Regn och rusk

Ja, kära vänner! Nu är hösten verkligen här, vi har haft det varmt länge och solen har värmt längre än vanligt. Men nu kryper kylan närmare och dagen blir mörk... Det är nu man ska passa på att tända många ljus, kura ihop sig i soffan och värma varandra. Det är verkligen jätte mysigt!

Men på något sätt så blir jag ändå lite låg av att dagarna bilr kortare och jag knappt hinner se solen. På dagarna jobbar man och snart kommer det vara mörkt både när man går till jobbet och när man går hem. Jag behöver solen så otroligt mycket, så när jag inte skymtar den blir allt aningens segt...

Nu ställer kroppen in sig på att gå i ide, samla energi till nästa år... Vi ska mysa, värma oss med ljus, brasor och choklad med vispgrädde.

Jag känner mig aldrig helt föreberedd när hösten kommer. Sommaren kommer med buller och bång, och strax är den förbi... Sen är det som om jag väntar på kylan så man kan klä på sig mer. Som nu när det varit så varmt länge, får jag bara dåligt samvete om jag inte är ute när det är fint väder. Då önskar jag mig lite kyla, fast nu ångrar jag mig och vill ha mer solsken!

***

Dags att röja på rummet! Vars väggar är så gula att man nästan får solsting, så lite ljus i tillvaron har jag allt. Fast det är en helt annan sak att ha ljus i tillvaron, det är så mycket mer än bara sol. Det handlar mer om känslor, lycka, harmoni, i alla fall för mig... Men så klart också allt jag förknippar med ljus.

Massa pussar av solsken till er alla!

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback