i hundra och jag har vekrligen inte haft ordning i huvudet, försöker tänka klart nu. Sakta återvänder det...

Hade följe med mamma hem till mig, hon skulle gå en promenad med Hugo (för er som har missat det så är det vovven). Mysigt med en liten pratstund...

Sen blev jag så glad när jag öppnade dörren till mitt rum! Städade i ordning igår kväll och bäddade med mina nya lakan, som är såå fina! Och mina ypperligt tjusiga kuddar, som så klart är rosa.. Det är bara att begrunda:



Att fixa snygga lakan å kuddar + filt är ett steg i min lilla mini-homestyling. Ska måla om väggarna också hade jag tänkt, de är så gräsligt fula. En så gul nyans finns nog inte längre! Men mammas kille har inte godkänt minna förslag än så jag får nog tänka om.. Hum...

Min lilla slutsats för dagen, man blir glad av små detaljer, som att folk på jobbet säger att jag är duktigt eller tackar för hjälpen. Eller att min färgklick till säng, med lakan som man känner sig fin i när man sover i dem :) (Kändes så i går kväll i alla fall). Så skaffa lite färg i vardagen!

Puss från Emma


Är jag vad jag äter?

Kollade på Du är vad du äter i torsdags, tycker det är väldigt bra program. Anna Skipper som håller programmet är jätte bra och får en verkligen att inse att små fel i matvalen kan bli stora och växer med tiden.Under programmets gång skjuter jag godisskålen längre ifrån mig och känner: Nej nu ska det bli ändring här! Det är dags att börja ett nytt liv, ett nyttigt liv med mycket energi och en lättare kropp!

Men varför sker det inte en förändring då? Samma kväll jag sett programmet är jag peppad till tusen, men några dagar senare har jag glömt det eller tänker: i morgon kan jag börja förändra mig. Sånt kan jag bli så arg på, på mig själv, det är ju bara jag som kan förändra mig och mitt liv, ingen annan. Det är därför man kan bli så irriterad, man har ingen att skylla på och att skylla på sig själv är förjäkligt!

Vad är min anledning att välja om och kanske äta nyttigare än vad jag gör idag? Att jag ska förändras till något jag tycker om. Okej okej, jag tycker om mig själv, kanske en gång i månaden.. Jag vet att jag kan säga "Åh va tjock jag är!" Sanningen är att jag inte är tjock, inte alls egenltigen. Men varför säger jag så då? Om jag hela tiden upprepar att jag är tjock, börjar jag inte tro på det tillslut? Dock så äter jag mer onyttigt och då är det bara att vågen vill visa mer än vad jag vill se. Och det hatar jag! Men varför struntar jag inte i att äta kakor å godis å socker? Varför inte?

Annars är jag nöjd, med mitt utseende inte kroppsvolymen (fast det har nig nog redan fattat). "Suck, hon är ännu en tjej med komplex!" Så kan det kanske vara, men jag tror att de flesta har ett litet komplex som ingen annan ser, eller märker. Man tänker mer på sina egna komplex mer än andras och jag tror igen märker var jag kastar ilskna blickar på min kropp. 

Åter till min vilja eller mina försöka att börja äta nyttigare... Skrev ut Anna Skippers receptbok för hösten, men det räcker inte, det krävs mer än att ha häftet ståendes i bokhyllan... Att de på mitt jobb har kakförådet hos mig i receptionen och att det sedan jag började har serverats tre tårtor är inte till min fördel. Samtliga tårtor var Prinsesstårta (ännu värre!) det är min favorit och min födelsedagstårta. Grejen är att jag aldrig kan föräta mig på saker, dumt nog, så galenskaperna fortsätter!



Men gott är det :) Nu ska jag sticka iväg till mamma på kräftskiva (igen).

Nu är det bara att bestämma sig! Tänker på er! Pusss

Kan något sött vara så förädiskt?

Jag har fått höra att jag är ganska naiv, blåögd och litar på alla. Vilket är ganska sant, i alla fall det sista, jag vill lita på alla och tro på vad folk säger. Fast jag är inte lättlurad på något sätt, jag vill bara tro det bästa och litar på det andra säger till mig. Och det är inget fel med det, men man kan många gånger bli skrattad åt och
"haha du är så lättlurad!" Lättlurad och att vilja tro på vad någon annan säger, är egentligen olika saker. Sen blir det lite "vargen kommer", om någon gång på gång får mig lurad slutar jag tillslut tro på orden som kommer ur dennes mun. Men det vill jag ju inte heller... Finns det en gräns för när man ska sluta dra nytta av min vilja att tro på (nästan) allt?

När det väl kommer till kritan är jag inte naiv eller blåögt, det beror på påståendet, jag är nog ganska realistisk och ser saker för vad det verkligen är. Men jag vill ju kunna lita på människorna omkring mig (som kanske "lurar" mig), då vill jag ju inte gå omkring och misstro folk och tänka på vad de kan tänkas ljuga om. Jag vill utgå från varje människa, och tro på dem och inte se ut ifrån mina förutfattade meningar.

Just min naivitet (eller vad det heter) tog mitt ex upp när jag skulle flytta hit till Lidingö igen. Att han inte trodde jag skulle klara mig, utan bara råka illa ut i stora staden, att han inte skulle vara där och "skydda" mig. Ungefär så. Det tog jag först som omtänksamhet, men sen tänke jag om och tyckte att det mer var nedtryckande. Säger man verkligen till någon: att du kommer inte klara dig, du kommer bara att råka illa ut? Det är ju nedtryckande! Som att förminska mig och min förmåga att faktiskt klara mig och förutse att jag på grund av min blåögdhet ska hamna i dåliga kretsar eller liknande. Jag är faktiskt inget litet barn som inte förstår att brännässlor bränns eller att man ska undvika att hoppa in i en främmande bil!

