Lyckad kväll & helg!

I fredags hade vi födelsedasfest för mig :) Det blev ändrade planer men det blev riktigt lyckat ändå! Vi var ett gäng tjejer hos Sophie och det var riktigt trevligt och vi pratade och blandade drinkar. Jag fick en urfin bok Partyfixaren eller var det Festfixaren? Har inte boken här så jag kan inte kolla... Sen fick jag en väldigt tjusig visitkortshållare, även användbar för kort och lite cash. Tack Lovisa :) Jag fick också en underbar blomma (i rosa!) som man kan sätta ett värmeljus i, och beundra (om man vill). Så det var riktigt trevligt där i rummet ovanpå garaget! Tack allesammans som var där och firade mig!

I övrigt har helgen varit bra, igår tog jag mig en riktig slappar- dag. Kollade på Da Vinci Koden och sen också på I hennes SKOR och båda var väldigt bra! Pjamas hela dagen i soffan och en skön dagen-efter-ute-kvällen-frilla. På kvällen gick Mam, Olle, Andrea och jag på Restaurang Bryggan och åt gott. Det var jätte mysigt! Fick en Rosa Pantern med bananlikör, ni som känner mig vet att jag avskyr banan (fick för mycket när jag var liten) och jag fick därför en smärre chock. I dag flängde jag runt lite på stan och köpte lite smått och gott. Det är ju trots allt ett tag kvar till nästa lön...

Hämtade min vinterjacka på Posten/ICA Sabis idag, Björn har skickat den från Strömstad, så nu slipper jag frysa häcken av mig när jag ska gå ut! Härligt härligt!

I morgon, eller om några timmar är det en ny måndag och en ny vecka på gång. Jag fyller år, ska kanske träffa dig igen och sen till helgen kommer Sara! Ska bli jätte kul att se dig, det var ett tag sedan sist, det är trots allt en bit emellan oss... Men vad gör väl det när vi vet att vi har varandra.

Det ska i alla fall bli en helskön vecka och jag har en hel del att se fram emot!
Pussar i massor till er alla, hoppas ni haft en härlig helg!

/emma med varma jackan

Fina kommentarer
Postat av: Lollovisa;)

Visst blev d lyckat gumman bara lite synd att vi inte alla var pa ett o samma stâlle men inte sa mkt att göra, kommer ju fler tillfällen! Kanske redan den 24e som vi har pratat om.. kul att du far besök av sara:) vi hörs plutten! pussss

2006-11-12 @ 23:21:40

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback