Hur uppfattar du mig?

Hur man uppfattar någon och bedömmer en person kan vara raka motsatsen till hur personen verkligen är. Det kan nog dem flesta hålla med om. Det kan vara ganska jobbigt och ibland skapa missförstånd som egentligen inte existerar. 

Jag vet hur några av mina vänner uppfattade mig innan vi lärde känna varandra. T ex en väninna uppfattade mig som ja, snobbig, divig mm, men sen när hon lärde känna mig märkte hon att jag var någon helt annan. En annan tjejkompis uppfattade mig först som en plugghäst och fotbollstjej. Någon uppfattade mig som kall och ytlig. Och det är aldrig kul att höra om det är något negativt, när det är så fruktansvärt fel!

Så hur kan jag påverka hur andra uppfattar mig? Man kan omöjligt veta vad alla tycker och tänker om mig, föresten så tänker inte alla på mig bara för att jag gör det hela tiden... Det är nog lätt att tänka för mycket på vad andra tycker, när det inte är det som är det avgörande. Om du känner att du kanske inte uppfattas som den du verkligen är, då är det bara du som kan ändra på det och visa vem du ÄR.

Det finns en person som alltid har uppfattat mig på "rätt" sätt. Hon har egentligen inte hunnit få en förutfattad mening om mig. Hon är än dag äldre än jag och vi har umgåtts från att vi var bäbisar och det har skapat fina band. Vi har fortsatt att träffas med jämna mellanrum och är lika nära varandra nu som vi var när vi var mindre. Vi har helt enkelt inte hunnit tänka fel om varandra, för när man är liten vet man nog inte vad som menas med kall och ytlig.


Puss alla fina vänner (som gillar mig för den jag är).


Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback