I'm back from New York





Har haft en HELT UNDERBAR vecka i New York med finaste Anna. Det har varit så bra att det inte går att beskriva. Nu har jag "dygnat" bigtime, är mest övertrött, dags att sova. Återkommer med mer bilder och skoj (SHOPPING!) så småningom. Får kanske kategorisera allt? Efter "turistigt", "mat", "shopping" (underkategorier? Heels, bekvämare skor?;), "fikor" osv. Haha! Det kommer ta sin lilla tid. Är du kompis med mig på Facebook finns nästan alla mina bilder där att kika på - enjoy!

Natti och puss!


In New York, concrete jungle where dreams are made

Nu åker vi till New York! VI DRAR TILL EN ANNAN KONTINENT! Och jag fattar inte hur fantastiskt bra det kommer bli! Det går inte in! Vi mellanlandar i Amsterdam lagom till lunch och ca kl 16 landar vi i New York lokal tid. Jag kommer smsa mamma, Nils och Farmor. Så hör med dem om du vill ha en lägesraport! Annars kan ni bara anta att vi lever liiiivet!

Dags att lämna Stockholm och Arlanda och ett höst-ruskigt Sverige för ett sensommarvarmt USA (runt 25 grader och sol!). Det har kommer bli resornas resa! Lätt. Och det är vi värda!!

Puss å ha en fin vecka! Jag är tillbaka på torsdagmorgon och åker i princip raka spåret till skolan för föreläsning - power woman oh yeah!

 



/emma.


In my NY-suitcase

Till New York ska jag ta med mig det här och förhoppningsvis inte en pinal mer - jag vill ju kunna fylla väskan på plats!

På kroppen:
[X] Undies + strumpor
[X] Nåt att sova i
[X] En näve linnen
[X] Nån t-shirt eller två
[X] En vit tunika (två? En att resa i?)
[X] Långärmade randiga (resplagg?)
[X] Koftor: marinblå och vit
[X] Långa chiffongklänning
[X] Rutiga klänningen
[ ] Randiga klänningen ?
[X] Blommiga klänningen med volang
[X] Blå shortsen
[ ] Vip-kjol, svarta med prickar - ?
[X] Chinos
[ ] Jeans - ?
[X] Ett par treggins - att resa i
[X] Svarta lilla kavajen

Övrigt pynt:
[X] Ett midjeskärp
[X] Nån ring
[ ] Nåt halsband
[X] Ett par-två örhängen
[X] En sjal

På fötterna:
[X] Ett par sneakers - för alla promenader!
[X] Gladiatorsandalerna
[X] Ett par heels (om jag inte hinner köpa ett par precis när vi landar då;)?
[X] Ballerinas ?

Skönhetsvård:
[X] Schampo + balsam (reseförp)
[X] Smink
[X] Diverse krämer

Övrigt:
[X] Adapter
[X] iPod
[X] Kamera
[X] Laddare till mob och kamera
[X] Almanacka + anteckningsbok
[X] Två pennor (om en går sönder ^^)
[X] Svarta trenchcoaten



/emma.


The Blind Side

Kollade nyss på en fin, fin och jättebra film med Sandra Bullock. The Blind Side baserad på sann historia och ja, den var verkligen gripande. Sjukt bra! Älskar att se bra filmer! Btw sa jag att jag och mamma såg (ännu) en bra film i fredags? The kids are all right hette den, annorlunda story, ganska vågad för att vara amerikansk tycker jag - gillart! Filmer och bio är toppen, längtar till den 1 oktober när en film med Julia Roberts släpps, mamma och jag i biomörkret!

Nu sitter jag och håller mig vaken i väntan på min lillebror som ska hämta nyckel till sin lägenhet. Han kommer raka spåret från the UK, och Brighton (mitt kära Brighton!!) där han varit på bilmässa (dock i en annan stad inte så långt från Brighton). Tror inte jag ska läsa kurslitt, då somnar jag nog bara...

Jag vet! Jag packar "skolväskan" till imorgon :) Natti!



/emma.


2

En- två dagar kvar tills vi DRAR! Har plockat fram passet och mina dollars och känner hur det blir verklighet! Har någon nåt tips på bra restauranger osv? Det är väl det vi har minst koll på, blir nog att vi hittar stället på plats iofs - jaaa!

Nu ska jag läsa, läsa, läsa och svara på seminariefrågor!

 

 



/emma.

P.S. Hemskt med SD. Jag fattar alltså inte!


Iiiiiih - 3 dagar!!!

Varning för "fjortisläten", iaf när det gäller rubriken. Inte ens tre dagar kvar nu, denna dagen har ju i princip gått! Hahahahahahah! Vet knappt var jag ska ta vägen! Snackade nyss med bästa Anna ang packning... Tricky, tricky! Man får inte ta med för mycket men man vill ju se tipp topp ut också! Inte mig emot att shoppa nytt heller för den delen :D

Skulle ha läst 30 sidor sen jag kom hem, men det har liksom inte hänt.. Typiskt. Har ju seminarium imorgon och allt, frågorna är i värsta laget dessutom. Hoppas på min seminariegrupp helt enkelt :)

Sov sött sen och puss å hej!


/emma.

P.S. Spännande att se vilka som vinner ikväll också!


Söndagsslitet

Eller ja, slit och slit är kanske fel ord. Men trött blir man! Av att vara översocial och prata, prata och prata i fyra timmar. Alltid kul om det är trevliga spekulanter och lägenheten är tjusig - som alltid! Ska strax hoppa i kostymen och fixa frisyren (slätstruken variant, men mkt busigare nu när jag har lugg, innan var jag nog lite väl strikt - för min smak). Idag kommer jag vara i Vasastan!

Sen har man ju lite plugg att ta tag i och annat smått och gott i lghten. På tisdag kväll kommer som sagt Anna och tills dess var tanken att det ska vara städat - alltid skönt att komma hem till en fin lght efter en vecka borta! Ahh, tre dagar kvar tills vi åker nu! :D 3 dagar! Jag fattar bara inte! Åh.

 

Ha en fin söndag!

 



/emma.


4 (ynka) dagar kvar till NY

Det är heeelt otroligt! Snart är det dags! På onsdagmorgon åker vi - iiiiih! Anna kommer hit på tisdagkväll, antar att det blir packningshysteri och en jäkla massa snack, men också lite skönhetssömn så vi är pigga på onsdagmorgon när vi ska gå upp tidigt, tidigt och dra till Arlanda! Jaaaa! :D Helt otroligt känns det!

Men nu ska jag plugga (har sagt det i typ två timmar nu) läsa ut en lite seg bok, svara på tricky frågor till seminariumet på måndag och sen plugga på lghts-fakta till jobbet imorgon. Hejja friskt humör!

Pusss



/emma.


Shop until you drop (NYC)

Med bara 5 dagar kvar till New York-resan är det dags att börja tänka på viktiga saker. Så som t ex vad man vill shoppa... Det här är väl ungefär vad jag klurat ut på förhand, sen kommer man säkert upptäcka massa annat skoj på plats som inte kunnat läsa sig till! Som jag längtar!!

Typ måste-köpa-köpen:

[ ] Så mycket Marc by Marc Jacobs det är möjligt!
[ ] Ett och annat från Victora Secret's - undies!
[ ] Forever21 ska invaderas!
[ ] Lite secodhand kan ju inte sitta fel...
[ ] OPI-nagellack
[ ] Sephora (sminkborstar!)
[ ] I ♥ NY - prylar (turist javisst!)
[ ] Abercrombie & Fitch - ett par jeans hade suttit (?) fint
[ ] Havainas Old Navy - flip flops
[ ] Coverse! Ljusgrå, mörkglå eller ljusrosa?
[ ] Starbucks-termos och kopp (obligatoriskt)
[ ] Ett par Levi's kanske? Nåt från "Curve" kollektionen?
[ ] Hundra miljoner par skor, nude-pumps t ex
[ ] Cupcakes från Magnolia Bakery!


Önske-köpen:

[ ] Christian Louboutin pumps i svart skin (!)
[ ] Nåt litet från Miu Miu (mjaau)
[ ] Något silvrigt från Tiffany & Co (åh)
[ ] En stor väska från Marc by Marc Jacobs!


***

Det här är väl ugnefär vad jag tänker på vart eviga sekund! Åhh!

/emma.


G som i gemenskap

Ska iväg och ha kul med ett gäng kursare ikväll! Jaa! Äntligen händer det lite "studentiga" saker! :D Först ska vi till Kista av alla ställen på förfest och sen ska vi till Bojan som är den samhällsvetenskapliga puben på Frescati. Härligt, härligt!

Idag har jag inte pluggat ett skit (som tanken var från början), men istället har jag tvättat ALLT i tvättkorgen, städat badrummet, handtvättat en sjal, fyllt upp lådorna i byråerna jag lånar av Emil (yes, det är lite ommöblerat!) + sminkat mig i ca 56 år. Älska att exprimentera med smink!

Jag är pepp! Bara håret som ska fixas och så ska jag - svälj - välja kläder...



Svart, svart, svart runt ögonen.



Glad också.



Vi kanske ses där ute!

Pusss /emma.


There are no words

Ytligheter alltså, denna bilden är bara så fin - jag älskar den - och skorna är perfektion från Prada (tror jag). Det är the cerry blossom girl's bröllopsskor. Det säger allt...



U.n.d.e.r.b.a.r.a.

/emma.


6 dagar

Alltså, tillåt mig att skrika: NU ÄR DET BARA 6 DAGAR KVAR TILLS ANNA OCH JAG ÅKER TILL NEW YORK! Det är heeelt ofattbart! Tänk, det var typ i maj vi bokade och nu är det äntligen dags! Dags att börja planera packningen på allvar! Uj uj. Ska tvätta idag, då gäller det att tvätta dem bästa kläderna man vill ha med sig och sen låta bli att använda dem innan jag åker - helt okej! Sen börjar jag få synvillor med kläder, skor och väskor - köpstoppet i sommar har satt sina spår och nu ÄNTLIGEN ska jag få shoppa loss - BIG TIME! Är ni avundsjuka? Om vi säger så här, det är okej, men jag är också  värd den här resan! Jobba en hel sommar var inte helt kul, men nu kommer belöningen! Yes, yes, yes!



Och det kommer inte  regna, det är nämnligen ca 25 grader - värme, värme, värme!


The Hangover

Nu snackar vi inte om filmen, nej nej. Utan om min egen lilla baksmälla - efter TRE öl! Asså det är skammligt, jag borde väl inte ens skriva det för att det är "lite" väl löjligt. Big time. Men men c'est la vie! Har därför haft föreläsning efter tre timmars sömn, inte en hit det heller! Annars var det jättetrevligt igår när "några" kursare drog till en bar på söder. Det ska jag göra om, men ikväll pallar jag inte av tidigare nämnda anledningar ;) Hade en trevlig lunch efter föreläsningen idag med en kursare och sen drog jag hem. La mig på soffan och sen dess har jag haft det förträffligt skönt :) Tur att det bara är onsdag, hela veckan kvar att läsa kurslitteratur, men idag tar vi paus. Helt klart värt.

 

Puss på det!

P.S. Förtidsröstade dessutom igår innan seminariet... Andra gången jag röstar men det är allt något extra... Spännande :)


Zumba!

Haha! Idag testade jag på Zumba för första gången på SATS. Snacka om att mjuka upp stela svenska höfter! Det är lite latinoinspirerat, salsa, marengue (?) och massa annat jag inte kan namnet på. Skitkul! Jag vill dansa! Lära mig nån sexig-latinodans och skaka rumpan då och då. Vore askul! Synd bara att det nog finns fler tjejer som vill dansa än killar! Kom igen liksom, värsta bra sättet att träffa tjejer - killar! Haha!

Nu sitter jag här med 20 sidor kvar av min bok och kollade en sväng på seminariefrågorna - inte att leka med! Fy, kan nog inte besvara hälften ens... Ooops! Kanske sover på saken istället :)

Hoppas dagen var kalas, sov sött!

Seminarie-plugg

Sitter med en bok om globalisering, människor som jobbar för skitlöner, unga kvinnor som prostituerar sig för att det är lönsammare, skam, försörja sin familj. Tunga grejer. Ska läsa ca 100 sidor till idag, imorgon har vi seminarium med utgångspunkt "The anexieties of Mobility" (den jag läser nu). Annars rullar det på, regnig måndag... Men jag sitter inne nerkrupen i min stora morgonrock, läser och lyssnar på fina toner. Ha en fin dag! Pusss

Bloggen 4år

Jag missade för första gången att gratta min blogg på födelsedagen! I torsdags den 9e september fyllde den hela 4år! Fantastiskt hur tiden går! Saker och ting förändras, man hittar på nya saker, intressen, ändrar sig och ändrar sig igen, upplever äventyr, umgås, myser, lär sig hela tiden nytt, förändrar tankesätt och går vidare, mot nya mål och upplevelser! Det är häftigt, och det kallas livet. Älskart!

Att bloggen fyllde fyra innebär också att jag bott i Sthlm i lite drygt fyra år nu (egentligen fem år sammanlagt med året när jag gick i nian). För fyra år sen tog jag mitt pick och pack sommaren efter studenten och flyttade till Hufvudstaden från Strömstad. Grejer det! Gissa om jag varit med om mycket på den här tiden! Jag fick jobb nästan direkt efter flytten, jobbade där i nästan tre år, drog till Brighton ett halvår, började plugga, jobbat extra på typ 89 olika företag (erfarenheter ha!) och pluggar vidare. Helt fantastiskt vad jag har gjort mycket hitills!



/emma.


I should be like this;

Just the way you are - Bruno Mars

Oh her eyes, her eyes
Make the stars look like they're not shining
Her hair, her hair
Falls perfectly without her trying

She's so beautiful
And I tell her every day

Yeah I know, I know
When I compliment her
She wont believe me
And its so, its so
Sad to think she don't see what I see

But every time she asks me do I look okay
I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are


Her nails, her nails
I could kiss them all day if she'd let me
Her laugh, her laugh
She hates but I think its so sexy

She's so beautiful
And I tell her every day

Oh you know, you know, you know
Id never ask you to change
If perfect is what you're searching for
Then just stay the same

So don't even bother asking
If you look okay
You know I say

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are

The way you are
The way you are
Girl you're amazing
Just the way you are

When I see your face
There's not a thing that I would change
Cause you're amazing
Just the way you are
And when you smile,
The whole world stops and stares for awhile
Cause girl you're amazing
Just the way you are



/emma.


Emma x 2

Min farbror hade två Emma-stolar som han inte vill ha och då fick jag dem! Så himla glad! I onsdags kom pappa till Sthlm för att hjälpa Emil med flytten och då hade han med sig stolarna! De är apgamla, eller det är typ min gammelfarfars stolar, min farfars farfar? Iaf, de har varit med ett tag om man säger så. De är lite beige-guldaktiga i tyget med medaljongmönster och egentligen skulle det kanske vara dags att klä om dem, men det är nog en kostsam historia så det får vänta! Än så länge har de inte fått sig tilldelade en plats i lghten, måste organisera om lite först. Men så här ser de ut iaf, de kommer passa så bra! De tillför en lite mer kitchig känsla över inredningen och sen är det himla kul att de har varit i släkten så pass länge! I like!



/emma nr 3

P.S. Försök ignorera röran i bakgrunden... Förutom att Emil flyttade närmare mig, så kommer han ha ett förråd och då är det ajöss med kartongerna. Can't wait!


I keep dancing on my own.

Åt nyss upp min frukost, ska sätta mig med kurslitteratur nu - roligt värre! Borde ta tag i saker, andra saker, typ städa och fixa i lghten. Men plugg får vara prio ett just nu!



Hade en mysig kväll igår, käkade tacos och kollade på film hemma hos mamma. Innan dess tog jag hand om vovvarna, vår Hugo och en grannes Hugo. Lill-Hugo (grannens) är bara ett halvår gammal, en korsning mellan Papillon och Yorkshier (?) med största öronen. Skitsöt! Kolla bara:

 



Dags att börja läsa då! Måste komma igång så jag hinner med roliga saker till senare :) Ha en fin dag!

 

Puss


Take a walk in my shoes

Jag har ställts inför ett problem - vad är min höst-stil? Vad hade jag på mig förra hösten? Vill jag ha på mig liknande nu? Gillar jag ens den stilen? Knepiga grejer. Alltså, eftersom jag inte fått frodas i butikernas höstmode för att jag håller på slantarna till New York (glädjehopp på det!) är jag lite o-fashion. Känns det som. Fast nej, jag skiter i MODE MODE MODE, men jag vill ha på mig saker jag verkligen gillar som är jag. En annan bidragande faktor till denna "förvirring", jag har ju klippt lugg! Det kräver också en viss attityd i kläderna - ny frisyr, ny stil och nytt liv. Vilken grej! Bara 11 dagar kvar till NY, så tills dess får vi dras med t ex det här:

 



Attityd kan vara, lite "präkig blus" i tunt tyg med svart under...



Kavaj på det, verkligen älskar min kavaj jag köpte i Brighton för långt över ett år sen!



Något jag körde hårt med förra hösten-vintern var tighta "fodral" med lite större kofta över och mitt kära Uggle-halsband också från Brighton. Still going strong?



Och mina favorit killer-heels på det. Snacka om vårens fynd i skoväg! Älskarom.

/emma.


Just gonna stand there and watch me burn and that's all right because I like the way it hurts.

Ännu en torsdag, men ändå en annan typ av torsdag. Skola, seminarium, läsa lite, snacka lite, träna hårt, hyra film, hem. Men hälften är borta, hälften saknas, hälften kommer inte tillbaka. I guess that's life.



/emma.


The new me



Luggen blev himskans mycket kortare idag när jag åkte hem från jobbet!



Frisören lockade topparna så fint! Lite eyeliner och en rutig klänning på det här och jag är 60-tal!



Inte mig emot.



Mm trying it on...



Nice!



Effin great actually!

/emma. 


Guess what!



/emma.


I can really use a wish right now, right n...

I can really use a wish right now, right now. Snart framme vid SC på Sveavägen där jag ska jobba i receptionen nu på förmiddagen! Lite nervöst, men vad sjutton - jag kan ju det här :) Sen blir det plugg och till kvällen flyttar två fina ting in i lghten! Så himla härligt. Ha en fin fin dag! Puss å kram<3


Baby,



/emma.


Tisdagsro

Ligger i soffan och pluggar, tar lite paus med kära bloggen. Helt klart värt. Läser en väldigt seg och kryptisk bok som heter The Gift. Ska ha seminarium om den på torsdag... Sen ska man hinna läsa en massa annan skit också! Dessutom ska jag jobba i repan på SC imorgon mellan 8-12, helt lagom tycker jag! Hoppas det går bra :) Ikväll ska jag försöka ta mig till SATS och köra ett Step-pass, det är hög tid nu efter träningsvärken från i torsdags (som äntligen släppt)!

Nu ska jag fortsätta läsa, så ha en fin dag! Och säg, visst är väl bänken i föregående inlägg så jäkla fin! Kostar bara 795 eller nåt sånt! Kanske slår till inom en snar framtid... Fantastiskt! :)

Puss!



/emma.


Indrednings-önskelista (Åhléns)



1. En bänk i galet tyg! Ä-L-S-K-A-R den!

 
2. Sitt-puff med förvaring! Kanon i hallen!

 3. En "kista"! Diggar förvaring javisst! 4.  En snygg tvålpump!

 


5. Najsig (och inte trasig som den vi har nu) tvättkorg!

6. Ny badrumsmatta!  7. Kuddar till soffan!

 

***

 

Det är faktiskt hög tid att det blir tipp topp i lghten nu, vi har ju fasen bott här sen januari! Kalaskul!

 

/emma.


Finaste tavel-väggen

Äntligen är alla fina bilder inramade! Och de skulle hamna på väggen ovanför soffan, ja kolla bara:



Ett jäkla pyssel att få ihop det så det skulle bli snyggt på väggen. Men tillslut fick jag till det!



Mums så snyggt!



Vackra!



Tadaaa!



Asså gud jag dör av stolthet! Det är så fantastiskt fint! Det bästa är nog att man kan fortsätta och bygga på det fina i oändlighet - ah nästan iaf.



Nytt med New York!



Tavlan i hallen, en av tre med motivet: sko!

Lite annat smått och gott i lghten:



Heels i hyllan - fin fint pynt!



Dessa två måste jag fundera ut var de ska sitta...



Något som kanske åker upp på väggen när jag fixat ännu en ram!?

Det var allt från lghten för kväll - godnatt på er!

/emma.

Typ Lilla Huset på Prärien

Fredagens outfit alltså.






/emma.

A piece of me







/emma.

Visst gör det ont när knoppar brister

Det gick bra att jobba idag, jag fick sällskap så det blev mycket roligare! Är lite ur balans, måste läsa MASSOR varje dag nu, har en seg bok att läsa till seminarium och sen i övrigt till föreläsningarna. Inte bra att ligga efter så grovt redan! Ujuj.

Det sista morotsbrödet är uppätet och jag har börjat fila på min "fotovägg" som ska hamna över soffan. Skaffade dock för stora betong-spikar så jag får köpa de mindre imorgon + att jag har iaf fyra till motiv att rama in! Kul! :)

Vad ska jag göra nu?


Jobb

Nu är det snart dags att gå ner till tåget och dra till Söder för att jobba som visningsvärd som alltid om sändagarna. Idag ska jag inte hämta utan kanske bara lämna, så då får man lite mer tid över på morgonen. Skönt det.
Just! Såg "I rymden finns inga känslor" igår och den var jättebra! Söt, rolig och samtidigt lite sorglig. Men bra, bra! :)
Ha en fin söndag!
Pusssss

En snabbis

1. Seminarumet gick okej - måste läsa på mer och så till nästa gång! Lätt.
2. Min träningsvärk blir bara värre och värre!
3. Mitt humör går från överlycklig till nerdstämd på nanosekunder.
4. Jag har inte pluggat ett skit idag (jäkar!)
5. Jag hämtade Hugo hemma hos mamma så han ligger vid ytterdörren och sover.
6. Mamma kommer när som helst med pizzor!
7. Vi ska ha lite mys-pys nu!

/emma.

Nu börjar det!

Det nya livet! Jag avverkade mitt första träningspass (Body Pump) på två månder i eftermiddags, eller det var ännu längre sen jag tränade ordentligt - jag har varit askass med träningen sen jul! Och jisses. Mina ben darrade efter knäböjen (man putar med rumpan och sätter sig typ bakåt med skivstången över axlarna) och när jag skulle köra rygglyft darrade de ännu mer. Dessutom har jag alltid H.A.T.A.T utfall och de kändes ännu mer nu när jag i princip inte har några muskler längre. Ha! Ändring ska det bli!

Vågade till råga på allt kliva upp på vågen efter passet och jag fick en glad överraskning. Jag som trodde jag gått upp typ 98kg under mitt sommar-frossande hade istället gått ner ännu lite mer sen renoveringen av lyan då jag gick ner 5kg, kommer dock inte håg vad jag låg på då, men det måste vara minus 2kg till nu då på det eller så. Gött de, utan att direkt tänka på det och ändå gå ner! Grattis till mig! För att fira "svängde" jag ihop en delikat laxsoppa när jag kom hem, med champinjoner, paprika, broccoli, charlottenlök, purjo och lax. Recept kommer kanske sen! MUMS! Jag verkligen älskar fisk, skulle kunna leva enbart på skaldjur! Fast, GI-lasagnen jag lagade igår är bra god den med!

Ännu en klappa-mig-på-ryggen-för-jag-är-så-duktig-grej - jag läste ut seminarieboken! Dock orkar jag inte svara på frågorna, eller förbereda mig vidare... Vi ska ju ändå snacka ihop oss i grupper och disskutera det innan vi ska snacka om det allihopa... Kanske kollar upp det innan på tåget till skolan eller så :)

Just! Träningsvärk är beställt till imorgon så jag får passa på att ligga i soffan och plugga. Ja, och sen ska jag hämta hem Hugo en sväng. Han måste ju få lite perspektiv på boendesituationer!

Men oj! Måste nog förtidsrösta också, jag jobbar ju söndagar - hallåå!

Okej. Sov gott då! Puss!





/emma.

Morsning! Sitter "bänkad" i en soffa i Bi...

Morsning! Sitter "bänkad" i en soffa i Bibblan på SU. Det är dags. Nu ska jag läsa ut boken vi ska snacka om på semiariumet imorgon. Sen måste jag googla info som SD-debatten gällande våldtäkter samt att vi ska prata om deras valfilm imorgon - jag kommer bli så smart hörrni! Jag har redan konstaterat att jag antagit den (mer antropologiska) processuella kultursynen, vilket jag visserligen hade tidigare också, men oj vad diplomatiskt! I like! Let's study! Pusss <3


All or nothing

Upp och hoppa kl-allt-för-tidigt-för-att-vara-mänskligt och sen springa utav bara sjutton till tåget för andra dagen i rad - skärpning! - för att spenderar två timmar på föreläsning. Mycket intressantare än igår, känner en knuttar mer hopp om man säger så! Alltså. Jag tänkte gå all in med mina "sociala-skills" och åtminstone ta kontakt med några av alla hundra som läser kursen. Det är ju faktiskt så att man märker ganska snart vilka som är intresserade av att prata vidare och vilka som helst pratar med sin kompis istället för att lära känna någon ny. Ha! Helt fantastiskt rolig upptäckt vill jag lova! Trots "dissen" babbalde jag vidare och hamnade till slut i bibblan med tre trevliga tjejer. Kul, kul! Gick förbi Aulan på vägen till t-banan, vi tog oss en korv och jag norpade åt mig två goodie-bags innan jag drog hem. ÄLSKA att man fick två fina block! Ett har fått syftet att vara dagbok i New York när Anna och jag åker dit om - JA JA JA - 21 dagar!

Nyss var en fastighetskötare här och fixade våra droppande kranar i kök och badrum. Great! Nästa vecka ska vi få en brandvarnare och en ny lampknapp i badrummet. Det flyter på!

Nu försöker jag trycka in boken vi ska ha läst till seminariumet på fredag. Yeey. Or not. Det går segt trots att den är bra och lättläst och definitivt inte hamnar i kategorin "jävligt jobbig och tung kurslitteratur" vilket är ett plus. Men. Det går ju inte fort för det. Dags att ta tag i det igen då!

Hej så länge!



/emma.

RSS 2.0