Okej

Då var det visst färdig ältat! Det känns redan långt borta och då kan jag börja "snacka" om det...

Här kommer det: Jag sov bort hela lördagen, då menar jag verkligen hela lördagen!

Var ute med jobbet på fredagen direkt efter arbetsdagen och den långa arbetsveckan. Mamma tycket jag såg trött ut när hon tittade förbi (hum). Men vem bangar bara för att man ser trött ut? Mer dricka än mat, mer prat än tystnad och mest dans än stillastående. Man kan ju undra varför jag åkte hem relativt mycket tidigare än de andra? Jag mådde nog inte så bra. Kroppen sa "nej, nu åker du hem", logiken något annat, och för en gångs skull följde jag det logiska...

Vaknade upp kl 17.01 på lördagen den 9 december. Panik! Vad har jag missat? Ställde jag om mobil-klockan av misstag? Satt på datorn för att se om jag råkat ställa om den med?! "Fan, jag kan inte nummret till fröken ur!" Kan jag ringa mamma, tänk om den är 05.01 och jag kanske väcker henne? Ringde henne och hon höll med min felinställda mobil och dator. Det är inte sant.

Jo, men visst. Jag hade sovit nonstop till kl fem (dagtid) till lördagen. Sen det bäsa av allt. Jag somnade om. Var sammanlagt vaken kanske en timma i lördags, jag var nog sjuk egenligen. "Emma, du måste nog varva ned lite nu..." (mammas citat).

Nu är det måndag och det känns som att jag har missat något... Mm... Men snart är det semester i en vecka med familjen på Teneriffa och det ska bli så härligt att få komma bort och vila upp sig. Hade aldrig orkat åka på en party semester med kompisarna nu! (minimal vila), vi tar det till sommaren tjejer :)

Ha en toppen dag på er alla (och sänd mig lite energi)!
/emma.

P.S. Tydligen passerade 2:a advent denna helgen...

Fina kommentarer
Postat av: Magnus

När jag tyckte du skulle sova länge i lördags, så menade jag ju inte riktigt såå länge! :P *ler*.. men jag tror inte du missade så mycket, det var ju andra advent, sen så har ju den svenska astronauten, Christer Fuglesang, kommit upp i rymden också! :) Så det var nog lika bra du tog dej en kort Törnrosa sömn! ;) hihi.. nu har jag kommit hem igen här, kort dag i skolan, bra du "drog upp mej" där med sms:et! ;) Så nu blir det plugg hemma resten av dagen, får se hur det går, men det går nog säkert bra! :) Ha det fortsatt bra på jobbet!! Puss puss!

2006-12-11 @ 12:40:52

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback