Jag är slut som artist

Jag är slut, färdig, ont i ryggen, trött och sammanfattningsvis: slut som artist. Ändå är det här bara början. Vi har inte ens börjat packa upp kartongerna än...Idag går flyttlasset, ungefär precis nu packar väl flyttgubbarna in kartonger i lastbilen. Blåa kartonger till bottenplan, röda till övervåningen och svarta till förrådet (vi har märkt upp kartongerna). Mamma och Olle besiktar huset (hoppas de hunnit lägga alla golv...) för att se om allt är bra... I eftermiddag när jag kommer hem (hem som i "hem till nya huset") från jobbet kommer alla springa omkring som "torra skin" och leta efter sina kartonger, svära när man slår tårna i olämpligt placeradade möbler och skrika saker som "Har någon sätt....?". Det ska bli minst sagt kul att beskåda detta strax efter kl 16.00 idag. Som tur är kommer mammas kompis med lasange så vi slipper i alla fall tänka på att vi ska laga middag i all denna tomult. Eftersom det inte är långt kvar till jul heller, vill man komma i ordning så mycket som möjligt och julpynta (igen). Appropå jul så snöade det lite igår och då kändes det som Lucia - på riktigt.

När man har packat kartonger alla de (få) timmar man har varit hemma (jobbar ju hela dagarna) blir man lite smått galen efter ett tag. Ränkade efter att jag packat 14st kartonger, men det känns lite, känns mer som om jag har packat kanske 50st kartonger. Minst. Tänk om jag nu skulle få den där sablans lägenheten jag har lagt bud på? Mäklaren har inte ringt sen i söndags, så antagligen har det inte hänt något alls. Jobbigt att bara gå och vänta! Tänk om jag har ångrat mig då? Jag kanske vill bo i nya huset en stund framöver... Och smutsa ner lite. Typ.

I helgen blir det hektiskt med alla göromål, det största är flytten och uppackningen av alla kartonger - det tar en hel del energi! På lördag ska min söta syster Maja sin bal, 9:ornas bal, tänk att hon är så stor nu (pluttinuttan och gulligull - haha) och jag har ställt upp som stylist när det gäller hår och make up. Jag älskar sånt, så det är bara kul! Min babe ramlar väl in någon gång på lördag eftermiddag, var ett tag sen vi sågs nu... Miss you! Packa upp, packa upp och senare på lördagen ska vi på glögg-kväll hos en kompis. Söndagen bjuder en hel del bland annat Rasmus dop (
tänk när han var så här liten!) halv två i Uppsala och kanske ett smyg-besök på IKEA när vi ändå "åker förbi" på hemvägen. Ska bara muta Maja som också är med i bilen - tror inte det blir några större problem :) Och så hem till uppackningen igen... Sen var det måndag.

Vad ska ni göra i helgen?

image1607

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback