Slarver!

Ja, idag är jag så slarvig, eller ska jag säga klantig? Just idag... Vet inte riktigt vad problemet är. Egentligen är det inte ett problem, bara lite klantigt :) Imorse jag jag upp kl 5 (okej då, tio över), jag skulle nämligen fixa morgonmötet här på jobbet.

Badrummet: När jag ska sminka mig så välter jag ut hela innehållet i min necessär, puderdosor, rogue, ögonskuggor å maskaran åkte ner på elementet och bakom, sen vidare ner på golvet. För det första så skramalade och lät det en hel del (åh nej, jag väcker alla!), för det andra så sprack pudret... Trevligt... Inga fler missöden när jag sminkade mig.

Köket: Jag gör min frukost i godan ro, äter den och läser samtidigt väldigt viktiga artiklar i Cosmo. När jag reser mig från bordet och tar min tallrik så åker kniven av tallriken. Jag bara tittar och ser det hända. PANG, skrammel o.s.v. Trevligt nr 2. (åh nej, väckte jag alla, igen?) Jag hoppar (liten överdrift) upp för trappan till rummet.

Rummet: Får ett ögonblicks stillestånd i tanke-funktionerna och förstår bara inte hur jag ska hitta lämplig utstyrsel för dagen. Jag har ca tjugo min på mig. Efter att ha stirrat in i garderoben en kvart tar jag tag i första bästa kjol. (Jag är klädd för en sommar dag, det regnar bara, men det är en annan femma). Och juste, jag välter ut allt innehåll i väskan på golvet.

Promenaden till jobbet: Jag vrickar foten. (Har bara ca sex centimeters klack, men det räcker tydligen när man är lite små trött).

Fixar frukosten: Jag tappar gaffel efter gaffel, sticker mig på kniven. Tappar lite gurka och tomatskivor på golvet. Tror det var allt. I detta ögonblick (när jag plockat upp tomater å gurka från golvet, samt gafflarna - allt sker nämligen i ett) så förstår jag att det kommer bli en aningens slarvig dag. Undrar vad som händer här näst!?

/emmaDilemma

Update: Jag har lyckats med nåt annat! Jag har fått en maska i mina nylånstrumpbyxor! (stay-ups) Så jag har en mycket klädsam linje som sakta men säkert letar sig ner. Just nu är den vid knät... Vilken dag!

Fina kommentarer
Postat av: Magnus

Men oj! Vilken mardrömsdag! :( Men det är ju sånt som händer juh! Alla har vi våra dagar!! :S Men den har säkert ordnat upp sig nu!! :) Så du får säkert en bra eftermiddag och kväll tror jag! ;) Puss puss

2007-04-23 @ 11:37:39

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback