LBD

The "Little Black Dress" kan aldrig bli fel. Antingen klär man ner den, eller så klär man upp den och man är alltid rätt! Själv är jag svag för axelbandslösa historier, med band i midjan, utsvängdkjol á la prinsessa. Hittade dessa tjusiga klänningar på Asos.com

image1940image1942image1943


/emma.

Jag är så blond!

En knapptryckning och följden blev svettpärlor, rodnad, panikångest, hjärtklappning, springa-omkring-som-en-galning-och-svära-samt-skrika, lägga sig på golvet och spraka med armar och ben. Fy jag är bara så klantig. Okej, det kunde ha varit värre men detta räckte för ett utbrott som kan liknas det jag beskrev ovan. Jag fick ett "mass-mail" av D om en middag ute med samma gäng som sågs för cirkus en månad sen. Det är mest hans kompisar och jag känner ju inte alla så där toppen bra än kan tilläggas. Jag skriver ihop ett glatt litet mail "räkna med mig honey boney" och saker som "vad ska jag sätta på mig?... i-landsproblem!... bristfällig garderob.." och "vet inget om restauranger i Sthlm, de andra vet säkert nåt" bla bla bla. Sen avslutar jag med "Massa kyssar" och klickar på Send To All.

När jag trycker på knappen sker det i som slow motion, jag klickar och inser samtidigt som jag skickar att det faktiskt står "Send To ALL" inte bara det vanliga "Send" utan "Send To All". Precis när jag trycker på knappen förstår jag mitt misstad och skriker (också i slow motion) NeeeeeeEEjjjJJ! Jag har skickat mitt gulligull-mail med TO MUCH information så att säga till 15 pers jag knappt känner! Har träffat många av dem max en gång! Och om jag skrek, gormade, svor, sprang omkring, la mig på golvet, sparkandes och svärandes! Neeeeeeej! Sen raderade jag mailet i hopp om att mitt svar ska försvinna - icke. Jag letar i alla fall fram mailet på något vänster och skriver ett lite fyndigt svar (hoppas jag) Typ: "Hej jag heter Emma och jag har svårigheter att se skillnad på "Send to all" och "send". Haha. Bla bla.. Hoppas ingen tog illa vid sig... bla bla bla.. Nu vet ni att jag tycker klädvalet är ett i-landsproblem, att min garderob är bristfällig och att jag är lost när det gäller restauranger. Har du någon fråga maila, mig eller alla! ;) Tjing pling!"

Jag är för resten av mitt liv bortgjord i D's kretsar. Haha. Fan jag är ju helt slut ;) Kokobengo liksom. Tur att jag inte gick in i detalj om diverse privata saker... Ja du kan ju bara tänka dig!

image1938

Dum blondin, jag?!

/emmaIngaKommentarer

Spontanitet rocks

Veckan har minst sagt varit intensiv, har inte varit hemma många sekunder efter jobbet, har mest snubblat in genom dörren vid tio-elva tiden och ramlat bums i säng. Igår var inget undantag. Efter jobbet åkte jag tre stationer med Lidingö-tåget till Brevik för att hämta mina skor jag klackat om. Tillbaka med nästa tåg och hem. Väl hemma kokade jag lite tortelinis som avnjöts halvliggandes i soffan med ögonen på Greys Anatomy reprisen. Sen blev det brått! Jag hoppa upp ur soffan, ner för trappan, bytte om, kleta på mer make-up och gled i skorna (mina lovers till stövletter) och satte av till Restaurang Bryggan. Jag kom före Lovisa och hennes buddy så jag beställde kvickt en Cosmopolitan och sörplade i mig den. Sen kom Lovisa med en tjejkompis jag egentligen inte träffat tidigare, men både hon och jag kände det som om vi träffats någon gång. Nyligen också till och med... Mysko. Nu är jag fast besluten att komma på när, var och hur! Att inte komma på en sån sak kan nog driva mig till vansinne och psykisk ohälsa...

Summan av kardemumman var att igår på Bryggan var oerhört trevligt! Drinkar, nåra nävar räkor, småplock, vin, och två tequila shots till mina söta friends (jag vägrade), baileys och mycket snack! Verkligen kul! Blev lite "salongsberusad" om jag ska vara ärlig och på vägen hem till huset ringde jag D, i fyllan och villan du vet :) Min övertalningsförmåga (eller min förmåga att gå rakt på sak?) när jag är berusad är häpnadsväckande bra! Så många kramar och mys blev det. Eftersom han slutatde 24 blev klockan ganska mycket innan han kom... Gäsp. Idag, eller ikväll på Afterworken kommer jag var en mycket trött Emma... Eller knäpp-full på ett halvt glas vin ;) Upp med tuppen (nio?) på lördag för att åka till Söder eller "Medis" som nån sa och luncha med D. I can't wait! ♥


image1937

/emma.

Sko-tävling

Ojoj. Nu är det andra gången jag gör ett försök att vinna en tävling, även denna gången har tävlingen att göra med skor :) Shopaholic mamman har en supernajs tävling och jag lämnade genast ett litet bidrag! Håll tummarna!

image1935


/emmaShoeoholic

En glad nyhet är i alla fall

...att solen skiner! Det bästa med att dagarna blir längre och ljusare är att det numera är ljust redan vid sex-tiden på morgonen och man kan vakna någolunda "naturligt". Att det inte är bäcksvart i rummet när man vaknar gör så otroligt mycket för morgontröttheten!

I morse när vi stod på träningsgolvet på jobbet och gav gärnet till de sista låtarna, sken solen in som bara den genom fönstrena och det peppade, om något, bara mer! Tänk vad lite solsken kan göra. Två sekunder senare när vi tittade ut seglade det snöflingor ner från himlen... Va? Ska det snöa nu? Det var ju våroch vårfåglar nyss?! Suck. När gympapasset var slut och vi skulle gå in till kontoret igen sken solen lika starkt som förut och snöflingorna var som bortblåsta (bort-smälta?).

Solen skiner fortfarande, vi har ätit tårta för en kollega som fyllde år, lunchen var god, vi har fina blommor på receptionsdisken, jag är ensam hemma hela helgen och på lördag är det fest med mina girls! Imorgon är det Afterwork med kollegorna och då har helgen bara börjat. Detta kommer bli en sköön helg! En lunch med D på lördag, myspys. Var ju JÄTTE länge sen vi sågs nu... Typ fyra dar... Hurm.. Äsch nu ska vi vara positiva när det är solsken utanför mitt fönster och allt! Solsken ute, solsken inne, sol i hjärta, sol i sinne!

image1934

Morgonstund med solsken är guld värd.

/emma.

Gonatt

Ett gonatt-samtal och en disk-efter-middagen senare ska jag gå mot sängen. Sitter redan i den, men linserna ska ut, aniktet ska tvättas och tänderna ska borstas, innan jag får njuta av en god nattssömn... Åh va jag längtar...

Lika bra att lägga på ett kål då! Puss på er och gonatt!


Miss you darling...

Dagens vräkiga

Mitt HiFi/Hemmabio - whatever har nu packats upp. Min lillebror tog i princip första bästa tåg till Sthlm från Uppsala för att få plocka upp alla sju högtalare, subwoofer (stavas?), reciver och you name it. Numera har jag det vräkigaste ljudet i hela huset och basen går inte av för hackor. Dunka, dunka, dunka. Tur att familjen ska iväg i helgen så jag och mitt värsting-ljud kan regera i huset! Yeah!

image1930



Har inte hunnit hitta bra ställen att placera alla högtalare, funderar på att möblera om och så också för att få det så bra som möjligt.. Skulle vilja ha ett skrivbord någonstans, men som det är nu finns det inget som helst utrymmer för det.. Hum. Nåt tips?

/emma.

En kjol med smalt skärp

Hittade denna blå kjol på Indiska igår för 199kr. Det kallar jag fynd! Adderade mitt nya smala, plast-kroko skärp och en svart stickad tröja och vips en dagens outfit! Hade självklart mina nya svarta stövletter på mig.



So long!

/emma.

En himla massa ny grejer

Jag har inte lite att ta igen på.. på... alla jäkla fronter. Tänkte börja lite nu då.. Herregud.. Och jag som är så trött. Men vad gör man inte :)

Här är (några utav) shoppingfynden sen löning (måndags):



Dett köpte jag någon dag innan löning:


Det kallas nätshopping...


Jag saknar ord, så bilderna får tala för sig själva!

/emma.


Nej, nu är det banne mig dags

Jag har hela veckan frossat i onyttigheter. Är som sagt en periodare och just nu är jag inne i "ät massa massa massa onyttiga saker"- perioden. Den perioden suger. Jag tänker hela tiden på att jag borde sluta stoppa små (de kan vara stora också) godisbitar/choklad/kakor (you name it) i munnen, men inte slutar jag för det! Jag blir nästan galen... (läs: Gaaaaaaaaah!!!) Men idag när jag slutar ska jag och mamma på ett svettigt puls-pass och det är ju alltid en början! Imorgonbitti är det gympa kl 8.00 och sen ska jag klämma in lite träning i helgen också hade jag tänkt... Well well.. Det jag menar är att jag måste ändra mina vanor när det gäller godis och sån skit. Damn. Efter helgen kanske?

"Hinner jag ta mig en liten godis innan träningen? Måste ju vara minst en timma innan träning i så fall... Åh! Två minuter! Bäst att springa in i "rummet bakom" och ta sig nåt sött... "

GAAAH!

image1905

/emmaFrosseriVictim

När vi ändå är inne på...

...shopping. Så kan jag passa på att säga att jag "klickade" hem (bland annat) en klänning igår... "Råkade" beställa lite mer grejer än bara den klänningen. Men man kan ju alltid skicka tillbaka det eller hur?! :)

Va tycks?

image1904

/emma.

My feet is back to business

Det pirrar i hela kroppen, det susar i öronen, man kan inte låta bli att skratta och ögonen bara ler. Det är nästan som att vara kär! Mina vänner, jag shoppade igår - igen. Denna gång med verklig framgång än tidigare! Tre par skor, en, kjol, ett par strumpisar (fult ord va?), en kruka (som jag letat läänge efter), en present till mam och säkert mer, senare kom jag hem med andan i halsen. Det var slitit att ta sig fram med enorma shoppingkassar, i affärerna, på tunnelbanan, Lidingö-tåget, men det var/är det värt! Många gånger om. Vilken kick! Inte bara det att jag hitta skor och annat fint. Skorna PASSADE! Visst lite segt i början, men sen när är höga klackar 100% bekväma?! Jag är så himla glad att jag äntligen hittat heels som passar :) Funderar på att lämna tillbaka iaf ett par... Fast man vet ju aldrig! Bilder kommer kanske ikväll?!

Jag har sagt det förut (<--länk) och jag säger det igen, jag älskar Fältan. Vi är varandras soulmates, utan tvekan. Igår gav Fältan mig mer än någon givit mig på länge. Tre. Jag säger det igen. TRE par skor! Det om något är ett Halleluja-moment, för att citera Kishti. I ♥ you Fältis!

Fältan ♥ Emma = SANT (för att dra till med något fjortisaktigt.)

image1903

/emmaHappyFeet :)

P.S. När jag kom hem snubblade jag över en jäkligt stor kartong (som var placerad precis innanför mig dörr) innehållande mitt nya hemmabiosystem!! Lämade kartongen oöppnad då jag vet att min bror Emil mer än gärna sätter tänderna i den ;)

I need help

Du kan inte ana vilka tankebanor jag har just nu. Jo, det kan du nog... Jag vill shoppa mer! Jag fick liksom inte allt jag ville ha igår... Skor t ex? Köpte ju "bara" en kjol, en topp med kort ärm, ett smalt svart skärp, en för stor kjol från Ginatricot (orkade inte pröva) som jag nog ska återlämna och... typ en liten hårspray. Men jag vill ha mer saker!! Sen skulle jag behöva lite annat också, hudvård och sånt. Jo, det är faktiskt skillnad på att behöva och att vilja ha saker. Nu är jag i behov av båda delar... Kruxet är att jag inte har några lämpliga skor för jobbet. Jag tog på mig gummistövlarna till jobbet (det regnade/regnar) och nu stolpar jag omkring i pumps innomhus. Inga av skorna, trots sin charm, passar sig för att "göra stan" i. Det lutar nog åt stövlarna. De är rosa med lila prickar... Har mina vanliga platta stövlar med mig, men dem ska jag lämna in för att klacka om då klacken är nednött till existensminimum. Snacka om i-landsproblem!

image1901

Hoppas jag hittar ett par killer-lovely-shoes idag! Håll tummarna!

/emma.


Nu kan jag sova gott om natten

Hehe. Eller nja, i milda drag kanske det är så. Jag har alltså shoppat idag! Tjo! Vad jag shoppat tar jag en annan gång... Känns otroligt bra måste jag säga! Kommer sova gott i natt :) Men först måste jag städa på rummet, för imorgon kommer städare och en besiktningsman för att gokänna huset. Vi flyttade in den 12 december eller så, men ännu har huset inte varit helt klart. Mamma upptäckte nyss två spackelfläckar som målaren missat. Herregud liksom. Hantverkarna här har verkligen levt upp till "alla" hantverkares rykte... Jag ville inte riktigt tro det, men jag måste nog ge upp nu. Nej upp med mungiporna för imorgon ska huset äntligen (förhoppningsvis) färdig-förklarat! Kanske att man kan sätta upp lite tavlor då också? Najs.

Precis när jag skulle hoppa på Lidingö-tåget in till stan tog jag en bild och skrev några rader som jag skickade iväg till min mobila-blogg. Se här: http://emmajohannamobilblogg.blogspot.com/

Sov gott sen! Jag ska röja klart på rummet nu och sen bums i sängen. Är duktigt trött!

image1900

Pussar /emma.

Damn!

Attans. Den kjolen jag tänkt kolla in är tydligen spårlöst borta. Såg att en bloggare (bloggerska?) efterlyste den på sin blogg, och hon hade kollat alla i H&M's butiker i Sthlm så mina chanser är nog lika med noll... Men som sagt den hade nog inte passat min rumpa ändå, så det är nog lika bra att bespara sig den plågan i provrummet...

image1899

Snyft.

/emma.

The era of fika

Nu är det tid för fika igen. Jag och mitt liv är verkligen periodare. Ena stunden är jag typ nykterist, i den andra studen är jag nästintill alkis. En tid "grottar" jag ner mig hemma, med böcker, te och tv och i andra stunder måste jag träffa folk hela tiden. Ibland är jag latheten själv och två veckor senare tränar jag som en idiot. Antingen äter jag inget socker, godis eller onyttigheter alls, eller så frossar jag. Massor. Jag är verkligen Allt eller inget i ett nötskal. Efter en lugnare period med fnysningar åt alla ord som börjar på drink och slutar på alkohol, har party-pinglan vaknat till liv igen! Big time. Varje helg den senaste tiden har det varit blöta utekvällar och sega söndagar. Kommande helg kommer inte sluta på annat vis. På fredag är det Afterwork med jobbet, vin på J, bowling, tacobuffé i Torsvik och mer där till. Lördagen bjuder på "Ladies night" med girlsen. (<-- länk) Drinkar, bubbel och med all säkerhet utgång. Innan helgen ska jag också fika en hel del. Loijs bjuder på sitt sällskap på tisdag kväll, ska visa henne huset och ta en promenad. Kanske att Hugo (den kasterade stackars vovven) får joina. Ska träffa Lotta på en fika nån dag, samt Lovisa på en annan fika på torsdag. Är inte det mycket fika så säg?! Någon annan som också vill med på en fika?

En hälsning till den sociala eran som börjar nu - Bring it!

image1898

/emma.

Jag säger bara en sak:

Skopremiär hos VILA. Fabulous! Skor och VILA i ett. Ränka med mig efter jobbet!

/emma.

Lönings-måndag!!

Måndagar i all ära, men de är inte så roliga är det väl kommer till kritan. Första dan på en ny lång vecka ungefär. Men just idag är det lönings-måndag! Hur kul är inte det!? Klingar det inte dödsskönt? Äntligen. Lönespecen visade dock att jag var ju sjuk där några dagar efter nyår... Men va fan. Lite ska jag väl ändå få shoppa :) Har sett en kjol på H&M, som jag visserligen tror inte passar min "lilla" rumpa speciellt bra, men jag kan inte riktigt ge upp den innan jag prövat och sen slitit av mig den i ren desperation. Det är nästan höjden av självplågeri, när man vet att klädesplagget kommer passa och man prövar det ändå. Sen vet jag ett par skor som jag tror att jag vill äga, de är nog aningens opraktiska och när ska jag egentligen ha användning för dem? Skulle också behöva ett par mer "praktiska" skor (läs: snygga med klack), får se vad jag hittar! En klänning? Nåra toppar, party och för vardagen? Saken är biff. Hoppas nu jag hittar något som faller mig i smaken så det inte blir som på senaste tiden att butikerna inte har någonting för mig... Det skulle innebära katastrof och massa självömkan i form av choklad.

image1897

/emma.

Inte det? Men massa annat

Som vanligt blev det inte mycket till bloggande i helgen, inte ens från mobilen (!). Hade liksom inte en lugn stund över. Var ska jag börja då? Jo, fredag. Med "lite" packning (som vanligt) bar det av till Tynningö (det där namnet på ön jag inte kom ihåg) där D har sitt landställe. Mys pys. Två flaskor vin senare däckade vi framför Let's dance. Ungefär... ;) Haha. Middagen var supergod, och enkel, vilket båda två är grymma fördelar. Räkor, kyckling, saffran och färsk tagliatelle, visst låter det gott? Jag svängde ihop min favorit efterrätt med ett kick, vitchoklad pannacotta med hallonkaramell. Det låter mer avancerat än vad det är, men det kanske man inte ska säga? Iaf så är den pannacottan min nationalefterrätt vid det här laget. Det är min grej liksom, och visst blev det gotti gott :) Vaknade av solsken och lagom bakis på lördag morgon, tendensen till bakis-heten försvann (som tur var) med solskenspromenaden på Tynningö. Det var verkligen strålande väder och helt underbart med en promenad! En liten parantens; att diska på "gammaldags vis" är faktiskt väldigt mysigt och det har sin charm :)

Jag åkte hem en sväng på lördagen och gick ännu en promenad med min lillebror Emil, till Långängen. En perfekt dag för promenader så det var bara att passa på! Vi fikade på Längängensgård, morotskaka och varmchoklad. Chokladen var en besvikelse då det inte smakade choklad, så vi bytte oss till en ny kopp choklad som inte heller smakade som den skulle. Vi lessnade, bad om pengarna för chokladen och gick hemåt igen. Hoppade in i duschen och sen var jag på väg igen till Älvsjö! Middag med D och friends, god god lax och femhundraelva Rosa Pantern. För dig som inte vet det är jag en sucker när det gäller Rosa Pantern och för första gången har jag gjort den helt själv, nåra hundra stycken... När öl-spelet drog igång fick jag dock lite för mycket av den rosa-goda-varan och hua. Kommer nog dröja ett litet tag, eller en vecka, innan jag dricker den drinken igen ;) Mums. Vi var signade på en lista på Söder, stället hette GK, Göta Källare, och där dansade vi all night long. Skojj skojj! Jag har blivit värsta party party bruden på senare dar. För ett tag sen hade jag ingen lust alls att gå ut och slå klackarna i taket, men nu är det snarare regel än undantag. By the way så skrev jag någon gång bland alkoholdimmorna innan vi åkte in till stan, "Emma Sonesson är drängfull" på Facebook. Haha. Vilket jag upptäkte på söndagen. Hehe. Men det bjuder jag på!

Söndag, bakis och skakis?! Inte så länge till. Men att plocka undan och röja på slagfältet efter festen dan/kvällen innan var ju en utmaning. Men det gick snabbt ändå, varför sega och dra ut på det när man kan lägga på ett kol och få det gjort?! Söndagen blev som vanligt sega dan. Film, mys och senare middag och för ovanlighetens skull nyheter kl 21.00. Närå, jag lovar, kommer dröja innan jag självmant slår på nyheterna, inget illa om nyheterna men andra saker tilltalar mig mer. Skulle det stå mellan ett Sex and the city och världsraffinerandenyheter skulle jag välja det tidigare. Nejdå, jag är inte född i farstun för det :)

För att summera: Helt lovely, som vanligt. I just can't get enough.

Hur var din helg?

image1896

Min söta flickvän.

/emma.

P.S. Alla mina promenader på lördagen bidrog till att stegräknaren i min mobil tickade på ganska bra. De 10 000 stegen/om dagen man rekomenderar överskreds ganska rejält. Närmade mig 16-17 000 steg och jag gick över en mil! Det är bra gjort :)

Blogg i helgen

Om jag får en stund över och känner för att skriva några rader kan du hitta det här: http://emmajohannamobilblogg.blogspot.com/

Ha en super-fin helg!

/emma.

Filmstjärna? Vilken pärs!

Fyy jag kommer aldrig vänja mig att vara filmstjärne-receptionist-of-the-day. Hua mig. När vi har College på jobbet för nya säljare, aspiranterna, har de en liten övning sista dagen. De ska komma in till ett företag där de inte har bokat en tid, gå in till receptionen, prata med receptionisten (jag) och försöka få tag på den inköpsansvarige. Jag ska fråga om de bokat en tid osv, vara lite "svår". Grejen är att det typ är jag som gör grovjobbet i alla fall, att försöka övertyga personen som säljaren ska träffa att vilja träffa säljaren. Haha.. vilken ful mening! Det jag menar är att jag gör grovjobbet och det är inte en dans på rosor inte. Det är ju jag som måste trixa med den "inköpsansvarige"! Blää. Men men, nu var det klart för denna gången och det är ju alltid nåt!

image1895

/emma.

Sen kommer helgen

Idag är det fredag (igen) och snart är det helg! Ska bli underbart:) Imorse svettades jag ock kollegorna lite på ett Core-pass och det är verkligen en härlig start på dagen! (Fasen va positiv jag är ;) Det mest känns faktiskt positivt om jag ska vara ärlig!

Idag efter jobbet ska jag och D åka ut till hans landställe som ligger på någon ö jag aldrig kommer ihåg namnet på (?) Den ligger nära Värmdö iaf (Värmdö är inte ett lika komplicerat ord/namn). Det ska bli hur mysigt som helst! Sen på lördag är det middag hos D med hans friends och ja söndag... Sega-hela-dan som vanligt? Ska försöka komma iväg och träna på söndag eftermiddag, måste ju träna minst tre gånger i veckan! :) Kommer bli en underbart mysig helg! Jag köpte vin igår, mamma fick komma och hjälpa mig, är helt lost på viner och på systemet i överhuvudtaget! Tog fram legget i förebyggande syfte, men våga inte riktigt lämna fram det i kassan så både jag och kassören tvekade sådär fånigt... Från och med nu ska jag räcka fram det på en gång. Även fast jag inte vill. Hade ju t o m glasögon på mig igår så jag såg sådär vuxen och förståndig ut. Äh jag fattar inte logiken... Senare när jag blir typ 35år kommer jag VILJA att de frågar om legitmation istället. Snacka om i-landsproblem va? :)

Just nu knaprar jag Läkerol som vilken gammal tant som helst. Börjar överväga att jag är smått beroende...

Och juste! Vår sötnos till Hugo ska kastreras idag.. Stackarn kommer bli kul-lös :( Men han är som en brunstig tjur på hunddagiset (bland löp tikar och olöptikar med för den delen) så det är den enda lösningen, han lider om inte annat själv för att han går omkring och är sugen hela dagarna. Men ändå, hoppas han är samma glada vovve efter operationen idag! Tänker på dig pluttis! ♥

image1894

Tänker på dig sötnos!

/emma.

Jag försökte i alla fall

Igår kväll, innan mina ögonlock blev alltför tunga, gjorde jag en sista satsning att försöka uppdatera "dagens outfit" här på bloggen. Det som fick mig att inte fullfölja detta projekt var att internetet var grymt segt, de la av hela tiden och min bror gick och drog ur sändaren hela tiden för att få det att funka. Vi jobbade alltså inte åt samma håll, så fort det funka för mig funka det inte för honom så han drog ur sändaren osv. Så jag gav upp. Ganska störande när jag för en gångs skull skulle göra något åt detta lilla "problem". Tänkte också visa de tre klänningarna jag fick hem från Ellos igår, två av dem ska jag behålla och en åker tillbaka. Den lila koftan jag också beställde ska jag nog behålla :) Spännande va!?

/emma.


Fy dig

Hur kunde han? Hur kunde han?!? En kollega dumpade några wienerbröd här i recpetionen! HUR. KUNDE. HAN. Jag är alltså svag för wienerbröd. Min kollega (en annan) såg min blick när hon sa vad som låg i påset. "Nej Emma, vi ska inte ha något." Hon sa det som om det stod skrivet över mitt ansikte att jag ville ha de där jäkla wienerbröden. och visst vill jag ha ett. Fastän jag inte "får", jag vill desperat gärna ha ett. Jäkla wienerbröd och dumma kollega.

Nu har min kollega gömt dem... Fast jag vet att de ligger någonstans i rummet bakom mitt... Hum...

/emmaMedDenBristandeKaraktären


Edit: Jag och min kollega delade på ett wienerbröd, vi slog våra kloka huven ihop och kände att vi var värda det ;)

Fin låt

Kan ju bjuda på en fin låt, så här nu när det är dags att tänka på refrängen. En låt som heter Curly Sue och "framförs" av Takida. Jag upptäckte Takida genom min Sara, hon lyssnade nästan bara på dem ett tag och jag gillar att lyssna på dem när jag är på "det humöret". Denna låten är relativt ny och jag gillar den verkligen :)

Natti och sov gott!





/emma.


Jag

Har suttit och kollat igenom lite gamla bilder, bland annat från förra sommarens resa till Zakynthos. Hittade den här bilden ;) Jag, sittandes på en av våra tre balkonger, i full fart att sminka mig. Så här satt jag varje kväll med lilla spegeln i ett försök att fixa fejset. Tyvärr rann sminket bort innan vi ens hann sätta på oss partyskorna. Det var så sjukt varmt! Hehe. Härliga minnen!

Nu ska jag sova... Är sjukt trött!

image1890

/emma.

I just can't get enough

Nej, det kan jag inte. Det är som luft för mig, utan det så kan jag inte andas... Kan knappt andas med det heller. Vilket rus. Helt underbart och jag kan inte få nog!

image1889

/emma.

Hello lover(s)

Asos, asos, asos min kära vän. Nu har jag hittat tre skor som är "to die for". MEN jag har inte råd att beställa dem... Ett stort och tråkigt MEN. Gaah. Dessa små fina skapelser hade ju passat så bra på mina fötter... Speciellt de rosa.. Suck... Fast drömma kan man alltid!

image1886image1887image1888

/emmaÅhhVillHa


Liveblogg

Live-blogg från min rosa-lover: http://emmajohannamobilblogg.blogspot.com/

Mycket spännande....

/emma.

Myspys

Igår var en riktigt mysig dag. Jobb som vanligt, sen vidare in till stan (lämnade tillbaka skorna på Wedins), vidare med t-banan till Fruängen. Har aldrig åkt ända till Fruängen med tunnelbanan förut så det var premiär! De vankades middag och sen bio. Vi såg på Cloverfield. Den var filmad med en filmkamera hela filmen och det började med en avskedsfest för en kille som skulle till Kina. Helt plötsligt skakar hela marken och sen börjar ödeläggningen av Manhattan - i princip. Den va hemsk, läskig, men jag gilla den ändå på något skumt sätt. D däremot gillade den inte alls och var jättebesviken. "Vi hyr en bra film nu istället, så här kan man inte sluta kvällen. Nästa gång väljer du film!" Riktigt upprörd med andra ord;)

image1884


Vi hyrde därför nån film som utspelade sig i Kina eller nåt, de springer omkring i luften typ och dödar varandra ;) De är verkligen annorlunda sånna där svävande-i-luften-med-svärd-och-fina-tyger-som-fladdrad-filmer, stilla, fina, vackra och konstnärliga. Det är ju action i och med att de dödar varandra (typ) men det spelas lugn och fin musik samtidigt så det blir mer ett skådespeleri, ett konststycke. Det är inte min favorittyp av film, men det är aboslut något att lägga ögonen på någon gång ibland :)

Imorse fick jag gå upp en halvtimma tidigare än vanligt, för att resevägen måste räknas in i tidsplanen... Gäsp! Men det var det värt, många gånger om. :) Trots det som sägs om tjejer i sammanhanget "göra sig i ordning på morgonen (eller inför en fest)" kan jag vara riktigt effektiv och snabb om jag vill, så jag kom till och med tidigare till jobbet bara för det :) En koppkaffe senare och jag kom igång ganska bra!

Ha en fin dag på er, och gulligt av dig att ringa sötnos!
 
/emma.

***
"Är det du och jag nu?"

Jag älskar att skratta

Idag har jag skrattat tills jag vek mig dubbel. Jag mailade nämligen ut ett mail angående Vår Ruset på jobbet, för att fråga hur många tjejer som är intresserade av att delta och i så fall vilken dag. Vår Ruset gäller bara för tjejer, vilket jag också skrev i mailet och som vanligt fick jag rolig respons från IT/Ekonomiavdelningen. "Jag kan bara den 5e. På tisdagen den 3e fixar jag naglarna och alla onsdagar vaxar jag benen" detta svar fick jag av den väldigt manliga IT-chefen. Behöver jag tillägga att jag skrattade ihjäl mig? Några sekunder senare ploppar "You got mail"-rutan upp igen och då var det vår Eknomiansvarige som skickat en omgjord bild på IT-chefen, med långhårig peruk och läppstift. Behöver jag säga att jag ännu en gång skrattade ihjäl mig? Mina skrattatacker blev inte direkt bättre av att jag kollade på mailet och den roliga bilden igen... Hahaha!

Haha. Ja, inte slutade jag skratta i första taget! Min kollega undrade om jag fått nåt nytt galet mail för att jag skrattade så :) Fasen vilken härlig känsla det är att skratta helt okontrollerat och åt något sånt där meningslöst liksom. Man blir så lycklig :)

Ha en hysteriskt rolig dag!

image1883

/emma.

Glöm och dröm

Jag klickade in på den där lägenheten jag var sugen på, den som låg på Söder. Ville liksom kika och se om de kommit in något bud och om jag fortfarande hade en chans. Eller inte. Budet låg för närvarande på 1 650 000kr. Tror dem att jag är gjord av pengar eller? Nej exakt. Nu ska jag glömma denna lägenhet och börja drömma om en ny :)

image1881

/emma.

Butterfly, butterfly where are you?

Jag är väldigt svag för fjärilar. Jag har alltid fascinerats av de färgglada små fladdrande varelserna... Ett tag var jag nära att åka ner till Göteborg och göra en tatoo med en fjäril. Funderar på den än idag, men jag vet inte. Den kommer ju sitta där resten av livet och då kan man inte ångra sig! Var skulle den sitta? Man vill ju visa den samtidigt som vill kunna dölja den... Kanske ett hjärta? Hum.. Tåls att tänka på!

Fjärilar är också något jag förknippar med sommar och värme, när man ser en gul liten citronfjäril - ja då vet man att sommaren är nära. Som när jag var i Uppsala senast, i julas närmare bestämt. Oj, det var ett tag sen! Kanske dags att åka och hälsa på lillebror Rasmus... Han är säkert 1,40 lång, kan rabbla åttans gångertabell och övningskör med pappa till jobbet numera, trekvartsår gammal... Det går ju så himla fort när de små krabaterna växer! Ehh.. I alla fall, det jag skulle komma till var att på Kalkonmiddagen hos farmor och farfar på juldagen flög det omkring en fjäril när vi satt och åt. Är inte det ganska skumt? En fjäril mitt i vintern, på juldagen, som flyger omkring, förrvirrat och undrar var sommaren har tagit vägen? Fjärilen flög runt våra huvuden hela den kvällen och man fick passa sig så den inte damp ner på tallriken... Den fick mig om något att längta mer efter sommaren!

image1880

Två intressen i ett, skor och fjärilar!

/emma.

Begär, sug, narkoman

Jag vet inte riktigt med vilket ord jag ska beskriva hur jag känner mig för stunden. Eller vilket ord som beskriver mig bäst... Men jag vill ha kläder. Punkt. Tyvärr är affärernas utbud är kass just nu, så jag blir bara mer och mer frustrerad. Har nu suttit och smidit planer i mina tankar på nätshopping, är redan nu uppe i en större summa slantar... När jag kommer hem ska jag sätta mig med alla kostorderkataloger och klippa ut det jag vill ha! Mixa, matcha och sätta ihop outfits för hand. Ska bli riktigt kul! Känner mig sådär kreativ idag :)

Imorgon ska jag nog besöka min lover Fältan och titta in på Lindex där jag såg att de kanske fått in ett par pjäser (se bilder) som kan intressera mig! Ska också lämna tillbaka de här skorna som jag köper i olika storlekar då jag varken har 38 eller 39 just nu... Suck. Fina är de, men de passar inte mig :( Kanske att man kan hitta några andra skor att lägga vantarna på? You never know!

image1878image1879

Hoppas de är lika söta (och sitter bra) i verkligheten!

/emma.

Jag är sådär glad

Det är ljust på mornarna, solen skiner och det ska kanske bli riktigt vårväder nu i veckan enligt en "säker" (blink) källa. Jag vet, man kan inte riktigt lita på vädret just nu. Ena dagen är det snöstorm och lika kallt som på nordpolen och nästa dag lyser solen och fåglarna kvittrar. Helt schizo om du frågar mig. Men inte mig emot om våren börjar nu, jag njuter i fulla drag av att det är ljusare och jag har mer energi nu än när det är mörkt hela dagarna igenom! Sen känner jag mig glad. Glad, glad, glad. Happy, happy, happy. Varför vet jag inte exakt men jag är det. Trots nackspärren (sitter i från lördagens galenskaper på dansgolvet) och min blåa rumpa (när jag trotsade dragningskraften på dansgolvet) och tröttheten idag, som jag iofs fixade med en kopp kaffe. Fast jag har nog en liten aning om var min happyness kommer ifrån. Jo jag vet nog vad som gör mig så där extra glad. :)

Helgen som var, helgen som kommer, en annan helg i Paris...

image1877


Jag känner för att pyssla också. Typ klippa ut kläder ur alla postorderkataloger som ligger på mitt golv och klistra på ett stort papper. Få inspiration och idéer hur jag vill klä mig i vår och i sommar. Älskar sånt. Känner också ett stort behov av att köpa skor...

Ha en fin och glad dag!
/emma.

Walk the line

Sådär. Nu är det söndag igen... Efter en mycket mysig helg :) I fredags tränade jag direkt efter jobbet och sen bar det av in till stan där jag mötte upp Lovisa och hennes engelsman James som är på besök, Lotta och André + Jenny. Det var sviiinkallt och jag fick vänta ett bra tag där på hörnet vid Pub innan de kom. Vi åt god mat på en thairestaurang, efter det avslutade Lovisa, James och jag kvällen på en ny bar som jag inte kommer ihåg namnet på. Men det var snyggt och mysigt där inne :) Kom hem ganska sent och sov tills jag var tvungen att gå upp (kl 10)... Mamma och jag skulle nämligen gå lite (nåra timmar bara, vilket såklart var meningen att misslyckas) på stan. Vi hade bland annat planerat en fika/lunch på NK och lite shopping. Mamma ville ha en likadan rosa mobil som jag har men det fick hon inte av diverse anledningar, istället tröstshoppade hon en designad, grön, plastbunke som man blandar saker i på NK. Om jag skulle tröstshoppa skulle jag gå direkt till skoavdelningen, inte till hushållsartiklarna... Men smaken är som baken.

Jag hade sett fram emot att shoppa lite lyxigt på NK men blev grymt besviken. Lyxiga prylar på NK är dyrt och jag är en sån människa som har svårt att köpa väldigt dyra grejer, jag köper hellre många och billiga(re) saker :) Därför dissade jag ganska omgående klädbutikerna och den dyyyra skoavdelningen. Istället tog jag med mamma till H&M där vi tog plats vid en spegel och provade koftor och tröjor (det var låång kö till provrummen). "Oj är klockan kvart i fem?!" säger mamma och vi får en himla fart. De där två timmarna på stan hade ganska snabbt förandlats till fler... Vi betalade och jag sprang in på Dinsko i bara farten och köpte ett par stövlar utan klack. De stövlar jag har (utan klack) har lagt av helt, de är hål i sulan och det känns som om man går barfota, vilket inte är så skönt när det är snö ute...

Jag kom hem och vände typ på samma gång. Dags för party! Men vi åkte inte till Upplands Väsby som vi sagt från början, istället blev det mysig middag och senare utgång på Söder. mysigt med middag, massa prat och melodifestivalen! Kan dock inte riktigt smälta att du skulle rösta på den där "Kebabpizza..." Men de vann i alla fall inte som tur var! Vi åkte in till Söder och hamnade på "Underbara bar" och drack drinkar (jag) och öl (killarna) + en och annan cider. Sen drog vi vidare till "Ett ställe" (det tog mig ett tag att fatta att stället hette så;) där dansade vi tills svetten lackade och jag tills nacken ömmade av allt "headbangande", det trodde du inte om mig va? ;) Jag råkade också ramla lite så jag fick nåns knä (eller var det en bordskant? En klack?) på rumpan - AJAJAJ. Nu pryds alltså min högra skinka av ett illsket, gigantiskt blåmärke, de är inte fint alltså! Helt illrött och AJAJAJ. Kan tyvärr inte visa med en bild här - det kan verka stötande! Kommer inte riktigt ihg när vi drog men när vi kom hem var det ganska sent/tidigt. Var riktigt trött imorse och en aningens bakis om jag ska vara ärlig... Senare idag kollade jag på filmen Walk the line och den är ju så bra! Köpte den för ett tag sen och ja, vet inte vad som beskriver den bäst. Men jag gillar den! Segaste dagen på veckan lätt! Nu ska sega jag gå ut med hunden.. Inte så kul men det är ju alltif bra att röra lite på sig, kanske ett skönt sätt att avlsuta veckan och denna helgen.

Till nästa helg kom förslaget att åka till ditt land och mysa, festa och umgås :) Låter riktigt mysigt... Mm... Det är mysigt. I love it.

Hoppas du har haft en bra helg!

image1876

/emma.



"Jag är kanske kär..."
"Jag är också kanske kär..."

Vill du skratta?

Kolla in denna bilden på min mobilablogg: http://emmajohannamobilblogg.blogspot.com/

/emma

P.S. Att jag ens visar den.. Haha!

I have a confession

På min mobilablogg: http://emmajohannamobilblogg.blogspot.com/

/emma.

P.S. Ja det är fortfarande alla ♥-ns dag som hägrar...

Mitt omöjliga lilla rum

När vi ändå är inne på hur alla (inom kort) mina elektronikprylar ska få plats i mitt lilla rum kan jag tillägga att mitt rum är väldigt svårmöblerat! Jag har en 140-säng, ett litet sängbord, en byrå och en hylla. Det jag inte har men vill ha är ett skrivbord och bättre hyll-förvaring. Har väldigt mycket prylar som måste gömmas och förvaras på bästa sätt. En större och mer rymlig byrå hade också varit att rekomendera, men var och hur då? Jag har använt större delen av den vägg- och golvyta jag har! Och nu när jag köpt värsting-hemmabiosystemet med reciver och allt sånt, var fan ska det stå? På golvet? Nej jag behöver verkligen en vettig plan för hur mitt rum ska se ut... Hjälp! En mastodont-hylla ända upp i taket med ett skrivbord inbyggt? Det hade varit nåt de... Men det få ju inte va fult heller! En lägenhet någon?

image1875

/emma.

Jag var nog kille i ett tidigare liv

Jag har drabbats av teknik-noja. Jag köper inte bara dyra tvapparater och mobiler, tjejen har köpt ett hemmabiosystem och DVD också! Herregud. Men det är väl det fonderna ska användas till? Herregud... Jag har sammanlagt lagt 10 000kr på tv och hemmabio + DVD, har dock inte betalt det än... Fakturan för tvn fick jag i går -svälj- När jag kommer hem ska jag sälja mina fonder - snyft. Min lillebror säger att min framtid är säkrad. I alla fall när det gäller elektronik. Jisses. Är detta dumt eller ska jag skita i samvetet och vrida upp volymen på hemmabion istället? Dränka samvetet med mycket bas och höga toner. Ja, jag får nog köra på det! Måste erkänna att jag gillar min prylar, kanske att jag var kille i ett tidigare liv?! Dock får fortfarande skor mig att må himelskt bra! :)

Som min bror säger "framtiden är säkrad". Dessa prylar kommer hålla i en livstid. Hoppas jag. Sony gör ju bra grejer... Undar var jag ska gömma allt? Reciver, bas-grejen (sub-vadå?) samt allt annat + DVD:n då, men den känns som det mindre problemet...

image1873


image1874

/emma.

TGIF!

Thank God It's Friday.

Jag är helt slut. Behöver sova! Jag har varit duktig och gå och lägga mig ca 22 om kvällarna, utom onsdag, torsdag och fredag... Ehh. Jag var alltså varit duktig två kvällar! Alltid nåt! Haha. Nu är det helg och då kan man ju vila upp sig tänker du. Nej säger jag. För jag ska ut och äta middag med Lollovisa, hennes James och resten av gänget ikväll, det ska bli jättekul! Innan dess ska jag hinna träna med mamma! Ett svettig konditionspass! Hoppas bara jag hinner snygga till mig innan vi ska in till stan osh äta! Stressa stressa... Det hjälper ju inte att jag har en bad hair day..

På lördag ska jag och mamma gå en sväng på stan på dan, "kolla lite på toppar och mobil" sa mamma. Mamma är nämligen lika kär i min mobil som jag är och ska nu härmas och skaffa en likadan! Hehe du är för söt mam :) Sen på kvällen ska jag och D på en födelsedagfest i Upplands Väsby (var ligger det liksom?) och paaarta hela natten lååång! Appropå det måste jag kanske köpa lite alkohol?! Var riktigt länge sen jag var på systemet... Har bara varit där fyra gånger sen jag fyllde 20 i november... Är jag onormal? Men jag dricker liksom inte upp det jag köper! Har massor i garderoben ;) Festen har tydligen temat sommar, men vad innebär det? Klänning á la sommar? Jag har faktiskt tvättat den där cericea-historien jag hade i somras, min favoritklänning för att vara exakt. Frågan är om jag vågar lysa upp mycket. Tänk om alla andra inte går in för sommar och sol temat lika mycket som jag?

Ska jag ha den här? Inte med leggins då, hela strumpisar ofc, men samma klänning? Självklart lockigt hår :)

image1872

Bilden är tagen av Loijs i somras på en födelsedagsfest :)

/emma.

P.S. Jag älskar den

Jag vet varken var jag ska börja och inte heller var jag ska sluta för den delen. Jag och mamma har ikväll sätt en helt underbar film! Vi såg filmatiseringen av P.S. I Love You/P.S. Jag älskar dig ikväll och kom hem alldeles nyss som i andakt.

Ibörjan av filmen tänkte jag mest på hur boken var och var de ändrat och gjort om handlingen, men när jag väl släppte det kunde jag verkligen njuta av denna härlig film. Det är en film som har allt. Mamma, jag och hela biosalongen skrattade tills vi vek oss dubbla, blev torra i halsen och inte visste var vi skulle ta vägen. Samtidigt som vi njöt av den fina handlingen och undrade vad som skulle hända där näst. Vi grät. Jag kunde inte hejda tårarna och man hörde snyftningar runt om i biosalongen. Det var så vackra ord och de betydde så mycket. Att slutet var lika fint som resten av filmen, men ändå inte förutsägbart, gjorde den till en tolvpoängare, utan tvekan, men det visste jag redan efter två minuter.

En otroligt vacker film. En perfekt dag att se den. En upplevelse att dela med sina närmaste. Jag kan fortfarnade inte andas normalt, utan att känna den där kärleken. Kärleken, sorgen och glädjen. Jag är stum över att man ens kan komma i närheten av att känna så här. Efter den här filmen har jag kommit lite närmare att känna vad kärlek egentligen är. Efter den här filmen vet jag att det är så jag vill känna för resten av mitt liv. Efter den här filmen vet jag på riktigt, att kärlek är allt.

***

image1871


/emma.

Kärlekshälsning från min lover (mobilen)

Kolla in vad min mobil har att säga på: http://emmajohannamobilblogg.blogspot.com/

Ännu en liten text som går i kärlekenstecken!

image1870

Pussssar /emma.

Kärlek hela dan

Ohhh l'amour... ♥

Mamma sa att vi ska fixa någon rolig romantisk efterrätt idag efter middagen, nåt med hjärtan, hallon och socker ungefär. Kan bara bli bra! Åhh.. Jag vill mysa! Den som väntar på något gott.. I mitt fall till lördag <3

Shit jag är verkligen drabbad av kärleks-feber! Och dan har bara börjat!

image1869


/emma.

P.S. I Love You

Ikväll ska jag och mamma kanske kolla på bio, filmen P.S. Jag älskar dig. Den boken läste jag för ett bra tag sen, och den boken är förövrigt superbra! I ett stycke av den boken satt jag och asgarvade på Lidingötåget och alla glodde konstigt på mig, trots att jag (förgävels) gömde både mig och skratten bakom boken. Haha. Hoppas filmen är lika mysig! Perfekt titiel på en film denna dagen :)

image1867

/emma.

Alla <3-ns dag!

Jag är nog kär. I denna dagen. Det är härlig med kärlek, kärlek, kärlek och jag kan inte få nog, nog, nog. Är röd-rosa innifrån och ut (bokstavligt)! Jag är kär i kärleken, jag älskar kärlek för den är ju så fint... Jag kanske är löjlig? Men jag kan liksom inte låta bli... Jag bara måste.

Kramade om mamma innan jag gick till jobbet och sa att jag älskar henne. Bara en sån sak, som man borde gör oftare... ♥

Tycker om dig. Tre små ord som betyder så mycket, speciellt en dag som denna... Tycker om dig också <3

image1868

/emmaLovesYou

Min mobil har blivit som jag

Min lilla söta rosa mobil har nu visat stora färdigheter och har gjort sig väl färtjänt av att jag ska avguda den för resten av mitt liv! Min rosa mobil kan BLOGGA! Det är helt otroligt vad de där smarta typerna kan komma på! Nackdelen är väl att den startade upp en blogg på bloggspot.com. Jag vill ju ha den ansluten till denna bloggen! Har du något tips på hur man gör - tell me! Jag och min baby kan göra det mesta tillsammans numera, blogga och chatta på msn (gratis inställning tills jag blir 26 - och det är ååår och daagar kvar tills dess).

Här är i alla fall länken till min mobil-blogg: http://emmajohannamobilblogg.blogspot.com/

Jag kommer aldrig lämna dig min lover!

image1866

/emma.

Ett stort litet ord

Ett så litet ord som ändå betyder så mycket...


image1864


♥ /emma.

Love is in the air

Imorgon är det kärleksdagen. Idag är det bara onsdag.

Jag har varit duktig och konterat ALLA fakturor jag hade liggandes, det är inte lite av den varan direkt, ca 75st sammanlagt allt som allt... *klappar på axeln* (haha tänk att jag använde "fjortis stjärnorna"!) Ja, vad mer? Igår tog jag det riktigt lugn, kollade på en väldigt dålig film jag fick med en Cosmopolitan för ett tag sen. Den var så dålig att det kändes som mina hjärnceller tillbakabildades... Faktum kvarstår att det är skönt att slippa tänka ibland ;) Sen organiserade jag min musik i iTunes, tog bort all musik jag hade där och sen rensade och strukturerade jag i min "musik mapp" för att sen dra in alla musik i iTunes igen! Sicket hästjobb, men nu är det gjort och det är strålande! Hehe. Lite gör mig glad... Något annat som gjorde mig glad var ett väldigt sött sms... ♥

(Ett engelskt samtal kom in och jag freeeekade som vanligt, men det är bara att ta tjuren i hornen och försöka få fram lite ord som blir en bra konversation... Han är ju trots allt trevlig den mannen, bara han inte tycker jag är en looooser bara för att engelska inte är mitt modersmål. Övning ger färdighet som det så fint kallas. Ska hem och läsa minst 50 engelska böcker nu bara för det!)

Har ätit tio bitar sushi till lunch idag - mycket gott! Solen skiner in genom fönstret - helt underbart! Det är en väldigt fin dag där ute, synd att jag inte kan gå ut och "ta" på den... Men titta kan man ju alltid! Tänk vad solsken, längre och ljusare dagar kan göra med humöret! Mitt humör strålar ikapp med solen om jag säger så :)

Love, love, love... All you need is love! ♥

image1863

Dagens kärleksfulla...

/emma.

Gammalt men ändå nytt

Nu är det dags för en sån där "dagens". Hittade en gammal blus som är över ett år gammal! Men den funkar fortfarande, så den åkte på tillsammans med ett par ganska ljusa gråa jeans jag inte använt på länge. Vips en helt ny outfit-kombination! + lite bling bling såklart!



Kärlek för dan, kärleksfulla strumpor:



Nu ska jag ner och stöka på rummet... Eller så åker tvn på.. Hum.. Over and out!

/emma.

Här skulle man bo

Hittade denna lägenheten som ligger på Söder och den föll mig verkligen i smaken! Vet inte ens om jag vågar gå på visning och sen bli besviken när budgivningen skenar iväg... Den är inredd enligt min smak också :) Åhh.. Så mysigt med den där "loft" känslan också där man har sängen.. Helcharmig, annorlunda och Emmig. Vill ha!

image1857

image1856

/emma.

Paris baklänges blir Sirap

Den där Paris resan jag nämnde för ett tag sen, blir kanske verkligen av! Till våren när det är varmare och solen skiner... Helt otroligt lovley! Ska bli jätte mysigt! Gillar verkligen den staden också :) Kanske dags att kolla upp en helg och boka lite biljetter? Ja ja ja!

Ska bli kul att få återse det kära Eiffeltornet igen!

image1855

/emma.

Kärlek hela veckan

Detta blev automatiskt min officiella kärleksvecka bara för att alla ♥-ns dag snart är här :) Jag är nog ett litet kärleksfreak... För att inte tala om rosa, rosor, rosetter och sånt lull lull! :) Mina strumpor har t ex ett motiv med två giraffer som kramas med några hjärtan idag (jag älskar giraffer - och hjärtan såklart!). Jag har ett hjärta som skärmsläckare på mobilen, det hjärtat mamma skickade till mig förra alla hjärtans dag - så fint! Hjärtat liksom målas med två tunna röda linjer tills det blir ett helt hjärta... Svårt att förklara:) Fint är det i alla fall! Och jag har ställt in så min mobil har temat Love när någon ringer. Ja, jag är lätt skadad. Men på ett bra sätt!

Funderar på att köpa nåt litet till min lilla mamma, mammor är väldigt bra! Söt är hon också! Love you! Och alla andra små söta personer jag håller kär ♥

Ha en lovely dag!

image1854

/emma.

Modemissarnas mästare

Haha. Kollade lite på Sydafrika-bilder och en sak jag särskilt minns är att vårt bagage blev kvar i Heathrow och sen hamnade det på någon annan ranch tills det äntligen kom till oss fyra dagar för sent. Detta innebar bland annat att vi kollegor delade allt sinsemellan. Var det inte deo (eller rollon som de lite äldre kollegorna kallade det;), så var det solkräm eller t-shirts. Jag fick t ex äran att låna en kollegas (big boss från Norge) safariskjorta som det passande nog stod Vhembe på (ranchens namn). Denna skjorta matchade jag med det jag hade att tillgå; samma strumpor sen fredagen då vi började resan, samma mjukisbyxor, den rena safariskjortan (inte så ren efter några dagar dock), den väl använda munktröjan, underkläderna... Jag måste säga att jag var duktig och packade med ett par extra trosor och det är jag såå glad för! Men bh och strumpor var illa misshandlade efter de fyra dagarna i värmen ;)

För att visa hur jag såg ut, från morgon till kväll, på ranchen uppe vid gränsen mot Zimbabwe och Botswana i Sydafrika, bjuder jag på en fiiin bild. Eller ska jag säga finn fem fel? (Jag till höger - om det går att missa.)

image1853


Svar på "Finn fem fel": Var ska jag börja? Nerifrån. Mina Puma sneakers - väl använda i hettan och den röda sanden, de är inte vad de en gång varit kan jag lova. Strumporna - de gick att ställa rakt upp efter dessa dagar, behöver jag säga varför? Vidare till mjukisbyxorna: svarta + värme = värmebölja - INSTOPPADE i strumporna (detta måste vara det värsta á la modemiss) men jag var rädd för alla kryp som skulle kunna krypa in och upp under byxorna, hade blivit ganska uppskrämd av andra kollegors berättelser från när de varit där tidigare. En oversize safariskjorta storlek XXXL (dock sval och skön) som jag fick fin fin bonnebränna av när jag väl tog av min väldigt orena och varma mörkblå munktröja i värmen. När munktröjan tjänade sitt syfte i gryningen och i skymmningen (ganska kyligt då) gjorde den min siluett något mer slimmad än när jag bara lät safariskjortan hänga fritt. Vilket alltid är något! I fejjan var det solkräm som regerade snarare än make up och håret var slarvigt uppsatt i knut, toppat med solbrillor. Jag bojkottade keps, för det första var de för små för mitt BIG head och för det andra är keps verkligen inget jag klär i! Jag ser antingen ut som en golfare eller turist. Det senare var jag i och för sig, men det behöver man ju inte skylta med!
Notera också att mina outfit ser sådär härligt nonchalant ut, som jag bara slängt på mig något och inte brytt mig om hur resultatet blev. Vilket är ganska exakt vad jag gjort, hade inte dirket några valmöjligheter ;)

/emmaFashionStar

Första dan på veckan

Första dagen på den nya veckan... Varför känns det alltid som att målet med veckan är helgen? Varje dag borde ju ha sin charm, varje dag borde vara en fest, varje dag borde vara något att se fram emot... Den här torsdagen till exempel, är ju en dag utöver det vanliga! All ♥-ns dag kommer hägra hela veckan ;)

image1852

Jag var sådär trött imorse, men jag vaknade till min nya mobil och låten Release me av Oh Laura som är så lugn och skön vilket gjorde mig på lite bättre humör:) Men, faktum kvarstår, trots det fina uppvaknandet imorse, att mobilen ska lämnas in/tillbaka. Den funkar inte som den ska, hur jag nu ska förklara det på ett förståligt sätt för en Telenor-människa?! Wish me luck!

Lovisas James kommer till Sweden nu på onsdag och på fredag ska vi ut och äta allihopa! Ska nog slå en pling till henne och pressa henne på lite info. Hur, var, när osv? Kanske man får invita (varning för swinglish) nån...? :)

/emma.

Strandad val

Känner mig lite seg sådär, halvligger i sängen och surfar runt lite... Min hals gör ont, så jag fasar att en förkylning är på G :( Hoppas jag slipper det...

Igår var jag som sagt på Telefonplan i konstfack's-huset (?) och shakade (aka dansade) hela natten lång! Redan när jag satt på tunnelbanan dit vällde det in massor med folk, jag kände inte riktigt att jag smälte in i mängden ;) Har ju liite annan stil än "konst-folket", inget fel på den stilen, men jag har den inte riktigt. Det var i alla fall kul att se så många människor på samma plats, med samma stil! Observeraren Emma var i farten ;) När jag (och alla andra tusenmiljoner människor) skulle av möttes vi av poliser och ännu mer människor! Det var tjockt med folk överallt! Då kan du tänka dig köerna in till festen... Men det gick ganska fort ändå att komma in. Och väl inne entrade vi dansgolv efter dansgolv. Kommer inte ihåg de exakta siffrorna men det var ca 14 dj's och 12 dansgolv + live band och gud vet allt! Skit skoj var det och vi dansade till tre nån gång och då blev det en näraliggande efterfest :) Jag hade skit skoj kort sagt, sånt borde man göra oftare!

Obs! Bara för att jag känner mig som en strandad val och däckar i sängen betyder inte det att jag söp mig redlöst igår ;) Jag drack bara två öl där inne, så jag är lätt ett bevis på att man kan ha kul utan massa promille i blodet!

By the way så är min nya fina mobil crap. Det är nåt väldigt konstigt med den i alla fall och jag ska åka in till stan i morgon och klaga. Vill ha en ny! I övrigt så är jag lika förälskad i den som innan :)

Hoppas du haft en bra helg!

image1851

(Emil tog bilden och jag är osminkad;)

/emma.

Stolt ägare av W580i

När jag var på stan denna lördag blev jag lika irriterad som vanligt bland all trängsel. Att jag aldrig lär mig... För det första finns det inget för mig i butikerna just nu, hur jag än letar är alla kläder fula och skorna för små eller för stora, för det andra var mitt blodsocker mycket lågt (hade inte ätit på länge) för det tredje alla dessa människor!! Gaaah. Tillslut bestämde jag mig för att göra åt mitt irriterade humör. Emil och gick därför till närmaste Telenor "butik" och jag införskaffade en ny mobil! Tjoho :D Den är sååå fin och jag är en liten tekniknörd - jag vet! Men jag bryr mig inte, har ju en sprillans, super fin och rosa mobil! En Sony Ericsson W580i!

Ikväll blir det party också, jag och mobilen ska alltså ut på äventyr! Har än så länge försäkring på den... Ska bestämma mig om jag vill ha det eller inte inom två veckor. Ska jag skita i försäkringen eller ska jag ha den kvar? 39kr/mån... Hur ska jag göra? Help please :)

Ha en härlig kväll!

image1850

Pussar/emmaTeknikNörd

Sorry guys

Det blev ingen utgång igår... Fyllan får vänta till ikväll då det smäller big time! ;) Närå. Men igår efter träningen så var jag inte direkt taggad till tusen och min kompis var inte heller så pigg på att "göra stan". Så jag entrade soffan i pjamas och avnjöt goda räkor till middag med familjen istället :) Ikväll blir det däremot party på bortaplan, vet inte riktigt var jag ska men jag ska i alla fall ta tunnelbanan dit... Ska bli sjuk skoj!

Nu ska Emil och jag surfa elektronikprylar. Tror ärligt att jag har varit kille i ett tidigare liv. Nu är jag inne på att seriöst skaffa en ny fin rosa mobil.. och ett hemmabiosystem. Oj oj, vad ska detta sluta?!

Pusss och ha en mysig lördag!

image1849

/emma.

Hur ska kvällen sluta?

I morse när jag vaknade var min första tanke "ska jag verkligen ut ikväll? Festa och dansa - med min träningsverk?" Och javisst, det ska jag minsann! Visst hade det varit skönt att stanna hemma, röja lite i röran (det var målare i mitt rum igår och målade väggarna -nähä?- så allt står hullerombuller) och bara ta det lugnt. Istället ser min dag/kväll ut såhär:

♥ Jobba (8 - 16.00)
♥ Hem på fem min, iväg och träna (träningsverk is the shit!)
♥ Hem, duscha + snygga till sig, välja kläder...
♥ Äta mat?!
♥ Till stan och festa + dansa hela natten lång!

Hur ska jag hinna allt utan att bli anfådd? Tag också i beaktning att jag har en jävla träningsverk som gör alla mina rörelser mindre flexibla och snabba. Du kan tänka dig hur min dans kommer se ut då! ;)

Fortsättning följer...

image1848

/emma.

Tankemönster

Man kan säga att jag tänker. Men vem gör inte det? Just nu tänker jag något i stil med: Borde jag vara mer ledsen och kanske rent av tänka på det dagligen, eller i alla fall förut? Eller är det så här jag är? Att det liksom rinner av mig som en gås och att jag bara går vidare. Jag kanske ryckte på axlarna och torkade en tår, men det blev inte mer än så... Är det "fel" av mig? Klart att det inte finns något rätt eller fel, inget svart eller vitt. De mesta i min värld går nog mer i rosa ;) Hehe. Men jag är glad och känner mig vaken, redo för livet liksom. Klart att man blir så där utmattad och trött ibland. Men jag har mina ljuspunkter i tillvaron så varför sänka sig helt? Nä exakt, ser ingen som helst anledning till det! När är det då okej att "gå vidare"? Jag har i och för sig redan gjort det, men är det okej liksom? Jag tänker ofta sånna här saker när jag redan har handlat, alltså när jag redan gjort något och efteråt undrar jag om det var smart/för tidigt/rätt. Men jag handlar ju efter mina impulser och tankar så det blir bra ändå i slutändan :) Hehe. Visst kan jag konsten att snurra till det ibland? Haha. Nu har jag tänkt min tanke. Jag har skrivit om den. Punkt.

Men jag är glad, det är så det spritter i hela kroppen :)

image1847

/emma.

Sött som socker

"Har du ett plåster? Jag skrapade mitt knä när jag föll för dig."

Visst är den söt? Vill inte riktigt kalla det raggningsreplik, då jag tycker den är för söt för att kallas för det hårda ordet :) Denna gillar jag sen länge sen, när jag gick i 7an eller 8an.

"Tror du på kärlek vid första ögonkastet? Eller ska jag gå förbi en gång till?"

Hehe. Ja söta är de i alla fall de raderna. Inte för jag vet om jag någonsin skulle praktisera dem, men värda en tanke är dem allt :) Sött som socker.

image1846

/emma.

Bra smärta

Finns det verkligen någon bra smärta undrar du?! Ja självklart, säger jag. Det finns säkert massa bra smärta där ute i världen, men den positiva smärta jag tänkte skriva om nu är träningsverken! Visst det gör ont som fan (beroende på hur hårt man tränat) men det är på grund av något positvit, som i mitt fall: jag har rört på mig och tränat! Yeey! Därför är det inga sura miner här ute på Lidingö, endast leende grimaser och inre svordomar så fort jag ska resa mig från en stol eller sträcka mig efter typ ett papper...

Imorgon ska jag på ett puls/medel pass på Friskis med mam alltså tre träningspass på raken... Jag kommer inte kunna röra mig på dansgolvet på fredag kväll bara för det ;) Du hörde rätt, imorgon ska jag ut å parta!

image1845

Puss /emma.


Update i bilder

Har massa bilder som ligger och sammlar damm för att jag inte orkat publicera dem än... Tänkte ta tag i skiten nu. Så varsegod, antingen bryr du dig inte och kollar ändå, eller så bryr du dig och skiter i det, annars läser du nog inte min blogg... Take it or leave it.

Hair and make-up i lördags innan det bar av till Söder:


Den gamla kjolen jag hittade som jag hade tänkt ha på mig i lördags...


Måndagens look, lite glitter och rosetter förhöjer väl den trista måndags-känslan?!


Förra veckan, eller var det förr-förra?

Maja fyllde 15 år!


Och jag hade på mig...


På restaurangen senare samma dag för att fira Maja (kolla in mitt lååånga hår, som nu är kortare;) och mam på andra bilden!


Nej nu räcker det. Blir nästan för mycket bilder ;) Appropå bilder har ni inte fått se några Åre-biler än.. Lovar att jobba på det! Men inte ikväll. Nu ska jag in i badrummet och tvätta ansiktet för att sen krypa ner under täcket och somna :)

Sov gott!

/emma.

Submit

Jag sitter i min säng med datorn i knät och känner att jag har en del att ta igen. Typ, ja massor! Kan ju alltid börja med dagen (onsdag).

Idag gick jag upp i vanlig ordning efter att ha snoozat så många gånger att väckarklockan tröttnar, in i badrummet framkalla ansiktet och sen vidare upp i köket och hälla upp lite fil. Jag hasar ner för trappan sätter mig på sängkanten och slår på tvn. Jag har fått en ful vana att kolla på Beverly Hills (ite direkt hög kvalité på drama) varje morgon, nästan ett helt avsnitt... Medan jag kollar på Beverly Hills äter jag frukost och glor in i garderoben i hopp om att en perfekt outfit ska hoppa upp och bita mig i näsan (det händer tyvärr aldrig). Snacka om slöseri med tid, tv i nästan en timma! Tänk du hur effektiv jag egentligen kan vara! Fem minuter innan jag ska gå till jobbet hittade jag en gammal klänning och bestämmer mig för att den vill jag ha på mig idag. Men, jag säger men, den behövdes strykas. Jag drar fram strykbrädan, samtidigt som jag borstar tänderna (simultanförmåga någon?!) och nåra minuter senare är jag klädd och i full fart mot jobbet. Varje morgon hemma hos mig ser nästan utan undantag ut på detta sett...

Efter jobbet "studsade" jag hem. In med en Viktväktar-micromat i micron (faktiskt riktigt goda!), avnjuter den med mam och Maja. Ner i rummet, på med träningskläderna, snacka med bror Emil om surrowndsystem, högtalare, baslådor, recivers och gud vet allt. Lägger på, hoppar i ytterkläderna och iväg till Friskis med mam. Där avverkar vi ett Body Pump pass och jag kan knappt röra mig nu. Redan. Tänk då hur mör och rörlig (läs: vig) jag kommer vara imorgon! Yeah! Till råga på allt ska jag imorgon ha ett Core gympa pass direkt på morgonen innan jobbet med start kl 8.00!

Nu jävlar ska det hända saker!

Dagens nystrukna klänning med tillhörande accessoarer, gråa "tights" (gillar inte det ordet därför blev det " (situationstecken) vid det) svarta koftan och.. Äh vem vet. Här är lite pics iaf!



/emma.

A shoe-thing

A shoe-thing became a feet-ting... Köpte ett par skoletter på Wedins i Fältan igår... Och just nu befinner jag mig, irriterande nog, mitt emellan två storlekar! Jag har varken 38 eller 39! Jag gillar min (föredetta) storlek 38, perfekt kan man tycka. Men nu har någon/något/kosmos börjat jävlas med mig. 38 är alltså för litet, sådär så det blir obekvämt, och 39 är på tok för stort... Skorna jag köpte ja, jag bestämde mig helt enkelt för att jag har 38, men imorse hade fötterna bestämt sig för att jag inte har det. Skit också. Så jag måste lämna tillbaka mina darlings som jag blivit kär i... Men för säkerhets skull ska jag pröva 39 igen. Jag vill ju ha dem!

Så här ser dem ut i den lilla storleken 38... Vill ha, vill ha! Perfekta att ha när man ska ut och slira på fest, varken stövel eller vanliga pumps utan precis lagom.. Vill ha, vill ha!




Edit: Köpte också detta (rosa kofta, vit tee och svarta hårsnoddar från H&M + mina ansikts krämer + lipsyl från Hälsokost):



/emma.

I can't stop this feeling

"...deep inside of me..."

Jag kom nyss hem efter en sväng på Fältan och jag tänkte passa på berätta historien om mig och min lover Fältan! Jag och Fältan har haft ett stadigt och passionerat förhållande under en längre tid nu. Sedan jag kom till Sthlm första gången om jag inte missminner mig. Vi ses regelbundet och vi har stort utbyte av varandra, vi har så mycket att ge helt enkelt! Det uppstår aldrig missförstånd och det som kan beskriva känslorna emellan oss är nog vilkorslös kärlek. Fältan blir aldrig sur om jag inte hinner komma någon dag när jag planerat det, han tycker bara det är kul att jag är så social och träffar andra som t ex Gallerian. Han vet att om jag inte hinner komma en dag, kommer jag en annan och kanske t o m flera dagar i rad! Fältan förstår mig och jag känner mig trygg hos honom. Varför byta ut äkta kärlek som verkligen funkar?

Nu undrar du om Fältan hade något att ge även denna gången? Självklart! Fältan gör mig aldrig besviken!

image1825

/emma.

Du får mig att tro

Det är helt otroligt hur mycket du kan ge med dina värmande ord. Du ger mig hopp och möjligheter. Du säger saker som träffar och får mig att bli lycklig. Du tror på mig och förstår vad jag känner. Du ser mig och det är det inte alla som gör. Det är det som gör dig speciell, jag behöver inte säga vad jag känner - du vet det redan. Det är personer som du som behövs. Och de som har svårt att se det har inget som helst att komma med. Du om någon är värd allt! Du om någon är inte värd det du har fått utstå. Men det vet du. Du har en enorm styrka som alla borde ha. Med din styrka gör du mig stark. Tack för att finns där och för att du får mig att tro. Tro på framtiden och mig själv.

image1824

/emma.

The sweetest dress

Åhh jag vill ha klänningar! Dessa är några av de klänningarna jag skulle vilja "klicka hem"...  De är så enormt söta! Att kolla på klänningar gör mig bara mer sugen på sommar och sol... Den sista klänningen är en sån där bra bas-klänning, omlottklänningar passar mig perfekt också så det är ju en bra bonus! + ett par skor kanske?!



/emma.

Fettodagen

Haha. Mitt kilo mindre kan slänga sig i väggen. Nu kom det fram att det är fettisdagen idag = fettodagen á la semlor! Som tur är är jag ingen större fantast av just semlor, men jag vet att åtminstone en kommer slinka ner i eftermiddag! Damn. Jag som skulle hålla mig undan från sånna frestelser... Grejen är att jag egentligen inte alls är sugen men jag vet att jag kommer ta en i alla fall... Aja. Ska ju som sagt börja träna nu igen :)

image1818

Tror du dessa rumpor-med-trosor-av-glasyr-kakor får ens rumpa att komma i form till sommaren?!

/emma.

Let the light in

Är det någon mer än jag som har märkt att det har blivit ljusare ute? Jo, för det har det minsann! Visst är jag drygt trött på mornarna och jag undrar samma sak varje morgon: varför gick jag inte och la mig kl åtta istället för elva-tolv igår kväll?! Bara så ni vet ska jag lätt sova senast kl tio ikväll! Den där "ljusare-ute-faktorn" hjälper otroligt mycket faktiskt! Jag mäter ljuset på gatulamporna på vägen till jobbet. De släcks tidigare och tidigare varje morgon, och idag slocknade det så fort jag satte fötterna utanför dörren! Wow. Vår och sommar snart då? Can't wait! Just nu hade jag behövt lite solsemester tror jag... Fasen va underbart det hade varit! Kanske det blir en liten resa senare.. Nån stans där det är ännu varmare och ljusare!

image1817

/emma.


P.S. VV gick bra igår, ett kilo mindre utan att ha gjort ett svatt! You go girl! Ja, bara att lägga på ett kol och deffa sig inför beach tvåtusenaldrig... :)

Be my valentine

Alla ♥-ns dag närmar sig... Eller okej, över en vecka kvar, men romantikern i mig kan inte riktigt ignorera detta faktum. Ska bli spännande att få se hur den dagen blir. Vet i alla fall att det är min matdag hemma på torsdagar, men på en sån dag kan man ju alltid be om komp-ledigt om "bättre" planer kommer upp! När man tänker på alla hjärtans dag tänker man först och främst kanske på pojkvänen eller flickvänen, kärleksrelationer, men även familjen och vänskapsrelationer är ju minst lika viktiga. Därför ska jag nog köpa något sött till mamma. Det är hon värd. Vem ska du tänka på denna rosa-röda-fluffiga-moln-och-hjärtan-fulla-med-kärleks-dag?

Alla ♥-ns dag må, enligt många, vara ett sätt att tjäna pengar på (alla presenter och kort som köps) men jag tycker att det är en söt dag och absolut ett perfekt tillfälle att säga vad man verkligen känner för varandra.

image1816

/emma.

The weekend

Nu ska ni få höra. Jag har haft en toppen helg! I fredags fördrev jag tiden i horisontellt läge, asså när jag kollade på tv. Somnade efter Criminal Minds vid elva och vaknade halv tio (och jag som skulle sova till 12 - minst!) Bara att skutta upp (ironi), vidare upp i köket och äta lite frukost. Sen kände jag mig ganska rastlös, som jag också skrev i lördags så kollade jag på ett x-antal Sex and the city avsnitt, men kunde inte riktigt finna ro att verkligen njuta av dem.. Lockade håret på tok för tidigt, vid ett-två tiden, skulle iväg först vid sju... Vädret var minst sagt suspekt den dagen (hela helgen) först vräker det ner regn som smattrar mot plåten ovanför mitt rum (inte så mysigt efter några månader), sen börjar det snöa! Sånna där stora tunga snöflingor. Helt plötsligt börjar det smattra på plåten igen. Jaha? Efter kanske en kvart-halvtimma slutar smattret och det ersätts av ett vitt virrevarr av snöflingor. Jag höll inte räkningen på hur många gånger vädret ändrade sig den eftermiddagen, men när jag skulle gå till tåget innan sju var det helt vitt ute och snön fortsatte att falla. Mina lockar var inte vad de varit kl 14 samma dag.

Största delen av kvällen spenderades på en libanesisk restaurang vid namn Sahara, nån stans på söder. Vi var åtta pers och alla beställde in avsmakningsmenyn med 16st (eller var det 50?) smårätter (mezes). Det hela tog ca tre timmar, så grymt mycket mat! Men helt lovely! Eftersom man åt under så lång tid var det okej att äta så mycket mat, och man njöt verkligen av varje smakupplevelse... Jag har insett att jag ligger efter på "testa-olika-matkulturer-fronten" och jag skulle verkligen vilja vidga mina vyer och pröva nya restauranger varje gång man bestämmer sig för att äta ute :)

Det var verkligen en kul kväll och efter den goda maten med allt var det innebar, magdansös och massa prat! Sen gick vi vidare till en bar på Götgatan (eller ska jag kalla den is-gatan - ska snart berätta mer om den) dessvärre har barerna inte öppet så länge där på Söder för att det är massa bostadshus och sånt. Men det var mysigt, helt annan känsla en Stureplan-utelivet. Jag är inte så mycket för Stureplan, där man ska vara något man inte är för att passa in liksom... Men det är en annan historia. När de stängde kl 01.00 begav vi oss hem... Sista biten ner på Götgatan var nästan det roligaste på hela kvällen, jag skrattade ihjäl mig minst sagt hela vägen (eller ska jag säga åkturen?) ner för backen. Jag med mina stövlar + klack fick inge vidare grepp i det tjocka lagret med blank-is... Så jag tog tag i närmaste arm och höll i mig för glatta livet. Haha. Jag åkte/gled hela vägen ner för den backen! Ibland åkte jag till och med baklänges och höll hela tiden hårt i personen som gav mig den enda stabiliteten och hopp om att hålla mig uppe. Haha. Shit va kul det var! Kan inte ens tänka mig hur det skulle vara att försöka komma upp för den backen! Vi såg hur folk tumlade runt i backen, ramlade försökte ta sig upp, kom upp, ramlade igen osv. Att de flesta kom direkt från en bar kan inte ha hjälpt vidare mycket ;)

I söndags tog jag det bara lugnt. Städade mitt messy rum. Mamma kom nämligen med den roliga överraskningen i lördags typ tio minuter innan jag skulle springa till tåget, att vi måste lämna tillbaka alla kartonger till flyttfirman och mamma undrade om jag hade några av deras kartonger. Annars skulle vi få betala för dem. OMG. Jag hade tre kartonger, som såklart tillhörde all tre flyttfriman. Dessa tre karonger (med massa grejer i) stog längst in under trappan, framför kartongerna var det fullproppat med andra prylar, mina prylar. Men jag fick snällt riva ut allt och slänga på sägen, på golvet och gud vet var. Sen hällde jag ur innehållet i kartongerna ute i tv-rummet över soffan och bordet. Gissa hur glad jag var på kära mamma och hennes framförhållning?! Men vi är kompisar nu :) Så jag spenderade söndagen till att plocka iordning mitt rum, tv-rums-röran kvarstår dock. Liiite brist på förvaring. Kanske dags för ett IKEA besök! :D En skön helg helt enkelt. Men jag var ändå fruktansvärt trött i morse. Sooova. Ska till Viktväktarna med mor efter jobbet. Dags att trimma och slimma! Beach tvåtusenaldrig närmar sig... Humf. Träningen måste jag också komma igång med.

Dags att komma igång då!

image1815

Man kanske skulle satsa på lite belly dancing :)

Pussar /emma.

I'm going out!

Well, i've done my hair, so its time for my face... Håret är crazy daisy lockit och ansiktet ska snart på plats! Jag ska ut! Först en libanesisk restaurang och sen får vi se var kvällen fortsätter! Har till och med målat naglarna kvällen till ära ;)

Efter jag hade lockat mitt hår, kunde jag inte hålla mig från att titta på... Ungefär hundrasjuttioelva avsnitt av Sex and the city. Man kan inte låta bli att älska dem fantastiska tjejerna i den serien! Det är ett underbart sätt att få tiden att gå... I alla fall när man är sugen på lite party! :D

Ha en toppen lördagkväll!

Hälsningar med en bild från SATC och Carrie Bradshaw... The fabulous girl who know how to party! Damn I love her ;)

image1813

/emma.

Hur kunde dem?

Jag har glömt att nämna något hemskt! Här om dan fick jag hem ett kort. Och inte vilket kort som helst utan ett bankkort. Först trodde jag det var mamma som besällt ett nytt kort på deras bank. Men icke. Efter att ha läst igenom broschyren fattar jag att det är ett KREDITkort. Jag släpper det som det bränt mig. Vem fan vill få mig att gå mot en säker undergång?? Vem, vem? Detta är det värsta som någonsin kunnat hända mig! Jag, Emma - shoppaholic - med ett kreditkort?! Alla kan lätt räkna ut att det skulle leda till min död. Nu har jag alltså klippt sönder det där jä*la kortet i ca 50 småbitar. Ha! Mig ska de där jäkla plastkorten inte komma åt! Känner mig riktigt stolt att min reaktion över detta kreditkort var skräck och inte happyness. Tänk bara då hur det skulle ha slutat!! OMG. Detta var ett wake-up call om något, så dags att röja i röran!

image1812

/emma.

I väntan på energin

Lördag, lördag, lördag. Sitter och lyssnar på låtar från Sex and the city, älskar verkligen den serien... I maj har SATC - the movie premiär och det är icke att förglömma...

Har varit riktigt duktig och städat idag, sitter fortfarande i mitt nattlinne och ja... Slöar? Hehe. Men inte så länge till. Vet bara inte riktigt var jag ska börja. Finns massor att pyssla med och ta tag i!

Innan jag tar tag i allt så bjuder jag på en bild ur den kommande SATC filmen... Blir riktigt sugen på att ha ett litet maraton med alla avsnitt, men jag har en känsla av att hela dagen kommer springa iväg och jag kommer då inte få ett endaste dugg gjort!! Får bli en bild istället :)

Ha en mysig lördag!

image1811

/emma.

På mitt sätt?

Nämen. Kommer jag få som jag vill ändå? Vill jag det då? Spännande... Känns skönt att ha liten inverkan här i livet ;)


image1810

/emma.

So bored that i could eat

När jag är uttråkad och inte har nåt att göra då tänker jag på godis och kakskåpet i rummet bakom mig. Förödiskt. Därför saknas det nu tre Geisha-"kolor" i det skåpet, efter ca tre sekunders övervägande om jag verkligen skulle ta en eller inte. Jahopp. Jag som inte ens är söt sugen...

image1809

Frosseri - en av dödssynderna.

/emma.

"I'm so bored that I could die"

Vad har helgen att erbjuda? Ingen aning... Dissade förslaget att åka till Uppsala och vara med på kalas. Inte upplagd liksom... Bättre att vara där när inte halva släkten är det också. Jag skulle eventuellt på fest men nu blev det inte så i alla fall vilket suger. Jag hade ju taggat! Men nehe, upp som en sol ner som en pannkaka. Imorse kände jag mig i och för sig långt ifrån på party-mood. Var trött som fan. Men håret har fått massa beröm så jag är nöjd ändå :) Vad håret nu har med tröttheten att göra?!

Vill heeem. Eller stan var det först ja! Najs. Men hallå! Det måste hända nåt kul.. Vadå? Jag är rastlös och.. och.. singel. Där var det sagt. Tror inte jag gillar att vara singel sådär värst mycket egentligen. Det suger till och med. Måste ändå erkänna att fem dagar i "ensamhet" inte kan jämföra sig med ett år eller nåt åt det hållet. Så jag borde hålla käft och va glad eller nåt. Kanske Sex and the City kan ge mig lite hopp? Nä inte ens det. Fast jag kan ju försöka...

Hittade en gammal kjol i garderoben igår när jag städade i den (kunde inte hitta nåt i den röran så jag var tvungen) och tänkte att den blir perfa till festen på lördag. Svart, ganska kort kjol och med VÄRSTA rosetten framtill. Kan visa bild sen. Addera ett plain vitt (tank?)linne med breda axelband och you're redy to go! Men nehepp. Jag ska typ sitta hemma i en gammal ful pjamas och pilla navelludd (inte för att jag har nåt, men du förstår principen). Gaaaaaaah! Jag blir galen. Sorry, jag menar såklart: jag ÄR galen.

Projekt-shopping kvartår fortfarande och det om något borde höja mitt humör ett snäpp. But you'll never know.

image1808


Låter det som jag behöver en drink? ;)

/emma.



Edit: Titeln till detta inlägg är ett citat ur den bästa serien nånsin: Sex and the City. Kolla på klippet så förstår du att hon är bokstavligt talat är "so bored that she dies".



Shoppa(shoe)holic

Jag vill ju ha ett par skor också... När jag ändå är igång liksom. Dessa från skopunkten kanske? Är lite skeptisk mot skopunkten, aldrig uppfyller deras skor mina krav... Hoppas bara dessa är lika söta, eller ganska lika söta, som jag hoppas att de är!

image1807


En rosett någon?

/emma.

Det där så kallade ha-begäret

Jag erkänner i alla fall! Jag vill ha saker och just nu vill jag shoppa - BIG time! Hitta nåt på H&M som tilltalade mig alldeles sådär extra.. En kofta med rosetter! Förvånande? Skulle inte tro det. Ska in till stan efter le work och "göra stan", nästan gränsfall bra att göra det på en fredag när de flesta slutar tidigare och så. Men ännu värre att vara på stan en lördag så lite bra planering har jag i alla fall lyckats åstakomma. Hoppas bara jag hittar de där rosett-koftorna, vet ännu inte vilken färg jag vill ha... Lutar åt den grå. Vad tycker du? Sen skulle inte ett par skor sitta fel, ett par svarta pumps eller nåt sånt klassiskt med heel... Eller ett par hela stövlar utan klack så jag slipper drutta på rumpan när det är halt ute och så att vattnet inte sipprar in när det regnar... Kanske vore smartare att kolla på sånt, men inte alls lika roligt!

Have a great day everyone!

image1805 image1806
Vilken ska jag välja?

/emma.

RSS 2.0