Silver VS Gold

Jag är en silver-tjej, helt klart. Ingen golddigger här inte, inte i den bemärkelsen i alla fall. Därför överraskade jag mig själv när jag föll pladask för guldhalsbandet med skon och fjärilen, var ju en del glitter och det kan man inte motstå i första taget. No no, för 17!

Är det så att jag, som inbiten silverförespråkare, kan konvertera - nej nu ska jag inte ta i - kan acceptera att guld också kan vara något för mig? Men idag när jag absolut ville ha mitt nya guldiga halsband så matchade det inte riktigt med de kläderna jag tänk mig. Och tro mig, det går snabbare att byta smycken än att tänka om helt på klädfronten - för det kan ta tid. Klockan var cirkus 07.35 (Jag går till jobbet 07.40, senast 07.45) när jag befann mig i detta skede åkte därför silvret på istället för guldet. Men vem kan klandra mig, jag är nybörjare när det gäller guld och de mesta av mina kläder går i lite svalare nyanser och då matchar silvermycket bättre. En ny garderob till hösten kanske?! (Jaaa!!)

Läget just nu är att jag får vara naturell inför guldet och behålla min förkärlek till silver, eller vitt guld eller varför inte platina? ;) Kanske något från Tiffanys & Co? Why not liksom.

image548

***

Peace out!

/emma.



Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback