Basic

Som sagt, igår skulle det inhandlas lite basic kläder till garderoben (som är ett stort svart hål just nu) och jag hittade minsann lite av varje. På Lindex hittade jag mest, de kan faktiskt ha bra grejer och de blir bättre och bättre! Förr var Lindex en "tantbutik" men nu har de stylat till sig lite och de gillar vi! Köpte två koftor (välbehövda), ett svart linne med lite spets kant och knappar med en lyxig feeling (det är roligare när det "händer" något på ett vanligt svart linne än när det är helt plain) samt tre par stringtrosor (ta tre betala 119kr - min melodi det!) Jag gav upp när det gällde att köpa vinterstövlar utan klack, hittade inga lämpliga objekt. Och det suger, jag ville nämligen ha det klart... Hoppas det kommer in mer av den varan i butikerna snart!

När jag kom hem kapsejsade jag på sängen, men var ändå så pass "vaken" att jag slog på datorn i samma veva - jag är skillad som man säger på Liiidingö. :)

image788image789

Sen såg jag på en annan blogg detta halsband (www.m925.se), med en handväska. Måste medge att jag är aningens, liiite, ytte pytte sugen på att beställa den ;)

image790

So long, over and out! /emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback