This is me

Jag är många saker, många bra saker och har, som alla andra, också några sämre sidor. Men varför fokusera på det negativa, det positiva är så mycket bättre att tänka på! :) Kom på några av mina små egenheter och när man väl börjar skriva kommer man på så mycket... Skulle jag skriva allt skulle det bara bli mängder med text, så jag hoppar det och skriver bara ner lite av allt! Så nu ska vi se vad som döljer sig bakom mitt personliga drapperi...

För mig är det allt eller inget. Jag gör aldrig något till hälften, antingen skiter jag i det eller så gör jag det fullt ut.
Jag lägger märke till alla små detaljer som ingen annan tänker på. T ex när jag var hemma hos en kompis och hennes kille för fösta gången (aningens (bara förnamnet) stökig lägenhet) och hon letade efter en borste eller kam, jag sa "iskallt" att den var i hennes necesär (den stack upp lite). Jag hade inte varit hos henne i mer än typ tio minuter! Sånna grejer lägger jag märke till! Sånna där egentligen onödiga och små saker som man egentligen inte behöver lägga märke till... Ibland kan jag också vara slarvig med detaljerna som t ex när jag skrivit en text, då orkar jag inte läsa igenom den ordentligt efteråt för att se att allt är rättstavat och ser bra ut. Dubbelt va?
Jag är perfektionist och kan skriva om mina "kom ihåg lappar" tio gånger tills de ser perfekta ut, samtidigt som mitt rum kan se ut som ett rent helvete. Jag får mina ryck och kan börja rensa ur lådor eller riva ut kläder ur garderoben med tanken "nu ska det bli ordning!", dock kan jag bli "avbruten" av annat och "glömma bort" att göra klart det jag rivit fram...
Jag har jättemycket energi men jag gör inte alltid av med den som jag borde. Ibland får jag lust att bara springa! Springa långt och få ur mig all energi som far runt i mig!
Om jag dricker hallonsaft blir jag "full", samma sak gäller när jag har ätit mat, om någon säger något kul då flippar jag och kan hoppa omkring som en galning och bara skratta hur länge som helst. Tror det är sockret som gör mig hög! :)
Jag blir lätt lite sné om någon beordrar mig att göra något, jag vill helst göra det själv utan att bli tillsagd först. Kan också få mina släng av långsint het ;) Jag är konflikträdd och vågar inte alltid säga ifrån, men samtidigt kan jag ryta till ordentligt när det verkligen gäller!
Jag är bestämd och när jag väl gjort ett val står jag fast vid det. Jag är också snabb med att göra ett val t ex om jag ska köpa nya glasögon, då bestämer jag mig på en gång och snabbt medan mamma måste vela i en månad innan hon bestämt sig. Jag vet på en gång om jag vill ha något, om du skulle tycka att jag inte kan bestämma mig någon gång är det "spelat", för jag vågar inte säga vad jag verkligen vill ;)
Jag är glad och positiv, glaset är alltid halvfullt och ingenting är egentligen omöjligt - bara man vill det riktigt mycket. Säger inte nej (även fast man kanske borde) och bangar inte för äventyr!

Jag tror på kärlek, jag tror att det finns någon för alla, jag tror att evig kärlek finns och att alla kan älska.
Jag tror på ödet, jag tror på att det finns något stort, något mäktigt och att varje människa själv kan påverka sitt liv.
Jag tror på framtiden och att det finns något som väntar på var och en, en framtid som passar en perfekt.
Jag tror på lycka, att varje männsika kan finna sin egen lycka, kanske inte på en gång alltid, men den kommer, för den finns där!

Oh my, nu blev det deep(och mycket). Men jag kände för det!

image1670

/emma.

Fina kommentarer
Postat av: Micke The One

Såg en liten rolig sak emma;)

Jag citerar: "För mig är det allt eller inget. Jag gör aldrig något till hälften, antingen skiter jag i det eller så gör jag det fullt ut"

"mitt rum kan se ut som ett rent helvete. Jag får mina ryck och kan börja rensa ur lådor eller riva ut kläder ur garderoben med tanken "nu ska det bli ordning!", dock kan jag bli "avbruten" av annat och "glömma bort" att göra klart det jag rivit fram..."

kanske 2 personligheter;)?

2007-12-22 @ 01:08:39
Postat av: Emma

Haha! Mm, jag har lätt två persolnigheter, om inte fler! Tänk att vakna varje morgon och undra vem man kommer att vara idag :P

Postat av: Mike

Hitta dock inget om du var "kontroll-freak" eller inte?:)

Har du superkoll på allt eller kör du med allt ordnar sej?

2007-12-22 @ 16:50:24
Postat av: Emma

Jag är ett kontroll-freak och vill ha koll på allt, men har jag inte koll kör jag på "det ordnar sig alltid".. Så både och antar jag! ;)

2007-12-24 @ 13:11:24
URL: http://emmajohanna.webblogg.se
Postat av: Micke

Beror alltså på vilken sida du vaknar på:P Vem Emma du är för dagen.

2007-12-25 @ 18:02:17
Postat av: Magnus

Det där är ju verkligen du Emma! :) Men det är ju Emma i kompakt form! För jag tycker du glömde många fina och positiva saker, men många av dem ser och märker man ju direkt! ;) Kram Magnus

2008-01-10 @ 14:01:27

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback