Blir jag tjatig om jag säger att:

The Holiday var en helt otroligt bra film! Helt otroligt underbar! Jag bara måste älska den och jag mår så bra! Detta har många sagt innan mig som har sett filmen och jag säger det gärna ingen (med risk för att bli tjatig) det är definitivt en må bra film och det ger så otroligt mycket! Cameron Diaz är verkligen en störtskön skådespelerska och Jude Law är störtskön att se på. Mm vilken kille! :)

Jag och Sophie såg den igår kväll och det är så mysigt att gå på bio, det blir extra extra om man gör det en vardag! En bio- film i månaden från och med nu då?!

Jag säger bara en sak: se den! Även ni killar! (Trots kommentaren från biosalongen igår: "Men Stina det är bara tjejer här!" )






Fina kommentarer
Postat av: Magnus

Inge tjatig alls! :) Det här är ju en film jag gått å längtat efter! :) Å nu när du säger hur underbar den är och när jag vet hur lika vi tycker om sånna här filmer så förstår jag ju precis hur bra den måste va!! Åh! Jag måste se den!! ;) Du föresten, du glömde nämna att Kate Winslet är med i filmen!! Mm vilken tjej! ;P Puss puss /mr M ;)

2007-01-10 @ 16:35:37
Postat av: Lovisa

Haller verkligen med, det var verkligen en mysig o bra film!! Sag den ju idag med mormor o co. Jude Law är sa himla snygg!! Helt klart supergullig o het;)nat annat kul att berätta? pusss

2007-01-10 @ 18:01:32

Skriv något sött här! :)

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback