The road is long

Ibland blåser det, ibland är det vindstilla, andra gånger kanske det blåser storm, det snöar sällan utan kyla, det kanske regnar. Men som uttrycket säger "efter regnet kommer solen".

Mäklaren till lägenheten ringde nyss och mitt bud är fortfarande de högsta, trots att det var tre till intresserade och de hade extra visning i helgen. Säljaren går inte med på mitt bud utan vill ha det begärda priset och då frågade jag rakt ut om jag var bunden till mitt bud om säljaren skulle ändra sig någon gång i framtiden. Han sa nej nej man är bara bunden till något när man skriver på. Skönt! Därför kontaktar väl han mig om säljaren ändrar sig men jag måste inte säga ja! Och det är skönt.

Mitt liv har i princip bara börjat och senaste har jag känt mig lite orolig för det där med lägenheten. Jag får ju flytta in i ett sprillans nytt hus just nu, just idag. Varför ska jag egentligen ha bråttom? Tänk om jag vill plugga om ett år? Eller åka ut i världen? Vad ska jag då göra med en lägenhet? Jag kan nog vänta några år till med min lägenhet! Varför ha panik och bråttom liksom? The road is long...

image1609

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Magnus

Vart hittar du på alla bra bilder någonstan!? :)

2007-12-14 @ 18:55:48

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback