Black and white

Det moln som har hängt över mig sen i torsdags har nu skingras, eller i alla fall moment 1, del 2 får vi vänta på ett tag till. Men det lär ju komma som på posten - i dubbel bemärkelse. Snacka om plåga, men ja, jag har ju lärt mig något av det.

Efter jobbet så fick jag spänna musklerna och ge konditonen vad den tålde - kan tillägg att det inte var mycket den tålde! Shit, jag var helt slut, svettades som en... Kanske inte så förtjusande samtalsämne, men i alla fall - jag har tränat och det var jobbigt!

Nu sitter jag på min sängkant i ett väldigt städat rum, att det kunde bli så fint?! Det trodde jag aldrig. Får se hur länge det håller bara... Hum...


The look: Black and white



***

Jag har märkt att det blir kallare och solen värmer inte längre lika mycket som den brukade. Nu är snart hösten här och det känns som om sommaren bara försvunnit. Den har liksom inte riktigt varit här i överhuvudtaget. Snart måste man ha på sig jeans och koftor, ajöss med sommar kjolar och tunna linnen. Men jag ska nog stå ut ett tag till, kan ju inte inte på allvar överge klänningarna, kjolarna och sandalerna än!

Ha en härlig kväll!

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback