Jag och David

Vi är lite lustiga jag och David. Rättare sagt: jag blir "lite" lustig av honom. Han är som lustgas för mig helt enkelt. Så fort jag pratar med honom i mobilen, på msn, eller i verkligheten så blir jag fnittrig, glad och full med energi. Är inte det förträffligt så säg? Vi har en förmåga att liksom "trissa" upp varandra och bli sådär lite barnsliga och helt upp i taket. Kan tänka mig att det är jag som börjar många gånger... Ibland är vi såklart seriösa, men när man väl börjat med flummerierna är det svårt att sluta. Det är skitkul, så länge man har lite seriösare stunder också, annars kan man ju bli galen! Haha. David kan till och med fråga om jag är sur när jag är tyst i nån minut. Haha, stackarn ;) Men nån gång måste jag ju spara på syret till resten av världen genom att inte babbla stup i kvarten eller skratta som en tok. Fast det är grymt svårt att låta bli, han gör mig ju så glad han min pojkvän.




Älskar dig ♥

/emma.

När man känner sig halv

Ett sånt tillfälle, när man känner sig halv, är när man t ex har råkat glömma mobilen hemma. Idag gjorde jag det och söta mamma kom och lämnade den nu. Jag har det ju lite tight med tid efter jobbet så att gå hem emellan hade inte kommit på frågan! Men nu har jag den här, min fina rosa mobil. Känns bra. Hade bara fått ett sms, lite besviken faktiskt, förväntade mig att folk skulle höra av sig som tokar som om de kände på sig att jag glömt den hemma.

Nu är jag hel igen. Alltså jag är inte dramatisk att jag dör när jag glömmer mobilen för en dag eller så, men lite handikappad blir man allt! I alla fall om man ska ringa någon och stämma av en tid och plats...

Äsch. Oviktigt vetande kallar jag detta. Over and out!



(En parantes: Cool tapet va?)

/emma.

OMG!

Oh maj gadd! Det har kommit ut en bok i samband med premiären av Sex and the City the Movie som innehåller alla outfits tjejerna haft och var de kommer ifrån. Jag får ju handsvett bara jag tänker på det! Shiiiet. Jag kan knappt skriva, stavar fel på var och varannat ord så jag får skriva om... Ohhhhh. Vill ha, vill ha, vill ha!!!!!!!!

Snott bild av Sofi Fahrman.



/emma.

Jag dööööööööööööööööööööööööööööööööör!!!!! (För att ta i i underkant!)

Min underbara helg

Jag har riktigt bra känningar redan nu, att denna helgen kommer bli en helg att minnas. Schemat är fullproppat och jag får inte plats med en sak till, nåväl, på söndag ser det ganska skönt och slappt ut, men annars! Åhh. Vädret är fantastiskt och bara min promenad till jobbet på tio min var varm nog (tunga väskor) och enligt väderleksrapporten ska det bara bli varmare!

Efter jobbet ska jag ta båten till Tynningö kl 16.00 direkt från Gåshaga brygga (tre min från jobbet), värsta mysigt att åka båt liksom! Där möter David upp mig och vi ska bara mysa. Han har även hotat med att vi ska bada... Vi får väl se om han lyckas få i mig i (det kalla) vattnet... På lördag ska vi in till fastlandet igen, jag ska hoppa av inne i stan och möta upp mormor, mamma, Emil och Maja vid NK. Sen ska vi går mot Djurgården och restaurangen Ulla Winblad där vi ska äta lunch ute i solskenet... Åhh. Kommer bli en härlig dag! Efter det ska jag till en park någonstans vid Hornstull och sitta på en filt, dricka något gott och kolla på stand-up. Kända som okända komiker ska ha ett maraton där i parken från 11-24 på kvällen. Coolt! Vi ska inte stanna fullt så sent utan åka vidare ut till Dalarö Värmdö (såklart, förlåt Josefin!!) och ha en mysig grillkväll med gänget! Gu så trevligt det kommer bli! Helt fabulous! Josefin sa något om en kladdkaka också... :) Antar att jag tar en sleep over hos David den natten. På söndagen ska jag och min babe hem till mig på Lidingö och ha det gött (antar att bikinin åker på) och åka vattenskidor! Jag har aldrig gjort det förut så detta blir premiär! Vi har haft vattenskidor och våtdräkter ett bra tag, men jag har bott i Strömstad mest under somrarna så jag har liksom missat det. Men nu jäklar! Haha. Får se om jag lyckas någe vidare då.. Kan inte bli annat än kallt :P

Ja, det blir min helg det! Underbart är bara förnamnet och jag längtar tills jag får gå för dan och sätta mig på båten till Tynningö...

Ha det finast!
Pussar å kramar



/emma.

Fredag snart?

Jag tycker det skulle vara fredag idag. Känns så. Det är strålande fint väder och vad gör jag? Sitter inne?! Helt sinnes. Men det blir väl så när man är vuxen och förståndig... Maja är här idag och hjälper mig lite, hon har Operationdagsverke i skolan då de samlar in 200kr i var till nån skola i Sydafrika. Kul med sällskap :)

I morgon är det i alla fall fredag (går tyvärr inte att styra veckodagarna) och då ska jag ut till Älsklingens landställe direkt efter jobbet. Jag ska ta båten här från Gåshaga nere vid Restaurang J och det tar bara 15 min till Tynningö! Hur coolt?! Hehe det låter va, att ta båten istället för buss/bil/tåg. Måste packa redan ikväll... och laga mat... och samla alla tankar som är utspridda överallt känns det som.

Men jag är glad för det :)

Puss på er!



/emma - Vill Ut

Time for some workout

Jag åt en glass. Men det är tillåtet enligt vårt lilla socker-och-snask-förbuds. Right?

MEN, jag ska träna idag, för att kompensera glassen liksom, så det är okej. Dave babe kommer hem till mig direkt efter jobbet och då ska vi äta lillebror Emils middag (spenatsoppa med ägg och ungspannkaka till efterrätt) efter det drar vi till Friskis (alla tre) för att svettas lite! Jag ska ta tag i en crosstrainer en stund, David tar löpbandet sa han och Emil? Efter att ha fått upp pulsen lite ska vi in på ett skivstångspass och lyfta lite "skrot". Och nu kommer "grejen": det handlar om att visa var skåpet ska stå! Jag kan ju inte visa David att jag är en klenis direkt, nej minsann, nu gäller det att spänna alla muskler och ta i för kung och fosterland. Inga ursäkter! Ojoj. Jag kommer få kämpa ;) Önska mig lycka till!

Pusss



/emma.

Morgonstund har guld i mun

I morse fick jag mig en underbart härlig morgonpromenad som friskvårdstimma. Gick till jobbet i mjukis/träningskläderna satt i receptionen i fem minuter innan kollegan kom och bytte av mig och då gav jag mig ut på min promenad. Solen sken (skiner) och det var helt fantastiskt skönt att vara ute. Det var varmt, jag hade musik i öronen och dansade nästan fram :) Det var då jag kom på hur härligt det är att börja dagen med en liten promenad, den behöver ju inte vara en timma, men en liten promenad i solskenet är verkligen en 10 poängare! Ska kanske försöka mig på att komma upp lite tidigare i morgon för att gå ut en sväng då innan jobbet... Får se om jag tänker likadant när väckarklockan ringer... :)



/emma.

Wow-faktor

Jag hade igår 29 besökare! Hur bra liksom! Mycket bra! Det är alltså rekordet för den här bloggen. Kan tyckas vara lite om man jämför med dem som har ca 300 000 besökare i veckan... Men jag säger bara GRATTIS BLOGGEN!



/emma.

Tatuerar sig fina damer?

Det är frågan det. Nu ska jag inte vara gammalmodig och säga att det inte är "fint" nog för en "dam". Men det är svårt att bestämma sig. Mycket svårt. Ska jag printa dit den där fjärilen jag tänkt på i många år och riskera att jag kanske tröttnar på den en dag? Är det verkligen "jag" att ha en tattoo? Jag känner mig just nu som en "snäll flicka" (om man bortser från håret då;) men har snälla flickor tatueringar? Visserligen är jag lite less på att vara en "snäll flicka" (är det tonåringen i mig som aldrig gjorde revolt som kommer fram först nu?) och vill vara lite cool. Kanske en följd av mitt tuffa hår... Det där begäret för en skinnjacka sitter också i fortfarande.. :) Nå hur ska det bli.. Får fundera vidare. Men en fjäril eller ett hjärta blir det i så fall.



Det där stället som hon ovan får sin tattoo är kanske inte helt fel? Lätt att dölja, men syns när man har bikini?! :)

/emma.


Att tvätta kort hår

I morse tvättade jag mitt hår för första gången sen det blev kort (i måndags) och det var verkligen annorlunda! Jag som är van att ha lååångt hår hade helt plötsligt (nästan) inget att krama in schampot i. Händerna gled hela tiden "av" håret och jag fatta ingenting. Haha. En vanesak I guess. En annan hår-grej när vi ändå är inne på det, är att varje gång jag klipper tjatar min frisör på mig att jag måste skaffa en hårinpackning. Jag har en tendens att få väldigt torrt hår, så det skadar ju inte direkt att ha lite återfuktande och vårdande "gegga" i det ibland. Nu har jag alltså köpt en sån välvårdande gegga, men nu har jag ju typ inget hår. Haha. Att jag alltid ska göra saker i fel ordning;) När det gäller vissa saker alltså!



/emma.

Det blev lite shopping ja

Fätan hade lite att erbjuda trots allt! Jag var tvungen att köpa mycket saker man "behöver", typ hårspännen, mousse och sån skit. Hittade ett sött linne i vitt på H&M med rosett, frågan är nu om det verkligen går ihop med mitt hår? Hade jag inte kommit överrens med mig själv om att det var coola kläder som skulle inhandlas från och med nu? Det kan man ju fråga sig. Det är i alla fall fint. Behålla? Halsbandet är av den lite längre modellen och hånget består av en berlock - älskar det redan! Sen köpte jag en mörkbrun ögonskugga på Make Up Store som jag planerat, köpte en ljus brun också av märket Isadora - den färgen är den bästa om man bara vill vara neutral!



Har lite avkopplande tid med mig själv och min Cosmo, Glamour och Desperate Housewives! Hääärligt.



Sen det där med godislöftet... En del av löftet var att om man fick något eller typ blev bjuden på fika skulle man få ta för att vara trevlig. När jag kom hem idag låg det just något trevligt på min säng, mamma hade lagt en Toblerone och ett rör med Italienska kyssar "Baci" (underbart goda i choklad och en nöt i varje + att de innehåller ett litet kärleksmeddelande - sweet) När man blir bjuden så månste man ju få äta av det, annars är det ju ohyffsat! Imorgon börjar allvaret igen, promenad på morgonen i en timma och sen ett skivstångspass på Friskis!



Love me for love's sake only stod det i min Baci nu :)

/emma.

Dagens look

Trots svårigheter att hitta lämpliga klädesplagg till min frisyr med edge blev det detta:



Okej okej, inga mer egopics för idag!

/emma.

My new hair is killin'

Fler bilder på mitt hår! Har verkligen fått många komplimanger idag - för mitt hår alltså. Och det är skitkul! Tjoho! Glömmer emellanåt att jag klippt det, hajjar till när jag ser mig i spegeln t ex :) Nu har jag testat en alternativ "tränings-frisyr" = två små toffsar, barsnligt men det enda som funkar på mitt numera korta hår!





Nog med egopics för idag? ;)

/emma.

Shoppinglistan

Detta skulle jag vilja köpa denna månaden, eller jag kommer nog närmare bestämt att köpa detta:

♥ Mörkbrun ögonskugga från Make Up Store - √
Ljus neutral ögonskugga - √
♥ Schampo och balsam
♥ Rengöringskräm och dagkräm från Weleda (finns i hälsokostbutiker) - √
♥ Torrchampo från Tony & Guy (måste testa!)
♥ Hårinpackning - √
♥ Present till Älsklingen!
♥ Nagellacket La Paz nr 71 från Malava (hittar ni det köp två flaskor bums!)
♥ Födelsedags- och inflyttnings-present till Sara Sweet
♥ Hårmousse - √
♥ Svart kajal - √
♥ Något klädesplagg som passar min nya frisyr med edge i! Kjol, klänning... Topp? (Delvis klart;)
♥ Sneakers/snyggare bekväma skor att gå längre i än med heels och ballerinas

Sen det jag kanske inte måste ha, men gärna vill äga :)

♥ Den där skinnjackan mitt hår desperat behöver
♥ De svarta pumps/skoletterna med rosett från Scorett (behöver jag säga mer...)
♥ Fint halsband - √

Nu kommer jag inte på mer, men jag lovar att listan kan göras längre!

Pusss



/emma.

Ciao bella!

Min mamma kom som sagt hem igår natt/morse från sin semestervecka i värmen! Hon kom ner till mitt rum i morse, främst för att kolla in min nya frilla som Maja skvallrat om, vi fnissade och kramades en bra stund. Hon berättade att hon haft det fantastiskt, dock inte lika fantastiskt resesällskap (hon skulle ha tagit med sig mig!), och att hon och jag verkligen måste åka dit tillsammans någon gång! Hon hade bland annat gått förbi ett skyltfönster med en enorm affisch som talade om att Jimmy Choo's butik snart öppnar där. Jag är inte alls avundsjuk, verkligen inte... Hon tog i alla fall ett kort på den för att hon tänkte på mig :) Om vi åker dit någon gång i framtiden måste jag köpa minst ett par skor från den butiken! Det är ett löfte.



Bild tagen av mor i Rom.

/emma.

Butterflies

Jag är faktiskt sugen på en tatuering. Har varit det den senaste tiden, okej då, typ en vecka ;) Jag både gillar tanken och ogillar den på samma gång. Skulle jag passa i en tatuering, eller rättare sagt skulle en tatuering passa bra på mig? Det är ju lite en image grej och ja jag är kluven. Vill i så fall ha typ ett hjärta (bara konturen i svart) eller texten Love i skrivstil eller som jag var inne på för flera år sedan en fjäril. Köpte till och med örhängen för flera år sen, som har den formen på fjärilen jag vill ha om jag skulle tatuera mig. Den andra frågan är var jag skulle placera den? På ena skuldran (vänster) är ett bra ställe, man förändras inte så mycket där, än om t ex sätter den mitt på rumpan och om 50 år har rumpan en anna form än idag (svårt att undvika), den lilla akvariefisken blir då en valross... Nej skulderbladet blir nog bra, nackdelen där är dock att om jag t ex skulle gifta mig, i den klänning jag har i mina tankar, så skulle tatueringen synas och det gillar jag inte riktigt. Vill både kunna visa och dölja. Dilemma va? :) Vi får se. Detta är inget man bara kastar sig över. Måste nog fundera en bra stund!

Puss



Vill nog ha en fjäril trots allt, som jag var inne på från första början, men inte i färg! :) Hum. Får fundera lite...

/emma.

Mitt hår behöver en skinnjacka

I och med mitt "nya coola jag" har det uppstått ett litet problem. Min garderob. Allting jag äger (ja nästan allt faktiskt) är av det gulliga slaget och passar bäst till långt hår. Nu när jag gått och skaffat Mrs Beckham-frillan som innebär en look med mer edge än innan, är min garderob på tok för sockersöt för mig och mitt hår. Min frisyr behöver rent ut sagt en skinnjacka! Det var det första jag sa till mamma i morse när hon kom för att säga hej (hon har varit i Italien en vecka). Hon bara skrattade, men höll med. Alla klädesplagg jag har är blommiga eller rosa eller gulliga, hello liksom? Jag behöver alltså shoppa till mig och mitt nya hår. Tänkte mjukstarta lite i eftermiddag redan på Fältan. Nu tänker ni så här: "Shopping låter ju kul" men då säger jag så här: "Tänk på all skit jag redan har i garderoberna som jag typ inte kan använda längre!" Så lite sorgligt är det ju om jag inte får använda min blommiga kjol eller mina rosa tröja med stor rosett fram utan att håret skär sig med kläderna! Ett i-landsproblem något? Jo, i allra högsta grad. Men tänk bara på mina stackars plånbok! + de stackars klänningarna jag tänkt ha på mig i Paris, de kommer kanske få stanna hemma om de har otur? Haha. Skit i det. Nu ska mitt hår få en skinnjacka!

Over and out!



/emma.

Too cool for school

Yeah. Min frisyr är killin'! Innan hade jag en söt ganska intetsägande frisyr men nu, nu har mitt hår identitet! Kan fortfarande komma på mig själv att fundera om jag är samma person som innan? Jag menar, det sitter ju en hel del personlighet i håret, speciellt om man haft längre hår större delen av sitt (unga) liv och sen klipper sig kort. Det är en himla skillnad i alla fall! Visst jag har fortfarande lite längd framtill men bak är det kortare, kommer knappt ihåg när jag hade så här kort senast?! Förut (innan jag klippte mig) kunde jag ta tag i håret bakifrån med min hand, men nu är jag inte ens i närheten av något hår, hur mycket jag än spretar med fingrarna! Frisören klippte av ca 25 cm där bak! :-O Jisses. Men det är soft. Jag är nöjd med min nya frilla och mitt nya jag! Känns bra. Ser till och med äldre och mer vuxen ut och det är inte fy skam det inte! Speciellt inte om man vill komma in på alla uteställen i Sthlm ;)



/emma.

The new hairdo

Jag är numera Mrs Beckham! Yes. Och detta är verkligen nytt för mig. Har första gången i mitt liv gjort något aningens galet med mitt hår, inget vanligt och aningens tråkigt här nej, nu är det annorlunda grejer! Har inte riktigt vant mig än men hitills har jag bara fått fina komplimanger. Av älsklingen som plockade upp mig efteråt och av syrran och av Elina. De är de enda som sett frillan än. Får se i morgon vad jobbet tycker, och mamma! Mamma som kommer hem från Italien i natt :)

Tjo. Vad tycks?



Slår två flugor i en smäll och visar en himla massa bilder på både håret och dagens outfit. Är typ osminkad och trött på sista bilderna, men det får ni tåla. Försöker fånga frisyren på bild!

Puss på er och sov gott!

Det hänger på håret!

Snart är det dags att åka till frisören. Håll tummarna för att det blir bra :) Har fortfarande inte vunnit min egen inre kamp när det gäller hur håret ska bli. Kort(are) eller bara toppa och vara tråkig. Nej tråkig vill jag inte vara, det vet jag. Frågan är bara hur pass modig jag ska vara?! Vi får se. Älsklingen tyckte att det inte lät helt fel med lite kortare, frågan är bara vad lite betyder? Var nog lite snäll när jag beskrev hur kort jag menade, till axlarna typ sa jag. Men vi får se hur pass bra frisörskan är på att övertala mig till kortare/längre... Spännande, minst sagt. Det hänger på håret!

Puss så länge!



/emma.

Kort vs. Långt

Jag ska klippa mig! Men fan, hur? När jag frågar de kvinliga kollegorna säger det "Jaa gör det, de skulle du passa i!" Medan de manliga kollegorna säger "Nää jag gillar när tjejer har längre hår" eller denna favoriten "Vill du se ful ut klipper du kort" Haha.

Vi får väl se hur det slutgiltiga resultatet blir, ska bara sammanställa resultatet från panelen (kollegorna) och åka till frisören direkt efter jobbet. Hua. Hjälp mig du med! Hur ska min frisyr se ut? Måste nog smsa och fråga älsklingen vad han tycker.

Mitt argument mot killarnas negativa reaktion: det växer som ogräs! Snart har jag långt hår igen :)

Heeeelp meee!



Kort vs. Långt, vad blir det?

Långt hår är ju fint, men jag är lite less på det! Har ju många år på mig att ha det långt... Blir det en Beckham (högst upp till höger)? Behöver jag tillägga att bilderna är ett montage? ;)

/emma.

Hjälp!

Jag är en sån där person som får "infall", allså kommer jag på något jag vill göra/ha vill jag göra/få det på en gång! Förutom att shoppingabstinensen är mycket svår just nu vill jag dessutom klippa håret! Nu nu nu! På en gång. Tålamod någon? Nepp, i sånna här situationer, när jag fått för mig nåt, kan jag rakt inte lugna ner mig! Jag vill att det ska hända på en gång, bums, inga ursäkter - nu! Haha. Om jag är en jobbig person att vara med? You tell me. ;) Nu är ju den stora frågan hur jag ska klippa mig. Är som sagt trött på mitt långa, tjocka (inget att klaga på iofs) friss som bara hänger och är booring. Nej, jag vill se en förändring, frågan är bara vad för förändring? En kollega kom nyss förbi och hon har klippt sig i den "kända" kändisfrisyren, typ page med längre hår fram och lite kortare i nacken, tänk på Victoria Beckham så fattar ni. Är det too much? Eller ska jag bara våga och göra slag i saken!? Hum.. Hjälp som sagt!



Är jag nästa Beckham?

/emma.

Leave it for another day

Det där med att ladda upp alla helgens bilder... Det kommer ta sin lilla tid så jag struntar i det i kväll, tar det i morgon eller så. Men alla (nästan) bilder ligger i alla fall på facebook nu så där kan man kolla, om man är kompis med mig alltså ;) Alla bilder på min lilla sockernos Rasmus har inte laddats upp någon stans, blir förmodligen bara här. Bjuder på tre av alla de bilder han fastnade på!

Gonatt och sov gott!







Visst är han to die for? ♥

/emma.

Den där fina

I fredags hade jag på mig mitt nya fina linne från Lindex. Det är verkligen något utöver det vanliga och är så fint. Den kan göra vem som helst glad! Se själv.



/emma.

Dagen

Är man väldigt trött om man tar tvål i håret istället för schampo? Jag tippar på det faktiskt. Även fast jag inte drack en droppe alkohol i går kände jag mig bakis idag, kanske fick jag min dos baksmälla idag istället för igår? Kroppen är konstig ibland alltså. Vaknade halv elva och åt frukost, sen satt jag i sängen med datorn och tvn som underhållning. Efter ett tag mådde jag inte så bra så jag la mig för att sova två timmar till. Kl 15 ringde väckarklockan och jag gick upp till köket och tog mig en macka, satt ute i solen med nya Glamour och hade det skönt tills jag var tvungen att gå till tåget mot Friskis och skivstångspasset. Kom ganska precis hem och gick direkt till middagsbordet där det stod grillad fläskfilé till förfogande - mums! Nu sitter jag här, nyduschad och redo att blogga, lägga upp bilder på Facebook och skriva ett och annat mail. Kanske att jag får lite glass sen också.. Om jag är snäll :)

Appropå glass, på måndag startar mitt godis-, bakverk- och snask-förbud, det var Josefin som sa att hon och Erika skulle börja med det nu på måndag och då tänker jag banne mig haka på! Det är det enda som biter på mig, att verkligen ha diciplin i sånna frågor, om jag så mycket som tar en liten ynka godisbit är det kört. Glass ska dock var okej eftersom det är sommar och det håller jag heeelt med om :) Önska mig lycka till!

Nu ska jag börja rensa och kolla på mina bilder i kameran, see ya soon!

Puss

1002

Fasen, jag missade det, i alla fall en stund. Förr förra inlägget var mitt 1000:e! Jäklar vad jag har skrivit...


In bed with Emma

Neej nu ska ni ni inte börja tro något. Men ja, faktiskt, jag sitter i sängen med datorn i knät och Gilmore girls på tvn. Kom hem ganska sent igårkväll så det är faktiskt okej. Efter Eurovision song contest som var slut strax efter tolv skulle jag och Loijs ta oss hela vägen hem till Lidingö. Det skulle ta en timma och fyra minuter så det var helt klart överkommligt, men shit va trött jag var (ska jag säga fortfarande)! Som vanligt vann fel låt! Vad tänker folk egentligen, det var ju typ den sämsta som vann? Nä det finns inte hopp om mänskligheten. Själv gillade jag några stycken t ex Norge, gillar hennes röst liksom. Kan inte förklara. Men här är låten om du vill lyssna. Dock snackar de typ spanska eller nåt innan låten kommer - håll ut!



Vidare så ja, det är morsdag! Glöm inte mamma idag!

Ojojojoj! Jag hittade den! Låten som försvann nån gång där i Strömstad! När jag kollade på Eurovision 2004 i mitt lilla krypin ovanpå ett garage var det denna låten som fick mitt hjärta att slå fortare. Men jag hittade den aldrig (youtube fanns typ inte) men nu har jag hittat den! Här är den för dig som vill lyssna. Cypern står för dessa fina tunes :)



Räkna också med lite galna bilder från igår ;) Vi spelade bland annat Twister - haha - I say no more.

Puss på er så länge!

/emma.

In Uppsala visiting my little brother

Är, som rubriken meddelar, i Uppsala at the moment och hälsar på solstrålen Rasmus och resten av denna sidan av familjen. Han har verkligen växt mycket sen sist (påskas) och är i dag 11 månader! Grattis på dig gullunge :)

Var precis ute och övningskörde med pappa på grusvägarna här i skogen (de bor i skogen) och det gick riktigt bra! Utan att ha press på sig med andra bilar och cyklister, så denna gången var pulsen inte lika hög som när jag körde hemifrån till Lidingöbron första gången. Kul! Jag vill verkligen ha det där körkortet! Snart.

Om en stund ska jag åka till Sthlm igen, ska direkt och möta upp David i Fruängen där vi ska köpa lite middag i form av thaimat! Mums. Sen ska vi vidare till Johan (en av de tre Johan som var med på grillkvällen igår, vad gäller grillkvällen var det superkul! Berättar mer i morgon och räkna med massa fåniga bilder;) och ha vår schlagerafton! Loijs kommer också och vi blir typ samma gäng som igår! Skoj, skoj! Naaajs asså :)

Ha en skön kväll! Här är en mobilblid på Rasmus, hann precis fånga ett big smile :)

Puss på er!



/emma.

Moulin Rouge, baby!

Jag har precis gjort det! G-J-O-R-T D-E-T. Jag har bokat platser till mig och min älskling på Moulin Rouge den 12 juli! Eftersom lönen trillade in idag kände jag att jag skulle vara snabb och boka innan det blir för sent. När jag valt datum och klickat mig vidare och möts av en rad på engelska, min tolkning av texten på svenska: Det går inte att boka den tiden det datumet då det nästan är fullbokat. I samma stund jag läser det tar jag ett djärvt beslut och grabbar tag i telefonen och ser mig själv slå nummret till Paris. Ohh la la la. Parlez vous francais? NO NO. Så... På ganska knackig engelska får jag fram att jag vill göra en bokning den 12th of July kl 9 PM, vad jag heter och jag upprepar allt hon säger för att vara helt 100 på att allt är rätt. Sen frågar Loijs om jag inte bad att få en konfirmation på min beställning? Nää. Så jag ringer snällt tillbaka och trackasserar den snälla damen/kvinnan/tjejen igen. Att stava min mailadress på ett mer korrektsätt var det inte tal om, här var det "J" som i Januari och "S" som i Susana. Haha. Tur att hon inte vet vem jag är :) Men nu är det klart! Helt fantastiskt! Och jag ska få klä upp mig till tänderna/klackarna! Tjoho :)

I can't wait untill we get there baby ♥




/emma.

P.S. Tydligen är vi gifta också, jag och David alltså, för nu när jag fick reservationen är jag Mrs Emma Sonesson. Hehe. Ingen Mrs Träger här inte, sorry honey ;)

Skön helg

Fredag! Igen! Woho och tjoho! Jag gillar fredagar om man säger så.

I dag har jag på mig ett nytt linne (mm jag vet men till mitt försvar fick jag 30% rabatt) från Lindex, det är vitt och väldigt fint. Gulligt alltså, kanske tar en bild senare! Känner mig fin i det :) Vi går vidare till helgen. Direkt efter jobbet ska jag greppa min Mulberry Bayswater och gå till ICA där kött ska inhandlas. Jag ska sen raka vägen till min David och Älvsjö där grillning står på schemat! Vårt lilla gäng kommer för att ansluta sig till grillningen lite senare - det ska bli såå kul! Solen skiner också så det blir nog en himla fin kväll! Dave sa något om rövin, mm känner verkligen för rött vin faktiskt! Sak bli en helt lovely kväll!

I morgon blir det en lång dag, alltså inte tråkigt-lång-dag mer: mycket-kul-att-göra-lång-dag. David jobbar kl 5.00 men jag sover nog en liten sund till innan jag beger mig in till Centralstationen och sätter mig på ett tåg till Uppsala. I Uppsala tänkte jag spendera min dag hos pappa och solstrålen Rasmus! Sen ska jag tillbaka på kvällen till Sthlm och Älvsjö då det ska bli schlagerkväll hos en i "gänget". Det ska också bli stört-skönt och soft! Älskar när det inte krävs så mycket och att man bara kan chilla (brat varning?). Söndag, jao, sega runt blir det nog, sen ska jag träna skivstångspasset kl 18.00. David ska också vara med! Haha. Min bror och jag börja snacka om det igår nämligen (min bror Emil brukar hänga med mig på det passet) och då hakade David på. I onsdags orkade jag ingenting så jag undar om det blir något snack om att stila för min del. Troligtvis inte, så som det sved i mina muskler! David däremot, ja, undar hur många vikter som får plats på skivstången?!

Vi får se om jag får möjlighet att titta in här något mer, idag eller under helgen, om inte önskar jag dig en trevlig helg!

Puss å kram


/emma.

Min David

Min Dave Babe är fin han. Dock har han inte riktigt fastnat på något kort, än. Jag ska vara ärlig att säga att jag är lite feg, alltså att ta kort på oss två. Typ: "Älskling!? Se glad ut och kyss mig så tar jag ett kort" Jag vågar inte det. Varför inte, kan man ju fråga sig? Jag blir typ blyg, tänk om han tycker jag är fånig? Nu tycker han (nog) inte det så det är ju bara löjligt! Hum. När vi åker till Paris - då jävlar - ska det tas kort! Vill ha ett fint kort i en ram också nån dag... Dags att öva upp färdigheterna då?! Själv har jag inga större problem med kameror, linslus som man är ;)

Här är ett annat kort från i fredags (som någon annan tog) och som ni ser var David inte helt med på noterna. Men det är i alla fall en bild på oss :) Hehe. Kanske ska sikta in mig på att ta en bättre kort, där båda kollar in i kameran, men detta är i alla fall en början!



Puss ♥

Greyish på gråskalan

Dassig va ordet. Kolla runt på Facebook och hittade lite nya bilder på mig från lite "evenst" och nää, ser jag ut så? Ser så blek och glåmig ut. Visst jag är blek, men måste jag se grådassig ut för det? Dags att satsa på lite BUS (brun utan sol) i fejjan? Kanske det, det här går ju inte för sig! Kan jag skylla på dålig kamera och missklädsamt ljus?



Tjo, hey grey (jag alltså). På Sophies (längst till höger) inflyttningsfest.



"Mamma säger att tjocka barn inte kan le, det kan dem visste'!"



Denna bilden (ovan) är från i fredags hos Lovisa, som också är på bilden. Inte så grå kanske... Jag alltså.



Hoho i stugan (Sophies "stuga")



Kolla in gråheten på mig sista bilden här (fortfarande inflyttningsfesten)! I övrigt så säger jag nog att jag anar en antydning till grådassighet. Kan ju inte rå för att jag är en blek en :) Äsch jag lägger nert! Ska sluta klaga och köpa lite BUS istället! :)

Puss på er!



Make up your mind

Varmt eller kallt? Vår eller höst? Ljus eller mörker? Regn eller solsken? Kan vädret aldrig bestämma sig? Om det inte gör det snart får jag stora problem. Självklart snackar jag om kläder. Haha. Som idag, jag sätter på mig enbart mörka ting, vilket jag ångrar nu i efterhand. Svarta jeans och mörkbrun tröja - hur vårigt är det på en skala? Inte alls. Så det är segt, jag är vinterklädd. Men jag skyller på vädret som inte kan bestämma sig! + att det är (som vanligt) kallt här i receptionen - burr. Äsch.

Detta, fast andra jeans och annat halsband är min vinter-look idag. Bilden snodde jag från min egna blogg :) Hade detta på mig i oktober när jag åkte till Göteborg senast, har nog inte haft det sen dess? Joo, eller? Aja. Typ så här ser jag ut idag - vintrig.




Kan också säga att jag ville slå ihjäl väckarklockan i morse, så en promenad blev det inte. Kanske hinner gå en sväng efter jobbet efter att jag lagat mat och dammsugit mitt rum, innan David kommer. Javisst, min älskling tittar förbi och vi ska kolla på Carnevale serien vi "följer" (har lånat boxarna). Den är verkligen bra och spännande! Ser fram emot det :)

Puss så länge

God natt!

Nu efter jobb, ett pass med skivstång, 10 min på crosstrainern, 12520 steg "gådda" (stegräknare i mobilen), Greys Anatomy och två avsnitt SATC ska jag sova. Är trött. Funderar på om jag ska gå upp och ta en promenad i morgonbitti igen? Ja kanske. En halvtimma kan ju inte skada :)

Sov sött!

En smaksak

Jag behöver en eltandborste. Ja faktiskt jag behöver en. Känns som om jag inte sköter om mina gaddar lika mycket som jag borde. När vi ändå använder ordet "borde", borde jag köpa typ Listerin som är så stark att man tappar både andan och förståndet. Hua. Har bara testat det en gång och då trodde jag att jag skulle dö, mina läppar brände och de kändes som de svullnade till Pamela-Anderson-size. Aja. Tandtråd kanske räcker. Och en sån här rosa eltandborste så klart. Denna ska finnas på Teknikmagasinet. Efter fredag är det dit jag går  - bums!




/emma.

Ompyssling

Jag är frussen (som vanligt) sitter här med filten om mig och väntar på bättre tider. Neeej, nu ska jag inte vara sån (negativ), nu ska jag vara positiv! Har pysslat och grejat på ganska bra här på förmiddagen och känner att jag har koll på läget (kommer bli liv i luckan sista dagarna denna vecka)! Tänkte snart sätta igång och göra alla fakturor, eller iaf börja och försöka hinna med alla! I morgon blir det mycket spring och fakturorna får inte bli liggandes för länge! Tjopp tjopp - fort ska det gå. Tur att det är kul också.. Nej positiv skulle jag ju vara! Tjo! Något som antagligen skulle få mig mer positiv är ett litet hemmaspa till mig själv, inget fancy, bara lite mys. Typ tända nåt/några ljus, måla tånaglarna och smörja in benen med olja eller nåt. Haha vad det lät. Men ja, ungefär så blir det väl. Målade (finger) naglarna i morse och filade dem fina - så dem är jag nöjd med! Man behöver pyssla om sig själv ibland! Ska pyssla om mig själv när jag kommer hem i kväll efter träningspasset på Friskis. Yes, du hörde rätt, idag blir det skivstångspasset kl 18.30 och innan det ska jag till centrum och köpa pollenallergitabletter (igen). Kanske cross-trainern råkar användas idag igen innan passet börjar? Funderar om jag ska våga mig på trappmaskinen också, vadmuskler hotade Loijs med att jag skulle få, men jag tror också rumpan får sig en match av den maskinen?! Hoppas på rumpan :)

En annan gång man uppskattar att vara fin, alltså fin färg på tå-naglarna, lena och peelade ben och kanske att man fuskar med Brun Utan Sol (BUS), är när det är dags för bikinin att dammas av och användas. Första gången på stranden känns sällan 100%-ig vad det gäller att man är blek eller tycker att träningsförsöken inte gett tillräcklig effekt. Att "visa sig" på stranden i bikini kan ta emot ganska rejält. Jag och säkert många fler känner nog lika dant. Då kan det vara extra viktig att ha lite "hemmaspa" där man filar, smörjer in, skrubbar och "fixar" sin kropp, då kanske det känns lite lättare. För säg, vem blir inte glad av en pigg färg på tå-naglarna? Eller visst känner man sig inte lika blek och glåmig om man grundat med lite BUS?



/emma.

En miss

I dag när jag skulle ut i matsalen och äta lunch hände det som inte får hända. I alla fall om man förväntar sig att få mat. Jag hade inte beställt mat till mig själv! Jag hade lagt upp maten på en tallrik och skulle precis värma det i mikron när jag ser att jag inte är med på listan. Eh. Va? Det är ju jag som typ är ansvarig för matbeställningarna och att alla får mat. Men jag då? Haha. Så i dag blev det frukost till lunch, fil med flingor och tre knäckemackor med skinka. Nyttigt? Hum. Ville ju ha varm mat då det är kallt och regn i luften!

/emma.

Duktigt Emma!

Klockan är 8.05 (just nu) och jag är inte på jobbet. Nej för tänkt, jag har tagit min friskvårdstimma idag. Jag gick upp sex som vanligt och gav mig ut på en promenad i nästan en timma i morgonsolen. Därför har jag en timma extra nu! Ska bestämma mig för vad jag ska ha på mig, annars är jag i stort sett klar att gå till jobbet :) Känns fantastiskt att vara hemma vid den här tiden! Att man varit uppe sen sex och hunnit med massor, ätit frukost, sminkat sig och allt det, ja förutom att klä på sig då!

Funderar på om jag ska leta reda på något recepet till i morgon då det är min mat dag... Alltid lika segt! Har så dålig fantasi! :) Vet du något billigt, lätt och nyttigt recept - hand it over!

Nu ska jag stirra in i garderoben i tjugo minuter och hoppas att något hoppar ut och vill vara min outfit i dag. Haha. I ala fall, jag tänkte bara säga hej!

Puss å hej, ha en fin start på dagen!

Glömde en sak

Måste berätta att jag stod på creoss-trainern en timma i dag på Friskis! Fick ont i fötterna men det var typ allt:) Tjoho! Känns riktigt bra. Sen gav jag roddmaskinen en match (i typ tre minuter) bara för att, innan jag gick hem. I morgonbitti ska jag ha friskvårdstimma innan jag ska jobba och jag tänkte ge mig ut på en timmas promenad i solen (håll tummarna) :) Weho! + att jag ska träna ett skivstångspass efter jobbet sen. Kommer bli bra!

Nu ska jag sova! Puss å godnatt.

/emma.

Tisdagens

Innan jag packar ihop för i kväll tänkte jag visa hur jag såg ut idag. Kände mig ganska fin, somrig och så :) + att jag var förlovad idag också! Ibland gör jag så, jag förlovar mig med mig själv för en dag. Har en billig men fin ring som bara passar på det fingret (ringfingret), så varför inte?







Förlovningsringen från Glitter, kosta kanske 60kr - visst är jag billig?! Hehe. :)

/emma.

Burr

Morgonen som började så bra, när det gäller vädret alltså. Det var strålande sol och promenaden på en halvtimma gjorde verkligen bara gott. Det lät väl vuxet?! :) Nu har det regnat till och från, det är iskallt ute och jag huttrar inomhust. Hur jag vet att det är kallt ute? Jo, du förstår, när de öppnar dörren för att bära in spånskivor och allt sånt till "nybygget" på övervåningen blåser det kalluft rakt in och mina fingrar blir ganska stela av kylan (inte så bra när man ska skriva snabbt). Hutter. Burr. Tur att man har en filt. Men man kunde så klart haft en varmare! Eller en varm kram kanske :)

Snart (om 15 min) ska jag åka och träna på Friskis! Härligt härligt:) Min Detox-flaska på en dryg liter är snart slut (för dagen) och i morgon är det en nu! I kväll är det DH (Desperate Housewives) kl 21 och det ser jag mer än väl fram emot! Yeey. Vad mer? Juste, rummet är fortfarande ett bombnedslag och det ser ut som att det har dragit fram en liten cyklon och slungat runt alla kläder överallt - nu tar jag i, i underkant. Behöver utrymme! Gimme some! Appropå utrymme hitta jag en fin lägenhet som ligger på Lilla Essingen, typ rakt åt skogen, snarare en ö, men i alla fall långt bort! Hum.. Fin var den!


Puss å hopp, nu ska jag snart skutta till Friskis!

/emma.

Finest?

Haha. Frågetecknet förstår ni när ni ser bilden. En fotograf kom och körde upp systemkameran under näsan på oss i lördags när vi var inne på Solidaritet. Min fråga är om de inte vore på sin plats att de retucherar bilderna? Jag vet att när jag var ute i Uppsala mycket förr var jag med på en del mingelbilder (haha) och då såg man så jävla snygg ut. Faktiskt! Man hade en gyllene lyster över hela kroppen, hyn var perfekt och ögonen var inte alls så där fylle-blanka. Jag trodde ett bra tag på att jag faktiskt såg så där bra ut in på småtimmarna tills nån påpekade att de faktiskt var retucherade bilder. Men orka retuchera ca 200 bilder per utekväll? Gör de sånt? Undrade jag. Tydligen gör det de för min kompis var ganska övertygande och jag insåg att man kanske inte är snygg kl 3 på natten när man dansat och dryckit alldeles för många drinkar. Haha. I guess not.

Denna bild är som sagt den nakna (oretucherade) sanningen.



/emma.

Hurtigbulle

Jag är både hurtig och en bulle. Hehe. Skämt och sido. I morse gick jag upp tio minuter tidigare och gav mig ut på en halvtimmas power-walk i solskenet. Väldigt härligt faktiskt! Inte en själ var ute (utom en tjej som var lika hurtig som jag) och solen sken rakt i mitt ansikte hela vägen längs med vattnet... Fantastiskt härligt! Kom hem en halvtimme senare, åt frukost, duschade och klädde på mig (gick relativt smärtfritt då jag valde kläder dagen innan) och sminkade mig lite (glömde böja ögonfransarna! Oj oj. Men de är typ obefintliga då pollenet och dess följd av att det kliar i ögonen gör att de stackars ögonfransarna som sitter kvar lätt kan utplånas vid minsta lilla. Tänkte därför skona dem i dag från metallögonfransböjaren som en godgärning till mig själv. Dock ovan med det, asså jag ser ju inte huruvida mina ögonfransar är böjda eller ej men omgivningen... Eh. Kommer ingen stans med det här så jag droppar denna "tråden".

I dag efter jobbet ska jag till Friskis och ställa mig på en cross-trainer, det är nämligen inga roliga pass så jag vålgästar gymmet då det är fri träning där nu i maj - man får passa på!

Nu ska jag klunka lite detox. Puss så länge!



/emma.

En författare

En av mina favorit författare Denise Rudberg som skrivit många bra böcker t ex Matilda, Vänninan, Storlek 37 osv. Alla hennes böcker utspelar sig i Sthlm och i de lite "finare" kretsar, alltså karaktärerna har inte direkt ont om pengar, men det finns så klart andra problem inblandade. De är i alla fall riktigt bra och jag har alla hennes böcker, nu kommer det snart ut en ny och en annan (ny) sak är att hon har börjat blogga! Hur kul liksom?! Den bloggen började jag genast prenumenera på på Bloggkoll.se. Då behöver man inte bara se fram emot böckerna liksom :) Sen har jag en kollega vars nån släkting känner/är gift med henne. Coolt va! Det är i Stockholm det händer :)

Här är länken.



/emma.

Ladies night

I lördags var det tjejkväll! Shit va kul vi hade det! Jag drack en vinare (ja själv) och två baileys shots (också själv) men klarade mig relativt ståendes :) Inte värre än förra fredagen om man säger så, vaknade upp utan bakis symtom också så det var ju en lättnad. I alla fall. Redo för lite bilder? Jag vill varna känsliga tittare att vissa bilder kan upplevas något vulgära. Men tänk dig fyra tjejer en natt på stan, det här min vänner är den glada sanningen!



Älskar färgen på nagellacket, ska köpa den på fredag (löning)! :)



Vi skulle le som Chandler i Vänner, så där stelt och krystat liksom, lyckades vi?



Var tog ditt huvud vägen Josefin? ;) Och var hade vi ont?



En busskur har aldrig varit roligare!



Smygreklam för Åhléns?



Ingen kommentar...



Indiana Jones, do you love me?



Fjortisminen? På mig alltså ;)



Mer konstiga miner och 150kr fattigare inne på Solidaritet.




Nu ska jag sova. Puss å sov gott!

/emma.

Kräm, blå och skolfröken

Idag och i lördags (på dan) hade jag samma outfit. Jag hittade på den i lördags och då gillade jag den så pass att den fick åka på idag med! Skönt tyckte jag, bara att sätta på sig det och veta att det var bra liksom. Skönt. I morgon vet jag typ vad jag ska ha på mig så jag hoppas det tar lika kort tid som i morse :)

Här har vi det, kräm-vitt linne och exakt samma nyans på koftan från H&M, den mörkblåkjolen från Indiska och bältet även det från H&M. Utomhus var det den svarta trenchcoaten som åkte på, blomiga sjalen från Åhléns och så klart Mulberry Bayswatern. Mamma tyckte jag såg ut som en skolfröken. Plus eller minus? Hum. Får fundera på det...





Så vad blir det, skolfröken?

/emma.

Den där kladdkakan

Jag skröt i fredags (tror jag det var) att jag och Loijs skulle käka kladdig-kladdkaka på söndagen. Eftersom jag försov mig blev det inte mycket snacka om en kladdig-kladdkaka. Nu har hon (Loijs) erbjudigt mig att komma över för en liten bit av det som finns kvar och jag är ju inte sen att banga ;) Frågan är om man ska ta det innan middagen eller efter? Får fundera på det... Kanske ska ringa Maja (dagens middagsansvarige) och fråga när maten blir klar.

See ya. Emma ska käka kladdkaka - var så säker :)


/emma.

En lägenhet, tack

Jag vill ha en lägenhet.

Nu ska jag affirmera lite och som ni vet gör man det i "nu-form" (kommer inte ihåg det fina gramatiska ordet för "nu-form" just nu. Sorry Sara.)

Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet. Jag har en lägenhet.

Osv.

Tror ni jag får en nu? En sån lägenhet som Carrie i Sex and the City har.



/emma.


Swish

Så var den helgen förbi. Söndagen för min del var extra kort då jag vaknade kl 14 av att Loijs ringde och väckte mig. What?! David hade ringt mig halv tio och då somnade jag om ganska fort, till kl två tydligen. Jag fick ganska bråttom! Att äta kladdkaka med Loijs missade jag :( Men tydligen fanns halva kakan kvar idag så kanske kanske att jag får mig en bit... Dock borde jag träna... Hum hum.. Vi får väl se vad som vinner: kladdkaka eller träning? Hård kamp - not. I alla fall. Jag skulle vara hos David vid 17-tiden och jag fick liiite ont om tid att göra mig i ordning, nyktra till (näärå) och packa ner det viktigaste. Men jag fixade det! Hos David serverades det god god middag och hans farmor var på besök - väldigt trevligt! Så mysigt.

I morse var jag seg och trött och undrade varför det var måndag så snart. Fick inget svar på den frågan så jag gick upp och sminkade mig. Fick skjuts till Telefonplan och sen började resan till jobbet i sällskap med körkortsboken. Solen skiner och det är alltid lika härligt, dock är det ganska kallt men att himlen är klarblå gör ju inget:)

Pussar



Någon som också längtar till fredag? (Läs: löning).

/emma.

P.S. Jag låg i sängen för att sova först kl 04.05 på söndagmorgon om det ursäktar att jag var något trött (senare) på söndag morgon :P

Försvunnen

När man flyttar är det alltid något som lyckas försvinna eller komma bort. Ibland hittar man det igen men andra gånger återser man aldrig det som försvunnit. Jag har flyttat några gånger (drygt 20ggr eller nåt) så det har ju blivit några vändor med kartonger, flyttlass och det eviga "packa-upp-packa-ner". Phu. Eftersom jag förmodligen flyttat fler gånger än jag är år fyllda vet jag att flytteriet inte är slut än på ett tag, jag har ju "vanan" innne om man säger så. Jag hinner nog flytta några fler gånger innan det är dags att lugna ner mig. Känns så iaf. Men vem vet även jag kanske rotar mig så småning om.

Den senaste flytten, nu innan jul, fungerade relativt smärtfritt. Om man bortser från att huset inte var färdigbyggt och att det var snorkallt i alla rum (mitt var så klart kallast) så återfann jag de flesta av mina nerpackade grejer. En sak jag har kommit att sakna nyligen är mitt hårspänne. Mitt vita fina hårspänne jag köpte i Norrköping för många år sedan när jag var och hälsade på Anna. Tror jag gick i tvåan på gymnasiet. Det är som plattor av vita snäckor, pärlemors-aktigt. Aboslut inga snäckor men ja, svårt att förklara materialet. Nu är detta spänne borta! Var tvungen att köpa ett nytt... Denna typ av spänne är inget jag använder ofta, men ibland måste jag det (det vill säga bad hair day) och just det vita var ju min darling. Aja. En dag kanske jag återser mitt fina vita hårspänne, men tills dess får jag använda mitt nya andra (som absolut inte ersätter det vita) men nåt måste man ju fixa håret med när det krisar sig!

Så här ser mitt försvunna spänne ut:



Va ljust hår jag hade...

/emma.

Lördag

Du var man mitt i helgen (igen) och just nu roar jag mig med städning faktiskt. Låter lika kul som det är... Rensar bland papperna på skrivbordet och sängen är full med alla de där kläderna som inte har något hem sen jag slängde ut byrån ur mitt rum... Ett senare problem.

I morse vaknade jag av att David sa godmorgon kl 8.30 och ville gå upp (han skulle upp senast kl 9 för att sen hjälpa en kompis att flytta). Jag var lagom pigg på det men väl uppe i köket, när jag intagit lite näring, var jag mitt glada pigga jag igen. Nåväl. Typ i alla fall. Nu är det alltså städning för fulla muggar (inte just nu kanske) och snart ska vi stoppa i oss lite lunch, bestående av gårdagensmiddag Thaiköttbullar. Jag har gjort dem en gång tidigare till middag och det är sååå gott! Det var alltså svajngott! Mm. Misstaget att jag slängde ner hela paketet köttfärs och började röra i grejer var en smärre sak. Vi skulle använda 1 kg istället gjorde vi köttbullar av 1,6 kg... Stackars David fyck rulla en del köttbullar ;) Vi blev mätta i alla fall! + att vi får lunch idag. Så helt tokigt var det ju inte ;) Efter lunchen ska Maja, mamma och jag in till stan och kolla på bio - Min brors flickvän och det ska bli jättemysigt. Skriver en recension senare :)
Efter det blir det raka vägen till Friskis och ett Aerobicspass (dansliknande - kul!) och efter det hem. Väl hemma ska man in i duschen och börja förbereda sig mentalt på kvällens bravader. Jag ska till Josefin mfl och dricka drinkar, ha skoj och you name it! Ska bli skitkul!

Vad ska man ha på sig? Det är den eviga frågan det... Hade jag haft garderoben nedan hade det varit absolut inga problem.


/emma.

I kväll

Är det fortfarande bara fredag? Nåja, det är lördag kl 00.46 men ändå. Jag och älsklingen kom hem från Lovisas förfest nyss och han vill kolla på ishockeyn (kul - not) så jag passar på att blogga lite! Det var trevligt hos Lovisa i kväll och jag fick träffa hennes boyfriend James för andra gången :) Fick efter nåra klunkar Bacardi Breezer igång en konversation med honom och jag är lite stolt ändå :) Jag kan tydligen! Yeey.

Nej mer om livet i morgon, nu vill jag sova. D andas ganska djupt brevid mig så jag förmodar att det är någon mer än jag som är sömnig. ;)

Puss och sov gott..



Jag innan vi gick till Lovisa... :)

Natti! Puss

Torsdag - gör det baklänges

Alltså jag publicerar fredagens outfit innan torsdagens - som kommer här!



/emma.

Fredag - en gammal trasa

Today I'm wearing this. Eller ja, tidigare idag när jag jobbade. Denna gråa kofta har jag inte haft sen förra sommaren vad jag minns. Hehe. Tänka sig liksom. Men nu var det dags. Casual friday och allt. Enjoy :)



Obs. Sista bilden är en ren chansning, kände för att testa en nya vinkel liksom ;)

/emma.

Dra på trissor

Det är fredag som i freeeedag. Älskar att dra ut vokalerna i vissa ord, som för att betona dem liiite exra. Lite fjortis kanske? Men som om jag bryr mig, nej precis. Det är härligt det här ändå, det vi kallar livet. Nu blir jag nästan förvånad själv över hur positiv jag är. För visst är jag en positiv prick (att det är fredag hjälper väl till lite) men att känna hur det sprudlar över (finns det ett sånt uttryck?) händer inte varje dag, när jag är själv. Är jag med någon annan är jag alltid upp i taket av energi.. Nåja, kanske inte om vi har filmkväll med godis... Anyways. Jag är glad. Glad glad. Happy happy. Tjoho liksom! :)

Ska jag berätta hur min fredag kommer att komma se ut...? Orkar inte vänta på svar så jag förutsätter att någon vänlig själ vill förbarma sig över mig och vad jag ska göra denna fredag. Slutar kl 16.00 och då har jag fem minuter på mig att hinna till tåget som går kl 16.05 (att jag springer hela vägen är en självklarhet) jag ska nämligen in till Lidingö Centrum och handla förnödenheter a.k.a alkohol på bolaget. Tänkte försöka hålla ner intaget av alkohol i kväll (ska ut i morgon med) så jag ska portionera ut det jag ska dricka noga och väl och för en gångs skull praktisera tricket "varannan vatten". Undrar hur bra det kommer gå? David kommer hem till mig cirkus 17 så jag måste till centrum och sen hem igen innan dess. Han kommer säkert närmare 18 så det är nog lugnt. Mat måste man ju också äta så en middag ska tillagas! Efter det ska jag snygga till mig, från topp till tå (stackars D) och först efter det vid halv nio - nio ska vi gå till Lovisa för en förfest! Ska bli jättetrevlig. Lovisa har sin engelsman till pojkvän på besök också så min engelska ska det övas på! Ändrar mig nog ang alkoholen, för att prata bra engelska krävs det nåra promille... Var vi hamnar sen förtäljer inte historien, så jag återkommer om det på lördag! (Om jag bloggar då..) På lördagen blir det träning med Loijs, sen ska jag på en drink-och-pizza-kväll hos Josefin som har en lght i befogande över helgen. Tydligen är hon och Ulrika SJUKT TAGGADE så jag är inte sen att hänga på den inställningen :) Ska bli en verkligt trevlig helg!

Ha det bra, simma lugnt, festa järnet eller vad du nu ska göra!

Pusss



/emma.

P.S. Känner mig väldigt social idag också, över det vanliga alltså, villket innebär att jag är super-duper-duper-socialt lagd just i dag. Akta dig! :)

Solen skiner hörrni!

Snart ska jag få trava/gå/rulla/springa/rulta (you got it) hem. Det härliga är att solen faktiskt skiner riktigt mycket just nu! Säkert bedrar ögat mig då sol signalerar värme, men varmt är det nog rakt inte. Trenchcoaten känns aningens för kall men att gå tillbaka till vintrigare jacka känns lite fel. Jaja. Jag glädjer mig åt solensstrålar och ljus för det! En till dag har passerat och hela Detox-flaskan på en dryg liter vatten är äntligen slut! Yeey. 19 dagar kvar alltså. Ska laga mat till alla sju pers när jag kommer hem också, torsdagar = min matdag. Kul kul. Jaja. Blir nog bra när det är klart! Måste städa rummet och ser förjävligt ut! :P

Puss å hej så länge!



/emma.

Jag kunde inte låta bli!

Denna listan har flytit om kring i bloggvärlden ett bra tag nu och nu, nyss, har jag förstått att även jag måste göra den! Så ta till godo!

För 5 år sedan: Var jag 15 år och hade nyss flyttat till Strömstad igen för andra gången. Vi flyttade in i ett hus med havsutsikt och jag hade en underbar sommar på västkusten innan gymnasiet skulle börja och jag träffade söta Sara för första gången.

För 3 år sedan: För 3 år sen var jag 17 år och bodde själv i en 44 kvadratare i Strömstad på Smedjegrän 1C. Familjen hade flyttat tillbaka till Sthlm ca ett år tidigare. Jag jobbade extra i en glass- och grill-kiosk och åkte på min vita ciao-moppe till skolan. Att tvätta tog mig nästan en hel dag och jag kollade hellre på OC än gjorde läxorna. Jag var i princip stammis på Tempo dit jag sprang i tv-reklams-pauserna och köpte godis.

För 1 år sedan: Hade jag jobbat på Rahmqvist i dryga sju månader och kände mig helt hemma med arbetsuppgifterna. Vi fick veta att vi kollegor skulle få möjlighet att åka till Sydafrika på hösten och jag skrev en packningslista redan samma dag. Jag var antagligen lika pollenallergisk som nu. Bygget på vårt hus hade också kommit igång rejält.

För 3 månader sen: Hade jag varit ihop med David i en månad och svävade på rosa moln dagarna i enda (vilket inte har ändrats;) Jag var ensam hemma för första gången i det nya huset och tog hem tre tjejkompisar och blandade rosa drinkar innan vi åkte in till stan och dansade. Det regnade.

Igår: Vaknade jag upp i Älvsjö när David kysste mig, strök mig över håret och sa att han älskar mig. Sen jobbade jag som vanligt och avslutade dagen med ett gym-pass på Friskis och åt middagen i sängen till Greys Anatomy. Somnade efter två Sex and the City avsnitt.

Imorgon: Är det fredag! Jag ska jobba som vanligt, träna direkt efter jobbet i jobbets "gympasal" sen gå hem och påbörja min förvandling till kvälles festligheter som börjar hos Lovisa. David ska också med, så det ska bli superkul!

Om ett år: Gör jag något helt annat än i dag. Jag kanske är ute och reser? Eller så har jag kanske börjat plugga? Vem vet vad jag har tagit för mig då. Jag vet i alla fall att jag ska vara lycklig.

/emma.

Emma goes detox

Nu är det en rejäl rivstart som gäller! Tränade på gym i går och i morse blev det ett jobbigt corepass (det blir faktiskt jobbigare ju mer man lär sig, det där med "grundspänning" är riktigt klurigt, att andas samtidigt är också svårt. Man ska spänna de nedre magmusklerna genom alla rörelser och tänka på det hela tiden! Säg Sssss högt och då känner du vilka muskler jag menar. Lång prantes det här;) och nu tog jag min första klunk av DetoxDraine-en jag ska dricka i 20 dagar. Man blandra ut 12ml brun sörja med en liter vatten och sen ska man dricka det under dagen. Bläää. Jag är väldigt känslig för konstiga smaker, så vi får se om jag vänjer mig... Önska mig lycka till! Urk. Blir det bättre om man håller för näsan när man dricker det? :P

För dem som inte vet vad Detox är så är det ett sätt att rena kroppen från gifter och liknande man fått i sig. Visste du att t ex pommes frites sitter kvar i tarmarna i två veckor efter att man ätit det?! Äckligt va! Hua. Vill inte ens tänka på det. Jag vet att jag inte är guds barn när det gäller att inte äta skit-mat eller godis eller ett och annat chips, så varför inte rensa ur kroppen från alla onödiga gifter och sånt? Kan ju alltid vara en liten start mot sundare vanor? Precis. Bara att klunka vidare och hoppas att man inte får kälvningar. Okej, nu gör jag det värre än vad det är, äckligt är det inte, det är bara jag som är känslig ;)

Puss på er!



/emma.

Ännu mer SATC

Har idag gjort en hel del bra grejer. Jobbat, tränat, ätit, såsat. Eller ja, de två första sakerna var iaf bra... Träningen spenderade jag i Friskis & Svettis's gym för första gången. Jag är ingen "gym-människa" då jag hellre föredrar ett pass där man blir lite mer pressad att prestera. Trots min motvilja mot gym gav jag Friskis gym en chans. Jag ställde mig på crosstrainern i 30 min sen gav jag mig på roddmaskinen i ca 5 minuter. Jag och Loijs tävlade och min rumpa sa i från ganska fort då :) Sen gick vi upp till övervåningen och maskinerna... Efter att ha snurrat runt på några pilatesbollar och skämt ut oss för de "seriösa" killarna där nere vid bisebsmaskinen. Haha. Sen var ju det stora problemet hur man skulle göra med alla träningsmaskiner, Loijs hade fullt upp att visa mig hur och vad jag skulle göra. Höll på att få ett och annat i huvet några gånger kan jag säga ;) Att jag inte har några armmuskler visste jag redan men när jag skulle upp i en "hävningsgrejsställning" haha, jag klarade en och en halv typ. Sen gav jag upp. Det är det! Jag ger upp när jag inte känner någon större press på mig. Är man med på ett svettigt pass på gympagolvet kan man inte stå å såsa utan att det inte märks. Då måste man bara röra på fläsket. Men med gym är det ingen som bryr sig - allra minst jag :) Haha. Jadu. Gym, gymma, nä not my cup of tea actually. Men på crosstrainer skulle jag kunna ställa mig några gånger! Jag och Loijs tävlade i plankan innan vi gav upp helt, ja, klart jag förlorade - jag gav upp.

Nu är det väl dags att snart tänka på refrängen... Dock fastnade jag framför Sex and the City som går på tv på onsdagar, två avsnitt på raken, på 3an! Har redan sett alla avsnitt minst 20 tusen gånger, minst, så jag kan dem utan och innan. Men ändå lessnar man inte - det vore fy skam. Nej, jag älskar fortfarande tjejerna på Manhattan lika mycket som när jag började kolla på serien för lääänge sen... Gick jag i 6an? :)

Puss och godnatt!



/emma.

This is big. Get carried away

Helt fantstiskt repotage om Mr Big och Carrie. Självklart pratar jag om Sex and the City mina vänner. Lånade bilderna av Chrystelle. Hoppas det var okej :)






Sååå jäkla sexiga bilder rent ut sagt. Nu ska jag drömma mig vidare...

/emma.

En vikt(ig) sak

Okej. Kanske ska ta det en gång för alla och sluta tjata om det sen? Det här med vikten. Jag är väldigt fixerad vid den och beskedet jag fick av (puckona på) Bailine gav bara mer vatten på kvaranen så att säga. Jag vet att jag inte är tjock. Långt i från. Men jag är en mästare på att jämföra mig med andra, både i tvn och på stan. Inte för att jag går omkring och tycker folk ser ut på ett eller annat sätt, jag en person som är längst i från att ha fördomar och förutfattade meningar om någon jag inte känner! Det tar aldrig slut på galenskapen! Tv-stjärnorna får betalt för att se snygga ut, hur svårt är det då på en skala? Måste dock vara sjukt tröttsamt att hela tiden bli analyserad av människor (vi vanliga dödliga) och tidiningar huruvida de är tjocka eller inte, vilket sätter ännu mer press på dem. Så det kan inte vara kul. Jag är en mästare på att sätta press på mig själv, jag jämför mig HELA tiden och det är ju nästan sjukligt. Vet att jag måste sluta. De komplimanger jag kan få rinner bara av mig, visst blir jag glad men de greppar inte där inne och håller sig kvar som de borde. Jag kan helt enkelt inte tro att jag faktiskt är snygg eller att jag inte behöver gå ner ett gram. Även fast mitt förnuft säger att så är läget. Hur slutar man då tänka på det här sättet? Hur slutar man jämföra sig med andra (som är en helt orealistisk bild av sanningen om sig själv, alla är ju skapta på olika sätt!)? Hur slutar man vara missnöjd och istället bara må bra? Jag måste verkligen sluta klaga på mig själv, ingen annan gör ju det så varför ska jag var den som klankar ner på mig själv? Jag som är den viktigaste personen just för mig.

Visst låter allt det vettigt? Att man ska fokusera på att må bra och inte snacka skit om sig själv - i princip. Ändå slutar jag inte tänka i de negativa banorna i huvudet... Men att börja tänka positivt är kanske ett kliv i rätt riktining, så att man en dag är helt fri från de tråkiga tankarna som inte alls stämmer med verkligheten. Man måste ju börja någon stans! Jag ska börja med att fokusera på det postivia istället för det negativ och sluta jämföra mig med andra. Var börjar du?



Ta hand om dig ♥

/emma.

SATC premiär i London

Säg någon som inte har bloggar om denna händelse?! Självaste Sex and the City the Movie hade biopremiär i London igår! Helt fantastiskt. Själv får man vänta till den 21 juni innan man kan bänka sig i biosalongen med en extra stor popcorn (för den filmens skull skiter jag i allt vad dieter heter) och Henke som filmkompis. Ska bli så kul! Kan knappt bärga mig :)

Kolla in de tjusiga ladiesen på premiären. Sarah Jessica Parker har en liite för annorlunda hatt för min smak men klänningen var fab!





/emma.

En ny dag i mitt liv

Tisdag = Desperate Houswives kl 21 på Kanal 5. Hoppas D vet vad som gäller sen förra tisdagen! Vad mer händer på tisdagar... Det vanliga med jobba och den biten. Ska även i dag välja vilka mökläggnings/rullgardiner jag vill ha i mitt rum innan jag drar till David vilket passar perfekt då han slutar lite senare än vanligt. Mamma sa att det fanns rullgardiner med prinsesskronor på! Åhhhhh faaantaaastiiiskt! Både i rosa och i beige! Men det kan ju bli en aning för barnsligt.... Men det är fantastiskt för det! :)

I dag har jag börjat med att inte äta kalorier ett tag framöver. Nu jävlar ska de där 7,4 kg för mycket bort som jag fick min dom om i går. 6 av dem kg kom till när jag flyttade hit och började på mitt jobb, där jag sitter stilla hela dagarna och har kakskåpet brevid mig. Vilket inte är en fördel. Nu jäklar! Har druckit en halvliter vatten redan och ska börja på min andra. Mamma var och köpte Detox till oss i dag så det är dags! Rening och hela faderullan. Wish me luck! Inte en godisbit ska ner. Dumt nog är det en del fest i helgen och frågan är om man vågar vara "tråkigt" och inte dricka :( Men det är ju kul ändå! + att det kostar mindre :) Vi får se...

Puss å kram så länge



/emma.

På resande fot

... för en natt. I morgon åker jag nämligen till Dave Babe och Älvsjö igen! Ska bli mysigt som vanligt :) Dags att tänka på refrängen då och packa en liten övernattningsväska kanske... Jobbigt att komma på två outfits på samma gång, en för i morgon och en för på onsdag... Segt. Men ännu ett i-lands problem! ;)

Så här såg det ut när jag skulle sova två nätter hos D i helgen... Liiite packning som vanligt! Hehe.

Sov gott!



/emma.


Bus i bussen

I fredags var det grillkväll hos Anton och det hann drickas några drinkar och en hel del vin = full som en kastrull! Hehe. Här är några bilder att skratta åt som vi tog på bussen (vi girls i sällskapet alltså).










Aldrig har en bussresa gått så fort :)

/emma.

En annan favorit

Torsdagens outfit bestod av en trogen favorit från Urban Outfitters... Den används flitigt!





/emma.

The new ones

Min ultra bekväma ballerinas jag köpte förra veckan i torsdags på Jarméus i Lidingö centrum. De kosta som sagt en hacka men det var väl investerade pengar! Jag har gått i dem från första stund - non stop - och inte ett skavsår eller obehag har uppstått! Helt fantastiskt :) Kolla så fina.




Nice nice. Vet med alla säkerhet att de åker på i morgon med!

/emma.

Dagens bedrifter

I dag fick jag mig en kalldusch efter jobbet. Jag gick (självmant) till Bailine (www.bailie.se) för en gratis kroppsanalys och träning med deras "elektrod-plattor" som man lägger på kroppen och som spänner musklerna med elektricitet. Lite scary med andra ord. Jag gick dit, jag vägdes och mättes runt om kroppen, lår, rumpa - you name it och sen fick jag lägga mig på en säng med alla dessa plattor på mig. Det var verkligen en annorlunda känsla, det stack som nålar tyckte jag först och att öka styrkan kändes verkligen, men jag ökade i alla fall två snäpp innan jag strejkade totalt. Hehe. Det kändes med andra ord :) Nu till kalldushen: jag ska gå ner 7,4 kg enligt "datorn". Excuse me? Vas? Comme? Jag var tvungen att skratta ihjäl mig på vägen där i från. Nu är det däremot tvärt om... Blääää. Depp.

Nu till dagens outfit! Mycket roligare eftersom jag har min Mulberry över axeln :)



/emma.

True love

Min Mulberry Bayswater har nu följt mig en dag i mitt liv och har jag stortrivts vart enda sekund! Den är så fin, perfekt, egen och väldigt speciell. Ringde och tackade Thomas för hans utmärkta instats där borta i Hong Kong och han berättade att den är tillverkadd i Mulberry fabriken och att den var head huntad bara för oss - i princip. Helt otroligt! Im happy as can be!

Här är lite pics på min lover:








M som i Mulberry

I dag är det kallare, det blåser och är inte alls "bikini-varmt" som det var i helgen. Lite skönt faktiskt, när man vet att man ska sitta inne och jobba hela veckan + att pollenet kanske lugnar ner sig lite?! Man kan ju alltid hoppas :)

I går var jag lite konstig, vet inte varför men det bara blir så. Det hela blev mycket bättre efter träningen (duktigt Emma) när jag kom hem och upptäckte en hög med väskor på sängen. Wehoooooo!!!!! Maja hade fått väskorna av vår farbror Thomas som han köpt i Hong Kong. Helt jävla fantastiskt! Jag sprang in till Maja och hoppade och skrek av förtjusning, kramade henne, hoppade lite till. Bara "Åhhhhh" "Näämmmen" "Yes yes yes!!" Jag var med andra ord LYRISK! Maja följde med mig in till mitt rum och jag visade mina väskor (onödigt hon hade ju sett dem förr) och då sa hon "Men har du inte sett den bästa än?!" "Va? Vad har jag missat??!" "Den här" sa hon och tog fram väskan som låg i botten med en mörkbrund tygpåse runt med ett träd på. Ett Mulberry träd. I denna (så kallad dustbag) låg en tvättäkta MULBERRY VÄSKA - helt jävla otroligt. Det var alltså ingen kopia det inte! Thomas hade lejt hans "väskkontakt" som hade shoppat åt honom då han själv inte hade tid. Och vi hade fått riktigta Mulberry väskor i modellen Bayswater och i färgen oak. Helt jävla fantastiskt! De hande nån liten betydelselös skada som jag kunde pilla bort och därför var den lite nedsatt i priset. Det låg även ett bevis i väskan på att den är äkta!

Jag är matt, skakis i knäna - you name it! Ska visa egna bilder sen när jag kommer hem på min alldeles egna äkta Mulberry Bayswater väska. Åhh...



/emma.

P.S. Nu kommer jag definitivt ses som en liten Liiiidingö-brat... Haha. Så fel, så fel!

Lägesrapport

Hejsan hoppsan!
Hur står det till i det fina vädret? Själv sitter jag inne framför "dum-burken" (nähä) av ren överlevnadsinstinkt. Yes, det stämmer jag hatar fortfarande pollenet. Igår var en helt fantastisk dag med fin väder och härliga planer det hela blev inte direkt fantastiskt när jag ägnade hela dagen åt att nysa, snörvla, känna mig uppsvullen i hela ansiktet osv. Att vara utomhus en vacker dag känns som ett måste men för oss pollenallergiker är det bättre att vara inhomhus. Vilket suger. Stenhårt. Idag sitter jag inne, men jag är jäkligt sugen på att gå ut en sväng.. Blir nog så. Ska se om jag överlever :)

Igår då! David och jag vaknade upp, bakis som F-A-N och undrade hur fasen vi skulle orka med dagen. Jag är sällan bakis så detta var ett inte så trevligt uppvaknande. Att mina ögon knappt gick att öppna och att det inte gick att andas genom näsan har ju också sin charm. Not. Vi käpade oss upp, jag tog en Ibumetin och proppade mig full av alla mina pollenmediciner (utan verkan tyvärr) sen la vi oss på gräsmattan ett slag och njöt av solens strålar (självklar nös jag mest) Efter ett slag tog vi oss in till stan för att äta lunch, hänga i Tegnérlunden och sen kolla på Quarnevalen med alla 100 ekipage. Det var grymt coolt när de stängde av gatorna och man kunde gå över hela gatan utan att bli påkörd (en fördel). Värmen var tryckande och jag nös som en idiot och önskade mest död åt alla.. Hehe. Till mitt försvar kan jag säga att det inte är roligt! Tog några bilder, visar dem sen när jag är hemma igen! D och jag åkte hem mot Älvsjö och däckade på sängen och sov i tre timmar. Det behövde jag! Sen tog vi det lugnt hela kvällen (vi bangade den planerad grillkvällen då jag hade dött ute i ännu en park) och åt gott grillat :) Mums.

Helgen har varit mysigt dock hade den varit ännu bättre om jag inte varit totalt insnöad av allt pollen... Men jag är fortfarande positiv! Mysigt att få vara med my darling ♥

Kl 14 slutar D och då blir det väll ganska chill (hehe) ute eller inne med en bok eller så.. Dumt att jag inte tog med teoriboken denna gången! Bara skyltarna, men dem ska man ju kunna med :) Ha det bäst och njut av vädret ni som kan! Nu ska jag ta mig en räkmacka :)

Puss

Trevlig helg!

Darlingen ringde nyss och frågade vad han skulle köpa för kött till grillningen i kväll? "Nåt gott" belv mitt svar och han sa "Okej". Då var den saken biff... Så att säga ;) Solen skiner som aldrig förr här utanför mitt fönster och jag gör inte annat än att längta ut till den! Det jag inte längtar efter är färden på Lidingötåget (inte direkt AC) i tjugo minuter, det är tjugo minuter för mycket! Men det är färden till den underbara helgen och oj va roligt jag kommer ha det! ska försöka att ta mycket kort (glömmer lätt det) och hoppas att det fastnar nåt snyggt på korten... :)

Åhh va det ska bli skönt och härligt med helg, helt klart! Hoppas du får en toppen helg!

Puss å kram



/emma.

Barbent

Ett verkligt sommartecken: bara ben.

Jag köpte de där nödvändiga hudfärgade nylonstrumpbyxorna i går men jag går barbet ändå. Fuskade med lite av Doves hudlotion som är som en mildare B.U.S. (Brun utan sol) så mina ben är inte fullt så lysande vita som innan. Detta är sommar för mig - att gå med bara ben! Att de också är nyrakade och lena är ett stort pluspoäng ;)



/emma.

Sunny friday

Helt otrloligt underbart. Nästan så jag glömmer att jag hatar våren (sommaren?) på grund av allt jävla pollen. Ja faktiskt, i dag är jag beredd att bortse från det störande faktummet. Åkte in en sväng in till Lidingö Centrum även i morse och vädret var underbart redan då. Wow. Detta är känsla mina vänner!

Igår hittade jag natrligtvis grejer som jag ville ha när jag var inne i Lidingö centrum. Den dyraste saken jag köpte (som verkligen pajjar min ekonomi totalt) var ett par svarta ballerinas i skinn - som jag inte kommer få skoskav av. De åkte på redan i morse när jag gick till tåget och hör här: inte en skråma - fantastiskt! De är perfekta! Det är därför man redan från början ska lägga några hundringar extra på något, t ex skor, istället för att köpa flera billiga par som bara gör ont och som man ändå inte kan använda. Köpte också ett par svarta capribyxor som blir perfekt för jobbet och svalare sommarkvällar. Inviger dem redan i dag! Nu är frågan hur jag ska klara mig månaden ut? Måste köpa SL-kort och det är i alla fall två utgångar inbokade redan... Whish me luck!

Efter le work ska jag raka spåret (haha - Lidingötåget för den som inte hajja - tråk I know) till DaveBabe och Älvsjö för att hem och vända hos honom. Därefter bär det av till Älta av alla ställen för grillning med "gänget". Hoppas solen skiner långt in på kvällen! Efter det ska vi ut och festa vidare... Whish me luck även på den! På lördag är det Quarnevalen här i Sthlm som KTH's stundenter "håller i", alla studenter har meckat ihop massa olika ekipage som de ska åka runt i, i stan. Det brukar vara ca 400 000 åskådare! Frågan är om man pallar det, värme (ska bli kanonväder) och massa folk? Men det ska bli kul! Har aldrig sett en Quarneval tidigare! Sen ska jag och D på fest igen på kvällen (tydligen) och mitt största problem är vad jag ska ha på mig?! Hjälp hjälp. Packa ner en hel del alternativ, men inget som klickade 100 procentigt, som vnaligt. Hehe. Vilka problem man har.

Det är i stort sett min helg det. Ha det finast och njut av din helg när den kommer!

Pusss



/emma.

Ärenden

Idag är det fullspäckat schema som vanligt! Direkt efter jobbet ska jag åka till Lidingö centrum och hämta linser + köpa strumpbyxor. Det börjar nämligen bli dags att ha "naturliga" ben istället för svarta. Mina tjocka svarta strumpbyxor är liksom för varma och vintriga för detta sommarväder! En något tråkigt utgift men ändå nödvändig. Om jag råkar köpa något annat är ju det liksom... nödvändigt det med! Typ ett nytt 30-dagarskort?! Det är i och för sig en riktigt tråkig utgift! Efter det ska jag springa hem och laga mat till familjen och efter det borde jag röra på fläsket. Bara äter massa onyttigheter nu för tiden och mitt samvete blir inte direkt bättre av att jag inte hunnit träna på länga :-S Aja. Ska affirmera den där platta magen och de där tighta låren och rumpan.... Mmm sexy ;)

Puss å hej, nu ska jag rusa om två minuter!


/emma.

Kcal vs. sex

Jag bänner tydligen 99kcal om jag har sex i en timma. Haha.

Vill du se hur mycket du bränner på diverse olika aktiviteter (behöver inte vara sex;) kan du kolla det här. Kanske man hittar en ny favoritsyssla som även bränner många kcal!? ;)

/emma.

Jag är så cool

Jag tror jag kommer bli en liten bloggdesignare inom kort, så duktig och självlärande som jag är! Jag är impad över mig själv om jag ska vara hel ärlig :) Igår tjatade jag lite på min bror (ringde honom från liggande läge i min säng då jag inte orkade gå upp på övervåningen) att vi måste göra något åt bloggen nu! Den är ju inte klar än! Headern och formatet är ju kirrat, men färgerna och bakgrunden - hallå liksom? Eko eko eko!? Inget kul att titta på. Nu har jag därför pillat HELT själv utan någon som helst hjälp och jag har lyckats byta färgen på alla texter i bloggen, allt från där man skriver in kommentarer till där till höger där alla kategorier och shit står. Jag lyckades normalisera den feta texten som står under min profilbild (den var fet och ful innan). Jag har lyckats hitta en snarlik färg till texten (färgen headern har alltså) här - så det blev riktigt bra! Vad mer... Jag har ändrat "Söta kommentarer" till "Fina kommentarer" (idétorka jag vet). En annan sak jag lyckades ta bort (min bror kunde inte det -just då - mohahah) var den fula tomaten som stod vid inläggets rubrik. Fan jag är ju grym!

Så lite bättre känns det nu när jag kollar in min egen blogg (mm man gör ju det ibland...)! Yes yes!

image2297

/emma.

P.S. Jag lyckades också ändra såatt inte alla orden i rubriktexten börjar med stor bokstav. Alltså t ex istället för: Det Var En Gång blir det: Det var en gång. Great hu!

P.S. 2. Under inlägget där man trycker för att skriva en kommentar står det nu "Skriv något fint". Du är såå duttig Emma ;)

81 klädombyten?!

Härliga rykten sprider sig fort! Carrie har i Sex and the City the Movie - 81 klädbyten - själv. Snacka om att få jobba med att "tapå, ta av, ta på igen och ta av". Jag bara gapar. Men härligt ska det bli att få se mästerverket (?) om en dryg månad! Can't wait! + att jag förmodligen kommer få skönaste sällskapet av den lika Sex-and -he city-tokiga Henrik. Stackarn är nog ensam kille med att gilla den något tjejiga serien lika mycket som jag. Så vad passar inte bättre än ett glas vin och sen bio! Jag ska lätt ha klänning och rejäla heels för att hedra tjejerna på Manhattan! :)

image2293

Måste smälta det här, 81 klädombyten!!?

/emma.



Något nytt och någonting lånat

I lördags köpte jag en till grej (en av de två sakerna jag köpte) och det var den urhäftiga mjölkkannan från Stockhome som jag sett i en tidning och bara MÅSTE ha. Det är ett mjölkpaket i proslin istället för en vanlig gammal tråkig mjölkkanna liksom! Skit ball. Den ska jag lägga tll min samling av prylar till min kommande lägenhet :)

image2291

Sen rev jag ut alla grejer ur min byrå som för tillfället står placerad ute i tv-rummet och bara är i vägen, alla mina grejer, ja de är spridda på golvet i mitt rum ;) Nu står det istället en tv-möbel placerad där byrån tidigare stod och det ser mycket bättre ut med alla högtalare och shit. Kolla själv:

image2292

/emma.

Det kommer bli så kul!

När jag kom hem i dag låg det ett två kuvert på min säng, det ena innehöll mina biljetter ner till Göteborg den 26 till 29 juni. Det andra innehöll inbetalningskortet till Vägverket och mitt teoriprov. Appropå teoriprovet är det kanske dags att ta tag i det på allvar? Jävlar. Nu ska vi prata mer om min Göteborgsvistelse i stället - mycket roligare!

Jag åker dit redan på torsdag eftermiddag så jag och Sara får hela fredagen för oss själva! Sara fyller dessutom år på fredagen så det blir väl lite sjönsång på morgonen och hela baletten? Hehe. VI får väl se :) Jag kan tänka mig att det blir en del shopping (liiite får jag väl shoppa? *blink blink*), fika och en jäkla MASSA snack. VI kommer igång i samma stund vi ses, det går i princip inte att få tyst på oss! Sist jag träffade Sara och hon mötte mid vid spårvangshållplatsen började vi babbla, babbla och babbla... Men det är kul! Det är så det ska vara och himla kul kommer vi få det! Eftersom tiden går så fort dröjer det inte länge innan jag är där nere (sorry stumpan) i Götet och röjer! De har ju inflyttningsfest på lördagen också! Herrejissus va skoj det kommer bli! ;)

image2290

/emma.

Idag med...

Självklart hade jag kläder på kroppen idag med! Denna sköna löst sittande tunika/tröja/blus fick pryda min överkropp och benen bar samma mörkblåjeans som igår... Brukar ha ett skärp (har bara haft den en gång tidigare) i midjan till denna blus men jag orkade inte hålla in magen idag;)



Den är söt och somrig denna lilla skapelse.

/emma.

I tisdags...

När vi ändå är inne på outfits. En ny klänning jag köpte i tisdags (199pix eller så) på Veromoda. Hade en vit trekvartsärmströja från BikBok under och ett par mörkblå stuprörsjeans + mina ballerinas med rosetter - båda från H&M (strumporna med hjärtan på är bara en bonus;) och mitt långa hjärthalsband!



image2285

Mm hjärtanen var lätt bäst!

/emma.

På måndag...

Drog jag på mig en tunika jag köpte förra sommaren efter min resa till Zakynthos med girlsen... Hade ett par jeans under och en vit kofta till, kände mig ganska flott :)



Ganska bra ändå för att bli ihopslängt på fem minuter en morgon med lite tid (som vnaligt) :)

/emma.

Tänka sig

Mår blä. Mår nämligen riktigt illa nu efter lunchen :( Förut mådde jag illa efter varje lunch på jobbet, nu har det varit bättre ett tag, men idag, hua. Drack lite Samarin nyss, får se om det hjälper...

För att koppla bort illamåendet försöker jag tänka på något roligare och tankarna ledde mig till Paris och på resan jag och David ska göra till just Paris. Jag ska boka biljetter till Moulin Rouge, just nu är jag dock lite kort med pengar så jag hoppas det finns biljetter kvar den 25:e när lönen trillar in! Men det är nog ingen fara, vi skulle se showen den 12 juli i så fall och det är en liten stund kvar tills dess. Oj va kul och mysigt vi kommer ha det! Första gången jag åker på en resa på det sättet med en pojkvän. Det lät ju bra ;) Men du förstår nog vad jag menar! Riktigt mysigt. Flyget lyfter på Skavsta flygplats kl 7.10 den 11 juli, så vi får nästan hela fredagen på oss att strosa runt och vi stannar till söndag då vi åker hem vid 14-tiden den 13:e. Shit va kul! Längtar verkligen :) Tur att tiden går fort, tyvärr går den lika fort när man väl är "där", dit man längtat till... Innan dess (Paris) ska jag och D ha en hel vecka för oss själva i midsommar veckan, nåja på midsommarafton blir vi väl ett glatt gäng nånstans, men dagarna innan får vi se vad vi hittar på! Mys mys och pys.

Btw är det är snart sommar(lov för de små lyckostarna till skolbarn) och snart har jag min semester! Det tackar vi inte nej till...

Nu mår jag inte lika illa längre. Va skönt. Det hjälper alltså att tänka på roliga(re) ting!

image2275

Utsikt (inni)från Sacre coeur över Paris - Totally lovely!

/emma.

Me want

Jag vill ha, ha, ha. Denna underbara, underbara, underbara sak. Kan det inte bli den 25:e snart? The lovely pink bag finns på Bianco...

image2274

/emma.

Mysig gårdag

Åhh. Jag menar bara åhhh. Det var så mysigt att får träffa min älskling igen. Jag blir så glad av honom, fnittrig som en liten tonåring, får massa energi och är helt upp i taket (mer än vanligt) + att jag känner mig så hel liksom. Weird hu? Känns fantastiskt! Vi gjorde middag (jag sköljde champinjonerna och hällde i vatten i en kastrull), pussades en massa, pratade om vår Paris-resa, myste, drack te och åt digestivekex med hjortronsylt framför Desperate Housewives. Riktigt spännande avsnitt med bland annat en tornado (läskigt!) som svepte över Wisteria Lane... Vet inte om D och D's pappa var lika exalterade som jag, men men... :) I morse var jag uppe med tuppen tjugo i sex, på med sminket, frukost på te och gröt med D's pappa (D gick upp fyra då han börjar jobba kl fem! Jisses...) och sen rusade jag till bussen efter att ha skrivit en liten "love-note" till min babe. Sånna lappar är så kul att skriva - och för all del att få ;) På tunnelbanan läste jag i körkortsboken (tänk att jag ännu inte läst igenom hela boken! Läser dock inte så mycket när jag väl läser...) Sista biten på Lidingö-tåget nickade jag till x-antal gånger och då orkade jag inte läsa många rader till... Nu är jag här, pollenallergisk och glad, let the day begin så att säga!

Gårdagens citat by my darling "du har mascara på över-locket" (alltså ögonlocket) Du är så söt!

Pusss

image2273

/emma.

Juste!

Stand-upen för tusan! Nu vill ni väl höra hur det var på min livs första Stand-up?! Eh.

I alla fall. Jag och Loijs hittade dit med hjälp av en snäll farbror (han kallade sig själv gammal så "farbror" är väl på sin plats) på t-banan (vägrar säga "tuben") som beskrev vägen till Boulevard teatern, det var inte speciellt svårt att hitta dit, vi hoppade av vid Skanstull (nån gång måste vara den första;)) Lollovisa kom springandes i sista sekunden och hann precis sätta sig ner innan den "riktiga" showen skulle börja...

Nu kommer recensionen... Trumvirvel!
Den första timman bestod av nya förmågors framträdanden, amatörerna som de så fint kallades. De fick alla 14 tre minuter på sig att göra "sin grej" på scenen och jag kan bara tänka mig hur nervösa de kan ha varit! Vissa var SJUKT roliga och jag skrattade sönder mig (kan man göra det?), ibland var det bara lagom kul så man drog mest på mungiporna sådär och sympatiskrattade så de inte skulle känna sig ledsna liksom. (Visst är jag snäll? Hehe) Väldigt varierande och olika humor och olika ämnen, snacka om att man måste ha bra fantasi som Stand-upare! Allt från rasistiska skämt (av en utländsk kille), väldigt grova perversa skämt, övningskörning (D och jag ska tydligen inte övningsköra vet jag nu, även fast han får vara handledare, man lär tydligen känna sin partner då..;) om tjejer, om killar, rumsrena skämt, barnförbjudna skämt, politiska skämt, och grova-politiska-rasistiska-perversa-skämt också - det fanns inga gränser! Väldigt imponerande! En av "amatörerna" var är Loijs kompis Johannes och han drog såklart Åre-skämt (han och Loijs gick skidlärarutbildningen tillsammans i Åre) om t ex när danskarna tryckte ner en gympasko i pjäxan, tillsammans med sina fot osv. Han var en av de roligaste! :) Den andra timman var det tre komiker som delade på och det var väldigt upp och ner om det var roligt eller inte, egentligen var det inte roliga rakt igenom, men jag sympatiskrattade även där på de ställena... En jude som snackar string-blöjor och förintelsen, någon? Tror inte det. Men sista snubben var riktigt kul! Schysst att avsluta riktiga skratt liksom :)
Summan av kardemumman är alltså att Stand-up absolut är något roligt (nähä) och att det är något man borde göra oftare, mer socialt än bio t ex! Ett stort + var att man fick gratis popcorn. Jag åt tre muggar...

Snart bär det av till Älvsjö och min babe! Hoppas ni får en trevlig kväll! Själv har jag mutat (?) mig till att få se Desperate Housewives ikväll - no matter what! :)

Puss å kram

image2272

/emma. "Ett gott skratt förlänger livet"

Det stora tålamodet - not

Jag längtar... Längtar, längtar. Men i dag får jag äntligen för dig igen ♥ Hoppas dagen går fort! :)

En annan sak jag längtar efter är Sex and the City the Movie! Åhh... Snart, snart (?) får jag äntligen sitta där i bioasalongen och se skapelsen - som jag verkligen hoppas är lika bra som serien! Yeey! I can't wait!

image2271

I adore them.

/emma.

Dåligt samvete

Jag får väldigt dåligt samvete av att inte vara ute när solen skiner och det är sådär underbart varmt. Om jag inte är ute varje tillfälle som ges (som alla andra antagligen är) och solar min blekfeta vinterbleka hud ligger jag ännu längre efter alla andra, då jag har ganska svårt att få färg, i alla fall i ansiktet. Så varje gång solen tittar fram får jag ångest då jag antingen jobbar, dör av pollen eller bara dör av pollen så fort jag går ut. I och med det har jag i alla fall en liten anledning till att jag inte kan sitta ute och steka min stackars hud. I och för sig kommer jag inte bli så rynkig när jag blir äldre ;) Haha. Man får försöka se det positiva i allt!

"Oavsett om du är blek eller brun är du vacker..."

image2270

/emma.

Stand-up

Full rulle som vanligt. Hej och hå. Nyser mellan varven. Läntar tills jag slutar då jag ska åka in till centrum och köpa upp mig på ännu ett lager pollenmedicin (halleluja). Efter det ska jag snabbt hem igen och äta middag och snabbt efter det ska jag och Loijs åka till Slussen (nånstans åt det hållet) för att gå på Stand-up! Det är en kompis till Loijs som ska vara med tydligen så det ska verkligen bli kul! Har aldrig varit på Stand-up tidigare så detta blir den stora premiären! Helfestligt om du frågar mig.

En annan festlig sak som jag nämnde lite igår är att Sara (min sötnos i Götet) och hennes pojkvän ska ha inflyttningsfest i juni i samband med hennes födelsedag. Jag ska självklart åka dit för både support, röj och en och annan skvallerstund. Har bett om en önskelista också, men hur de inköpen artar sig kan jag inte skriva något om här, Sara är nämligen en av mina trogna läsare (tänk att jag har trogna läsare!?). Bokade biljetter till tåget redan igår och jag ska ta ledigt på fredagen den 27e (Saras födelsedag) för att åka redan på torsdagen, riktigt skönt med långhelg! Åhh längtar :) Det är massa kul event som dyker upp nu hela vägen till sommaren!

Nu ska jag drömma vidare om Apoteket och dess utbud... Åhh...

image2269

/emma.


P.S. Visst har jag bättrat mig på särskrivningarna hjärtegull-Sara? :)

Hatkärlek

Våren. Hate it or love it. Jag både älskar den och hatar den. Det helt underbara och fantastiska är att det blir varmare, det luktar gott, fåglarna kvittrar och världen blir färgglad igen. Baksidan är att blommorna blommar, gräset blir grönt och träden får löv... Varför ska jag varje år drabbas av samma skit? Det är ju nästan taskigt. Vad har jag gjort egnetligen? Karma? Jag kan inte vara ute längre sunder utan att börja nysa och är jag inne får jag dåligt samvete för att jag inte är ute i solen... + att jag nyser lika förbaskat mycket då med! Gaah. Tur att våren är så fantastisk så det nästan går jämt upp med min skitallergi.

image2268

/emma.

Ett litet steg närmare

image2267

Nyss, nu, bokade jag teoriprovet! Jag kollade i kalendern, bet mig i tungan, är det för snart eller är det får långt kvar, kommer jag klara det? Hjälp hälp hjälp. Det slutade i alla fall med att jag bokade det den 9/7 -08, en dag innan jag och min Babe åker till Paris. Två helger innan det har jag varit i Göteborg och träffat min stumpa (bokade tåg tidigare idag) och den tiden jag har på tåget tänkte jag att jag kan råplugga! Smart va? Nu ska jag lägga mig och sova. Men först ska jag ta bort all skit jag lyckats slänga på sängen under dagen. Har nämligen slängt ur min byrå från mitt rum och ersatt den med en tv-bänk till min tv och alla högtalare, recivers och gud vet allt. Det som då fått plats i den rymliga byrån har längre ingen stans att bo... Stackars hemlösa prylar. De ska nog få bo på golvet i natt.

Kanske dags att börja då? Puss och god natt.

/emma.

Ursäkta röran vi bygger om

image2266

Min (söta) lillebror och jag började igår att designa om min blogg. Jag står för hur jag vill ha det och Emil står för att göra det så som jag vill ha det. Eftersom vi började omdesignandet igår kväll/natt runt 12-1 tiden för att vara exakt blev det bara lite halvklart. När vi (Emil) får lust igen ska vi ta tag i resten och göra min blogg super-duper-fin igen :)

Kan också tillägga att jag nyss kom hem från ett skivstångspass på Friskis och att jag plockat ur linserna. Öh. Det sista vet jag inte om det har någon som helst betydelse i sammanhanget(?). I alla fall. Emil och jag har också varit riktigt duktiga idag och städat HELA huset (minus rummen till syskonen - mohahaha;) med allt vad det innebär innan föräldarna skulle komma hem. Nu har föräldrarna suttit i bilkö i ca tre timmar så de ska vara hemma när som helst nu. Ja nu är de på dörren!

Vi ska äta goda goda grillspett till middag nu också :) Ha en fin kväll!

Puss o kram


Komplimang

Fick en så fin komplimang när min bror och jag var på Restaurang Bryggan och åt middag nyss. När "vår" servitris kom var det första hon sa "Wow, vilka vackra ögon du har! De är så.."  och så spretade hon med fingrarna som en stjärna, vilket betydde? Blinkande? Skinande? Stora? Klara? Jag gillade sättet hon spretade med fingrarna så jag tog det också som en komplimang :) Jag blev så glad! Fick för inte så länge sedan samma typ av komplimang för just mina ögon och det värmer verkligen. Det klingar mycket högre än t ex "schysst hylla" om jag säger så ;) Tänk på det killar!


image2262

/emma.

Slit och släp

Dagen har verkligen varit intensiv och änär den inte slut... I morse tränade jag och Loijs kl 9.30 + att vi cyklade fram och tillbaka och det är säkert en mil ena vängen, kanske lite mindre.. Mitt knä strejkade dock på hemvägen - inte kul. En knapp timma senare var vi på väg in till stan för ceasarsallad-lunch och lite shopping. Mysigt och trevligt :) Jag köpte en soft klänning i svart som blir skön att vara sådär casual i, bra beskrivning? ;) Och en mjölkkanna som är formad som ett mjölkpaket i porslin från Stohome (eller vad det nu heter), den va lite dyr men jag kände att jag verkligen kommer vilja ha den i min kommande lägenhet.. Ska bara hitta den först :) Efter en dag fylld med motion, promenerande och gud vet allt är jag helt slut! När jag kom hem la jag mig rakt upp och ner på sängen och här har jag blivit kvar sen dess, typ en timma sen. Snart, kl 18.45 ska jag och min bror till Restaurang Bryggan och äta middag, mamma sa att vi fick det då vi är ensamma hemma - lyxigt :)

Kanske dags att sätta sig upp då? Hehe. Ha en fin kväll!

image2261
/emma.

God morgon!

Nu ska jag snart cykla iväg till Friskis för ännu ett svettigt pass. Hoppas det går bättre än igår då jag ville döda mig själv efter ca fyra minuter på gympagolvet... Hoppas vinden har vänt! Nu ska jag sätta på mig ytterkläderna och dra!

Puss så länge

Slut

Jisses. Min energi tog tvärt och bestämt slut när jag började röra på mig på gympagolvet. Fy. Fan. Jag ville bara dö och gå hem. Så går det när man inte tränat på länge! I och med att min benhinna strejkat har man hunnit komma ganska mycket ur form. Det är det som suger mest. Men nu är jag på G igen (?) Imorgon ska Loijs, brorsan och jag till Friskis igen, men denna gången ska jag försöka mig på att gymma. Tycker det är så sjukt trist bara... Kanske blir roligare med lite hjälp och sällskap? Vi får se. Nu ska i alla fall Emil och jag äta lax till middag, sen kommer Loijs och då blir det godis och kanske drinks :)

Tjoho!

/emma.

Time to move that ass

Efter den underbar filmen så är det banne mig dags att röra på fläsket. Jag har legat som i dvala sen i hela dagen igår och nu får det vara nog. Jag är verkligen expert på att "grotta" ner mig, visserligen är jag piss-jobbigt-allergisk men det finns ju en gräns?! Jajamensan. Det kommer kännas så mycket bättre efter friskispasset! Yes yes. Jag ska till och med cykla dit :) Oavsett att det regnar eller inte, jag ska minsann cykla dit! Hurtigbulle! Hehe.

Måste också säga att efter en sån här fin film, ja då blir man bara så där grymt kär. En helt underbar känsla. Jag tror faktiskt att jag vet vad det är nu. Jisses. Jag är kär. Helt fantastiskt.

Med det leendet på läpparna och den nyvunna energin ska jag dra på mig träningskläderna och bege mig till Friskis.

Älskar dig ♥

image2260


/emma.


Edit: Hahahaha. Jag cyklar inte. Jag åker moppe med Emil istället ;) Nånstans måste man ju sätta P för hurtigheten... Haha. Puss på er!

Nice tune

När vi ändå är inne på bra låtar och sånt fint har jag ännu en ny favorit att dela med mig av. Duffy och hennes Mercy. Najs va? Skönt sådär... Mm.



/emma.

Finaste filmen

P.S. I love you är det enda jag behöver säga. Det är min favoritfilm och boken bakom filmatiseringen är också min absoluta favorit. Har laddat hem soundtracket till några av de bästa låtarna. Helt underbart. Jag får rysningar... Åh.

Här är trailern till filmen... Om du efter att ha sett den här fortfarande inte "känner" något, ja då gillar jag inte dig. ;)



Här är två favoriter, man måste kanske se filmen för att förstå vad dessa två låtar betyder...

I love you till the end... Säger allt... ♥




Första låten han sjöng för henne... Galaway girl.



/emma.

P.S. Nu ska jag kolla på den finaste filmen ever.

Slöheten själv

Jag har idag, som ska skrev tidigare, legat i sängen mest hela dagen. Klart jag gått upp för att äta något och säga nåt enstavigt ord till min bror, men mer än så har det liksom inte blivit. Är ju trotsallt i pollenallergins våld så jag är inte direkt på topp som jag brukar, därav energilösheten. Men, jag säger men, nu har jag minsann åstakommit något! När jag sett klart på filmen The Heartbreak Kid (som förövrigt var en bra film) hoppade jag ur sängen - ja faktiskt - och började riva och slita i garderobens innehåll. Jag tog fram alla mina sommarkläder och ersatte sommarklädernas lådor med vinterkläder och alla varma koftor. Känns riktigt bra. Dock har jag ett problem. Jag har på tok för lite plats för mina kläder. Eller så har jag på tok för mycket kläder... Nää det är nog bristen på plats som är grejen. Ska försöka tömma min byrå för att ha en tv-möbel där istället då det skulle passa mycket bättre. Två lådor  av de tre är tömda (krävdes mycket svett och tårar) och nu återstår bara en. Lådan med stort L. I denna låda har jag i princip allt som inte har någon annan stans att bo. Allt från träningstoppar, partyväskor till hårspray och locktången ect ect ect. Var ska jag göra av all den bråten? Nu när jag är så nära målet (tv- möbeln) kan jag inte ge upp. Aboslut inte. Men för ikväll ska jag nog tacka för mig och se en film till innan jag somnar. Men i morgon - då jäklar!

Sov sött på er :)

image2259

Vem skulle tacka nej till en sån här garderob? Inte jag i alla fall.

/emma.

The knockout

Självklart snackar jag om onsdagens outfit, den där outfiten som prickade alla rätt. Här är den (trumvirvel)!

image2254

Först var det den ursnygga t-shirten jag köpte på Lindex i söndags. Sen har vi helheten:



/emma.

Första maj

Det är första dagen på en ny månad och vet du vad jag gör? Det är nästan så att jag skäms... Jag är inne. Ligger raklång i sängen. Vänt! Till mitt försvar: jag är grymt pollenallergisk. Jag nyser och nyser och nyser. Om jag går ut blir det bara värre + att jag blir väldigt trött av både allergin och pollenpillerna jag äter mot allergin (som inte heller hjälper till hundra %).. Suck. Känns dumt att vara inne och inte vara ute i det fina vädret, eller ja det blåser tydligen som min bror sa för att vara snäll, eller blåser det? (Säg ja). Så nu vet ni var jag är håller till idag. Kul. Men att vara allergisk är SKIT. Nästa år ska jag minsann komma ihåg att ta en spruta mot skiten innan helvetet börjar.

Igår kan jag ju berätta lite om! Jag slutade jobbet kl 13 vilket var väldigt skönt, gick hem och städade mitt rum... Sen åkte vi och handlade på ICA när vi ska åka där ifrån möter vi David (?) som är på väg till ICA. Jag fattar noll. För det första skulle han ju ringa innan han kom och för det andra hade jag ful kläder på mig. Damn. Hehe. Närå är inte så ytilg... Hum. Jag bjuder på det! Sen åkte vi hem till moi. Vi lagade en tre rätters middag och Loijs kom förbi och avnjöt den med oss. Rikitigt gott och lyxigt blev det! Mums! Efter alla tre rätter och två drinkar till mig och Loijs gick vi till Killingens fotbollsplan och kollade på en majkase. Mysigt! Stå och kramas i regnet vid den varma brasan (varför regnar det alltid på Valborg?) var verkligen mysigt. I morse åkte D till England för att hälsa på sin tvillingsyrra, mamma och Olle åkte till Smögen eller nåt sånt, Maja är hos en kompis och de andra barnen vet jag inte. Det är alltså Emil och jag hemma och vi funderar på att kanske laga dagens första måltid bestående av tortelinis...

Till köket då. Nysandes.. Gaahh.. Hoppas ni har en bra dag:)

/emma.

RSS 2.0