Att vara "lätt lurad", blåögd eller naiv är inte att vara dum, det är att vara öppen och att våga lita på andra människor. Visst jag vet, ibland kan jag vara lite för godtrogen och lita på (nästan) allt som sägs. Det är synd, men världen är inte så fin och god alla gånger, som jag så gärna vill att den ska vara. Och på grund av att jag vill tro det bästa om allt och alla kan jag råka illa ut? Jag vill liksom inte skapa en fasad som stöter bort många för att det skulle kunna skada mig på något sätt, men i dagens samhälle krävs det nästan en liten fasad för att skydda sig själv.

***
Någon annat som man bara tror gott om och inte kan låta bli att tycka om, är Hugo min vovve som är så söt! Men som idag, han är ganska slug om man inte passar sig, hoppade han upp på min stol och åt några tuggor mat från min tallrik! Så det som verkar sött och så oskuldsfullt kan ibland visa en helt annan sida och ta för sig mer än vad man är van vid...

Här har vi hugo på bild, han är verkligen "one of a kind", hela familjens gulle-gris som alltid välkomnar en i dörren, viftar på svansen och "gråter" av lycka. Det är vår Hugo det!



Hugo som valp.         



Hugo i min ouppackade väska.. Kul att få hår överallt, verkligen.



Nej Hugo vi ska ine glömma dig!


Många Pussar från Hugo och mig :-*

Regn och rusk

Ja, kära vänner! Nu är hösten verkligen här, vi har haft det varmt länge och solen har värmt längre än vanligt. Men nu kryper kylan närmare och dagen blir mörk... Det är nu man ska passa på att tända många ljus, kura ihop sig i soffan och värma varandra. Det är verkligen jätte mysigt!

Men på något sätt så blir jag ändå lite låg av att dagarna bilr kortare och jag knappt hinner se solen. På dagarna jobbar man och snart kommer det vara mörkt både när man går till jobbet och när man går hem. Jag behöver solen så otroligt mycket, så när jag inte skymtar den blir allt aningens segt...

Nu ställer kroppen in sig på att gå i ide, samla energi till nästa år... Vi ska mysa, värma oss med ljus, brasor och choklad med vispgrädde.

Jag känner mig aldrig helt föreberedd när hösten kommer. Sommaren kommer med buller och bång, och strax är den förbi... Sen är det som om jag väntar på kylan så man kan klä på sig mer. Som nu när det varit så varmt länge, får jag bara dåligt samvete om jag inte är ute när det är fint väder. Då önskar jag mig lite kyla, fast nu ångrar jag mig och vill ha mer solsken!

***

Dags att röja på rummet! Vars väggar är så gula att man nästan får solsting, så lite ljus i tillvaron har jag allt. Fast det är en helt annan sak att ha ljus i tillvaron, det är så mycket mer än bara sol. Det handlar mer om känslor, lycka, harmoni, i alla fall för mig... Men så klart också allt jag förknippar med ljus.

Massa pussar av solsken till er alla!

Uteliv i Uppsala

Jag måste säga att jag hade det sjukt kul nu i helgen! Det blev en helt annan helg än vad jag hade planerat, men dock så bra! :)

I torsdags åkte jag till Uppsala, för att klippa mig, träffa farmor å farfar å lite kompisar. Klippningen gick bra och jag är nöjd, tror jag, jag ändrar mig hela tiden.. Ni kan ju själva avgöra på bilden..



(Lägg med i bedömningen att jag har åkt buss hela dan, typ, och inte har gjort nåt åt håret idag!)

Sen hade vi lite Paella party hos farmor å farfar med min kompis och hennes mamma. Det var jätte kul och gott, men vi blev bara segare och segare.. Trots det så bestämde vi oss för att ta en sofistikerad drink på stan.. Denna drink blev något mer än bara en drink. Så kvällen blev toppen och jag å Tessa festade loss riktigt ordentligt, det var ju trots allt halva priset i baren!

Kvällen efter det fick jag vara med om något väldigt exotiskt, ganska stinkande också! Farmor och farfar serverade surströmming och det var allt annat än delikat. Ni har kanske hör talas om att det kan lukta ganska äckligt, det stinker för er som inte vet! Kan också säga att det smakar värre än det stinker. BLÄ! Måste säga att jag är ganska stolt! Ännu en "smak-upplevelse" att lägga på meritlistan...

Sen bar det av in till stan igen med Tessa, för min del blev det en del förfestande till surströmmingen så det var en bra bonus och då kan man ju inte göra kvällen halvdan! Då ska man köra gärnet vilket vi också gjorde! hehe

Så nu när jag väl är hemma känner jag mig riktigt nöjd med helgens shoppande och dansande på Uppsalas uteställen! Jag har gjort av med för mycket pengar, men det är ju så kul! Nej det här ska jag göra om snart, det rockar fett så att säga :P (Vi kom in på baren Seven trots att det var 20 och man kommer tydligen aldrig in där, min förtjänst enligt mig, coolt enligt Tessa.)

  
Jag å Tess på D12, både ståendes i baren och liggandes i soffan ;)

***

Prövade sushi för första gången i dag med Tessa innan jag åkte till Sthlm, det var jätte gott och nu kan jag beställa det till lunch på jobbet varje tisdag.. Känns så nyttigt!

Nej nu kallar maten, ska springa hem till mamma å kolla på film, mys i soffan med tända ljus. Det är guld värt!

Puss alla dansglada människor som hade tequilarace med mig i baren!

RSS 2.0