Avis till tusen

Igår fick jag alltså se Lottas nya lya (gillar att säga så "nya lya", om någon vill veta) och den var verkligen fin! Precis lagom stor och nyrenoverad! Det var en etta men den hade ändå ett litet rum för sängen, skönt att kuna ha den avskilt! Killen som bott där innan tyckte tydligen det var kul med inredning och att göra om och så, så köket var helt nytt och fräscht, kylen hade han pajat strax innan han flyttade, så Lotta hade en hitech varint med värsta displayen. Sen stannar mina kunskaper i just kylar. Hon hade fond väggar, ljusbeige/sand/naturvit (nåt) medaljongtapet i hallen, hur snyggt som helst! Sen i vardagsrummet var hela "långväggen" tapetserad med en svart tapet med blommor, typ snirkliga och stora (inget "plotter plotter"). Den också hur snygg som helst! Det var kakel/klinkel (vet inte riktigt skillnaden) i hela köket, golv till tak. Det var klinkers (det är när det är golv va?) i hallen också. Ja, jag gillade hennes lägenhet skarpt och det hjälper mig inte direkt att bli kvitt mitt växande behov för en egen lägenhet... Vi tog några bilder igår som jag lägger upp ikväll!

Här nedan har vi i alla fall Lottas 2 in 1 present! Låt mig därför förklara två saker, Lotta gillar the och det mycket, hon har helst minst 50 sorters the hemma och testar ständigt på nya smaker som marknaden har att erbjuda (ehh). Den andra saken är att hon gillar Ahlgrens Bilar, men inte bilarna utan de syrliga skyltarna. Jag tänkte att en kombo av dessa två ting skulle bli den ultimata "Lotta- presenten" och slog därför till! På Indiska köpte jag den fina muggen, det ingick ett fat också, men det fick jag veta först när jag stod i kassan för att betala. (Bonus!) Skyltarna är köpta på ICA, fick köpa två påsar - koppen är ju så stor! Ack så simpel och ack så uppskattat. Ja, för Lotta blev ju glad :)

+ =

ååpkk

Kvällens citat av Lotta "Jag addar honom på Facebook!"

Haha, lite internt kanske, men Lotta är en motståndare till facebook men blev nyligen övertalad att skaffa det. Nu ångar hon sig djupt. Men vadå, man kan ju alltid adda nån ;)

Puss å det, ha en skön och regnig dag!
/emma

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback