Igår - fredag

Det var verkligen en stressig dag igår, ett stressigt slut på en stressig vecka. Men nu är det helg och idag tar jag det riktigt lugnt! Som tur är, för igår fick jag springa till restaurangen, kom på att det var lite knappt om tid för att snacka och äta, jag skulle ju med ett tåg, för att kolla på bio och jag sprang från den ena aktiviteten till den andra... Rush Hour 3 blev det och den var kul! Fick ont i halsen av allt skrattande, folk applåderade till och med i biosalongen (!) Jag bara "What?" Ofta man gör det, ja utom när man är på charterresa och alla applåderar när planet har landat o.s.v. (Man skäms ju nästan för att vara svensk!)

På jobbet fick jag mycket beröm för gårdagens håruppsättning, flera personer som var på kursen (College) sa att det var fint, samt kollegor... Nån kille frågade hur mycket tidigare jag fick gå upp för att fixa håret? Jag sa lite nochalant "5 minuter", men allvarligt, det tar kanske 5-10 minuter! Det är ju så skojj med håruppsättningar! Och smink, och skor och... Men åter till frillan, det man behöver är hårmousse, hårnålar, spray, ett glittrigt hårspänne och en del fantasi: voilá!



Västen gjorde klädseln lite dressy, men jeansen klädde ner det sådär lagom. Det var ju ändå fredag och då ska det ju bara lite casual trots allt... Solen sken mest hela dan och jag ångrade snabbt mina jeans - liiite hot blev det allt. (I solen alltså)



Ja vad mer? Juste! Restaurang- och bioklädeseln blev följande: (stod verkligen i valet och kvalet och fick tillslut ta "samma gamla" klänning... Men jag släppte ut min uppsättning och lockade till håret lite extra med min bästa vän locktången (jag gillar verkligen lockigt hår, hellre det än rakt. Det är väl alltid så, att man vill ha det man inte har, i mitt fall lockar). Här har vi hårsvallet, klänningen, sjalen och trenchen, solbrillorna (det var strålande sol och vi satt ute och åt) + en del udda miner. ;)



Dags att ta tag i dagen? Njaa... Läste nyss ut en bok i alla fall!

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback