To die for

Vilket flyt! Löning i går och middag ute med Lovisa och Loijs på Rice. Innan middagen stressade jag från jobbet, via ICA och sen hem. På ICA fick jag något, ett nummer, en smile och ett namn. "Jag hör av mig..."

Det var jätte mysigt ute på stan, kallt men mysigt, speciellt när man har gott sällskap! Loijs pluggar i Åre och är hemma denna veckan för att... Underhålla Lovisa och mig? :) Ett litet missförstånd på vägen bara, jag menar vad är egentligen skillnaden på Riche och Rice? Stor tydligen. Sen hamnade vi på Oxid och tog en drink, jag och Loijs festade till det med ännu en efterrätt! En chokladkaka på menyn var två i verkligheten och sen gissade vi priser. (Ingen dog när notan kom).

Annars känns allt toppen! Det har ordnat sig med det mesta och från igår kan jag shoppa obegränsat ;) Nja, kanske inte... Vad är det de heter.. hum.. Spara? Men pengar är inte allt, det är annat runt om kring mig som faller på plats. Fast ändå inte, jag är ganska kluven ändå, men jag har fler valmöjligheter än innan... Och det funkar det med, nu ska jag bara känna efter vad jag verkligen vill  och känner. Oj, det kommer bli en nöt att knäcka!

Pussar å Kramar/emma med kalla händer...


Fina kommentarer
Postat av: Anonym

hej gumms :) tänkte bara skriva att jag tänker på dig! måste ses snart, nån helg efter den som jag inte längre kan.. men då nån gång!! ja är ledig idag, iaf nästan, börjar vid 17 så det känns nästan som ledigt. hoppas allt är bra med dig!! saknar dig puss o kram

2006-10-27 @ 09:59:42

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback