Spontanitet

I går kväll var det menat att jag skulle ha en lugnt kväll framför tvn i soffan med Tessa... Men ja, Lovisa hade tydligen fått för sig att jag skulle med och fira en kille som fyllde 20, inne i stan. Ytterst motsträvigt så följde jag med. Oj så det kan bli! Lovisa ska tävla om tredjeplatsen idag (håller tummarna!) och Ammelie skulle jobba, den enda som inte hade någon ursäkt var jag. Alltså drack jag för tre.

När vi egentligen skulle åka stannade jag kvar, varför vet jag faktiskt inte. Det är ingen idé att ifrågasätta sånt. Efter ett tag fattade jag att jag inte kände någon på festen och kände mig lite felplacerad. En kompis till Lollovisa skulle visa mig vägen till tunnelbanan men han stack till Café Opera (UTAN mig!) så jag fick ta mig hem själv. Och visst kvällen var relativt billig tills dess, men påväg hem snackade jag med alla jag kunde hitta i mobilen! Så om jag inte ringde dig så var det för att ditt nummer inte finns i min mobil ;) Kollade saldot nu, oops!

Ett speciellt minnesvärt samtal, var när jag satt på tunnelbanan till T-Centralen. Det var några 15-16 åringar och en som såg ut som 12, de ville att jag skulle med på efterfest, för kvällen va ju inte slut än!  "Eh nej tack, jag tror inte det". 12 åringen sa då "jag har mvg i sex". Eh... Dagens ungdomar!

Kom hem vid fyra någon gång, passade på att ringa ytterligare ett samtal, den stackaren skulle upp åtta i morse.. Lite trött kanske?

Spontanitet kan abolut vara kul, och det blir vad man gör det till! Om man tänker att jag fixade till mig på kanske en kvart så är jag ganska snabb, för att vara tjej. Man kan bara man vill.

Dags att hoppa ur morgonrocken och ut i det fina vädret! Solen skiner och det ska bli powerwalk med mam runt Långängen!

Ha en skön söndag gott folk, och spana in Nice-bilderna nedan!
Kysss

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback