Dagens

Nu kom jag hem från stan och fikan/middagen med Lovisa, det blev en chevrè sallad - mums- Jag är nog lite insnöad på sallader, är det inte Ceasar så är det Chevrè! På fredag på Bryggan med Maria blir det kanske ännu en Ceasar. Nästan pinigt ju! Appropå fika så har jag en lyxvana och det är att gå ut och fika efter jobbet, men istället för fika blir det en sallad och det blir som middag. Jag slipper laga mat, är nog lite lat när jag lägger den sidan till, och ja, det är lite slösaktigt att lägga pengar på sånt... Men vadå, ibland får man ju unna sig + att jag inte gör naglarna längre! De du!

Klädvalet för denna stressade dag: (Har inte riktigt kommit över att jag var helt hyper idag, har inte kunnat slappna av helt än heller...)





Klänningen köpte jag i våras någon gång på Saracecilia, bara för att det var så kallt på jobbet idag fick jag sätta på mig både koftan och sjalen allt eftersom, när jag gick för dagen satte jag på mig jacka också, men fick ta av mig allt då solen lyste ganska starkt. Alltså, jag tog inte av mig allt, bara ytterkläderna... ;) Håret satte jag upp imorse innan klänningen åkte på, den blåa saken med kinesiska/japanska tecken är alltså inte "min tröja för dagen". Det kallas tydligen morgonrock...

Sov gott!

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback