Ovillig väntan

Jag och min kollega Maria ska tillsammans testa en diet, vi har båda samma mål och det är lättare att göra en sån sak tillsammans. Roligare om man är två om det, istället för en! Dilemmat för oss är att det vankas jul och det innebär julbord i mängder och fester i överflöd. Vi tänkte att ja, ska vi ta och satsa efter nyår? Fast nu går vi bara och väntar på att vi ska få börja med den här dieten!

I morgon är det julmiddag här på kontoret och då kan man ju inte ha några strikta matregler att följa, jag tror inte det finns någon julmatsdiet. På fredag är det julfest (också med företaget) och det innebär nog inte enbart sallad...

Så vi går och väntar, nästan längtar, efter att få börja med våra nya vanor. Kanske nästa vecka? Innan jul...? Hade nog varit ganska praktiskt i och med att jag ska till Teneriffa och där solar man inte med kläderna på.

Nu åter till jobbet...    

Fina kommentarer
Postat av: Sara Vernersson

Tjena EmmaPemma!

Ville bara du skulle veta att jag följer din blogg, den är jättebra!
Jag tänker ofta på dig gumman...
Puss Sara

2006-12-07 @ 09:18:02
Postat av: Moi

nu vet jag inte om du kollar här sara.. kan ju maila det med :) tack för att du tycker om läsningen :) det är kul att höra! jag hittade rätt på lyriksidan också och du skriver som alltid lika bra:) du har en röd tråd av ja.. smärta i dina dikter.. men puss (du kanske inte ens ser detta!)

2006-12-08 @ 11:49:51

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback