Inredning

Innan jag säger något annat. Jag kollade inte på någon lägenhet igår, jag kände att det är nog bäst så, för om jag skulle gilla någon av lägenheterna (vilket jag antagligen skulle) hade jag tagit dumma beslut och kanske lån på nåra mille. Inte vad som är smartast just nu kanske. Men det finns två mindre snygga och lite "billigare" lägenheter här på ön... Tänkte kolla på en av dem! Lite målarfärg och fantasi kan ju alltid få en ful lägenhet snygg! Eller?

Började greja i rummet igår, lite för att få utlopp för min irritation. Blev lite dissad, hade ju räknat med att få träffa dig men det blev tydligen lite för "tight med tid". Aja, life goes on. Tog i alla fall till vara på irritations-energin och rev ut allt ur mina garderober. Om det blev bättre? Eh. Svar: nej. Det är om möjligt ännu stökigare! Jag ser ett resultat i garderoben och det är till det bättre, ska bara få in alla kläder som ligger i min tidigare nämnda reseväska och korgstol. Kör hårt bruden!

Har funderat en del på smart förvaring den senaste tiden och IKEA lockar ganska bra, ska bara få mamma att känna samma vilja att åka dit. Kungenskurva kanske?  Vill ha förvaringsboxar, kanske några till mina skor (vet faktiskt inte hur jag ska lyckas förvara dem på något bra sätt) Har fem ton tidiningar också, har grymt svårt för att slänga sånt. Har börjat rensa ur garderoben, givit Maja massa tröjor - det var svårt, mycket svårt. Men jag tror jag överlever. Var det kanske jobbigare att se att tröjorna satt så mycket snyggare på henne nu än på mig? A, det kanske är där skon klämmer...

Så detta vill jag ha från IKEA (en bråkdel av det jag vill ha, men ändå!):



1. Förvaringslådor - alltid bra att ha! 2. Pappers- och tidsskriftsförvare 3. Skolådor, med genomskillning front -super! 4. En större låda att förvara grejs i. 5. Fotoramar till alla mina kort som vill synas. 6. Nattduksbord 7. Matchande byrå med många lådor! 8. En sänglåda att förvara grejer under sängen. Hälften av prylarna ovan kan jag nog skaffa mig relativt smärtfritt (utan att plånboken börjar blöda och be om terapi).

Dagens ord: Förvarning

Puss å hej!

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback