Honung

Oj, vilken helg jag har haft! Först var det den omtalade kick- offen i fredags, med massa kul! Häxbesök och senare årets första julbord på medeltidsrestaurang i Gamla Stan. Vi år massa gott (utan gaffel, tydligen ett renässans påhitt) och drack mjöd. Honung och öl blandat, i princip. Helt okej! Det passade bra till det medeltida konceptet (nähä!?) och all god mat. Mums!

Sen drog Lena, Lena och Maria + jag vidare ut för att fortsätta kvällen på Golden Hits. Vi kom in relativt snabbt och jag skulle se äldre ut. Jag skulle precis smita in när vakten tar i min arm och frågar hur gammal jag var. "23!" bara kommer det, utan att jag ens hinner tänka, som att jag verkligen var 23. Det var den bästa lögnen om åldern på länge. Jag övertygade nästan mig själv också! 

Inne på Golden så var jag absolut minst, alla var kanske 30+ någonting, mer eller mindre. Dansade och hade det kul, prövade alla dansgolv och olika drinkar... Sen kändes det att man har jobbat en hel vecka och Maria och jag gick mot utgången. Innan vi hoppade in i en taxi sprang jag till baren brevid Oxid för att säga hej till dig och Maria var hungrig så hon stack i på ett annat ställe. Fick några minuter med dig och en kommetar om honung...

När jag kom hem och hade krypit ned i sängen knackade mamma på dörren och sen låg vi och pratade ett tag. Det var jätte mysigt! Visst, jag var fnittrig och hon fattade väl att jag inte druckit saft direkt men det var  mysigt. Härligt att vara hemma igen, när dig mamma.

Nu är det måndag igen och ja, hoppas på mycket vardagskul!
Pussar /emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback