Ho ho?

Ja, var har jag tagit vägen? Vet inte riktigt. Men jag kan ju passa på att visa mig en stund nu!

Det har varit jul, den har passerat med stimm, stoj och julmat hit och dit. Jag har varit lite extra ledig eftersom julafton inföll på en måndag, det tackar man inte nej till! Nu jobbar jag andra och sista dagen för denna vecka och sen är jag lite extra ledig i nästa vecka i samband med nyår. Ska bli riktigt skönt! Visserligen kommer jag spendera veckan i Åre så det blir nog inte mycket vila på "det sättet", med party och andra galna upptåg, inte mig emot - det kommer bli toppen-skoj! Vi åker nu på lördag (imorgon!) morgon kl 6.00 och jag har i vanlig ordning inte riktigt packat klart... Jag har en idé om vad som ska packas ned, men mer än så är det inte...

Ska kolla på en hyresrätt idag också! Dock är den på 20 kvm ungefär och det är lite litet i min smak. Den ligger här i trakterna så det blir inte långt till jobbet! Får se hur den ser ut. Jag är på fjärde plats i kön så det är inte ens säkert att jag har chans att få den, aja, vi får se! Måste hinna med en snabb visit till Lidingö Centrum idag också, och köpa nödvändigheter som linsvätska och... och... en varm tröja? Får muta darlingen att ta en sväng förbi där :)

Måste passa på att dela med mig av den nya boken jag läser! Är det någon där? av Marian Keyes och som alltid fastnar jag i boken och vill inte göra något annat än att läsa när jag får en ledig stund över. Vilket inte bidrar till att jag tar tag i viktigare saker som t ex packninen till Åre, betala fakturor eller blogga. Har bara läst hälften av boken än och vad jag har att säga hitills är att den verkligen är toppen! Lite sorglig nu när några frågetecken reddes ut, men jag hoppas såklart att den slutar lyckligt! :)

Massor med jobb! Back to business....

image1676


/emma.

P.S. Jag klämde mig på en galje i morse också, inte så kul, har ont i tummen!

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback