Uteliv i Uppsala

Jag måste säga att jag hade det sjukt kul nu i helgen! Det blev en helt annan helg än vad jag hade planerat, men dock så bra! :)

I torsdags åkte jag till Uppsala, för att klippa mig, träffa farmor å farfar å lite kompisar. Klippningen gick bra och jag är nöjd, tror jag, jag ändrar mig hela tiden.. Ni kan ju själva avgöra på bilden..



(Lägg med i bedömningen att jag har åkt buss hela dan, typ, och inte har gjort nåt åt håret idag!)

Sen hade vi lite Paella party hos farmor å farfar med min kompis och hennes mamma. Det var jätte kul och gott, men vi blev bara segare och segare.. Trots det så bestämde vi oss för att ta en sofistikerad drink på stan.. Denna drink blev något mer än bara en drink. Så kvällen blev toppen och jag å Tessa festade loss riktigt ordentligt, det var ju trots allt halva priset i baren!

Kvällen efter det fick jag vara med om något väldigt exotiskt, ganska stinkande också! Farmor och farfar serverade surströmming och det var allt annat än delikat. Ni har kanske hör talas om att det kan lukta ganska äckligt, det stinker för er som inte vet! Kan också säga att det smakar värre än det stinker. BLÄ! Måste säga att jag är ganska stolt! Ännu en "smak-upplevelse" att lägga på meritlistan...

Sen bar det av in till stan igen med Tessa, för min del blev det en del förfestande till surströmmingen så det var en bra bonus och då kan man ju inte göra kvällen halvdan! Då ska man köra gärnet vilket vi också gjorde! hehe

Så nu när jag väl är hemma känner jag mig riktigt nöjd med helgens shoppande och dansande på Uppsalas uteställen! Jag har gjort av med för mycket pengar, men det är ju så kul! Nej det här ska jag göra om snart, det rockar fett så att säga :P (Vi kom in på baren Seven trots att det var 20 och man kommer tydligen aldrig in där, min förtjänst enligt mig, coolt enligt Tessa.)

  
Jag å Tess på D12, både ståendes i baren och liggandes i soffan ;)

***

Prövade sushi för första gången i dag med Tessa innan jag åkte till Sthlm, det var jätte gott och nu kan jag beställa det till lunch på jobbet varje tisdag.. Känns så nyttigt!

Nej nu kallar maten, ska springa hem till mamma å kolla på film, mys i soffan med tända ljus. Det är guld värt!

Puss alla dansglada människor som hade tequilarace med mig i baren!

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback