Första, första och tredje

Det är verkligen mycket tjat om den "första bla bla bla" just nu. Men så är det väl när det händer något nytt här i livet. Vi har flyttat till de coolaste huset ever (det kommer i alla fall bli det när det är klart) och imorse gick jag till jobbet för första gången från det nya huset. När jag jobbat klart kommer det vara första gången jag går hem från jobbet till det nya huset, i alla fall en måndag, kom på nu att jag gick hem till det nya huset för första gången i fredags. Damn. I natt sov jag i mitt rum när det var varmt (i alla fall varmare) för första gången. Och så här kan jag nog hålla på i en evighet! Tror ni har hajat så jag slutar nu...

Helgen har varit intensiv och härlig. Fick ett litet stressanfall i lördags dock och när jag väl kommer upp till en viss nivå av stress blir det inte bra... Blev som sagt väckt vid åtta i lördags och slavade några timmar, kopplade av i soffan en stund med min dator + en kopp kaffe. Njutning. Kort därefterk om min darling och strax efter det skulle vi vidare till glöggen hos Jonas. Trots att jag kan vara ganska snabb (om jag måste) med att hitta rätt kläder till ändamålet tog det ganska lång tid denna gången. Det hjälper ju inte direkt att man har flyttkartonger och allmän oreda när man ska hitta kläderna. Jag tror bestämt att en kläd-kartong är borta också! Jaja.

Vidare till glöggen! Himla trevlig och massor med folk! Jobbigt att jag kan ha lite taskigt namnminne bara ochatt jag ibland har lite svårt att avgöra om man redan hälsat på varandra en gång, innan man av misstag sträcker fram handen igen... Hum. Helmysig "familj" du har darling :) Efter det, till Willys och handla trerätters (jag lovade bort mina och Älsklingens kokonster till mamma och Olle...) Fort hem och styla Maja! Jag hann precis färdigt med hennes hår innan hon skulle iväg till balen. Sen var det maten ja, fortsatte stressa runt, bossade, bitchade och sånt "uppskattat". Nää. Jag var helt ur balans, hoppas ingen tog illa upp! ;) Maten blev i alla fall väldigt god och uppskattad! Vilka duktiga kockar vi är!

Söndag. Dop. Men inte vilket dop som helst, utan Rasmus dop! Det var så lyxigt att vi åkte bil hela vägen till Uppsala från Lidingö, ända fram till kyrkan, i sista minuten dock, nästan så det var tal om en "handpromssvängning" upp till kyrkportarna. Vi slapp det som tur var, vi stormade bara in i kyrkan och hann precis sätta oss innan det var dax. Rasmus var lätt coolast och kollade runt, gillade läget liksom. Ja, cool unge. Kyrkor är mysiga, jag gillar dem. Jag tänker på när jag tog studenten 2006 och att vi sjöng "Den blomstertid nu kommer" och att jag då nästan fick en tår i ögat för att det kanske var sista gången jag var i en kyrka i sammanhanget "sista dagen på skolåret och sen är det sommarlov". Men vem vet om jag kanske kommer gå på andras skolavslutningar i kyrkan om massa år?! Snacka om att komma in på sidospår! Vi bjöds på "lättare förtärning" efter dopet och blå prinsesstårta. När vi skulle hem röstade jag och darlingen för ett IKEA i Uppsala, när vi ändå "åkte förbi", Maja röstade "neeeeej", men man säger ju att majoriteten vinner :) Kul att köpa lite småprylar till rummet, ska tillbaka dit sen igen när jag vet hur jag vill möblera mitt rum! Snart var vi hemma igen, efter en avstickare till Solna... Vi var helt slut när vi kom innanför dörren, men då var det dags att ta tag i alla kartonger och få lite ordning på alla prylar. Yeey liksom.

Helgen var lovley, men som sagt intensiv, och jag saknar dig redan babe!

image1621

Rasmus och jag.

Puss å kram /emma.

P.S. Det där med tredje, jag syftar såklart på tredje advent! Om exakt en vecka är det julafton. Mysigt!

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback