Jag klarade det! (utan att dö)

Jag har klartat det! Första dagen på jobbet och jag dog inte, som jag förutspådde.. Nu har nervositeten lagt sig och det känns jätte kul! Det var ingen som gav mig telefonen direkt på morgonen och sa att nu får du klara dig själv. De tyckte jag var modig som sa att mitt mål för dagen var att ta i alla fall ett samtal. Så det känns bra, jag har nog ganska stora krav på mig själv. Det är allt eller inget, typiskt för skorpioner vad jag vet. Eller vad säger du? :)

Jag tog emot två samtal strax innan jag skulle gå, det gick bra, jag sa kanske inte exakt det jag hade tänkt mig och fick lite hjärnsläpp hur man kopplar vidare samtat.. Men det gick bra för att vara första gången!

På onsdag morgon är det första friskis och svettis passet på jobbet 8.00! Det vill jag gå på! Jag tror det här jobbet kommer ändra på mycket i min vardag, på ett positivt sätt. Jag kommer upp i tid (kanske liiite tidigt, sex på morgonen!), jag får lära mig gå å lägga mig i tid och samtidigt träna lite..

Det känns som sagt jätte skönt och jag kommer trivas bra med mitt jobb, jag får se till att sätta upp delmål på vägen istället för att kunna allt första dagen. Det är jag som sätter kraven på mig själv, ingen annan på jobbet har gjort det. All kunskap kommer med tiden!

Nice nice, puss emma.

P.S. Vi har en kändis i företaget, en kille på kontoret har varit med i såpan "Nya tider", fick reda på det idag, tänkte väl att jag kände igen honom :P

Fina kommentarer
Postat av: Anna

ne en kändis på jobbet hahaha vem i nya tiden? ja såg ju de ju!

va kul att det känns bra med jobbet, har tänkt på dig! vi hörs snart :) puss o kram

2006-09-27 @ 09:43:19

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback