Kalkonmiddag

Först tänkte jag önska God fortsättning till er alla! Sen tänkte ja... Öh. Nä jag har inget mer att säga :)

Gårdagen (aka julafton) var väldigt intensiv! Det är så mycket ståhej kring den dagen och alla springer omkring och ska fixa det sista! Snacka om att höja stressnivån! Det där med att mysa stilla i lugn och ro missar man liksom, man glömmer bort det och intriktar sig på att allt ska vara så perfekt som möjligt. Så julafton stormade in genom dörren, virvlade runt som en orkan och for sen ut genom ett fönster. Ingen förstod vad som hänt, och vad intensiviteten kom ifrån, när det var över undrade alla vad det var som egentligen skett och vad som skulle hända sen... Det var julen det. Den stormade in och plötsligt var den över. Jag vill ha tillbaka det där mysiga och kravlösa som julen egentligen ska innebära!

Men aboslut, jag hade en jätte bra jul med släkten, var länge sen sist, med grova skämt och whiskey :) Mycket fina julklappar och TP på kvällen när alla gått. Vi spelade TP igår också, men denna gången hade vi en annan variant som var lite lättare, så även jag kunde få komma med några bra svar någon gång :)

Klockan fyra ska vi till Farmor och Farfar på kalkonmiddag (förra året hade släkten tydligen omröstning och den vanliga hederliga julmaten kom på vacker tvåa). Därför kommer vi äta kalkon och allt vad det innebär! Jag räknar med mycket fantasi och variation när det gäller snappsvisorna och mycket kackel runt bordet! Oh my!

Jag säger bara en sak, skål och ha en mysig juldag!



image1656

/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback