En nöt till Emma

Jag är en nöt. Inget mer att säga om den saken. Jag kan inte säga vad det handlar om, men jag skulle gör (nästan) vad som helst för att vrida tillbaka tiden... Får veta hur läget är på måndag, kan inte tänka på annat. Men imorgon ska jag göra ett försök att "supa ner" mig så jag slipper tänka på skiten! (eh)

Idag har jag varit riktigt duktig på jobbet och gjort nästan alla fakturor i högen, sista betalningsdag idag. Stress, stress och ingen ro. Eftersom hela dagen igår gick bort när jag skulle fram och tillbaka till Ö-hälsan, samt att jag skulle till SEB och snacka lån så fick jag inte mycket gjort den dagen... Fick ta igen det hela dan idag, plus att jag dessutom fick ett lass med varor från Servera med godis, kakor, Loka, Cola och massa mer. En grej jag verkligen hatar, eller ogillar starkt är att plocka upp varor! Jag har gjort det på tidigare jobb och det är verkligen inget för mig! Men man är ju så illa tvungen...

Bla bla.. Skitsnack skitsnack... Nu ska jag presentera dagens outfit och inte mycket mer... Kan säga att det regnade som om hela himlen öppnat sig, eller ska jag säga haven - fast upp och ned. Sprang in i huset igen i sista sekunden och drog på mig mina rosa gummistövlar med lila prickar på! (Love them) Paraplyet höll på att ge vika av de stora vattendropparna och vattnet ran på ryggen (paraplyt va för litet) - myspys.



/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback