Casual friday

Äntligen fredag (tänk att jag börjat säga det nu igen i och med att semestern är slut, bara en veckas jobb hitills ju...) och helg! Jag njöt av den känslan redan på morgonen, klädde mig lite "casual", eller nja, lite avslappnat i alla fall. Det är märkligt hur alla verkar klä "ner" sig lite på fredagar, jag kan vara lite tvärtom, jag klär upp mig! Det är ju helg och det ska firas! Ja kanske inte idag, men annars!



Blev mött av en mycket glad och underbar Hugo i dörren när jag kom hem efter jobbet och rundan på stan. Ja, jag gick på stan - helt knas! Med tanke på att det är fredag efter jobbet, man är trött och ja... Äh, finns ingen vettig förklaring, ingen idé att argumentera. Åter till Hugo, han är en solstråle utan dess like och jag tog en serie suddiga och konstiga kort på honom. Han var inte på foto humör, så jag fick mest svans å ja, avgör själv! Här har vi charmtrollet personifierat:



Imorgon ska jag till Uppsala på Majas andra konfirmationsmottagning hos pappa... Hur nu det ska gå. Men det tar vi som det kommer! "Ses" kanske imorgon kväll då!

Puss och godnatt!
/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback