Viktigt vetande (?)

Igår var jag som sagt och shoppade med två kollegor, eller ja, snart kommer båda vara X-kollegor, än så länge är bara en av dem det... Öh. Aja, vi hade mer tid än vad vi brukade denna gången när vi skulle shoppa loss och det är verkligen att rekommendera, att ha tid på sig alltså, rekomentation av shopping är ju givet. Tidigare har vi haft ca en timma på oss att "göra" alla butiker och det är knappt om tid det! Ja, då får man jobba på konditionen! - Tro mig. Nu var vi där tidigt, kollade i ett par affärer innan det var dags för den obligatoriska måltiden, det är samma upplägg i Kista gallerian som det är i Kungshallen på Hötorget inne i stan (sthlm). Där det finns många restauranger, alla olika, allt från husmanskost till Italienskt, man köper mat på valfritt ställe, sen tar man sin bricka och sätter sig vid närmsta, lediga bord och avnjuter måltiden. Jag tog, som jag tidigare nämnde, en Ceasarsallad och rent ut sagt: mums! Jag är nog svag för just den sortens sallad :)

Det jag shoppade dyker förhoppningsvis upp på bild ikväll, tillsammans med gårdagens och dagens outfit (onödigt vetande). För den som bryr sig alltså...

Kan tillägga att jag fryser som f*n och har lindat in mig med en filt för att lindra frostskadorna som uppkommit på benen. Känner att läget är kritiskt för mina tår, men jag hoppas de också ska överleva! (Ännu mer saker för intresseklubben att anteckna...)

Senare idag ska jag träffa Lovisa för en fika och update om livet, I guess. I övermorgon är det ännu en fika och det är inte helt fel! Ja, sen var det fredag va? Jisses. På fredag är det middag på Bryggan med X-kollegan Maria och det blir nog liiite vin till det. Lördag? Ja, vi är bjudna på barnkalas till Olles, brors dotters 2års kalas, eller nåt. Mamma mutar med att det kanske serveras skumpa (alt. vin) och att vi kan gå vidare till Riche efter det och parta vidare. Det lilla kruxet är att kalaset antagligen är vi två tiden?! Orka hålla igång så länge, om man ska orka parta för "fulla muggar" senare, eller ja hela dagen... Vi får väl se!

Update:
Jag var tvungen att dra innan jag hann publicera detta inlägg. Jag har sprungit som en idiot idag på kontoret, fram och tillbaka i korridorerna. Snacka om stressande. Men nu är det viktigaste avklarade och imorgon blir det massa pyssel med College, samt på fredag. Jisses (x2). Nu ska jag ägna mig åt djup, in- och utandning.

Ha en skön kväll/eftermiddag!
/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback