Viktig händelse

Jag har glömt att nämna något stort. Något viktigt inträffande förra tisdagen. Desperate Housewives började igen! Igår visades det andra avsnittet och ja, det är mycket drama, intriger, många viljor och ortoligt roligt. Mamma och jag skulle säga vilken av karraktärerna vi var mest lika. Jag sa på en gång att mamma är lite Susan (Teri Hatcher) men också "ordning och reda" Bree (Marcia Cross). Vem är jag då? Lite Gabrielle (Eva Longoria) men jag vill nog säga att jag har lite av Susans kvalitéer också. Fast man har nog något av alla. Lite Edie Britt (Nicollette Sheridan) - helt galen och ganska hämdlysten, Lynette (Felicity Huffman) - bossig och får aldig en lugn stund. Mamma till exempel har en hel del Gabrielle i sig - det ska vara fint och hon är lite bortskämd :) (Du vet vad jag pratar om Mam, du mår ju fortfarande dåligt över gårdagens utflykt:)

Kan du känna igen dig i någon av dessa karraktärer? Om du aldrig sett detta program är det dags att börja NU. Helt underbart underhållande!






DH

/emma - Alias Gabrielle

Fina kommentarer
Postat av: Magnus

Jaa, visst är det en underbar serie! ;D Han vaknade ju igår!!! :D Som vi misstänkte där! ;) *ler* Det ska bli spännande nästa vecka!! :D ..så du är mest lik Gabrielle? :) Jag som tycker om Gabrielle mest av dom alla i serien! ;) hihi.. men jag gillar inte hennes ortohetsidéer! :/ Fast hon fick ju en liten tankeställare igår iaf! :) Undra vem jag är lik då? :P Fast det handlar ju mest om tjejerna i serien.. så jag vet inte! :P hehe.. ha en fortsatt underbar dag nu mitt rosa hubba bubba! ;) *ler*.. puss puss!!!

2007-02-28 @ 14:32:00

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback