Konfamottagning nr två

Maja konfirmerade sig som sagt förra lördagen och idag var det dags för mottagning nummer två hos pappa i Uppsala. Åkte bara dit över dagen, lite intensivt kanske men jag vill komma hem igen. Det är ganska påfrestande att vara där på något sätt, stämningen eller nåt... Svårt att sätta ord på. En grej som stör mig lite är att när släkten kom och dem som vet att det inte varit en dans på rosor, frågar om det är bra mellan oss och att "va skönt att det ordnat sig" (ungefär) Då blir jag lite trotsig och vill inte hålla med, för har det gjort det? Visst, det är alltid en bit på vägen men ordnat sig är väl att ta i?

Fick hälsa på min solstråle till lillebror Rasmus, han är alltid lika söt och ja, han växer verkligen fort, på bara en vecka! Satt och höll honom ett bra tag och han somnade till sist :) Maja fick en digitalkamera så hon har fler bilder som jag kan lägga upp här sen. Tog bara några få denna gången...



Det var riktigt varmt idag, sådär kvavt och klibbigt och hett. Det är då man ska bada stup i ett, men man befinner sig ju inte i Grekland längre har jag märkt. (Där havet låg nära till hands.) Klädde mig efter vädret, i ganska lite tyg för att minimera risken för värmeslag.



Sen noterade jag ett faktum i mitt rum, nej inte att det stökigt det vet jag redan, utan att min resväska står kvar där jag la den när jag kom från Arlanda... Ja den där natten, 1 augusti? Hum... Jag har en teori, att väskan fungerar som förvaring och "kamouflage" av överflödiga saker. Alltså, jag stoppar ned saker som ligger på golvet i den och stänger locket - voilà! "Städat" rum!? Men nu är den full så jag har börjat lägga saker i korgstolen också... Dags att packa upp väskan kanske? Den städningstekninken håller liksom inte i längden och reseväskan tar ganska stor plats, den är ju bara på 105 liter... Inget vidare bra kamouflage med andra ord.



Nu ska jag få i mig någon föda, sen kommer Loijs och vi ska på prommenix, sen ska vi kolla på film och mysa i soffan. Min lilla Loijs kommer snart att flytta till Jönköping för att plugga juridik - varför försvinner du alltid så långt bort? Vi bor ju grannar egentligen! Kommer sakna dig pluttan! Imorgon ska vi träffas igen och shoppa lite. Vi ska också kolla på två (eller var det tre?) lägenheter på Gärdet - ja för min räkning. Najs, najs... Äta var det ja! Ha en toppen kväll!

Puss å kram /emma.

Fina kommentarer
Postat av: Mathilda

Supersöt dagens ;)


Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback