Mitt rum (update)

Imorgon har vi bott i nya huset i en vecka. Det känns fortfarande ovant att det är här vi bor, i detta sprillans nybyggda hus. Känns lite främmande och ovant. Packade upp några kartonger till idag, innan jag gick ut med vovven till ICA med mamma, sen lagade jag mat och nu sitter jag här. Att allt ska ta sån tid! Jag hinner ju inte med mig själv... Sköööönt med lite långledigt snart!

Lite bilder på mitt rum och mitt föster + lite annat av huset! Har packat upp lite i hyllan nu, trots att det springer omkring snickare i huset hela dagarna och att man aldrig vet när de ska greja i ens rum. I mellandagarna ska jag till och med bo på kontoret för att de ska kunna måla och feja ordentligt utan att man är i vägen... Hoppas huset blir klart snart!

image1664


Mitt svar på julpynt är mitt smyckesträd med lite bling-bling i och två ljuslyktor med änglar "på", samt julkortet jag fått av Alina:) Min ängel-ljusslinga har inte kommit upp än. Vet inte riktigt var jag ska ha den...



Det där med dagens outfit, nä blä, ingen inspiration alls. Jag bjuder dock på en dagens-mys, rosa-vit flees och rosa-rutiga pyjamasbyxor, det kallar jag avslappnat och skönt!



/emma.

Fina kommentarer

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback