Nagel update

naglar 3naglar2naglar

Ojoj! Jag höll helt på att glömma! Mina fina naglar jag gjorde för nästan tre veckor sen! Det blev inget aktuellt kort på dem då så här kommer det lite försenat! :) Jag gillar dem fortfarande otroligt mycket och ska fixa dem nu på onsdag... Inget går väl upp mot lite plågsam manikyr. Man trodde det skulle vara avkopplande och härligt. Men nej snacka om att använda nagelfilen som vapen!

Sen måste jag säga att den mest romantiska gest var från dig, sa det förut men jag kan ju säga det igen, du ville bli omnämnd och varför inte? :) När det gäller romantiska saker är jag ganska dålig på att ta sånt tror jag, allmänt. Som nu i helgen ska jag bjuda en person på mat och det är inte något jag har tagit för vana, men i alla fall. Jag vet inte var jag ska ta vägen eller hur jag ska bete mig i en sån situation. Är det själva arrangemanget som är nytt för mig? Jo, men nej ändå inte. Vad skulle kunna hända egentligen? Maten går inte att misslyckas med jag kan göra den maträtten i sömnen ;) Vi får se hur det blir, spännande och nervöst... Men melodifestivalen kommer stå på! Hoppas det blir bra i morgon kväll, både när det gäller maten, oss å melodifetivalen!


Massa pussar/emma

Fina kommentarer
Postat av: Magnus

Middagen kommer gå jättebra ska du se Emma! ;) Jag kan ju berätta lite kort när jag lagade mat till en tjej, för första gången var det oxå! :P Jag var super nervös! Å tänkte att det var tvunget att bli bra så hon skulle gilla det jag lagade. Nu så var det så att hon inte riktigt tyckte om fisk, å jag lagade fisk! :P Men det blev jättebra! För hon gillade det jätte mycket (även fast hon inte riktigt tyckte om fisk).. så det är ju klart du kommer lyckas bra du me Emma!! :) Men föresten, vem ska du laga middagen till? Vem har den turen? :P hihi.. Du får berätta sen! Nu ska jag till IKEA i Linköping! Så jag ska me tåg å buss å grejer snart.. för det blev ingen boxning där med Mattias, utan vi var ju tvungna att hitta en lösning på barbords-problemet där! ;P hehe.. så nu ska jag ut på äventyr med Mattias!! ;) Hoppas det går bra med skorna idag för dej!! Vi hörs sen!! Puss å kram!!

2007-02-16 @ 15:13:28

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback