Gott Nytt År!

Jag vill bara önska alla ett riktigt Gott Nytt År! I natt kommer ett nytt år att börja och varför inte göra det till ditt år? Ut och skåla in det nya året med vänner, nära och kära! Pussa någon på munnen sekunden efter att klockan slagit tolv, den du älskar eller någon du tycker mycket om!

Vi ses nästa år hörrni! 2009 - året då alla dina drömmar kan bli verklighet!

Skål!





/emma.

Kärt återseende

Igår träffade jag min darling igen efter två veckor. Mysigt mysigt. Gick hem till hans föräldrar och åt middag. D's syrra och pojkvän var också där så vi hade en väldigt trevlig kväll! Fick två julklappar, av D's föräldrar fick jag Mamma Mia DVDn (jippie!) och av Lisa och Neil fick jag ett fin fint halsband med svarta stenar. Ska försöka ta kort på det sen - läckert när man är brun också! ;) Men mysigast av allt var ändå att få krama och pussa min Älskling.

Älskar dig.



Carrie och Mr Big.

/emma.

Minnen från Thailand

Okej, jag kan inte hålla mig! Måste visa lite av mina bilder helt enkelt. Tyvärr har jag inte biler från allt vi gjorde, dem är i en annan kamera som jag lånade av Emil + att Emil har plenty bilder som jag bara MÅSTE ha! :)

Kolla in:



Vårt hotellrum - inte illa pinkat!



Vår första promenad ner till stranden efter att vi kommit fram.



Coolt med palmer!



Emil söker fotobart villebråd.



"Imorgon kommer jag ligga i den solstolen" fantiserade man.



Sverige-vinter-bleka ben och fötter - det ska jag ändra på!



Utsikten från vår balkong!



Jag upprepar: inte illa pinkat!



Maja prövar min (uppenbarligen) för stora solhatt.



Mellan varven (solstolshänget) vilar man sin hud och softar på hotellrummet. Här med en Thailändsk clementin och den superbra boken Tusen strålande solar.



Man kan förundras över att man kan skapa en sån röra.



Om kvällarna innan middagen skriver man dagbok.



Kl 7.10 åkte vi iväg till djungeln. Elefanterna - akta er!



Två hotties i bilen.



Nämen där var en till solkrämsglansig brud (jag).



Så jäkla läcker alltså ;)



På väg in genom en grotta och mata fiskar - öh?



Fladdermöss i grottans tak!



En annan tur vi var ute på var "snorklingsturen" på Similian Islands - helt fantastiskt vackert. Går inte att beskriva. Emil har som sagt massa fler bilder på det! Här är speed boaten vi åkte ut med.



Mjölig sand är bara förnamnet. Turkost vatten finns på riktigt!



Jag på playan på Similan Islands (varning för kurvor!).



Mjöligt var ordet.



Fotonörden fångad på bild.



Äta bör man annars dör man, en lunch på stranden.



Söta Maja suger på ett kycklingspett.



Mums mums.



Börjar bli lite bruna nu... På väg till Khao Lak City.



I denna firade jag julafton.



Hääärlig färg måste jag säga!



Sköna dagar. Och ja, jag vet. Jag ser ut som en städkärring.



Telenor? I Thailand?



Maja och jag spenderade självklart tid till shopping. Här på marknaden. Samma städkärring som tidigare.

/emma.

Snart smäller det

Och blir ett NYTT år! Galet. Har det redan gått ett år sen sist? Tydligen. Förra året då var jag i Åre nu och önskade att all snö skulle smälta, typ. Gick igenom en smärre kris faktiskt och blåmärkena har aldrig varit så stora. Äsch, bort med det. I år ska jag minsann skåla in det nya året med min Älskling. Vi ska till Johan och Frida och fira tolvslaget med 15 andra som jag aldrig träffat förut. Kommer bli riktigt kul! Fick inbjudan redan i somras (bra framförhållning!) så man har ju haft något att se fram emot - minst sagt. Mitt år kommer innebära mycket stora saker och förändringar - alla förändringar till det bättre! Såklart. Nyårslöftena blir väl samma som alltid, men jag skjuter upp det tror jag. Bättre att ta var dag som den kommer och njuta av den istället för att sätta massa regler och måsten runt allt - vadå ta död på det roliga?! Det är upp till var och en hur det kommande året ska bli så det är bara att bestämma sig och göra det bästa av allt! I och med det är jag helt säker på att det nya året kommer rocka fett!


Hur kommer du fira nyårsafton? Kanske som Samantha och Smith i SATC the movie? Med den du älskar.

/emma.

Snart dags...

... att åka till Älsklingen! Har saknat honom riktigt mycket under dessa två veckor i Thailand!

Här är prinsen med min julklapp till honom; mycket tjusigt om jag får säga det själv (både han och presenten alltså;).



Grymt kul! Massa små paket i ett!



/emma.

Bruna Bönan

Det är jag det. Kolla in dagens! (Obs. Varning för egopics i massor.)



Hey you! Aningens solblekt hår va?



Idag myser jag i min stora gråa stickade kofta, under den det svarta fodralet.



Fräknarna är tillbaka!



Thailand-inköpt "Tiffany & Co". halsband!



Brownie - I like it!



Oh yes I do.



Synd att bilden blev så jäkla mörk, annars hade man sett dagens outfit!

/emma.

Let's do stuff

England närmar sig med stora, stora (känns som allt för stora) steg och det är mycket som ska ses över nu denna veckan. Hann slänga in en tvätt igårkväll som jag hängde i morse så det är i alla fall något. Måste ringa Mrs Gretton också som jag ska bo hos. Scary!! Ska kolla upp lite om bussen jag ska ta från flygplatsen (eller var det Victoria Station?), se vad det kostar och hur ofta den går. Från slutstationen i Brighton ska jag ta taxi till Mrs Gretton. Måste ju meddela Mrs Gretton när jag kommer ungefär. Hoho. (Update: hittar inte buss-fan på internet. Jet Link bus anyone?!)

Har också gjort en ny kategori här på bloggen som heter Emma i Brighton. Har dock inte bestämt mig om jag ska stoppa in allt i den kategorin eller om jag ska fortsätta dela upp inläggen lite beroende på vilken kategori de tillhör?! Ett mindre problem.

Måste ringa SATS snarast och se vad de hittat på, nu har jag tydligen TVÅ aoutogiro som dras varje månad. Onödigt eller vad. Hum hum.

Puss så länge.
/emma.

Några bilder från Thailand

Eftersom jag inte kan lägga in bilder förns jag kommer hem, eller också det faktum att jag lät kameran ligga orörd mestandels av tiden (konstigt nog). Min bror däremot som lät kameran gå varm stup i ett, i tid och otid, får stå för de flesta av bilderna. Dessa bilder lånar jag av plastsyrran, lite smakbitar bara, resten får jag visa en annan dag!



Vyn från solstolarna, där sanden slutar är det en uppbyggd vägg (svårt att förklara), nedanför är vattnet.



I en av de där "hyddorna" tog jag en helkroppsmassage första dan - lovely!



Vi var på många äventyr. Bland annat paddlade vi på en flod mitt i djungeln. Häftigt.



Vi snorklade på Similan Islands en av världens 10 finaste platser att snorkla el dyka. Fantastiskt fint!



Många solnedgångar blev det, här tar Emil kort på mig med solen som bakgrund...

Det har verkligen varit hur härligt som helst! Ska se till att få massa fina bilder från Emils kamera! Måste måste. Hellst innan jag åker så jag kan visa allt vi varit med om!

/emma.

Emma är hemma!

Hallå på er! Nu är jag också hemma i kylan (fan va kallt ni har det!), sen i går kväll kl 20.05 lokal tid (klockan var 02.05 i Thailand). Efter en lång flygresa på mer än 11 timmar kom vi till Arlanda i ett stycke. Vi tog vårt bagage och haffade närmsta taxi hem. Var hemma halv tio tio och relativt pigg! Hade snackat med David i mobilen på vägen hem och det var bara att sätta igång och packa upp lite. Slängde in en tvätt, vek all ren tvätt som låg över hela sängen... Riktigt duktig va jag! Somnade elva eller tolv ganska fort som tur var, vaknade innan jag skulle upp, piggare än jag trott. Väl upp och på G att göra mig i ordning kom fler familjemedlemmar upp, alla vaknade vid sju tiden helt enkelt. I Thailand är ju klockan mitt på dan! Jag var den enda som skulle jobba idag... Men för tusan! Det är ju bara två jobbdagar kvar nu! Naaajs.

Kommer ha fullspäckat schema nu! Galet. Ska till David direkt efter jobbet och äta middag hemma hos hans föräldrar + syrran och syrrans pojkvän som är hemma från England över jul. I morgon är det jobb igen, sen direkt till Uppsala för att fira Lilla Julafton med pappa. Kommer bli julmat då också! Gud va gott! Har ju bara ätit det en enda gång i år och det var en lunch på jobbet :)

Jag måste verkligen hinna med allt jag ska göra. Måste köpa tandborsteskaft till min eltandborste... Och nåt mer jag inte kommer ihåg nu... Sen måste jag ju också hinna träffa folk! Och fira nyår! Och lägga upp Thailandbilder såklart! Galet.

Puss så länge!
/emma.

Sola och bada... Na na na!

Ja, vad tusan gör jag här när jag borde ligga i en sån där skön solstol på stranden?! Det kan man undra sig. Ärligt är man lite less på att sola nu ;) Hehe. Närå. Men jag måste ju kolla in då och då, kolla mailen, läsa vad min Älskling skrivit och skriva ett långt mail tillbaka... Saknar dig! För övrigt är detta typ rekord när det gäller bloggning, alltså i att blogga inget alls! Galet. När jag kommer hem blir det mer - det vill jag lova! Ska försöka ta massa bilder av lillebror Emil också, han har tagit mest bilder med sin baby (systemkameran) - fin fint.

Har självklart shoppat en hel del också. Men det tar vi sen när jag är hemma! Måste dock säga att snorklingen på Similian Islands var helt otrolig! Jag som aldrig har snorklat blev lätt avskräckt först, galet att andas under vattnet, sen läckte såklart cyklopet + att vågorna gick. Så jag tog en flyväst för att inte oroa mig för drunkning och andning på samma gång. Hehe. När jag väl fick in snitsen blev man mäkta impad. Hitta Nemo på riktigt! Såg massa Dorisar ingen Nemo tyvärr (clownfisk) en trumpetfisk och en drakfisk (tror jag - men jag är ganska säker!) och massa annat. Similian Islands är en av världens 10 finaste ställen att snorkla el dyka. Nästa gång ska jag nog testa på att dyka också! Hum... Ja det var fantasktist fint iaf! Familjen från Carefonien sa att något så här fint kommer vi aldrig uppleva igen. Sanden var som mjöl btw. Kan fortsätta i oändlighet! Men solstolen hägrar!

Hoppas alla hade en fin (vit?) Jul där hemma! Tack för alla sms, svarar när jag kommer hem lite dyrt att svara på alla från Thailand! :)

Många kramar till er alla från värmen i Thailand!
/emma.

Hej där hemma!

Hallå hallå! Tänkte lite snabbt inflika med att vi har det toppen bra här! Klockan är halv sju snart och vi ska äta middag på något okänt ställe en konstnär tipsade oss om (förövrigt vill vi ha hans tavlor!). Antagligen är det riktigt het mat men det är så det ska vara! Hitills har det varit sol och bad, tårna ner i sanden och en hel del nudlar med gott gott! En och annan Singha också för den delen :)  Imorgon blir det mer sol och bad på dan för att vid 14-15 tiden gå till marknaden som hålls mån, ons och söndagar för rejäl shopping (hoppas jag). Weho! Nej nu ska jag slita mig, jag ska ju trots allt inte sitta här när jag är i Thailand!

Puss på er där hemma! Vi har det ljuvligt! Mega puss!

Thailand here I come!

Tjoho! Idag åker vi!! Helt galet :) Sov hos David och kom hem vid elva tiden, har typ packat klart, ska bara stoppa ner nessecären och lite sånt. Bocka av allt på listan och hoppas det inte blir för tugnt, antar att jag måste ställa mig på vågen med väskan och kolla - uhäää!

Hade det jättemysigt med David igår! Vi gjorde ungsstektkyckling i nån grillpåse (aldrig hört talas om) med potatis och sås till. Mums. Sen blev det en flarra rött, på det både baileys och dooleys, vi blev allt lite fnittriga ;)

Nej nu måste jag återgå till stöket här hemma, ska röja undan allt på sängen och lägga fram lite Brighton grejer hade jag tänkt. Halv fem kommer taxin och då blir det Arlanda nästa! Tjoho! Klockan 12 lokaltid är vi framme i värmen i Thailand! Ska tänka på er när jag ligger på stranden med tårna i sanden, en dink i handen, solbrillorna på näsan och en bra bok... Njutning!

Puss puss på er här hemma i kylan!
/emma.

Luciafirande

Nu har vi nyss haft lite Luciamys här på kontoret, med lussebulle, julmust och glögg! Mums mums. Att vi fick ett litet julbord till lunchen är ju inte helt fel det heller :) Julskinka, prinskorv, köttbullar, REVBENSPJÄLL med ÄPPELMOS (favvon) och massa annat gott.Yummie som man säger. Nu har jag i alla fall fått lite jul innan jag drar till värmen! Underbart.

Snart slutar vi (16) och då blir det stan, ska försöka lämna in min mobil och köpa det sista jag behöver innan resan imorgon! Tjoho. Får väl se om jag får med allt till David, hans present är inte den minsta ;) Vi ska tydligen göra en hel kyckling i ugn med potatis och sås (vuxenpoäng)! Kommer bli en mysig kväll! Men tills dess, sista rycket! Sista dagen nu, bara två kvar sen! Tjoho :)

Ha en fin kväll! Slänger med all säkerthet in ett inlägg imorgon och skriver nåt i stil med "Fuck me, I'm going to Thailand!"

Puss puss å hej så länge

Börjar bli smått stressad

Oj oj, det är ju för tusan bara 2 dagar kvar till Thailand! Har idag inte hunnit med allt jag tänkt, har "bara" lagat mat, diskat, fixat med Davids present (tog längre tid än jag trodde!), börjat ladda ner musik nu (Emil-gull fixade det sista med min dator igår!:) Eftersom jag inte ska hem imorgon kväll utan åka till David är det ju ännu viktigare att jag har någolunda koll på läget! Jisses. Nej nu måste jag hänga tvätten!

God natt!

Nerver

Jag börjar minst sagt bli medveten om att jag snart åker och att det minsann snart är dags! Mest tänker jag nog på England, det är det som är mest nervöst, Thailand kommer bara bli enormt skönt! Tänk att det är dags nu, känns jättelänge sen vi bestämde oss! Hoho. Kommer bli så jäkla skönt! Är väldigt trött nu också så att vila kommer bli plesent!

Inte långt kvar innan jag ska gå hem... Dock ska jag laga mat och gud vet allt. Ska slå in Davids julklapp till i morgon också, vi ska ju ha lilla julafton! Måste även fixa klart lite med packningen och ställa i ordning allt så det är klart på lördag (sover över hos D till lör). Att sy upp mina pyjamasbyxor får kanske vänta...

Later!

/emma.

Blandad kompott

Gomorgon! Zzz. Det känns som om jag bara blir tröttare och tröttare! Kommer bli så skönt med Thailand och lugn och ro att du anar inte! Bara två dagar kvar! Var hos Babe igår, kollade på Mamma Mia och åt mat, sen slog vi över från filmen till sesångens sista Greys Anatomy. Kunde ha somnat bums direkt efter Greys, gjorde i princip det också... I morse fick jag kamerafodralet David köpte på sitt jobb, ett ljusrosa fint med vita blommor på :) Kul! Jag har nämligen inget kamerafodral till min kamera och det känns som ett måste när man åker till ett ställe med mycket sand... Har fortfarande ingen strandväska dock! Hum, hum... Det är väl ännu en sån där sak som kommer lösa sig!

Idag har jag min vikarie här, hon och jag ska gå igenom det sista innan jag ger mig av! Hoho jaja - kommer bli härligt, så härligt! Appropå vikarien, (hon ska vara är när jag är i England) jag fick hem papperna på vem jag ska bo hos i England. Någon Mrs Gretton som är housewife och nån assisterande sjuksköterska nån stans två dar i veckan. Hon har ingen man och inga barn. Hur kan man vara housewife då egentligen? Verkar ganska soft. Hon är 51år gammal och gillar att sticka och laga mat. Hon lagar hjärna mat och kan laga mat efter olika dieter.  Jag kommer bo 15 min från skolan och bo i ett rum utan heltäckningsmatta (trägolv och matta), jag kommer få rummet städat och lakanen bytta en gång i veckan. Måste läsa på lite mer när jag kommer hem, kollade bara som hastigast på papperna. Dock ska jag ringa henne innan jag kommer och stämma av lite... Scary!

Nä, back to work!

/emma.

Nu går jag...

... till tåget för att åka till David. Friskvårdstimma it is! Hörs mer i morgon antar jag :)


Puss puss

Jä*la Telenor

Nu är måttet rågat - minst sagt. För det första har jag redan ett ont öga till Telenor för att de inte kan frysa mitt abonnemang när jag är i England ett halvår - jag har en bla bla bla-bindningstid - så jag måste snällt betala ca 300kr i månaden. Fnys. Sen till vulkanutbrottet till aggression, jag lämnade in min mobil på lagning, knapparna har gått i tu, och en knapp glappar sjukt mycket, den stänger av sig ibland osv. När jag hämtade den i lördags hade de inte bytt ut knappen som glappade utan bara siffer-knapparna. Jag bara "Eh ni har ju inte bytt alla knappar som ni skulle?!" Killen som ser lite smått drogad ut säger "Nehe, känn på den över helgen då.. öhh. Och kom tillbaka på måndag... öhh" Jag (som är en mesig jävel) accepterar skiten och går vidare... Till råga på allt så funkar inte (de nya utbytta) sifferknapparna när jag ska skriva in PIN-koden igår. Aha. Då är det fan inte så jävla lätt kan jag säga! Blir helt fullkomligt.......! Min gamla mobil har inte något batteri så nu sitter jag här utan mobil sen i går eftermiddag. Najs. Mobilladdaren är iaf hos David så jag kommer tillbaka ikväll! Men man blir ju smått förbannad om ni förstår. Eftersom jag snart drar ocksåär det inte så jäkla lätt att ränna på stan hela tiden! Gaaaahh! Mamma lovade att ta av dyrbar tid och skälla ut dem BIG TIME! Väntar spännt på hennes respons - ny mobil? Ingen mobil? Ingen bindningstid? Vi får hoppas på det bästa.

Aldrig mer Telenor.

/emma.

Tankar som snurrar

Jag är så trött, så trött. Men trots min trötthet igår (hann somna på sängen en sväng innan middagen) kunde jag inte somna! Jag låg bara och tänkte och tänkte, på allt jag måste göra, fick hela tiden tända lampan och skriva ner allt. Under de timmar jag vred och vände på mig utan att kunna somna kom jag fram till detta:

[ ] Sy upp pyjamabyxorna - pronto!
[ ] Smörj in alla mina skinnstövlar - man ska vårda det man älskar!
[ ] Hitta solpillerna som är borta! De är fasen borta!
[ ] Kopiera alla viktiga papper för Brighton och ge till mamma.
[ ] Ring Braheskolan och meddela att jag åker bort - något att tänka på?
[ ] Inpregnera min Mulberry inför England (regnigt där har jag hört!)
[X] Köp ett nytt läppblasam på Life
[ ] Ladda ner massa ny musik och lägg in i iPoden
[X] Be Emil installera allt i datorn igen, antivirus mm så jag kan fixa musiken (se ovan)
[X] Ringa SATS och fråga om betalningen - vad händer?!
[ ] Lägg fram allt jag ska packa till Brighton och packa!
[ ] Laga ett hål i en tröja.
[ ] Osv. Osv. Osv.

Kan man förstå varför jag aldrig somnade? Har så mycket i huvudet just nu alltså! Vissa grejer är ju mer lätt fixade än andra, typ som att sy upp mina pyjamasbyxor kan ju ta en stund, vet inte ens var symaskinen är ju! Ska fråga mamma om den funkar fortfarande (typ en grön uråldrig Husquarna från tidigt 1700-tal - minst).

Idag åker jag till Dave Babe i Älvsjö. Skiter i att träna! Är rebell denna veckan och kommer inte träna nåt! Mohahah. Om jag inte fått magrutor än, vad skulle tre träningstillfällen göra? Ja säg det. Biknin åker på om bara 3 dagar! Sarongen är nog räddningen - en heltäckande sak.

Nej nu ska jag försöka skingra tankarna och fokusera på att det löser sig! (Det gör det alltid).



/emma.

Smart H&M

H&M har just nu en "kampanj" (om man kan kalla det det) där man kan runda upp några kronor eller flera till Unicef när man handlar där. Har hitills handlat på H&M två-tre gånger sen de drog igång det sammarbetet och jag kan säga att jag drar mitt lass! Just nu känner jag mig däremot lite snål och igår blev det nästan upprundning med en tia. Visst tio kronor kan vaccinera si och så många barn och man gör verkligen något bra! Så man ska inte strunta i några kronors värde! Och de tio kronorna skulle jag kanske laggt på något mindre vettigt i slutändan i alla fall. Missförstå mig rätt, jag missunnar ingen de kronorna, någon som kan få det bättre, men jag måste säga att det är riktigt smart av H&M/Unicef. Tänk dig att man står i kön, det blir din tur och summan blir 264kr, man får frågan "Vill du runda upp? Till 270?" alla bakom i kön spetsar öronen - är det en bra eller dålig människa? Sjävklart säger man "Ja", skulle man säga nej skulle man ju skämmas ihjäl. Så jag vågar inte. Jag kan inte säga nej, hur många gånger jag än rundat upp inom loppet av en vecka. Man kan ju inte direkt tillägga "Nää, jag har rundat upp så mycket på sistone... hähä" utan att bli tagen som en... snål jävel utan hjärta?! Därför är det slutshoppat på H&M nu, utan att ses som en snål jävel - hallå jag måste ju spara vart enda krona till mitt halvår i Brighton! (Har räknat ut att det blir 1 163kr kvar i månaden att leva för efter alla avgifter och kostnader som inte går att frysa här hemma... ) För att avslut är det verkligen smart, många kommer få det bättre och några kronor kan göra mycket! Tre kronor för dig är så mycket mer värt för någon annan!




/emma.

P.S. Koftan jag köpte igår är faktiskt det ända klädesplagget jag köpt denna månaden till mig själv! Ha. Känn på den :-O

Smooth like smoothie

Jag har kommit på något bra, ett sätta att mätta min hunger i Brighton. Eftersom man själv ska stå för "the evening snack" krävs det lite tankekraft och helst inte så mycket tid (eller pengar) för fixa fram nåt ätbart. Kom precis på att jag kan göra smoothies! Varje kväll! :) Supert! Lite mjölk, proteinpulver, bär och en mixer är allt som behövs! Kanske lite yoghurt (om det finns) istället för mjölk ibland - men annars är det ju kirrat! :) Gott e det ju också! Skulle vilja ha en nu att smutta på...



/emma.

Howly macaronie (egen stavning)

Nu har andra koppen kaffe slunkit ner... Illa! Men jag höll faktiskt på att soman och då krävs det ordenligen åtgärder! Minst sagt... Zzz. Ska hem och bädda ner mig i sängen när jag kommer hem! Och bara slöööa! Funderar på att sno mammas Mamma Mia DVD David köpte till henne. Behöver en feel good film! Skulle vilja se den med David men tror inte vi kommer få tid till det... Annars ser jag den gärna en gång till! :) Många gånger om! Mm det är en fin film det!

Juste! Kommer snart äga ett fin fint kamerafodral från Davids jobb! Var och kollade på ett fodral i går på Expert och de var så fasligt tråkiga! Svarta och blää. Jag vill ha ett fint, mönstrat, tjusigt rosa! Så jag slog D en pling och visst - ett fint kamerafodral är snart mitt! :)

Åhh längtar tills jag får gå hem och SLÖA! Kanske ska uppdatera packningen till Thailand också... Sen. Senare. En annan dag.

Puss så länge.



/emma.

Jag myser

Idag myser jag runt i min nya kofta jag köpte igår! Den är helt lovely. Köpte den på Lindex när jag var i Lidingö Centrum igår. Tyvärr är det 70% acryl men jag struntade faktiskt i det, den har en härlig silver-grå färg som liksom får den att se fin ut ändå! Acryl blir ju lätt matt, noppigt och konstigt efter en tvätt.. Vi får hålla tummarna!

Igår blev det mågna turer med bilen, först till jobbet, sen till Lidingö Centrum, hem, sen hämtade jag mamma på Ropsten när hon kom från Gbg och sist hämtade jag David vid tåget. Kul att köra lite! Det var en stund sen nu och att köra manuellt växlad bil kommer nog bli en riktig prövning! Hur gjorde man nu igen? Så jäkla skönt med automat bara :)

Men som sagt, idag myser jag. Min kofta fulländar jobbet! Den är sådär lång och man kan ha det som (kort) klänning! Mjauu.



/emma.

Sweet

Nu har jag fixat ännu en julklapp :) Bara lillebror Rasmus, mormor, pappa och Jenny kvar nu! Känns bra. Ska in till Lidingö Centrum (LDC - eller vad säger du Maja?;) efter jobbet och shoppa lite av det sista. Rasmus ska få en Astrid Lindgren-bok, jag har börjat köpa dem till honom och nu ska han minsann få alla böckerna! Jag fick alla Astrid Lindgrenböckerna av min gudmor när jag fyllde år, och nu tycker jag det är jättekul att ha en komplett sammling! (Stora Emilboken har dock sprungit bort...) Ska köpa lite annat smått och gott inför Thailand också, kom på att jag inte har någon bra strandväska, den i plast blir så jäkla varm och då svettas väl både kameran och mobilen ihjäl, eller så köper jag nån väska där! Vi får väl se :) Tyvärr har det börjat regna nu och det är ju mindre kul, tur att man har bilen! Vindrutetorkare is the shit!

Sen i kväll kommer Darling som trodde han slutade vid fem men tydligen var det näramre åtta... Vi får i alla fall sova brevid varandra <3 Det är inte långt kvar nu och jag kommer sakna honom massor! Men det fixar vi! Vi kommer ju ses redan en månad efter att jag kommer till England på vår ettårsdag! Lovely.



/emma.

Ny blogg

Min lillebror har äntligen fått sin systemkamera (en Canon nånting) och envisas med att ständigt ta (fula) bilder på mig. Visserligen trackasserar han alla men det är bara jag som blir ful på korten! Undrar varför... Hum. För att publicera sina foton och slippa skriva så mycket har han startat en fotoblogg, där kommer han förmodligen lägga upp de flesta bilderna han tar. Thailand är med all säkerhet först ut! (Hoppas jag i alla fall, bilderna från i går är inget att rekommendera.) Bloggen är fortfarande under konstruktion men här kan man tjuvkika: www.blogg.emilsdesign.se

Välkommen till bloggvärlden lillebror!

/emma.

I väskan: Thailand

Åh du ljuva värme, snart kommer jag! Kan inte längta mer, tur att tiden går någolunda fort, nu är det ju bara 5 dagar kvar! :) Har som sagt redan börjat packa lite smått men en liten checklista är alltid bra att ha! Kommer antagligen köpa "lite" skit där också, men jag får absolut inte slösa speciellt mycket eftersom jag måste spara (nästan) allt till Brighton!! Vad tror vi om åtminstone 2000SEK?

Så detta kommer förmodligen åka ner i väskan, måste antagligen reducera innehållet lite så jag kan köpa lite grejer där borta också utan att få övervikt. Högtid att tvätta och lägga fram allt jag ska ha med till Brighton också - för ett halvår! Jisses.

[X] Bikini x 3st (en i handbagaget)
[X] Solkräm
[ ] Solhatt
[X] Vita och svarta shorts
[X] Kjolar!
[X] Svala, lätta klänningar
[X] En festlig klänning
[X] Tunikor för softa dagar
[X] Linnen - blommit, vitt, svart, rosa, grönt, lila osv.
[X] T-shirts, vit(a) och en mörkblå
[ ] Undies
[ ] Myggstift (?)
[ ] Solpiller (här ska det caroten boostas!)
[X] Litet reseapotek
[X] En vit kofta
[X] Adapter
[ ] Kamera + laddare
[ ] Mobil + laddare
[ ] Alla krämer, smink och det man behöver!

Det blir nog en hel del i den väskan ser det ut som... Man använder ändå samma grejer på ett ungenfär när man är borta på solsemester, ja inte underkläder då så klart! Men typ linnen och shorts eller kjol är nog basic. Kommer bli sååå skönt! Och sååå varmt! :)


/emma.

Morrn morrn!

Hua, det var en lååång snooze-ning i morse kan jag lova! Även fast vi kom hem relativt tidigt från Uppsala då mamma skulle med ett tåg till Gbg 17.25 (jag körde från Centralen hem!), höll man igång ganska bra. Det packades upp grejer, man sprang runt, kollade julklapparna man köpt och vad man har kvar att köpa. Jag satt inte ner långa stunder utan höll ständigt på med något tills klockan blev lite för mycket. En god nyhet är i alla fall att jag har packat Thailanväskan till hälften, jag tog fram sommarkläderna igen, prövat dem (pinsamt små redan...) och dumpade dem i min 105 liters-väska. Sen hjälpte lillebror Emil mig att göra en restore på min dator. Vi la över allt jag ville spara till min externa hårddisk och sen raderade vi hela skiten i datorn! Poff! Bara så där! Det tar ju sin lilla tid att "restora" en dator så jag gav upp och gick och la mig, men Emil var uppe ett tag till och pillade med datorn. Den såg ut att må bra i morse, så det blev nog en success! Hurtigbullar är vad vi är! Inte för att jag orkar träna idag, men för att vi gör sånna där jobbiga saker liksom. Nu ska jag bara sy upp mina pyjamasbyxor och laga ett hål i en tröja också... Och göra lite julgodis... Och köpa sista julklappsfixet och tvätta och typ... Allt annat!

Julluchen hos Moster Stina med mormor, kusin Daniel och hans sambo var riktigt mysig, gott med julmat! Förmodligen blir det den enda julmaten vi får i år - snyft! Tror ingen hemma orkar med en storsattsning innan vi åker till Thailand direkt... Bara 5 dagar kvar tills vi åker! Så, lite julmat hit och dit spelar ingen roll om man tänker på vad vi ska få uppleva! Yummie :)

Måste också säga att det är naaajs att crusa till jobbet i mammas bil. Hon är i Gbg som sagt (kommer hem ikväll) så jag har tillåtelse att köra runt hur mycket som helst :) I feel good, na na na naa naaa...



/emma.

Nytt rekord

35 besökare hade jag här om dan! Najs, I lajk :)

Nej, nu ska jag måla naglarna!

Första julfesten

Hej och hå. Nu har jag sprungit runt på stan hela dagen, är helt slut, både i fötter och i huvet. Blev ganska sent i går också, vi träffade en kompis till David efter bion (bra film!), så vi var hemma efter ett någon gång... Gäsp! Idag har jag alltså gått på stan, köpt julklappar, har bara ett par kvar nu, till Rasmus, pappa och hans fru. Skönt att vara klar med det nu när jag snart åker till Thailand! Var på apoteket också och köpte solkräm, linsvätska, tryckutjämnandeöronproppar och nåra piller som skyddar magen. Vad med grejer! Efter det träffade jag mamma och lillebror Emil på stan för en fika (vid det laget var jag vrålhungrig! Gick ju bara och väntade på dem för att fika sista två timmarna. Men nu är jag mätt och glad igen :)

Kom precis hem till Davids lägenhet, ska strax göra mig i ordning för kvällens Julfest som hålls i någon lokal på Djurgården. Ska bli himla festligt och kul! :) Köpte ett rött sidenband att ha i midjan på min svarta axelbandslösa klänning. Tjusigt! Håret har jag ingen aning om vad jag ska göra med... Svårt. Men det blir nog bra tillslut det med!

I morgon ska jag och familjen till Uppsala och hälsa på släkten på mammas sida, mormor, moster och kusin. Kommer bli en trevlig dag!

Ha en fin kväll!

/emma.

Oh la la la

Nu är det helg om typ 1 ynka minut. Underbart. Drar till Älvsjö på stubinen för helkväll med Babe.

Puss å ha en fin kväll!

/emma.

Asså seröst

Appropå bilder, när jag kollar på bilder från solsemestrar som varit, känner jag känslan jag kände då. Jag kände mig så jävla snygg! Helt underbar känsla kan jag säga, rekommenderar den starkt! Man blir brun och läcker, ruffsigt strandhår, sådär härligt blank av värmen (tänkte skriva svettig men det är kanske inte sexigt)... På något sätt känner jag mig också smalare, jag äter liksom inte så mycket, förutom när jag är hungrig och vräker i mig, men där emellan låter jag bli godsakerna vilket säkert gör sitt. Jag blir gladare (utvilad), sträcker på mig - visar upp brännan - och smajlar ständigt. Det är jag på semester det! Slår vad om att alla skulle vilja stöta ihop med den bruden! Maju säger jag bara :) See you in Thailand! :)

OBS! Jag är bara din hjärtat :)



/emmaSnyggo ;)

Back in the days

Ibland saknar man saker, som t ex när man tittar på gamla bilder. Kolla in bilden nedan liksom, morr liksom! Jag hade långt hår (30cm längre än nu) det var nyss tonat i en sexig (oh yeah!) mörkbrun-röd nyans och jag hade precis kämpat med locktången nån timma för mycket. Det är när man ser sånt fint (älskar lockar!) som man kan sakna det en hel del...





I said Burrr it's cold in here...

/emma.


Lite mer bio?

En av de andra filmerna jag vill se då? Den jag faktiskt benådar David att slippa se... Twilight. När, hur och med vem ska jag se den? Syrran ville tydligen läsa boken först... Nonsens. Men jag vill se den! Verkar så där kääärlekskrank och jag blir helt darrig i kroppen av sånt. Så fint och man blir så kär själv av att se på romantiska filmer :)



Ser ni att dem bildar formen av ett hjärta, deras huvuden och sen armarna. Fiiiin fint. Åhhh... De kära två ur filmen Twilight.

/emma.

Bio tonight!

Yes, yes! Jag ska få gå på bio ikväll! Med Babe så klart. Först ska jag träna lite Body Pump, hem till D och duscha, äta middag, dricka vin (tänkte att det är dags att dricka upp den där vinaren jag köpte i Sydafrika förra året) och sen blire Vicky Cristina Barcelona på Sergel! David hade typ inget val alls, jag har ju bestämt mig att jag måste se den innan jag åker! :)

Kommer bli en najs kväll!



En lite upphottad Penelope Cruz ur filmen Vicky Cristina Barcelona.

I love your blog!



Oj oj, vad roligt! Elina gav mig denna lilla utmärkelse i går kväll! Första awarden jag vunnit hitills ;)

Reglerna:
1. De som mottagit awarden ska lägga upp en bild på den.
2. Länka till den bloggen du fick den ifrån
3. Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor.
4. Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden.

Jag ger utmärkelsen till dessa:
Anna
Therez Garderob
Engla
Alina
Stina
Sandra
Angelica

/emma.

Männen i mitt liv



DaveBabe och lillebror Rasmus (1½ år).



Lillebror Emil!

/emma.

Håret

Vill man veta hur mitt hår ser ut nu för tiden kan man ju kika på bilden nedan. Att håret är ganska o-stylish efter två dar måste man ändå hålla med om. Det kommer bättre bilder!



/emma.

En fråga bara...

Är man överförfriskad om man gör så här?


Bild tagen av Josefin i våras/somras på Solidaritets dansgolv, Ulrika och jag.

Sambo

Shall we dance? Some sambo-mambo or maybe some cha-cha-cha? (Öhh) Jag kan fan inte bestämma mig... Iofs. Som i senaste inlägget (skrev dock inte exakt vad), hum hum. Att så "lite" kan göra så mycket ;) Blink, blink. Men jag tror jag förstör min image om jag skulle vara frispråkigare än så ;) Nånstans där inne har jag nog ändå gett med mig, men allt det praktiska då? Känns lite omöjligt på det sättet...

Men som kollegan sa, man kan ju alltid testa.



/emma.

Tala är silver, tiga är guld

(************************). Anyways, nästan så man kan överväga saker och ting. Damn. Jag är så lätt!


Jag kan tas på fel sätt om jag skriver ut vad jag tänker ;) Gjorde det först men ändrade mig illa kvickt - hehe. Sug på den!

Fint som snus

MQ's reklamfilm(er) är ganska bra ändå, gillar speciellt låten till den som rullar just nu på tv:



/emma.

Guess what!

Jo, serrni, jag klippte mig igår! Det hade man inte kunnat tro va?! Känner mig riktigt impulsiv och spontan med en sådär härlig Hey let's go nuts ! - feeling Kände att min frilla börjat bli lite för lång för sitt eget bästa, att ha rakt klippt hår som man fönar in topparna på funkar inte när det blir lite för långt. Visserligen grät jag en hel dag när jag klippte mig sist för att det var för kort och fel, men det var nog mest pga frisyren som inte "var jag". Nu klippte jag upp det lite istället, det blev en mjukare frisyr som inte är i samma behov av föning och fix. Vilket är jätteskönt! Känns verkligen mer jag också! Lovely. Sov ju hos David igårkväll så bild kommer senare, tills dess får man nöja sig med att jag trivs i min nya frisyr :)



/emma.

He popped the question!

Sambo. Inte sambo. Sambo. Inte sambo. Sambo. Inte sambo. Sambo?

Man kanske kan förstå vad jag syftar på? Jo. Precis som det ser ut, att bo ihop eller ej? Älsklingen frågade igår om det inte skulle vara trevligt att bo ihop ändå, som nu t ex när vi inte kunnat ses speciellt mycket alls pga att man har mycket för sig på olika håll - vilket leder till att man saknar varandra? Om vi skulle bo ihop skulle vi i alla fall ses åtminstone varje kväll!

Så. Vad är det som håller mig lite tillbaka från att utbrista "Tjoho! Precis vad jag tänkte, let's DO IT!"? Det kan man fråga sig. Är det för att jag tänker följande: Det är för tidigt än - vi har lång tid på oss att bo ihop sen. Jag vill ha ett eget place först en tid  - där jag kan göra precis som jag vill (ha rosa prylar överallt, hjärtan och fluff). Att vi kommer gå på varandra - liten yta att leva på för två? Det är hans lägenhet - inte min eller vår, med hans grejer, för var i hela friden skulle mina prylar få plats? Tänk om jag skulle vilja soooova och slöa medan han vill dra igång en förfest och parta hela natten lång?

Okej, som Älsklingen sa igår, jag bygger mest upp scenarion som kanske aldrig ens kommer att inträffa, och gör dem det så vadårå? Det är väl något man någon gång måste gå igenom i vilket fall, har för mig att det kallas livet.

Så. Vi vänder på det: Vi skulle kanske inte ses för ofta/bli galna på varandra ändå - man är ju upptagen mest hela tiden i veckorna. Jag slipper pendla med väskor hit och dit hela tiden - drives me crazy! "Ekonomiskt praktiskt" som D sa - lite oromaktisk anledning kanske, men sant. Vi skulle kunna vara vuxna, storhandla och sånt. Jag behöver inte släpa runt på extra skor om mina fötter skulle dö i heelsen - det är nära till pendeln (hehe)! Jag skulle få spendera så mycket tid som möjligt med min Babe ♥

Hum, hum. Just nu innan jag åker till England behöver man inte göra slag i saken. Men sen när jag kommer hem kan man ju fundera och filura lite - visst. Jag vet ju inte riktigt hur mina närmaste år kommer se ut heller, alla de där valen man ska göra du vet, så som man brukar säga "Framtiden! Den utvisar.. Framtiden finns...!? Hum öhh..." Nää, jag vet inte vad man brukar säga, men ni fattar!



/TheSamboToBe?

It's getting closer

Nu närmar sig mitt halvår i Brighton riktigt ordentligt! Först blir det så klart Thailand med la familla i två veckor, en vecka efter att vi kommit hem igen drar jag vidare. Jag börjar bli nervös! Riktigt nervös. Men det kommer bli så jäkla bra så varför slösa tid på nervositet? Tänk den som visste det... Har snart gjort det jag ska vad gäller de tråkiga/mindre roliga sakerna, typ betalat min person- och olycksfallsförsäkring för hela nästa år (en nätt summa på 1967kr) samt min försäkring när jag pluggar i Brighton (en lite nättare summa på 831kr), kom på att jag också ska betala in 3500kr (första avbetalningen av de 34 000kr för mat och boende i Brighton). Ska bara skicka in fullmaktspapper och ansökan till mastercardet i morgon + köpa den där jäkla adapterna jag aldrig köper... Sen ska jag vara klar! Weho! Hum. Eller?

Städade mitt rum igår, och det tog ett par timmar kan jag säga! Att allt som brukar ligga intryckt i förrådet under trappen var utslängt i hela mitt rum (syrran skulle låna mina skridskor i söndags och de låg längst, längst in under trappen = omständigt = STÖKIGT) förklarar det hela. Skönt. Nu kan jag andas där inne utan att sätta prylar i halsen (faktiskt). Mitt bland alla grejer fanns också min reseväska som jag lämpligt nog lät stå framme, den ska prov-packas snart! Måste börja rada upp mina "Brighton-kläder/grejer" och tvätta allt så det är klart när jag kommer hem från Thailand! Viktigt, viktigt. Ska också ta fram alla sommarkläder igen! Tänk att man ska få sätta på sig alla små sommarkläder om 10 dagar! Det kunde man inte tro :)



/emma.

X-mas tune

Jag gillar julen, men vem gör inte det?! Kanske nån stackare, någon som inte ens vet om att det är jul... Det finns många fina jullåtar där det sjungs om att alla kanske inte får fira jul osv. Band Aid har gjort en jäkligt grym sån jullåt enligt mig! John Lennon har också en fin låt som heter Happy x-mas. Men Band Aids Do they know it's christmas  är nog en favorit. Eftersom jag gick i musikklass för en herrans mass år sen (7 och 8an) var det bara jullåtar som gällde runt jul. Vi övade och övade och sjöng i kyrkor runt om i Strömstad-trakterna. Jisses vad vi höll på att traggla stämmor och texter! En av mina svårigheter var att veta till vilken stämma jag tillhörde, jag är varken Sopran, Mezzo Sopran eller Alt, jag är nog mest mitt emellan... Vilken ingen fick vara "mitt emellan"/melodi (bara killarna som var i målbrottet)... En liten prantes där ja. :) Men som sagt, denna låten gillade jag mest av de låtar vi sjöng, sångmässigt, textmässigt och julmässigt!

Här är den! Första jullåten i bloggen det här året, sjöng med också vettja! Det måste i alla fall jag när jag hör den :)



/emma.

Bio gånger tre

Jag vill gå på bio! Yes, det vill jag. Vill se Vicky Cristina Barcelona sen tidigare (mamma sa att den var grym) och nu även Twilight (Maja?)! Nu ska jag bara klämma in det någonstans innan jag drar till Thailand. Kan bli svårt. Men den som har en vilja finner väl en väg... Vill se filmen Australia också som har premiär den 25e december. Oj, så mysigt det hade varit att gå på bio dagen efter julafton! Men nu sitter jag antagligen under en palm istället... Inte helt fel det heller med andra ord. (Mohahah) Jag och Babe ska se den (har jag bestämt) när jag kommer hem istället! Måste göra det. Den verkar minst sagt spännande! Välj bara en dag Älskling :)

Kolla in vettja!



/emma.

Regn och rusk

I dag regnar det på "ganska" bra! Mina rosa stövlar med lila prickar fick rycka in på väg till jobbet och paraplyet likaså. Det är trist med sånt här väder. Det är mörkt och blir liksom aldrig ljust, inte ens mitt på dagen, och nu när man behöver ljuset som mest!

Igår tränade jag och Loijs på SATS (Aerobics) och det var riktigt kul! Det var min tredje gång med den koregrafin så nu hänger man med riktigt bra. Så bra att jag kan sluta stirra på ledarens ben och armar och istället börja kolla på mig själv i speglarna. Jag ser ju riktigt het ut emellanåt! :) Yeah! Att svetten rann behöver jag väl inte tillägga?

När jag kom hem läste jag ut den sista Harry Potter-boken... Ja spännande var det minst sagt! Men nu när det är "över" med Harry Potter-böckerna känner man sig lite "Jaha... Vad nu då?" Men bra är dem! Grymma minst sagt. Så nu har jag ett liv igen, böcker kan verkligen få mig att leva mig in i dem och vilja läsa non stop. Ska spara böckerna jag inte läst än till Thailand, bland annat Snabba cash som Emil köpte på scout-julmarkanden i lördags, de två böckerna jag fick jag när fyllde år (Remeber me? och Tusen strålande solar) och Dödgrävarens dotter på engelska som jag köpte på julmarkanden. Kommer bli härlig läsning på stränderna i Thailand! Löööövley! Bara 11 dagar kvar nu! Jisses. Måste börja packa... Och betala räkningar. Och städa mitt rum (vi går inte ens in på det). Ska inte träna efter jobbet så det blir till att ta tag i sån tråkig skit på en gång när jag kommer hem! Punkt.

Hej å kram.



/emma.

Ränderna går aldrig ur

Gjorde precis en upptäckt, en upptäckt som min plånbok skulle tacka mig för (tillfälligt i alla fall). En randig tröja! Ja, jag har ju nämnt några gånger att jag ska köpa den där randiga tröjan - vilket jag aldrig gör när det kommer till kritan. Har det något att göra med att jag redan har en? Visserligen har den fel halsringning (heter det så?), den är v-ringad, men randig är den allt!

Så, innebär det här att jag ska strunta helt i vad att köpa en randig tröja heter? Eller lägga ca 198 kr på en ny? Tror jag ska stå på plånbokens sida denna gången faktiskt... Kanske. De kanske har en randig tröja i England!? Ja. Så får det bli :)



/emma.

Months, weeks and days

Nu var det ett tag sen jag skrev en veckolista över det jag ska göra. Men nu känns det som om det behövs, med mindre än två veckor kvar tills vi åker till Thailand den 13e har man mycket att få in i schemat!

[X] Måndag: Jobba, träna Aerobics 17.30, ut med vovven.
[X] Tisdag: Jobba, träffa Loijs, Desperate Housewives 21.00
[X] Onsdag: Jobba, Step på SATS Älvsjö 18.00, till David <3, Greys Anatomy 21.00
[X] Torsdag: Jobba, laga mat, planera packning till helgen...
[ ] Fredag: Jobba, Body Pump kl 17.30. Till D, bio på stan!
[ ] Lördag: Sova, träna?, stan (hämta mobil, mammas julklapp) Julfest på D's jobb!
[ ] Söndag: Återhämtning:), träna?, åka till Uppsala, middag med släkten.

Känns inte som om det blev så mycket att hålla reda på ändå... Det suger att jag jobbar till 16.45 varje dag så det blir svårt att hinna med saker efter jobbet. Speciellt om man vill träna, träffa folk, ska gå ut med hunden och lga mat. När ska man då ha tid att åka in till stan för att handla typ julklappar?! Tell me, tell me!



Tänk att stå på en av broarna i Paris i solen och dricka något koffeinhaltigt från Starbucks. Det rockar fett att jag snart åker till Thailand! :D

/emma.

Strumplös och tyg som spänner

Två ting har uppenbarat sig (eller snarare inte gjort det) idag sen jag kom till jobbet. Jag har inga strumpor till träningen (har strumpbyxor och klänning på mig idag...) vilket kan orsaka ganska fin skoskav när jag träna Aerobics kl 17.30. Kollegan föreslog att jag skulle träna i enbart strumpbyxorna - men öhhh?! De är ju typ genomskillniga! Jaja. Sen spänner tyget rejält om mina armar i klänningen, har jag fått muslker månne? Helst hade jag väl sett mina muskler ätit upp underhudsfettet och minskat i omfång, men här byggs det tydligen på rejält... Emma goes muskelknutt!

/emma.

1 december

Juste. Det är ju första december idag! Är inte det mysigt så säg. Igår var det första advent vilket var början på det mysiga. Mamma och jag funderade på att göra julkolor men det hann vi inte med, men glögg och pepparkaka blev det allt till kvällen efter bion! Vi såg filmen Nätterna vid havet med Richard Geer och Dian Lane (från filmen Under Toscanas sol - underbar!) den var verkligen fin, slutade tyvärr lite sorgligt men fin var den! Det är aldrig för sent liksom.

När jag körde hem från bion kände jag mig lite underlig, sådär mitt i allt, där, men inte närvarande, som om jag inte brydde mig. Som om jag hade ett skyddande dunit, ulligt skydd som hindrar mig från att känna och det känndes bra. Märkligt. Just nu kanske jag är i en "jag accepterar allt"-period eller nåt, fast tvärt om jag accepterar inte så mycket frånoch till... Knepigt.

Det var i alla fall en skön dag i går med glöggen till Harry Potter-boken i soffan med mamma och Maja. :) Med julstjärnorna i fönstret och första ljuset tänt i staken. Det är mys.

/emma.

Som vanligt

Måndag morgon, lagom segt men vad ska man göra? Har i alla fall haft en väldigt skön helg! Speciellt söndagen var så som jag vill ha det, lugn och skön, inga större "måsten" och saker man måste göra. Skönt, så skönt. Jag ägnade i stort sett hela min söndag åt detta: sovmorgon, läsa, frukost, läsa, läsa, läsa, ut med hunden, duscha, läsa, middag, bio (Nätterna vid havet - fin fin), hem och läsa... Bokmalen i mig har kommit fram igen! Jag bara struntar i allt och läser och läser. Härligt. Just nu läser jag sista boken i Harry Potter serien och det är minst sagt spännande! Släckte inte lampan förns vid tolv-tiden igår natt och inte ens då ville jag sluta, men har man ett jobb att sköta kan det vara att föredra. Har boken med mig i träningsväskan... Det ska läsas på tåget på väg till träningen (och på tåget hem igen)!

I lördags var jag lite mer produktiv, jag åkte till Davids scout-julmarkand i Älvsjö med lillebror Emil, vi kolla runt, jag köpte en bok för 10kr. Sen åkte vi in till stan, köpte julklappar, sprang runt, åt lunch, mötte upp Maja, syskonen åkte åt olika håll  och jag letade vidare i affärer efter nåt till mig. Men jag hittade inget! Hör och häpna. Jag gav upp när jag stod och valde mellan två adaptrar på Claes Ohlsson, det var grymt varmt, jag hade massa saker i händerna, telefonen ringde, vilken adapter ska jag välja? När jag äntligen valt en adapter får jag se kön... Utan minsta tvekan ställer jag i från mig adaptern och trycker mig ut ur den överfulla butiken. Sen tog jag första tunnelbana hem. Ah. Andas.

Nu måste jag kolla mailen (pga min bokslukar-söndag). Ses!



/emma.

RSS 2.0